bergkamp כתב:
unknown כתב:
עם כל הכבוד בן הרוש לא כזה שידרוג גדול למה שיש לנו היום. עדיף כבר לתת לדנין והרוש עוד צ'אנס שנה הבאה במקום לפזר כסף על עוד שחקן בינוני שיתחרה על ההרכב.
את האשכול הזה צריך להדביק ולשמור, סטייל האשכולות של אלה שרצו את יובל אבידור הסטאר על חשבון איתי שכטר.
עמרי בן הרוש זה הבלם עם הפוטנציאל הכי גדול בארץ - מהיר, חזק, טכני, קורא את המשחק. ואנשים פה מדברים על להביא אותו כשחקן מחליף או שהוא פחות טוב מהרוש ודנין (גם כמגן שמאלי הוא שתי רמות מעליהם). פשוט הזוי. זה שחקן שלהוציא אותו מנתניה יעלה קרוב למיליון דולר, ואין לי ספק שיום אחד הוא גם ישחק באירופה ויהיה שחקן הרכב בנבחרת.
אם כבר מטרה ריאלית (כי לבן הרוש אין לנו כסף הרי) אז מוגרבי, שדווקא היה מנקודות האור בנתניה מאז חזר מלאנס. שחקן מצוין. הלוואי ויבוא.
לא בא לי להגיב לדיבור הפלצני והמתנשא שלך.
ולעניין, עם כל הפוטנציאל שלו, לי יש תחושה שהקריירה שלו תגיע בשיא למצב של עוד שחקן שלא מימש את עצמו בסגל של מכבי חיפה. אבל נחייה וניראה. יש סיכוי שאני טועה.
בכל מקרה, לגבי מוגרבי כמו שאמרתי אני יותר ממסכים. יש לו טכניקה, מהירות, הוא מבין כדורגל ולא פחות חשוב הוא עדיין רעב להשיג כמה דברים בקריירה. יכול להיות עמוד תווך בקישור שלנו לכמה שנים טובות. השאלה אם הצרפתים יוותרו עליו כ"כ מהר או שהם רוצים לתת לו עוד צ'אנס.