להראות סימפטיה לסכנין,בלי קשר למשחק הספציפי,רק בגלל שהם ערבים זה קצת פתטי.מה יש לאהוב סכנין ?
מה הם שונים מעכו,נתניה או באר שבע ?
אנחנו באמת אוהדי הפועל.מאוד מקווה שבית"ר ירדו ליגה ואני מחזיק אצבעות לסכנין,אבל אין לי טיפת סימפטיה אליהם.ולא,לא כי הם ערבים למרות שזה התשובה שהרוב פה מעדיפים לשמוע.
ציטוט:
זה ש99% מהקהל של הפועל רוצה שביתר תרד ולא סכנין זה לא אומר שהוא אוהב את סכנין או את הקהל שלהם.
אם כמה שאוהדי סכנין אלימים הם עדיין לא שרפו את המועדון שלהם והתפרעו כמו אוהדי ביתר
לטעמי הם לא גזענים(שחקנים ישראלים משחקים אצלהם באופן חופשי בלי שום בעיות ובצד השני שחקן ערבי לא מתקבל) ושאוהדי הפועל או כל קבוצה אחרת בארץ חוץ מביתר באים לדוחא מקבלים אותם הכי יפה בעולם
כל ההתנהגות האלימה של סכנין היא מההתנהגות הגזענית ומהמכוערת של הקהל של ביתר ולא להפך.
ולגבי הנימוק של דור11 שיהיו חסרים לך משחקים מעניינים אותי דווקא נורא יעניין לראות אותם משחקים ביום שישי מול אום אל פאחם.
בטוח שיותר מאשר לראות את הקהל המגעיל שלהם 4 פעמים בשנה.
נכון,אבל מה שכתבתי בא כתגובה לתגובות שקיבל דור11 על הדברים שאמר כנגד סכנין.
לא אמרתי שסכנין אלימים כמו בית"ר.אבל ,הם אלימים,והם קהל מאוד לא נעים.מן הסתם שלא כולם שם כאלה,ובטח שלא הרוב-גם בבית"ר זה ככה.
אבל מדובר במספר גדול של אוהדים אלימים,שזורקים אבנים ורבים לפני משחקים,ודברים כאלה אני לא רוצה לראות בליגה-ועל הזין שלי אם הם ערבים נוצרים יהודים או כול דת אחרת.
unknown כתב:
RedAlert כתב:
מה כול הפרצופים שעשיתם לדור11
בגלל שהם ערבים,חובה לאהוב אותם ?
אין לי שום בעיה עם אחי נצרת,או אום אל פאחם
אבל אוהדי סכנין הם חבורת אנשים אלימים,שזורקים אבנים על האוטובוסים של אוהדי היריבות ואני אף מכיר אישית אנשים שנפגעו מהם.אני שונא את סכנין לא כי הם ערבים,אלא כי הם גזענים ואלימים בדיוק כמו בית"ר.תקוותי הייתה לראות את שניהם יורדות ליגה ונלחמות אחת בשנייה בליגה ה-2 עד להתפרקותם.כרגע עדיף שבית"ר תרד .
וואלה? ביקרתי בדוחא ואוהדי סכנין באו ולחצו לי את היד וחיפשו להתידד, רק כי אני אוהד הפועל וזה אפילו שאני לא ערבי. יש מצב שהמניע שלהם לריב עם אוהדי קבוצות אחרות הוא לא גזענות?
אז קח את המקרה ההפוך
חבר שלי אוהד אשדוד שביקר סכנין ואבנים נזרקו על האוטובוס שלו
הוא לא גזען,ולא כלום.וגם לא הייתה שום התגרות