תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 20:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לקראת העונה הבאה , פרופרציות מיתוס מכבי ועונת 2009/10
הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 01:15 
אז אפשר לבלבל את המוח עד מחר על יהיה תקציב לא יהיה תקציב וכו , אפשר גם לומר שמכבי עשתה תהליך משמעותי השנה שהביא לה אליפות וכו וכו ....
אבל גם מהצד השני אפשר לראות מה היה פה ב 2009 ואיך הגענו לדאבל עם תקציב לא גדול , שהתפתח במהלך העונה (ספויילר , נמוך מתקציב העונה הנוכחית)

אז איך הכל החל ?

תחילת העונה הסגל היה כזה :
תקציב 34 מש"ח בתחילת השנה
אביחי ידין , ביברס נאתכו ,גיל ורמוט ,בונדר, גל שיש ,דאגלס דה סילבה, וואליד באדיר, וינסנט אניימה ,ויקטור מרעי ,יהודה חוטה ,מהראן לאלהן, סמואל יבואה ,עומרי קנדה ,,ערן זהבי, רועי גורדנה,שי אבוטבול ורמי דואני
עזבו : טופוזקוב ,אנטבי ,טלקיסקי , עדן בן בסט , בן לוז, עידן סרור ובוריס קליימן

השלד היה כזה :
אניימה
X באדיר דה סילבה קנדה
ידין נאתכו
ורמוט X
יבואה X

הגיעו : זנדברג,בן דיין,מנטש,שכטר, וויצ'יצ'ביץ ביום האחרון של חלון העברות (סה"כ שילמו על רכש 1.75 מש"ח בתחילת העונה לא כולל שכר )
אחרי זה ההרכב נראה כבר ככה
אניימה
בן דיין דה סילבה באדיר קנדה
ידין נאתכו
ורמוט וויציצביץ
שכטר יבואה
כלומר שלושה שחקנים בלבד להרכב

בינואר עזבו : זנדברג,דואני, יבואה, נאתכו (מרץ ) ו וויצ'צ'ביץ שנפצע
והגיעו : ורוצ'ינה , דה רידר ומור שושן ( עלות של 2.2 מש"ח )

לסיכום הביאו 8 שחקנים סה"כ כל העונה ועזבו 12 שחקנים (עלות רכש ללא שכר כ 3.95 מש"ח)

הפועל מתחילה את עונת 2013/14 ככה
קליימן, יאנקו, דניו,הרוש,חוטבא, אטז'נוב,שושן, רוצ'לה,דג'מבה,אבוטבול,ממן,גורדנה,ספורי,טועמה,טב"ח,ורמוט,שרם,דמארי
יעזבו : אדל,תמוז,אלמוג,אנטבי,נחום,וואליד,קוסטה,אלרואי,פאביצביץ
השלד יהיה כזה
קליימן
הרוש שושן (X) רוצ'לה חוטבא (X)
דג'מבה אבוטבול (X)
ורמוט ממן
דמארי טב"ח (X)

יגיעו : בתקווה 4 שחקנים להרכב ועוד אחד לספסל לפחות

תקציב הרכש לא צריך להיות גדול במיוחד ובינואר יהיו שינוים נוספים , ככה צריך להתנהל בלי פאניקה ובלי מסות של שחקנים ,הכל נקודתי .
# גם מכבי השנה לא הביאו יותר מידי שחקנים , עשו חיזוק נקודתי ושיפרו בינואר ,בסופו של דבר לא היה שום שינוי משמעותי מהעונות הקודמות שלהם .

לא צריך להשתגע בתקציב כדי לעשות קבוצה יותר טובה , צריך בעיקר מאמן טוב שיביא את השחקנים שהוא מאמין בהם בלי הנחתות כאלו ואחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
אתה כותב ״לא כולל שכר״, כאילו לא מדובר בסעיף המרכזי במרכיב העסקאות של השאלת/רכישת שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לקראת העונה הבאה , פרופרציות מיתוס מכבי ועונת 2009/10
הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 01:29 
אם זה לא היית אתה שרושם הייתי צוחק, אבל מאחר ואתה זה שפתח את הדיון והבאת נתונים אני נוטה להיות אופטימי.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 01:32 
ערן כתב:
אתה כותב ״לא כולל שכר״, כאילו לא מדובר בסעיף המרכזי במרכיב העסקאות של השאלת/רכישת שחקן.

אני כותב את זה בגלל מחסור בנתונים, וזה בטח לא המרכיב העיקרי אם מדובר בהעברה , כפי שאפשר ללמוד מעונת הדאבל יש מרחב תמרון רחב מספיק לשכר שחקנים, כמה כבר יעלה שכר לארבעה שחקנים לחוזה של 3-5 שנים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 01:32 
ערן כתב:

נניח וכל שחקן (וזה לא נכון) מרוויח מליון שקל.
אזי 11 מליון תוספת לתקציב ועדיין תקציב סביר מאוד.

הבעיה פה היא שאז נהנינו ממזל שאנשים היו בזמן הנכון פרצו במקום המכון, עם המאמן הנכון.
דבר שקשה עד בלתי אפשרי לשחזר.
לא בעונה אחת

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 01:39 
סמל אישי של המשתמש
תשמעו, אתם לא מבינים על מה אתם מדברים כנראה. השכר (בסיס, פרמיות, מענקים) הוא רוב הכסף לעומת כמה שמשלמים על רכישה או השאלה (בטח ובטח אם מדובר בשחקן חופשי). ווצ׳יצ׳ביץ׳ וזנדברג, למשל, הגיעו כשחקנים חופשיים אבל בשכר גבוה. אז הם אפילו לא נכללים במספרים שבתחילת האשכול. אתם לא יכולים להמציא תקציב לא גבוה, להשמיט ממנו שכר שחקנים, ולהכריז שאפשר בסכום כזה לבנות קבוצה לאליפות. זה פשוט לא עובד ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 02:00 
ערן כתב:
תשמעו, אתם לא מבינים על מה אתם מדברים כנראה. השכר (בסיס, פרמיות, מענקים) הוא רוב הכסף לעומת כמה שמשלמים על רכישה או השאלה (בטח ובטח אם מדובר בשחקן חופשי). ווצ׳יצ׳ביץ׳ וזנדברג, למשל, הגיעו כשחקנים חופשיים אבל בשכר גבוה. אז הם אפילו לא נכללים במספרים שבתחילת האשכול. אתם לא יכולים להמציא תקציב לא גבוה, להשמיט ממנו שכר שחקנים, ולהכריז שאפשר בסכום כזה לבנות קבוצה לאליפות. זה פשוט לא עובד ככה.

אתה כנראה לא שם לב למה שרשמתי, אתה לא מפרט את תקציב שכר השחקנים הכולל (זה בהחלט מובא בתוך 34 המיליון) , אתה לוקח 4-5 שחקנים עם חוזה ל 3-5 שניםם ושכר ממוצע נניח של 150 אש"ח בעונה (כאן צריך להבין איך השכר בנוי (פרמיות/נקודות/בסיס)
בהנחה כזו מה שמחשיבים בתקציב זה אתת מה שאתה אמור להתחייב כלפיו באותה שנה ושנה קדימה (אם אני זוכר נכון) בבטוחות מול הבקרה.
ככה שנעשה חישוב ממוצע של 5 * 150 * 5 = 3 מש"ח ( לא כזה נורא בפריסה הכללית) כלומר תקציב הרכש "הראשוני לשכר הוא פחות מ 3 מש"ח לשחקנים החדשים .
ואולי אנשים יתחילו להבין שלא צריך לתקן הכל בבת אחת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 02:07 
סמל אישי של המשתמש
150 אלף שקל? נסה 150 אלף דולר. לשחקן בינוני פלוס, נגיד. נראה לי שאתה צריך לבדוק את הפרופורציות והמספרים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 06:32 
ערן כתב:
150 אלף שקל? נסה 150 אלף דולר. לשחקן בינוני פלוס, נגיד. נראה לי שאתה צריך לבדוק את הפרופורציות והמספרים שלך.

התכוונתי לדולרים , והפרופורציות שלי בסד גמור, ואני מזכיר לך את 2009 , נדמה לי שלא היה שחקן "כוכב" אחד שהרוויח הרבה יותר מזה בהפועל

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 29 אפריל 2013, 07:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 06:48 
סימרוטיץ כתב:
מש"ח

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 07:58 
רק לצורך השוואה , גילי היה המשתכר הגבוה ביותר בהפועל עם 200 אלף $
הבוגד לדוגמה היה עם 45 אלף $
שכטר 160 אלף $
דה סילבה 175 אלף $
וידין 120 אלף $

רק השנה עוזבים כמעט בוודאות 10 שחקנים , ולפי הערכה שלי זה כמעט 50% משכר השחקנים שיורד בגלל חוזים כבדים , אדל (700 אלף יורו) ,טוטו (200 אלף דולר) ,באדיר,אלרואי (220 אלף דולר),פאביצביץ 180 אלף דולר) אלמוג כהן (250 אלף דולר)
כלומר 6.3 מש"ח נעלמים לך השנה שקטנים מהגרעון ,

אבל אני כבר התרגלתי שבפורום הזה , כל שנה אומרים מאיפה הכסף וכמה זה עלה וכמה ההוא עלה , אבל הסטטיסטיקה מראה שהפועל מייצרת די כסף כאשר יש לה את אופציית אירופה , כדי להביא שחקנים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
ברוב המקרים הקבוצה עם הכסף הגדול תנצח.
אסור להפועל להיגרר למאבקים מיותרים ולהשקיע סכומי עתק על רכש,צריך לבנות קבוצה לטווח ארוך,משמע שחקנים צעירים ל3-5 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 08:31 
ההשוואה לא רלבנטית בגלל עמדת המאמן.
ובמלים אחרות, כדי שתהיה רלבנטית יש צורך במאמן. כיוון שקשה לחזור על ההצלחה של גוטמן, שכללה גם רצינות באימונים בהביאה לשדרוג סיטונאי בכושרם של השחקנים, התרפוה היא כמו מעבר לכביש - רצינות באימונים כולל שדרוגם לפחות לרמה שמעבר לכביש ודגש על כושר ופיזיות.
בעצם מעבר לכביש זכו בעיקר בגלל אלה - רצינות, מקצוענות כושר ופיזיות. ה"הברקה הכי גדולה של המאמן, היה לקחת שחקנים ישראלים מוכרים ורצוי שעם עבר בהפועל.
הסגל שלנו לא פחות מוכשר, אבל העונה התפספסה כי הכושר היה מתחת לסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 08:36 
גבעתיים כתב:
ההשוואה לא רלבנטית בגלל עמדת המאמן.
ובמלים אחרות, כדי שתהיה רלבנטית יש צורך במאמן. כיוון שקשה לחזור על ההצלחה של גוטמן, שכללה גם רצינות באימונים בהביאה לשדרוג סיטונאי בכושרם של השחקנים, התרפוה היא כמו מעבר לכביש - רצינות באימונים כולל שדרוגם לפחות לרמה שמעבר לכביש ודגש על כושר ופיזיות.
בעצם מעבר לכביש זכו בעיקר בגלל אלה - רצינות, מקצוענות כושר ופיזיות. ה"הברקה הכי גדולה של המאמן, היה לקחת שחקנים ישראלים מוכרים ורצוי שעם עבר בהפועל.
הסגל שלנו לא פחות מוכשר, אבל העונה התפספסה כי הכושר היה מתחת לסביר.

מה שכתבת הוא נכון ,רק לא קשור לאשכול , אין קשר בין ההשוואה הכלכלית בין העונות ליכולת (האחד אינו תלוי בשני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
שכטר 160 אלף $
דה סילבה 175 אלף $
וידין 120 אלף $

רק השנה עוזבים כמעט בוודאות 10 שחקנים , ולפי הערכה שלי זה כמעט 50% משכר השחקנים שיורד בגלל חוזים כבדים , אדל (700 אלף יורו) ,טוטו (200 אלף דולר) ,באדיר,אלרואי (220 אלף דולר),פאביצביץ 180 אלף דולר) אלמוג כהן (250 אלף דולר)

אבל אני כבר התרגלתי שבפורום הזה , כל שנה אומרים מאיפה הכסף וכמה זה עלה וכמה ההוא עלה , אבל הסטטיסטיקה מראה שהפועל מייצרת די כסף כאשר יש לה את אופציית אירופה , כדי להביא שחקנים טובים.

אתה קצת מתבלבל בין שכר נטו לברוטו. השכר שאתה קורא בעיתונים הוא שכר נטו, לא כולל מענקים. השכר שרמון משלם זה שכר ברוטו.
דוגמה: שחקן בהפועל מרוויח 120,000 לעונה, כלומר 10,000 דולר נטו לחודש. מדובר בשחקן ממוצע, לא ורמוט או טוטו אבל גם לא שרם או שושן.
ה-120 אלף האלה "שווים" להפועל כמיליון שקל בשנה - כי 120 אלף דולר זה אומר שרמון מוציא כ-240 אלף דולר מהכיס ובד"כ הפועל זוכה במשהו (אליפות, גביע, מקום לאירופה) ואז יש אישזהו מענק קטן ואם באותה עונה השתתפו באירופה ועשו עונה יפה אז יש עוד מענקים ויש כמובן עלויות ביטוח, שכר דירה, רכב. כל זה שווה כסף.

רוצה לומר, כי שחקן ממוצע שאתה קורא בעיתון שהפועל הביאה בהעברה חופשית ומקבל "רק" 120 אלף דולר לעונה (מעין אלירן דנין כזה) תחשוב שרק הוא לקח להפועל מיליון שקל.
עכשיו תחשוב כמה כמוהו יש... נכון יש גם שושן ושרם אבל הם מעטים וממילא מנגד יש גם ורמוט וכו' שמרוויח כמו 3-4 שחקנים ממוצעים.

שים לב שכתבת שאדל מקבל 700 אלף יורו. זה לא מדויק. הפועל מוציא כ-700 אלף יורו בשנה על אדל, הוא לכיס לוקח "רק" 450 אלף יורו.
טוטו לעומת זאת כתבת שמקבל 200 אלף דולר וזה כמעט נכון, כמדומני שהוא מקבל 250 אלף דולר נטו לעונה מה שאומר שרמון משלם כחצי מיליון דולר ועם שאר ההוצאות מסביב טוטו "עלה" להפועל השנה כ-2 מיליון שקל!!

שורה תחתונה -
להתעלם מסעיף השכר זה לא רציני. מרבית השחקנים שהבאת ותביא יהיו בהעברה חופשית. לא זה חוכמה וזה לא העניין. שאלת השאלות היא מה גובה השכר ומעל לכל איך השכר מורכב - האם מדובר בשכר פיקס (כלומר השחקן מקבל את הכסף גם אם הוא יושב כל העונה על הספסל והפועל בתחתית) או שהשכר שלו מורכב משכר בסיס+הופעות+צבירת נק' וכו'. כאן השאלה הגדולה וכל עוד הדבר הוא בגדר נעלם כל הדיון הזה מתייתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 09:32 
Charlie כתב:
סימרוטיץ כתב:
שכטר 160 אלף $
דה סילבה 175 אלף $
וידין 120 אלף $

אתה קצת מתבלבל בין שכר נטו לברוטו. השכר שאתה קורא בעיתונים הוא שכר נטו, לא כולל מענקים. השכר שרמון משלם זה שכר ברוטו.
דוגמה: שחקן בהפועל מרוויח 120,000 לעונה, כלומר 10,000 דולר נטו לחודש. מדובר בשחקן ממוצע, לא ורמוט או טוטו אבל גם לא שרם או שושן.
ה-120 אלף האלה "שווים" להפועל כמיליון שקל בשנה - כי 120 אלף דולר זה אומר שרמון מוציא כ-240 אלף דולר מהכיס ובד"כ הפועל זוכה במשהו (אליפות, גביע, מקום לאירופה) ואז יש אישזהו מענק קטן ואם באותה עונה השתתפו באירופה ועשו עונה יפה אז יש עוד מענקים ויש כמובן עלויות ביטוח, שכר דירה, רכב. כל זה שווה כסף.

רוצה לומר, כי שחקן ממוצע שאתה קורא בעיתון שהפועל הביאה בהעברה חופשית ומקבל "רק" 120 אלף דולר לעונה (מעין אלירן דנין כזה) תחשוב שרק הוא לקח להפועל מיליון שקל.
עכשיו תחשוב כמה כמוהו יש... נכון יש גם שושן ושרם אבל הם מעטים וממילא מנגד יש גם ורמוט וכו' שמרוויח כמו 3-4 שחקנים ממוצעים.

שים לב שכתבת שאדל מקבל 700 אלף יורו. זה לא מדויק. הפועל מוציא כ-700 אלף יורו בשנה על אדל, הוא לכיס לוקח "רק" 450 אלף יורו.
טוטו לעומת זאת כתבת שמקבל 200 אלף דולר וזה כמעט נכון, כמדומני שהוא מקבל 250 אלף דולר נטו לעונה מה שאומר שרמון משלם כחצי מיליון דולר ועם שאר ההוצאות מסביב טוטו "עלה" להפועל השנה כ-2 מיליון שקל!!

שורה תחתונה -
להתעלם מסעיף השכר זה לא רציני. מרבית השחקנים שהבאת ותביא יהיו בהעברה חופשית. לא זה חוכמה וזה לא העניין. שאלת השאלות היא מה גובה השכר ומעל לכל איך השכר מורכב - האם מדובר בשכר פיקס (כלומר השחקן מקבל את הכסף גם אם הוא יושב כל העונה על הספסל והפועל בתחתית) או שהשכר שלו מורכב משכר בסיס+הופעות+צבירת נק' וכו'. כאן השאלה הגדולה וכל עוד הדבר הוא בגדר נעלם כל הדיון הזה מתייתר.

אתה ואני לא באמת יודעים כמה משלמים על שחקנים , כי הנתונים לא פורסמו עד היום (לצערנו הרב) בהפועל של השנים האחרונות , אני מתבסס על נתונים שהובאו מהעיתונות , דרך אגב הרבה מהשכר של השחקנים מתבסס על פרמיות/מענקים/נקודות , ככה שלרבים משחקני הקבוצה השכר נמוך בהרבה מה 150 אלף דולר .
אני לא חושב שהפועל משלמת פי שניים בנטו אבל בהחלט יש להתחשב בנתון הזה , כמו כן אם אינני טועה הפעם היחידה שנאמר לנו מה שכר השחקנים לעונה זו , הייתה באספת העמותה ששם דיברו על 24 מש"ח העונה .
איך שלא תהפוך את המספרים , זה יורד לחצי בתחילת העונה הבאה כי למעט ורמוט עם שכר גבוה שאר השחקנים שנשארים הם ברמת שכר סבירה, עכשיו מה עושים עם הכסף שמתפנה ???
כנראה זה תלוי באירופה נגיע ונוכל לסגור את הגרעון ,יהיה תקציב יפה לרכש על פי הקריטריונים שאותם קבעתי בתחילת האשכול , ההשוואה ל 2009 הראתה שהבאנו שחקנים בתקציב מוגבל במקומות נקודתיים
(בדיוק כמו מכבי העונה) , שהתגבשו לקבוצה טובה מאוד (מי חשב שבן דיין, שכטר, וזהבי יביאו אליפות דאז ?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
אם באמת יגיעו רוני לוי או בן שמעון, הם יוכלו להביא יופי של רכש בתקציב לא גבוה בזכות המשבר הכלכלי בקפריסין. אחרי שאימנו שם אני בטוח שיוכלו לסדר כמה מציאות עם סכומי העברה נמוכים.

רק כמה תיקונים:
1. ההגנה שלנו שנה הבאה מתחילה ככה:
הרוש\דנין, (X), (X), (X)

2. גם על אבוטבול אני לא חושב שיהיה חכם לבנות כבאנקר בהרכב לעונה שלמה.
3. דמארי- יש מצב שנאלץ למכור גם אותו. אני לא כזה בקיא בפרטי המכירה ההזויה שלו אלינו. אבל חייבים לבדוק טוב טוב מה יהיו ההשלכות של להשאיר אותו עוד עונה אצלנו, כדי שלא נפסיד עליו הרבה כסף.. לפי מה שאני זוכר שפורסם שהגיע אלינו, שנה הבאה זו העונה האחרונה שדמארי יכול לשחק אצלנו בלי שנצטרך לשלם עליו עוד איזה סכום אסטרונומי למכבי פ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ׳,אתה אשכרה כתבת מיליון שקל בראשי תיבות? חייב אבל חייב-לגסוס!!!
חייב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: לקראת העונה הבאה , פרופרציות מיתוס מכבי ועונת 2009/10
הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 18:48 
עזרא כתב:
סימרוטיץ׳,אתה אשכרה כתבת מיליון שקל בראשי תיבות? חייב אבל חייב-לגסוס!!!
חייב!

מה ? אתה עוד מעיר לי ?
אין צדק בפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
אני עוד מעיר לך.
אני.
חרא של ראשי תיבות.
לא מכל דבר אפשר לעשות ראשי תיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 19:40 
עזרא כתב:
אני עוד מעיר לך.
אני.
חרא של ראשי תיבות.

אתה יודע שזה ר"ת די נפוצים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 19:40 
עזרא כתב:
אני עוד מעיר לך.
אני.
חרא של ראשי תיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 19:42 
סימרוטיץ כתב:
ר"ת

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
עזרא כתב:
אני עוד מעיר לך.
אני.
חרא של ראשי תיבות.

בסוף גילו שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
אפשר אולי לראות סימולציה של זה בפוטבול מנג'ר? הרי במיוחד בשביל זה כתבו את התוכנה הזו, בשביל שאנשים לא מקצועיים יוכלו לצבור ניסיון אמיתי בניהול קבוצת כדורגל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2013, 01:07 
אם לא היה קיזוז בכלל לא היה דאבל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2013, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
אי אפשר לדעת מה היה קורה אם לא היה קיזוז. המשחקים היו מתנהלים הרי אחרת.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2013, 10:41 
its-sick כתב:
חבק אותי... כתב:
אי אפשר לדעת מה היה קורה אם לא היה קיזוז. המשחקים היו מתנהלים הרי אחרת.

לא צריך להתחכם יותר מידיי, בלי קיזוז היינו מותרים על האליפות וחיפה הייתה לוקחת אותה 10 מחזורים לסוף
הם לא הפסידו משחקים וגם עם קיזוז זה היה נראה משימה בלתי אפשרית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2013, 11:12 
מעבר לשזה שכמובן שחייבים מאמן אמיתי ברשימת השחקנים הבסיסיים שעליהם אתה הבונה את הסגל יש הבדל של שמיים וארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2013, 11:12 
מעבר לזה שכמובן שחייבים מאמן אמיתי ברשימת השחקנים הבסיסיים שעליהם אתה הבונה את הסגל יש הבדל של שמיים וארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: