יהלום אדום כתב:
bloodbrother כתב:
מעניין את הסבתא שלי גיידמאק.
אגב, חלק משושביני התקומה שמעבר לכביש הם אלו שהעיפו את טביב מהפועל. לך תדע מה היה מצבנו ומצב אלו שמעבר לכביש העונה אם היו נותנים לטביב צ'אנס להמשיך להיות הבעלים של הפועל כמו שהוא רצה. בסה"כ גם בעונה שעברה מצבנו היה הרבה יותר טוב מאשר העונה. וזה עוד למרות המחאה.
בלאד מספיק, באמת. מצבנו היה נפלא, הבעלים הדגול לא רב עם כל נושא תפקיד ושחקן בכיר בקבוצה, לא לקח מילונים ולא חירב את מחלקת הנוער.
אתה יכול להיות עיוור, חופשי, זו זכותך, אבל אל תחשוב שכולנו כאלה.
כנראה שאי שם באמריקה הכל נראה אחרת
אני לא סופר כמה הוא רב עם אנשים לעומת ההנהלה הנוכחית המהוללת. עם ציד המכשפות שהיה כלפיו לא פלא שכולם קפצו על העגלה של "לריב איתו".
בשורה התחתונה, הוא לא חייב לאף שחקן או בעל תפקיד כסף. הוא שילם את כל המשכורות וגם הבונוסים בזמן לפי כל החוקים. כולם קיבלו את משכורות העתק שלהם.
ובשורה התחתונה הוא העמיד גם בעונה האחרונה הקשה שבה עבר גהנום מצד האוהדים, קבוצה שהגיע לשלב הבתים בליגה האירופאית, רצה לאליפות ולקחה גביע ומקום שני. מה שהעונה אין.
לגבי "לקח מיליונים", אין לי מושג ולא מעניין אותי. אם הוא לקח, סימן שהוא הרויח אותם כבעלים. אם הוא גנב, תתבע אותו. עיני לא צרה בבעלים של עסק שמרויח ממנו.
מחלקת הנוער גם לא מעניינת אותי. אני לא מחפש אליפויות בנוער, ועובדה שגם העונה עלו שחקנים מהנוער לבוגרים. כנראה שלא היה כל-כך רע גם תחת טביב.