תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 19:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נוער הפועל
הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 13:27 
תאמינו לי שאני לא מבין אותכם... אתם מצפים שפתאום בעונה אחת הכל יסתדר והכל יבוא על מקומו? סבלנות! הנוער שלנו בתקופת טביב היה מפורק לחתיכות... לוקח זמן לתקן את הכל. צריך לתת תקופת ניסיון לפחות של 3 עונות עונות, לא הולך? אז לשנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
מוריס ז'אנו לטעמי זה לא הבעיה בנוער, הבעיה זה שהם משחקים בלי 2 הכוכבים הכי גדולים שלהם (וגם ככה אין כל כך הרבה כישרון בקבוצה).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
לנוער יש תפקיד 1, וזה לספק לבוגרים חומר לעוד איתו.
נכון לכרגע הנוער הוא הצלחה כבירה השנה.
שרם, ספורי, חמו, אייזנשטין, לקס הם שחקני נוער ששיחקו השנה במדי הקבוצה הבוגרת,
ושני הראשונים הם כבר שחקני סגל סופר לגיטימיים.

וזה עוד אחרי שלוש שנים שהנוער הלך לאבדון בידיו ה"נאמנות" של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 14:32 
עם כל הכבוד לטביב ולפועלו, הנוער של הפועל סובל מבינוניות שנים רבות. לפחות בינוניות בליגה.
גם בשנתון המופלא של נאתכו-סהר-זהבי-אברבנאל-דואני (היה מצוין בצעירותו)-בונדר-שיש.
טביב כהרגלו השקיע רבות בלהרוס והרס טוב. אבל, הבעיות היו לפניו והתחילו כנראה ברמת המאמן.

מוריס הוכיח עצמו מאוד בתחילה, ויש לזה משמעות רבה אולי יותר מכל "השגי" ה"מאמנים" בעשור פלוס האחרון.
יש גורמים רבים כמו המומנטום השלילי משה יותר מעשור במחלקת הנוער, השחקנים הרבים שנלקחו לבוגרים, המצב הכללי הכספי באגודה, גם שלא בחר שחקנים (גם בנוער יש לזה משמעות). אפילו זלצר לא הצליח ולגבי אדם עם רקורד חד משמעי כמו של זאביק זה לא אומר עליו אלא אומר על המצב במחלקה.
כלומר, מוריס נראה לי מאמן לגיטימי גם בעונה הבאה ומה גם שהוא ממש אדום וסמל. אולי אפשר להביא טוב ממנו, אבל הוא לגיטימי.
ובמקביל צריך לעשות סקאוטינג בארץ וגם בחו"ל.

אגב, מתנגד ל"התפקיד של מחלקת הנוער הוא ליצר שחקנים ולא להביא השגים". זה חלק מהבעיה של המחלקה וזו אמירה צינית ומחמקת של לוזרים. אמירה שהביאה אווירה סמיכה של לוזריות למחלקה. זה לא קבוצה בגיל ילדים שלומדת היסודות. ולא פעם הסימן של קבוצה כדורגל טובה הוא נוער עם תארים. ואם לא אז מה שמפריע זה לא שהתחשלו בקרבות ממשים אלא שבבוגרים לא ידעו איך לטפל במצטייני הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים,
התפקיד של מחלקת הנוער היא לספק שחקנים שלמים לבוגרים.
אין ספק שככל שהשחקנים יותר טובים ככה הקבוצה תצליח יותר טוב ותביא הישגים זה דבר שהולך בבד בבד,
בהחלט כאשר הקבוצה הייתה עם סגל מלא בתחילת העונה היא יחסית הצליחה, כאשר התחילו להעביר שחקנים לקבוצה הבוגרת בלית ברירה,
אחוזי ההצלחה של הנוער ירד, אבל עצם העובדה ששני שחקנים מהנוער השתלבו בבוגרת היינה הצלחה לקבוצה הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: