תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 20:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: הוא והם
הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 22:27 
פישונט כתב:
ציטוט:
פישונט כתב:
אף אחד במועדון לא ראה ולא יראה שקל מהביטוח של ורמוט פשוט כי אין דבר כזה.

:SHOCK3:
לא היה ביטוח???
מי יבטח שחקן פצוע?
מי מחתים שחקן שחברת ביטוח לא מוכנה לבטח??? מה, הם לא מבינים שלחברת הביטוח יש סיבה למה היא מחליטה מה שהיא מחליטה? שיש להם טבלאות עם סטטיסטיקות וכו' וכו'???אני לא הבנתי שגילי לא בוטח
אני הבנתי שהקבוצה לא תראה שקל מהבטוח,
אני נוטה יותר להבין שגילי הוא זה שיקבל את הכסף מהבטוח ,כוון שכמו כל עובד שאינו עובד אינו מקבל שכר ממקום העבודה ,ומי שמשלם לו היא חב' הבטוח.
כששאלתי כאוהד מן השורה האם ורמוט בוטח נאמר לי שלא ושמדובר בהחלטה כספית- עלות הביטוח לחוזה הייתה ועודנה מיליוני שקלים

כנראה שלא הבנתם אחד את השני, ההתאחדות לכדורגל לא מאשרת לקבוצה מקצוענית לרשום שחקן אם אין לו ביטוח. יכול להיות שהכוונה היא לפיצוי עבור סכום ההעברה, פרמיות..יש כל מיני פוליסות שבטח יש סוכני ביטוח (איפה ציציאט?) שמבינים בהם יותר ממני, אבל אין כזה דבר שחקן לא מבוטח.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 27 אפריל 2013, 00:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הוא והם
הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
מלא אי דיוקים. רק שאתה מסתמך על "אוהד מן השורה" ואני מסתמך על הבנה כללית (כזו ששחר הציג).
ואתה עוד מועמד לעמותת האוהדים, דווקא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
מלא אי דיוקים. רק שאתה מסתמך על "אוהד מן השורה" ואני מסתמך על הבנה כללית (כזו ששחר הציג).

אם נשים בצד את הציניות הרעילה הרגילה, אני דווקא חושב שפישונט הבין בדיוק מה הסיפור..
הוא אפילו אמר שהביטוח משלם לורמוט את השכר.
לילה טוב גבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 01:41 
גילי נפצע במשחק נבחרת
יש איזה פיצוי של פיפ"א שאמור להגיע במקרים כאלה, אבל לא יודע בדיוק איפה זה עומד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 05:00 
האדס כתב:

הבנת הנקרא... שוב, הפועל לא ראתה שקל מהפציעה של גילי. טענת שבעלי המועדון כן ראו ("קיבלו כסף מהביטוח של גילי"), לכן העמדתי אותך על הטעות (אולי שקר?). אוהד מן השורה זה אני, פונה לאיש הנהלה בהפועל כדי לדעת מי משלם לגילי את החוזה בזמן הפציעה. התשובה החד-משמעית הייתה קופת המועדון. אם תמשיך במסע ההכפשות (שקרים?) אני אמשיך לתקן אותך. אגב עם התסכול כלפי אי-מציאת רוכש, אני מזדהה.
שחר, פרמיות בין כה וכה לא משולמות כי גילי לא משחק. ורמוט מבוטח אבל החוזה שלו לא, ויש הבדל בין השניים. אפשר לראות את זה גם ככה- הפועל לא מבוטחת למקרה בו ורמוט לא משחק למרות החוזה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 06:22 
סמל אישי של המשתמש
הוא אומר דברים שחלק גדול מהמשתשמים מסכים עם לא מעט מדבריו,אפילו אני.
ההבדל הוא שהוא עושה את זה בצורה מכוערת ודוחה,ולא פחות חשוב לו חוץ מלנסות להעביר את המסר,זה לשפוך הררים של טינופת וחרא כלפי מי שלפחות מנסה לשנות את מה שאחרים הרסו במהלך העונה,ואין ולא היתה להם נגיעה לדבר.
הוא כאן לא כדי להביע דעה מנוגדת לעמותה ולמצוא דרכים לשפר (שכמובן אין לו) הוא פה כדי לעורר עוד פרובוקציה,לפגוע בעוד אנשים ולקבל את מנת הטרוליות שהוא כל כך דורש.
יש הרבה אשכולות שנפתחו כדי לנגח את העמותה ולעתים בצדק.אני חבר עמותה אבל אשמח שהיא תזוז הצידה ברגע שיבוא בעל בית חדש ועשיר,ויש לי ביקורת רבה גם על איך שהתנהלה (ממה שאני יודע) ותרומתה בעקיפין (לצד דברים טובים) לאוירת השוק הידועה לשמצה במתחם חודרוב,עם כל הנדבקים שנותנים עצות ונכנסים לחדר הלבשה.
ועדיין,הזלזול הדוחה שלו: אנחנו עניים והם עשירים,להם יש בעל בית ולנו עמותה של דלפונים ומקבצי נדבות.
מי ישמע הוא מאיר את עיננו,או נוקף אצבע כדי לשנות או לפעול בעצמו למצוא בעלים עשיר.
באים עכשיו מלא אנשים איכותיים מאוד שהפועל זה פרויקט יחסית קטן למה שהם הספיקו לעשות בחייהם,ומנסים לשפר ולהציע את מועמדותם.
חלקם הגדול בכלל לא היה במערכת והם רוצים להביא מניסיונם.
כמה מדברים על זה שאסור לענות לבלאדברדר שרק מחפש תשומת לב כביכול.
מה ההבדל בין האדס לבלאדברדר?
מה זה האשכול הזה אם לא פרובוקציה זולה שנועדה להשפיל ולהעליב את אלה שמנסים להבחר ולשנות (והם יודעים כמה שהמצב חרא) ובעיקר להציב לנו את התמונה שאנחנו בכלל לא מכירים: הם עשירים ויש להם מי שמשקיע.אנחנו עניים ולא משקיעים כלום.
אני כבר לא מדבר על חלק מדבריו שהם לא מדויקים.
המשתמש הזה הוא חתיכת גוש חרא ענקי,והגיע הזמן שגם לו תפסיקו לענות.
יש הרבה אנשים שחושבים כמוהו ולא מטנפים בכוונה ולא מחפשים לפגוע כל הזמן.
אפס מאופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 07:26 
עזרא כתב:
הוא אומר דברים שחלק גדול מהמשתשמים מסכים עם לא מעט מדבריו,אפילו אני.
ההבדל הוא שהוא עושה את זה בצורה מכוערת ודוחה,ולא פחות חשוב לו חוץ מלנסות להעביר את המסר,זה לשפוך הררים של טינופת וחרא כלפי מי שלפחות מנסה לשנות את מה שאחרים הרסו במהלך העונה,ואין ולא היתה להם נגיעה לדבר.
הוא כאן לא כדי להביע דעה מנוגדת לעמותה ולמצוא דרכים לשפר (שכמובן אין לו) הוא פה כדי לעורר עוד פרובוקציה,לפגוע בעוד אנשים ולקבל את מנת הטרוליות שהוא כל כך דורש.
יש הרבה אשכולות שנפתחו כדי לנגח את העמותה ולעתים בצדק.אני חבר עמותה אבל אשמח שהיא תזוז הצידה ברגע שיבוא בעל בית חדש ועשיר,ויש לי ביקורת רבה גם על איך שהתנהלה (ממה שאני יודע) ותרומתה בעקיפין (לצד דברים טובים) לאוירת השוק הידועה לשמצה במתחם חודרוב,עם כל הנדבקים שנותנים עצות ונכנסים לחדר הלבשה.
ועדיין,הזלזול הדוחה שלו: אנחנו עניים והם עשירים,להם יש בעל בית ולנו עמותה של דלפונים ומקבצי נדבות.
מי ישמע הוא מאיר את עיננו,או נוקף אצבע כדי לשנות או לפעול בעצמו למצוא בעלים עשיר.
באים עכשיו מלא אנשים איכותיים מאוד שהפועל זה פרויקט יחסית קטן למה שהם הספיקו לעשות בחייהם,ומנסים לשפר ולהציע את מועמדותם.
חלקם הגדול בכלל לא היה במערכת והם רוצים להביא מניסיונם.
כמה מדברים על זה שאסור לענות לבלאדברדר שרק מחפש תשומת לב כביכול.
מה ההבדל בין האדס לבלאדברדר?
מה זה האשכול הזה אם לא פרובוקציה זולה שנועדה להשפיל ולהעליב את אלה שמנסים להבחר ולשנות (והם יודעים כמה שהמצב חרא) ובעיקר להציב לנו את התמונה שאנחנו בכלל לא מכירים: הם עשירים ויש להם מי שמשקיע.אנחנו עניים ולא משקיעים כלום.
אני כבר לא מדבר על חלק מדבריו שהם לא מדויקים.
המשתמש הזה הוא חתיכת גוש חרא ענקי,והגיע הזמן שגם לו תפסיקו לענות.
יש הרבה אנשים שחושבים כמוהו ולא מטנפים בכוונה ולא מחפשים לפגוע כל הזמן.
אפס מאופס.

שמע, אני בדר''כ מסכים עם מה שהאדס כותב, אנחנו די באותו ראש בכל מה שקשור להפועל, אז לי הכתיבה שלו לא מפריעה בדר''כ.
מסכים שהוא כותב בקיצוניות יתר ומי שלא מסכים עם הדעות שלו חושב שהוא מגזים ומלכלך יותר מדי.
אבל, להשוות אותו לטרול המשועמם הזה שסוגד לגיא לוזון טביב ושאול? נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
אז אולי קצת הגזמתי,אבל האשכול הזה זה נטו תשומת לב ופרובוקציה.
עוד רגע נדמה לי שהוא רושם שהם עשירים ואנחנו דלפונים ומקבצי נדבות,ומצחקק מתחת לשפם שאין לו למרות שזה אמור להיות מאוד כואב.
ממש נהנה לרשום ״עמותה״ ולהוסיף :LOL2:
״חיים רמון״ ולהוסיף :LOL2:
הם לפחות ניסו (ואולי נכשלו) הוא לא ניסה,לא מנסה ולא ינסה בחיים.
ספק אם הזיז פעם את התחת שלו לכיוון איזו הפגנה כלשהי.
אה נכון,הוא בכלל חושב שהיה צריך לתת לטביב להמשיך לפעול ללא הפרעה עד שהיה מתייאש.
עד כאן מה שהוא חושב הכל לגיטימי,אבל האשכולות שלו כבר מזמן איבדו את המטרה של : להתריע,להעיר מאשלייה או משהו כזה.
שום דבר פה לא מצחיק,ואף אחד לא רוצה שחיים רמון ינהל את הפועל.
רובינו גם היינו מעדיפים בסיטואציה אחרת שלא תהיה עמותה.
זה כמו שציינתי,אשכול פרובוקציה מכוער שלא מועיל בכלום ורק נועד לזרוע מלח על הפצעים,לפגוע וללגלג כאילו מי שרשם אותו זה מכביסט מזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הוא והם
הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 08:43 
פישונט כתב:
האדס כתב:

הבנת הנקרא... שוב, הפועל לא ראתה שקל מהפציעה של גילי. טענת שבעלי המועדון כן ראו ("קיבלו כסף מהביטוח של גילי"), לכן העמדתי אותך על הטעות (אולי שקר?). אוהד מן השורה זה אני, פונה לאיש הנהלה בהפועל כדי לדעת מי משלם לגילי את החוזה בזמן הפציעה. התשובה החד-משמעית הייתה קופת המועדון. אם תמשיך במסע ההכפשות (שקרים?) אני אמשיך לתקן אותך. אגב עם התסכול כלפי אי-מציאת רוכש, אני מזדהה.
שחר, פרמיות בין כה וכה לא משולמות כי גילי לא משחק. ורמוט מבוטח אבל החוזה שלו לא, ויש הבדל בין השניים. אפשר לראות את זה גם ככה- הפועל לא מבוטחת למקרה בו ורמוט לא משחק למרות החוזה שלו.

למה אוהד מן השורה בכלל ״פונה לנהלה״ ומברר את הדברים האלה למען השם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 09:03 
chimpfive כתב:

אם זה מה שלקחת מהאשכול אז מטרתי הושגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
דבר ראשון גם אם אני משקר, אני מבטיח לכולם שאיני עושה זאת במודע, ולכן הייתי מכנה את זה טועה.
יש פה לא מספר אשכולות בהם ערכתי דיון ולבסוף חזרתי בי מדברי לאחר שהבנתי את טעותי, ואף פעם לא הייתה לי בושה לעשות כך, בניגוד למשתמשים אחרים.
לגבי הנושא עצמו, לא טענתי שהם לקחו את הכסף לכיס, אך טענתי שמהכסף שהם קיבלו מהביטוח של גילי הם מימנו את ההעברה של אלמוג כהן, אותה העברה שהם מנפנפים בה כהוצאה הכלכלית הנוספת שלהם מעבר לרכישה עצמה.
כן, יכול להיות שאני טועה, אבל שוב לא מתוך מקום של לשקר.
הנושא עצמו נפתח מתוך תסכול ועצבים על מצב הקבוצה ועל כך שאני לא שומע את בעלי הפועל ת"א החדשים אומרים "קחו את הפועל בחינם רק תבטיחו לה עתיד כלכלי", גם אם הם עושים פעילות מאחורי הקלעים (שאני מאמין לה) משגע אותי שהם לא עושים שום דבר בשביל להרגיע את הקהל הגדול שנמצא בלחץ אטומי, אני חושב שזה אפילו יהיה צעד כלכלי חכם מבחינת מכירת המנויים להודיע על כך שעושים מאמצים אפילו במצב של נתינת הפועל בחינם לאיש שיוכל להעמיד תקציב.

ודבר אחרון לגביך עזרא, תקשיב חמוד, אני ממש לא זקוק לתגובות שלך או של אחרים, אם אתה כבר מעלה את הנושא יותר מאשמח שאנשים כמוך ישימו אותי בHIDE, כך לא אצטרך להגיב או להסביר לכם מה הסיבות שאני רושם.
ומי שלא יכול להתמודד עם טיפה עוקץ, שלרוב (שוב, אמרתי, גם אני טועה) יש מאחוריו בסיס, אז שיתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
זה לא עוקץ,זה טרוליזם טהור וכמיהה לתשומת לב,ובעיקר רצון לפגוע,לזלזל ולצחוק.
פתחת כבר מספיק אשכולות דומים וממוחזרים והמסר ברור.
וחמוד תקרא לחברים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
טרוליזם טהור? נהיית פרופסור לפורומים?
יאללה, תתקדם כבר. אתה עושה מזה יותר ממה שזה.
די לקחת ללב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
חיים רמון :LOL2:
עמותה :LOL2:
המסר שלך ברור.תתקדם אתה.
כמה פעמים כבר ראיתי אשכולות דומים עם סמיילים דומים?
ואמרתי לך שאני רחוק מלהעריץ את חיים רמון והעמותה.אפשר לקרוא את זה מהתגובות שלי פה ולמועמדים שונים כמו אסף וולף,ובמה שרשמתי ב״אדום עולה״ בכמה הזדמנויות.
אתה לא מחדש לאף אחד כלום,לא מקדם את בוא הגאולה וגם לא פרופסור לתחקירים אפרופו חלוקת תארי פרופסור.
רק לצחוק,לחלק סמיילים ולזלזל במי שאני לפחות רוצה לתת להם צ׳אנס כי הם כנראה עשו מספיק בחיים שלהם בשביל לקבל קרדיט בסיסי.אחרי חודש-חודשיים אתחיל לשפוט אותם.
אז האשכול ה״תחקירי״ התורן שלך הזה שאתה קורא לו ״עוקצני״,הוא לא מועיל ולא מביא לכלום.הוא פשוט:
עמותה :LOL2:
איזה צחוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
די לקחת ללב.

אולי הוא טיפה מגזים בתגובה שלו, אבל הוא צודק.
אתה מזלזל תמידי בכל מה שנוגע לעמותה ולחיים רמון.
אתה מחפש כל שבב של בעיה בשביל להוכיח לכולנו כמה העמותה מטופשת וחיים רמון זבל.
ופה לקחת את זה צעד נוסף והעברת ביקורת אישית על אדם שאם היית מכיר לא היית מעז. אפילו אתה.

זה לא רק צורת ההתבטאות.
אז אני לא אגיד לך להפסיק. אני אישית התרגלתי. אבל אל תצפה שלא יכנסו בך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
אינני חושב שהסמיילים אותם הציב מנהל הפורום בעת שבנה את בית המקדש שלך (לפחות זו רמת החשיבות שאתה נותן לפורמט הלא מייצג הזה) נועדו רק לטובת "קנסו דחוף".
לפעמים גם ניתן לעשות בהם שימוש ציני. לטענתך מספיק שכתבתי באשכול אחד את דעתי על חיים רמון ואין צורך לחזור עליה. אז מדוע האולטראס פותחים אשכול בנושא התרמות כל פעם שצריך? מדוע העמותה פותחת נושא כל מכירת כרטיסים למשחק מסוים?
הרי כבר יודעים שהם מתרימים ושהם מוכרים. למה צריך לחזור על זה כל פעם?
אולי, בטעות שכחת שזה ה"יופי" בפורום. שכל אחד רושם את דעתו במגבלות חוקי הפורום. לא זכור לי שעברתי על אחד מהחוקים, אם עברתי אשמח אם תיידע אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
האדס כתב:
די לקחת ללב.

אולי הוא טיפה מגזים בתגובה שלו, אבל הוא צודק.
אתה מזלזל תמידי בכל מה שנוגע לעמותה ולחיים רמון.
אתה מחפש כל שבב של בעיה בשביל להוכיח לכולנו כמה העמותה מטופשת וחיים רמון זבל.
ופה לקחת את זה צעד נוסף והעברת ביקורת אישית על אדם שאם היית מכיר לא היית מעז. אפילו אתה.

זה לא רק צורת ההתבטאות.
אז אני לא אגיד לך להפסיק. אני אישית התרגלתי. אבל אל תצפה שלא יכנסו בך.

למה לא הייתי מעז? אתם חושבים שאני מסתכל על העמותה ביראת כבוד כמוכם? שאני סוגד לכל מי שהלך והפגין ועשה ותרם?
לא. אף אחד מהם לא עובד בשבילי ולא עשה את הדברים בשבילי. לא ברמה האישית, אויל ברמת הכלל, אבל אני בטח לא רואה או מרגיש את זה.
מציע לאדם הזה, אם הוא כל כך גדול שידע להתמודד עם זה לבד ויגיד לכלבי השמירה של העמותה לנוח לפעם, הרי אם אני כל כך טועה והוא כל כך ענק, למה אתם לא מניחים לו להסתדר לבד?
אה, וממש לא איכפת לי שתמשיכו "להכנס" בי. מבטיח שאני אשן בלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
למה לא הייתי מעז? אתם חושבים שאני מסתכל על העמותה ביראת כבוד כמוכם? שאני סוגד לכל מי שהלך והפגין ועשה ותרם?
לא. אף אחד מהם לא עובד בשבילי ולא עשה את הדברים בשבילי. לא ברמה האישית, אויל ברמת הכלל, אבל אני בטח לא רואה או מרגיש את זה.
מציע לאדם הזה, אם הוא כל כך גדול שידע להתמודד עם זה לבד ויגיד לכלבי השמירה של העמותה לנוח לפעם, הרי אם אני כל כך טועה והוא כל כך ענק, למה אתם לא מניחים לו להסתדר לבד?
אה, וממש לא איכפת לי שתמשיכו "להכנס" בי. מבטיח שאני אשן בלילה.

טוב, אז עברנו אלי? אני כלב השמירה שנשלח לטפל בך?
העיקר שאתה לא מפספס הזדמנות.
הוא דווקא ענה לך. אני לא חייב לך דין וחשבון על מה שאני אומר גם.
וכנראה שאכפת לך, אם טרחת לבקש מאיתנו "לנוח". ויותר מפעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
הבנו שאתה ישן בלילה.
״פלוטו״ כבר התבטא בעבר שהוא ״לא עושה חשבון״.
ל״פלוטו״ יש עור של פיל.
ומי סוגד לעמותה לעזאזל? שאחזור שוב על הדברים שאמרתי בכל כך הרבה הזדמנויות,״פלוטו״?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 11:53 
פישונט כתב:
chimpfive כתב:

אם זה מה שלקחת מהאשכול אז מטרתי הושגה

מצטער לא הבנתי את מטרתך ואיך היא הושגה, אשמח אם תבהיר לקשיי קליטה כמוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הנוער כתב:

"טרול" - אתה בעצמך.
"משועמם" - אתה בעצמך. כותב פה לא פחות ממני. טמבל.
"סוגד לגיא לוזון" - וגאה בכך. אפילו עזרא מכיר בתרומה הכבירה של גיא לוזון לדאבל שלנו.
"טביב" - בלעדיו בטוח לא היה דאבל, ובכלל תקופה הטובה בתולדות הפועל ת"א.
"שאול" - סוגד לו כאישיות מיתולוגית מצחיקה, כאיש רדיו, כעורך (יחד עם רועי) את החוברת "האדומים חוזרים" שאני לנצח אשמור אצלי, שכן אני אפילו נמצא שם לפחות באחת מתמונות הקהל של שער 7 המיתולוגי.

אז יאללה, ילדון אחד הדאבלים, תחפף.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
יש מצב אתה מעלה את התמונה שלך מהחוברת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
יש מצב אתה מעלה את התמונה שלך מהחוברת?

לא. זאת לא תמונה שלי. זאת תמונה רחבה של מאות אוהדים.

וגם אין לי סורק. (זה שבמדפסת לא מסתדר עם המחשב שלי).

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 12:11 
bloodbrother כתב:
נגמר הנוער כתב:

"טביב" - בלעדיו בטוח לא היה דאבל

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
bloodbrother כתב:
נגמר הנוער כתב:

:ROSE:

הנה עוד מישהו שחושב כמוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
אני רוצה שתעלה תמונה שלך מגן ״תרצה״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 12:18 
bloodbrother כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
bloodbrother כתב:
נגמר הנוער כתב:

אז זהו שלא.
זה היה פשוט היגד שקרי, אז טיפה הופתעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
bloodbrother כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
bloodbrother כתב:
נגמר הנוער כתב:

אז זהו שלא.
זה היה פשוט היגד שקרי, אז טיפה הופתעתי.

היגד שקרי זה בטוח לא, כי זה מקרה היפותטי, לכן מן הסתם זאת דיעה (ואין צורך לכתוב "לדעתי" בכל דיעה פה, כי ברור שכולם כותבים דיעות).. מקסימום זכותך לחשוב שטעיתי בהערכה.

אשמח לדעת איך היינו לוקחים אליפות בלי השחקנים שמשום מה טביב העביר להפועל (כן, תמורת כסף, עדין להפועל ולא לאחרות. את הכוכבים הנ"ל). אשמח גם לדעת איך היינו לוקחים אליפות בלי הגב הכלכלי שלו מאחורי הקלעים. אשמח לדעת איך זה שההנהלה נתנה לו להיות חלק מאלו שנמצאים על המגרש וחוגגים את הדאבל, אם הוא לא היה חלק מהמערכת, מאחורי הקלעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
אתם נהנים מהדיון המיותר עם הטרול הזה? ברצינות?
ובהזדמנות זו, תודה ליאמר על תרומתו לדאבל!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
בד"כ כל מי שקורא לאחרים טרול הוא הדבר הקרוב ביותר להיות טרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: