גרמנרי כתב:
bloodbrother כתב:
גרמנרי כתב:
bloodbrother כתב:
שבתאי יחבס כתב:
מטומטם מי שאומר מילה אחת רעה על רמון.
"מצאנו שהנאשם לא דבק באמירת אמת, ניסה להסיט את האש ממנו והלאה, המעיט וצמצם את מעשיו ואחריותו ומנגד הגזים והפריז באשר לחלקה של המתלוננת, עיוות וסילף את העובדות בדרך מתוחכמת ומתחכמת"
"במשך חודשים, מהשלבים הראשונים של החקירה ועד הלום, המתלוננת הייתה מושא להכפשות מצד גורמים שונים שלא הכירו את העובדות כהוויתן, עמדה "חשופה בצריח" בלי יכולת להתגונן. דבר מדברי הבלע שכוונו כלפיה לא היה בו אמת. מדובר בצעירה איכותית, ישרה, לא "פלרטטנית" ולא קלת דעת. צר לנו, שבתמורה לחשיפת האמת, שילמה המתלוננת מחיר כבד בפגיעה בכבודה ובשמה הטוב. מצערת העובדה, שהנאשם בחר לפגוע פגיעה בלתי הוגנת במתלוננת לצורך ניהול הגנתו. אנו תקווה ש"המסע המתוקשר" שליווה תיק זה, לא ירפה ידיהן של מתלוננת אחרות במצבים דומים."
בלי קשר למה שאני חושב על רמון,
התלונה הזאת (שאם אני לא טועה הוא הואשם) , זה התלונה הכי מגוחכת בתולדות ישראל , הבחורה סחטה אותו .
אין ספק שהוא אידיוט שהוא הכניס את עצמו לבור ללא תחתית , אבל היום כל בחורה עם טיפה שכל יכולה לתבוע את המעסיק שלה.
הבחורה סחטה אותו?!? לא יאמן. הוא חדר לגופה בכפיה, בלי שום רצון מצידה, כשלא היה בינהם שום דבר רומנטי ושום רצון הדדי. לא סתם הוא הורשע במעשה מגונה, כי זה מה שזה היה. אין היא סחטה אותו?
ציטוט:
"הנאשם תפס לה את הסנטר בידו, נשק לשפתיה והחדיר את לשונו לפיה. היא הייתה המומה, נרתעה לאחור, הביטה בעיניו בתמהון ועזבה את החדר בלי אומר ודברים. היא נכנסה להלם ורעדה בכל הגוף."
לא מאחל לאף בת משפחה שלך, בת זוג או ידידה שלך תקיפה כזאת.
דיי נו , "חדר לגופה בכפיה"
כמה פעמים יצאת לדייט עם בחורה ובסוף הדייט "תקפת" את הבחורה ככה?
אם זה כמו שאתה אומר , כל בחורה שניה במדינת ישראל יכולה וצריכה לתבוע .
חלאס, היום כל דבר נהיה "הטרדה מינית" ו"מעשה מגונה".
שלא יהיה ספק שיש הבדל מהותי עצום בין ה2 שנרשמו לבין אונס.
לא יודע מה איתך, אני כשאני חושב שהבחורה מעוניינת בנשיקה, לא תופס לה את הסנטר ודוחף את הלשון לפה שלה. ככה היא יכולה להזיז את הראש אם טעיתי. אם אין הדדיות אין על מה לדבר.
רמון תפס אותה בלתי מוכנה, לא בדייט כמובן, בלי שום עניין מצידה בנשיקה רומנטית, בפאקינג משרדי הממשלה, אחרי צילום מזכרת או משהו כזה. שר בממשלה, שהיא כפופה אליה גם (למשרד ראש הממשלה). זה לא רק מעשה מגונה, אלא גם הטרדה מינית קשה.
סלח לי, אבל הגישה שלך היא של אונס דייט. תקיפה מינית בדייט היא אונס או מעשה מגונה. גם אם זה "רק" נשיקה. אם הבחורה לא רוצה, אז היא לא רוצה, ואם אתה מכריח אותה, אתה תוקף אותה.