תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 18:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 113 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פוסטינור לבוקר שאחרי
הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 00:58 
KingAlpaca כתב:
אני יודע שהדיעה שלי תהיה מאוד לא פופולרית פה (נו, מה חדש?), ואפילו תגרור איומי רצח,
אבל באמת לא מפריעה לי האליפות שלהם.

יותר מזה, אני חושב שהיא מגיעה להם.

מחזק. מדהים אותי כמה לא מזיז לי. סתם עוד אליפות כסף כמו שנלקחת בכל מקום בעולם. יאללה, ניפגש בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם זה כזה "לא מזיז" לי... זה לא נעים, זה בטוח (וזה עדיין לא נגמר).

אבל כן, הרבה יותר גרוע להפסיד את האליפות כמתחרה ישיר, כמו שקרה מול חיפה לפני ואחרי הדאבל האחרון, ומול ק"ש שנה שעברה (למרות שגם אז הסיפור נגמר בדצמבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 01:33 
red-toro כתב:
קצת קשה לי הסיטואציה החדשה והיום שהולך להיות מחר.
זה שפתאום כל אוהדי מכבי יצאו שוב מהחורים, שכל החגיגות הצבועות שלהם לאחר שנים שהתחבאו יתקיימו,

מה גורם לך לחשוב שהחגיגות שלהם צבועות או פחות אותנטיות משלך? אתה חושב שהם אוהבים את הקבוצה שלהם פחות משאתה אוהב את שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
זה שפתאום כל אוהדי מכבי יצאו שוב מהחורים, שכל החגיגות הצבועות שלהם לאחר שנים שהתחבאו יתקיימו, שלאחר 10 שנים שזה לא קרה שמתוכן היו שנים שזכינו לראות אותם מפורקים, לבושים בשחור, קהל של פאתטיים, רבים עם השחקנים שלהם, המאמן, ההנהלה וגם בין הארגונים העלובים שלהם, שנים שראינו חגיגה ושליטה מוחלטת של קבוצה אחת בעיר (שלדעתי גם עוד 5 תבוסות לא ימחקו את זה), שנים של מות המכביזם והיוהרה כשהשיא היה בחגיגות התיקו שלהם, אצטרך לסבול אותם חוגגים את סיומו של העידן הנהדר הזה.
אז אני שואל, איך אפשר להתמודד עם מצב שכזה? אפילו טיסה לחו"ל כבר לא באה בחשבון, שגם את זה הצליחו למנוע ולהשאיר אותנו בארץ.
אני יכול לדמיין את השינוי בבתי הספר והחזרה לאהדת מכבי כמו שהיה לפני הרבה שנים, את החגיגת מנויים שתיהיה להם בעונה הבאה, את הופעת הסטיקרים של מכבי והחזרת תמיר גל לרדיו.
מה שבאמת מעציב אותי שעד מאי 2014 עדיין לא ימציאו תרופה לכל זה וככל הנראה נצטרך לעבור את אותו המשבר.
זהו. שייזדיינו.

אתה מדבר על בתי ספר אז כנראה לפני 10 שנים ומעלה כשהם היו מחוץ לחורים, אתה לא ממש זוכר.

אז מה אתה פותח פה אשכול כמו איזה מנהיג אוהדים ותיק?

חוץ מזה, תמיר גל זה השוער שלהם לשעבר, אוהד הפועל, לא? מה לו ולרדיו?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 02:03 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
red-toro כתב:
זה שפתאום כל אוהדי מכבי יצאו שוב מהחורים, שכל החגיגות הצבועות שלהם לאחר שנים שהתחבאו יתקיימו, שלאחר 10 שנים שזה לא קרה שמתוכן היו שנים שזכינו לראות אותם מפורקים, לבושים בשחור, קהל של פאתטיים, רבים עם השחקנים שלהם, המאמן, ההנהלה וגם בין הארגונים העלובים שלהם, שנים שראינו חגיגה ושליטה מוחלטת של קבוצה אחת בעיר (שלדעתי גם עוד 5 תבוסות לא ימחקו את זה), שנים של מות המכביזם והיוהרה כשהשיא היה בחגיגות התיקו שלהם, אצטרך לסבול אותם חוגגים את סיומו של העידן הנהדר הזה.
אז אני שואל, איך אפשר להתמודד עם מצב שכזה? אפילו טיסה לחו"ל כבר לא באה בחשבון, שגם את זה הצליחו למנוע ולהשאיר אותנו בארץ.
אני יכול לדמיין את השינוי בבתי הספר והחזרה לאהדת מכבי כמו שהיה לפני הרבה שנים, את החגיגת מנויים שתיהיה להם בעונה הבאה, את הופעת הסטיקרים של מכבי והחזרת תמיר גל לרדיו.
מה שבאמת מעציב אותי שעד מאי 2014 עדיין לא ימציאו תרופה לכל זה וככל הנראה נצטרך לעבור את אותו המשבר.
זהו. שייזדיינו.

אתה מדבר על בתי ספר אז כנראה לפני 10 שנים ומעלה כשהם היו מחוץ לחורים, אתה לא ממש זוכר.

אז מה אתה פותח פה אשכול כמו איזה מנהיג אוהדים ותיק?

חוץ מזה, תמיר גל זה השוער שלהם לשעבר, אוהד הפועל, לא? מה לו ולרדיו?

הסתובבה לך הקופסא?
השוער זה גל ניר.
תמיר גל זה זמר מזרחי כבד ששר דיכאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 02:09 
סמל אישי של המשתמש
תודה. האמת שידעתי (נזכרתי שקוראים לשוער גל ניר אחרי ששאלתי, אבל לא ממש ניסיתי להזכר לפני ששאלתי). אנשים עם פעמיים שם פרטי זה מאד מבלבל. כשזה זמרים אפורים ושחקנים אפורים, אין ממש אפשרות ליחס שם לאישיות.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 02:25 
סמל אישי של המשתמש
אם יחלקו בידיעות פוסטר צהוב עזרא יוכל לנקות את השמשה של הפיאט 127 שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 03:19 
סמל אישי של המשתמש
רומית הצנועה כתב:

את חייבת למות.
כבר עדיף לראות מופע סטנד אפ של אומן השוליים אבנר דן מלקרוא את הבדיחות הממוחזרות שלך,בזכר או בנקבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 03:49 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
רומית הצנועה כתב:

את חייבת למות.
כבר עדיף לראות מופע סטנד אפ של אומן השוליים אבנר דן מלקרוא את הבדיחות הממוחזרות שלך,בזכר או בנקבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 03:52 
סמל אישי של המשתמש
ידעתי שתאהב.
חוץ מעניין אלי טביב,אנחנו כמו תאומים סיאמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 03:57 
סמל אישי של המשתמש
הנה הזכרת אותו שוב. גם לגביו בסוף תיישר קו איתי כשהנהלת הפועל בעוד 20 שנה תהיה ליאור אסולין, גיא לוזון, אלי טביב ושאול אייזנברג. וזיטו מנג'ר שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 03:58 
סמל אישי של המשתמש
כתבתי השבוע ב״אדום עולה״ שהיה לי חלום שזיטו יעשה לי אחיינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 04:13 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
כתבתי השבוע ב״אדום עולה״ שהיה לי חלום שזיטו יעשה לי אחיינים.

מרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 08:48 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס, הסכמתי כבר קודם. אנחנו צריכים להשקיע יותר בנוער ולו ברמת הניהול.
שחר, אני לא מומחה נוער. אני אשמח אם תאיר את עיני. במה משקיעים כסף (אל תשכח גם, שבמחלקות הנוער השחקנים משלמים בשביל לשחק, משהו כמו 1500 שקל לשחקן אם אני זוכר נכון)?
נניח שמחלקת הנוער הרשמית יש צוות קצת יותר מקצועי ורחב. בטח לא בכל סניף במרכז.
מתקנים? אולי משקיעים בכושר של הנוער (שוב, הרשמי) כמו שמשקיעים בבוגרים. כנראה פחות, אבל עדיין יותר משאר הקבוצות (אני מקווה שלא התבלבלת מהיותר ופחות במשפט הזה).
אז מה? מה ההשקעה הגדולה?

שחר צודק בכל מילה.
זה לא רק הכסף (והם שופכים המון), זאת הגישה שהשתנתה.
כל מאמני המחלקות (מילדים ועד נוער) נפגשים פעם בחודש לשיחה כדי להקנות שיטת משחק אחידה בכל הגילאים
והם מקנים אותה גם אם זה עולה להם בהפסדים בהתחלה.
יש מפגשים חודשיים עם ההורים של השחקנים (גם הרצאות על תזונה, כושר, בריאות וכדומה).
לאבא של כוכב הקבוצה באחת המחלקות שרצה לא לשלם אלא שישלמו לבן שלו הראו את הדלת החוצה בלי למצמץ.
הורים שעושים בעיות (מול המאמן, שופטים) מוזהרים ואם לא מקשיבים מעיפים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
משחקי הערב של סכנין וברצלונה יורידו אותם מהכותרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
שטויות. להם יש צלחת, לנו יש בחירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
נירוג לא יכולת להחליט איזו תגובה מיותרת יותר לכן הכנסת את שתיהן?
יא פחות מועיל מהמשתמש הממוצע שכמותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
שחר צודק בכל מילה.
זה לא רק הכסף (והם שופכים המון), זאת הגישה שהשתנתה.
כל מאמני המחלקות (מילדים ועד נוער) נפגשים פעם בחודש לשיחה כדי להקנות שיטת משחק אחידה בכל הגילאים
והם מקנים אותה גם אם זה עולה להם בהפסדים בהתחלה.
יש מפגשים חודשיים עם ההורים של השחקנים (גם הרצאות על תזונה, כושר, בריאות וכדומה).
לאבא של כוכב הקבוצה באחת המחלקות שרצה לא לשלם אלא שישלמו לבן שלו הראו את הדלת החוצה בלי למצמץ.
הורים שעושים בעיות (מול המאמן, שופטים) מוזהרים ואם לא מקשיבים מעיפים אותם.

אבל זה בדיוק מה שאמרתי.
ברמת ההתנהלות יש המון המון לשפר. זה לאו דווקא קשור לכסף.
ובלי קשר לשאלה אם הוא צודק או לא, הדרך שבה הוא סיים את הדיון היתה דוחה, למורת רוחו של עזרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 09:49 
אדום מטלי כתב:
red-toro כתב:
זה שפתאום כל אוהדי מכבי יצאו שוב מהחורים, שכל החגיגות הצבועות שלהם לאחר שנים שהתחבאו יתקיימו,

מה גורם לך לחשוב שהחגיגות שלהם צבועות או פחות אותנטיות משלך? אתה חושב שהם אוהבים את הקבוצה שלהם פחות משאתה אוהב את שלך?

א. ברור לי שהחגיגות שהיו לנו היו הרבה יותר אמיתיות ומשמחות משלוש סיבות ברור: זה דאבל בדקה ה-92, זה אחרי שמכבי חגגו שהם הרסו לנו את האליפות (ואפילו הוציאו על זה חולצות) וזה קרה בטדי.
ב. אוהדים שבאים והולכים בהתאם להצלחת הקבוצה אוהבים את הקבוצה פחות ממני, אין לי ספק בזה. לא שהקהל שלנו לא חטא בטרמפיסטים, אבל אצל מכבי בכל השנים האחרונות זה מובהק, ועלה לגולדהאר 4 מיליארד כדי להחזיר אותם לתמוך בקבוצה וגם כדי לנצח דרבי, אז על הדרך הביא להם גם אליפות.
עיקר מטרתם הייתה לסיים את 4 שנות הבצורת ולתת לתחת שלהם טיפה מנוחה.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
שם המשחק הוא כסף. נקודה.
כשיש לך כסף אתה יכול להשקיע ברכש איכותי וצוות מקצועי טוב ורחב לקבוצה הבוגרת. אתה יכול להשקיע במתקנים. אתה יוכל להשקיע במחלוקות הנוער. אתה יכול לעבוד נכון ולא לחסוך בדבר כי כאמור יש כסף. והרבה.
כשאין כסף, אתה צריך להחליט איך לחלק את העוגה, איפה להשקיע יותר ואיפה פחות. זה ההבדל בין התל אביביות - לאחת יש הרבה כסף, לשניה קצת כסף ולשלישית אין גרוש על הנשמה.

מכבי ת"א מודל 2013 (בשונה מהאליפויות הקודמות שלהם) קנתה את צלחת האליפות בהשקעה מצטברת של כמעט חצי מיליארד שקל. אני בספק אם שחר הוציא סכום שמתקרב לכך בכל 20 שנותיו בחיפה. זה קיים באירופה (קבוצה עשירה מאד שפשוט קונה שחקנים ולוקחת אליפות) וזה קרה גם בארץ בעבר עם בית'ר (2007 ו-2008) והפועל חיפה (1999).

אגב, אם מכבי לא תצליח למכור שחקנים שלה בסכומים גבוהים לאירופה ולא תצליח להשתלב דרך קבע במפעלים האירופיים (וזו תקוותנו היחידה כיום) אזי גם לחגיגה הזו יהיה סוף. מי שחושב שהקנדי יוציא גם ב-4 השנים הקרובות כחצי מיליארד שקל נוספים חי בפלנטה אחרת. הוא חושב ביזנס והיה מוכן להשקיע עד שיקח אליפות ואז ישקיע כדי להיכנס לאלופות, ולא חד פעמי כמונו אלא קבוע. אם זה לא ילך הוא לא ימשיך להוציא סכומים כאלה כי גם הוא יבין, מתישהו בקרוב, שאליפות ועונה טובה באירופה אפשר לעשות גם ב-50-60 מיליון שקל תקציב. לא חייבים להעמיד תקציבים של 100-110 מיליון כל שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה הרבה יותר רחבה מהאליפות שהם לקחו אמש.
כפי שמתארים פה, לקנדי יש חזון. ואם החזון הזה יתממש אז בעתיד הוא יקצור את הפירות של ההשקעה הנוכחית,
וכבר לא יצטרך להשקיע כל כך הרבה.

חוץ מזה, אנשים מדברים פה על אינטרס, יכול להיות שהחזון הזה, זה בעצם האינטרס שלו, ולשם הוא מכוון.
יהיה רע מאוד אם הוא יגשים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
זה בדיוק מה שכתבתי. החזון של הקנדי הוא להפוך את מכבי לחברה קבועה בליגת האלופות, כמו מחלקת הכדורסל ביורוליג.
אבל ניגוד לכדורסל שם צריך להוציא הרבה כסף כדי להיות ביורוליג, בכדורגל אתה יכול להפסיק את ההשקעה שלך כמעט לחלוטין אם תעפיל לצ'מפיונס 4-5 פעמים רצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2013, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
זה בדיוק מה שכתבתי. החזון של הקנדי הוא להפוך את מכבי לחברה קבועה בליגת האלופות, כמו מחלקת הכדורסל ביורוליג.
אבל ניגוד לכדורסל שם צריך להוציא הרבה כסף כדי להיות ביורוליג, בכדורגל אתה יכול להפסיק את ההשקעה שלך כמעט לחלוטין אם תעפיל לצ'מפיונס 4-5 פעמים רצוף.

להפסיק את ההשקעה אם הוא יעפיל 4-5 רצוף?
יחד עם מענקים, חוזים שמנים והתחזקות משמעותית התקציב של מכבי יעקוף שוב את ה-100 מיליון, ולא, העפלה לצ'מפיונס לא מכסה.
לא שזה בכלל משנה לחולה הקנדי הזה, הוא זרק 300 מיליון לפני שלקח אליפות, לא יגמור אותו לזרוק עוד 900.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 113 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: