לא בוחרים בהפועל, הפועל בוחרת בך.אנחנו, שרכשנו את הקבוצה לעצמנו, ולא, לא כדי לעשות כסף מזה. כי לא עושים כסף מאהבה. עושים כסף כדי שתוכל לתת לאהבה. ואנחנו נותנים. אנחנו, שקוראים לפועלי כל העולם להתאחד ללא הבדלי דת, גזע ומין. אנחנו, הפועל. ואתם יודעים מה זה להיות הפועל. להיות שנוא. להיות אדום בעולם צהוב. אנחנו נגד האנטי-תזה, נגד "החזק שורד". נגד הטבע. נגד האבולוציה. נגד הקבוצה "של המדינה" שנהייתה פה. נגד מכבי בעד הפועל. רק הפועל.
פועלים יקרים, שמי אסף וולף, בן 32, מבית יצחק. למדתי לתואר ראשון במשפטים בירושלים ושני במנהל עסקים בת"א, מנהל בכיר במקצועי, ופעיל חברתי ופוליטי בזמני הפנוי, אבא לכרמל (שנולדה ערב הדאבל ההיסטורי) ועפרי (שנולד ערב הניצחון בדרבי האחרון בכדורסל), נשוי לשירי (אותה הכרתי בשנת הדאבל הקודם) וכבר כעשרים שנה מנוי בשער5, מבקש את אמונכם לסייע ולתרום בהובלת המפעל האדיר הזה בשנתיים הבאות.
אחרי אין ספור שנים בהם ראיתי מהיציע את הקבוצה שלי חושבת לטווח הקצר ונכשלת בראיה אסטרטגית ובמבחן הטווח הארוך,
יש לי את היכולת והרצון לדאוג שנתנהל בחוכמה, תוך מקסום יכולות המועדון בטווח הקצר והבטחת האסטרטגיה לטווח הארוך. תנו לי לעזור להבטיח שנתנהל בשקיפות, במקצועיות, בחוכמה – כדי שהמחר שלנו יהיה אדום יותר. הרבה יותר. כי להשתלב בניהול של הפועל זה לא חלום ילדות – זה חלום חיים.
אני מתחייב לפעול ל:
ניסיון לפרידה מעמלות הכרטיסים של לאן והעברת מכירת כרטיסי הקבוצה לידי העמותה, או לפחות הפחתתם במידה ניכרת
הכפלת מספר חברי העמותה והורדת דמי החברות השנתיים
הגבלת כהונת חברי הועד לשתי קדנציות – כי צריך לאפשר לכמה שיותר אוהדים להגשים את החלום ולהיות מעורבים בניהול העמותה
זכות ראשונים לכרטיסים למשחקי החוץ לנוכחים במשחק החוץ הקודם – כי לאוהדים האמיתיים מגיעה זכות קדימה (חברי עמותה בלבד, כמובן)
מי אני:
ניסיון מקצועי : כיום – מנכ"ל בפועל וסמנכ"ל שיווק. בעבר – מנהל שיווק ופיתוח עסקי.
מנוסה בפיתוח וביצוע פעילות שיווקית, בבניית תקציב ותכניות עבודה קצרות וארוכות טווח.
יושב שער 5 מאז עונת בית שאן.
ניסיון מוכח בניהול, הטמעת שיטות ונוהלי עבודה בינלאומיים והובלה לעמידה ביעדים.
בוגר קורס מדריכי כדורגל בווינגייט.
אשמח לענות על כל שאלה, וכמובן שאשמח לתמיכתך: http://www.facebook.com/haadumimboharimAsafWolff
בהצלחה לכל המועמדים ויאללה הפועל!
ותודה לחבר קומץ השרון התותח שנתן לי להיכנס בשמו לפורום לכתוב לכם!