chimpfive כתב:
באמת שאין לי מושג מה אתם רוצים מספורי
אם היה לי כח, הייתי מכין וידאו של כל הפעמים שהוא היה עם הכדור אתמול, וזה עוד במשחק היותר טוב שלו מכל המשחקים בבוגרים.
במילים- היה לו את הגול, שאני חושב שהנגיעה הזאת היא פוקס לכל דבר, אבל פה אין איך להוכיח את זה, אז נקודה לזכותכם.
הייתה עוד פעולה אחת טובה כשהוא מסר קדור קדימה לטל בן חיים, דווקא מסירה יפה עם הפאלש.
חוץ מזה?
לפי ספירה שלי, הוא נגע בערך עוד 12 פעמים בכדור, פעמיים מהם הוא מסר על מטר לשחקן הקרוב, שהיא שמור, ואז איבד, בשאר ה10 פעמים הוא איבד בעצמו את הכדור.
ולא איבוד של ניסיון מסירה לעומק, של דריבל, כמו שקשר התקפי עלול לאבד, אלא האיבודים האופיינים האלה שלו כשהכדור אצלו ברגל והוא מבוהל, לא מרים את הראש, מתבלבל עם הרגליים ונכנס לתוך שחקן יריב.
באמת שאני מצטער שזה יוצא כזה אנטי נגדו, אבל אני לא יכול להשאיר תגובות של "משחק מצויין" לשחקן שזה מה שהוא סיפק על הדשא, במשחק הטוב שלו עד היום. הוא פשוט לא מתאים, מילא פרדי אידיוט, אבל הקרדיט מהקהל? חלאס להיות פראיירים עיוורים.
תראה שידור חוזר. תסתכל על המשחקים הקודמים, תעקוב אחריו, ותספור כמה פעמים כשהוא היה עם הכדור, זה באמת נשאר אצל הפועל ב7 שניות שלאחר מכן.
תראה אתה שידור חוזר, ואז תדבר על פוקס.
הוא עשה תנועה לשטח ריק וסימן לשי לאיפה לשלוח אליו את הכדור.
גם דקה אחר כך בהחמצה שלו הוא פתח טוב מאוד והשתחל אל בין הבלמים כדי להגיע ראשון לכדור.