האדס כתב:
אם הם עשו את זה רק ממטרה טובה ו בשביל להוציא את הפועל מטביב, אז שיציעו את המועדון בחינם לכל מי שמוכן לבוא ולהשקיע.
כך הכסף שהשקיעו בקניית המועדון יחשב כתרומה/השקעה.
יש כאן מצב אבסורדי.
חיים רמון הוא הבעלים למרות שהוא לא זה ששם את מירב הכסף במועדון אלא בעיקר העמיד ערבויות והוציא כסף ע"ח הגרעון של השנה הבאה. כבעלים, הוא ניהל את המועדון כראות עיניו והוא זה שיחליט למי ימכרו את הקבוצה (אם וכאשר) ובכמה.
המשקיעים למינהם (העמותה, צבאן, חג'ג', כץ וכל היתר) הם אלו ששמו את רוב הכסף במועדון אבל אין להם בדל של השפעה על ניהול המועדון, כמו גם על זהות הרוכש הבא.
בהפועל, בעל המאה הוא לא בעל הדעה.
אתה לא יכול לבוא בטענות למי ששם כסף במועדון, היה ממודר לחלוטין מכל ההחלטות, השקיע סכום נוסף על הסכום ההתחלתי (צבאן בהבאה של אלמוג) ועוד לבקש ממנו לוותר על הכסף שלו כדי שיבוא מישהו בחינם ויהיה הבעלים של המועדון.
בלי לזלזל בסכומים שאנחנו שמנו, אם הייתי צריך להשכיב כמה מיליונים טובים בשביל שאחרי זה חדל אישים וחסר יכולות כמו לובין ינהל את המועדון בצורה שבו הוא התנהל השנה, לא רק שלא הייתי מוכן לוותר על המועדון בחינם אלא גם לא הייתי שם עוד כסף בשנה הבאה.
אני לא אאשים אותם אפילו בקצת אם מתישהו הם ירגישו שהם הפסיקו להיות פילנתרופים והפכו להיות פראיירים.