Serp und Molot כתב:
מעשה בספק אינטרנט אחד ועבודת מכירות לתפארת.
היום מצלצל הטלפון שלי ומהעבר השני של הקו נציגת מכירות של ספק האינטרנט שלי מודיעה בשמחה ובששון שהתשתית של בזק עלתה ל-15 מגה ולכן הם בטוב ליבם ״משדרגים״ גם את מהירות הגלישה שלי ל-15 מגה וכל זה במבצע, 60 ₪ במקום 80, רק בגלל שאני לקוח ותיק. (עד היום היה לי 10 מגה ב-40 ₪). אמרתי לה שאיני מעוניין ותשאיר את המצב כמו שהוא.
מיד התקשרת לספק המתחרה ושאלתי בכמה הוא מציע 15 מגה. אמר ב-30 ושאל עד כמה אני רציני בעניין המעבר, זאת כיוון שהספק שלי יציע לי 20, אם אני אחליט להתנתק וסביר להניח שאני אסכים להצעה הזאת. הודיתי לו על המידע וחזרתי לשירות הלקוחות של הספק שלי. ביקשתי ״לשדרג״ את עצמי ל-15 ואחרי ניהול שוק טוקי קצר הגענו ל-30 ₪ עם תחנות ביניים ב-45 וב-40.
אחרי השיחה שאלתי את עמיתיי בעבודה כמה הם משלמים לספק האינטרנט שלהם ובסופו של יום עוד שלושה אנשים ״שידרגו״ את עצמם לשלושים ש״ח (חלקם ממחירים כפולים עם תוספות של אנטיוירוסים ועוד כל מיני חארטות). כולם אמרו שבשיחות סלון בסופ״ש ימליצו למכריהם לעבור את אותו השידרוג.
בסופו של יום גברת מוכרנית עשתה יופי של שירות לקהילה, הרי אם לא היתה מתקשרת אליי היום, אנשים היו ממשיכים לשלם כמה עשרות שקלים יותר מדי בכל חודש.
בכל מקרה המחיר ירד אז אחלה,
רק תבדוק עם בזק אם הם באמת שידרגו לך את התשתית,
כי לא מזמן תפסו אנשי מכירות ששידרגו לאנשים את המהירות של הספק (בתוספת מחיר אבל) כשבשיחה לבזק התברר כי התשתית כלל לא שודרגה...........