תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 17:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לא מבין למה ממשיכים לעודד אותם
הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
אבל זה לא קשור ל"זריקת זין" ו"חוסר מחוייבות" אלא לזה שהוא חרא של שחקן או במילותיך מחרב משחקים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
:BOW: תודה לכם גיבורי סטאלינגראד ששיחקתם. היתה עונה מחורבת קורה טעויות קורות. מאמן בעלים כסף לא היה חסר להפך היה יותר מדי אוהבים אתכם גם בטוב וגם ברע לכל שחקן שמוכן ללבוש בגאון את המדים האדומים. כל השאר כולל ולא מוגבל למר טוטו תפוז תחליט היום אתה רוצה פה אנחנו אוהבים אותך במשכורת של באדיר בבקשה לא טוב? תלך לשחק בקאן בשבעה מליון יורו בחודש תשלח 200 שקל לרונאלדו שיוכל לעשות שבת אותנו אתה לא מעניין זה קבוצה של אדומים ביום טוב נקרע אותם אחד אפס קטן ואם לא גם כן טוב.

עכשיו למי שהעלה את הטופיק הזה שאתה לא מבין למה ממשיכים לעודד אותם? אני מבין שאתה לא מבין מה שאני לא מבין מה אתה עושה כאן ולא בשער 12? לך עוד תוכל לחגוג עוד אליפות עם זהבי ואנימה מה רע לך? אני לא רוצה אותך פה. אני ניכנתסי להיכל הקודש עוד בגיל 8 בשנת 1961לא זוכר איזה משחק. בטח בפעם הראשונה שהדוד שלי נכנס היה אז בן 19 או 20. לא היה ספספלים ולא היה פורמים אבל שרו שירים של הפועל.
אז לפני שאתה מחווה את דעתך המכובדת מי צירך להיות בלם ומי קשר ואיך להתכונן לדרבי ומי הבעלים בבקשה עוף מפה לתזכור שהשחקנים העבודה שלהם לשחק והאוהדים ללעודד אותך אוהד על תנאי איןצורך בו.מי שלא טוב לו ? לשבת בשער 12 עם השייך הסעודי. השחקנים יש איתם בעיה אבל ההצעה לתת סטדנ אינובישן לבאדיר ויגאל? במקומה. אבל הכי החשוב בבקשה לשים לב שהתפקיד של הקהל?הוא לעודד ולשיר ולא לקבוע מי יהיה בלם. אז לפני שמדברים על לגיון הזרים ועל המאמן שלא מבין ועל הבעלים שלא יודעים?בבקשה להסתכל כאן בפורום ולראות את פרץ הזבל שיצא כאו מכל מיני אוהדי הצלחות שנדבקו אלינו כמו חתיכת חרא לרגל בשנים הטובות לא צריך אתכם לא מעניין אותי לנצח או להפסיד נכנסתי להיכל הקודש עוד בתחילת שנות 60 באצטידיון הישן.

בשנתיים האחרונות לא הלכתי בגלל בעיות רפואיות? אני אעשה מאמץ ואבוא במילא כרטיסים לא יהיה בעיה וגם לא חניה יאל הקשיטא לכו לשער 12 תשירו שם עם השייךהסעודי כסף כסף כסף כסף כסף תראו כמו מוני פאנן ושימון מזרחי. יאלה לא צריך אתכם. יאלה יאלה קישטה הלא לכו לשייך הסעודי מקנדה ששמה זה אוהדי הצלחות שמה תראו כמו מוני פאנן ושתריחו כמהו. אנחנו? אדומים גם בטוב וגם ברע לא רק בטוב. תסעו לחו"ל למשחקים תקנו מרצ'נדיאז תעשו מה שהמחלה עושה. אתם המחלה אתם האסון
אהה דבר גם כל מי שהצביע ליאיר לפיד יכול וחייב לחוזר ליציע 11 פה נגמרה החגיגה רק אדומים בלב ובנשמה. קישטה התלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 02:23 
ItaiH6 כתב:
אבל זה לא קשור ל"זריקת זין" ו"חוסר מחוייבות" אלא לזה שהוא חרא של שחקן או במילותיך מחרב משחקים.

יש לו כדורגל, הסיבה שהוא לא משתפר לטעמי היא חוסר השקעה. הכושר שלו והקבלת החלטות הם גורמים ניתנים לשינוי שהוא היה צריך לעבוד עליהם, אבל הוא בחר שלא.
כנ"ל ממן ואלרואי כהן. אליהם הצטרפו לאחרונה דמארי ובן חיים.
טוטו תגיד לו שיש סקאוט בקהל ותראה איך הוא נלחם פתאום.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 06:15 
סמל אישי של המשתמש
belos כתב:
עוד משהו הזוי על הקהל - אוהדי הפועל שמחאו כפיים לאבוחצירא כשהוחלף.
למחוא כפיים? לשחקן שהרגע דפק לנו רביעייה?
אני מבין כשמוחאים כפיים בציניות לשחקן יריב שכבש שער עצמי או החטיא פנדל.
אבל כפיים לשחקן שכבש רביעייה? מה זה אמור להביע? "כל הכבוד" על המאמץ?

לא מסכים איתך בכלל
הכפיים לאבו היו רמה גבוהה ביותר של ספורט
רמה של חו"ל
הלוואי רמת האימון אצלנו הייתה כזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 06:20 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
לפחות המשתמש סיוט אדום באנגלית מודה שהוא שופט את השחקנים לפי התוצאות ולא לפי איזה מדד סובייקטיבי, מופלץ ומופרך של "מלחמה ורצון".

השחקנים היום, כמו כל העונה חוץ ממשחק אחד אולי (נתניה בבית) רצו ורצו.
זה לא ממש עוזר כשאין מושג בכדורגל כמו הרוב,
זה לא ממש עוזר כשאתה משחק עם שחקנים שאין להם מושג בכדורגל (למשל אם אתה אלמוג כהן או רוצ'לה),
זה לא ממש עוזר כשאתה לא מצליח לחזור כמו שצריך מפציעה (למשל אם אתה עומר דמארי, טוטו תמוז, או גיל ורמוט)
וזה לא עוזר כשזורקים אותך פתאום לתוך קבוצה מפוארת ומרובת ציפיות בליגת העל ישר מהנוער (למשל אם אתה עדן שרם או רמזי ספורי שבאמת עושים מעל ומעבר אבל בעצם לא עושים כלום) או אם אתה שוער מעולה בקבוצה בלי קישור, הגנה, התקפה, צוות מקצועי וכל דבר אחר שמגדיר אותה כקבוצה.

לעומת זאת כשהאנשים שתולים על הבמה שלהם שלט בסגנון "התפקיד הכי חשוב של האוהד הוא לעודד" פוצחים אחרי שהקבוצה חוטפת גול במקהלת השיר המחליא "אנחנו לא שכירי ח רב " זה אומר דרשני מכל כך הרבה בחינות.

הכל נכון , אבל הכל !
זה עדיין לא מאפשר לי לקבל בהכנעה כזו "לא קבוצה"
כי כל השאר זה אימון,
ותקשורת בין אישית זה כבר פאזל של זה שמרכיב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: לא מבין למה ממשיכים לעודד אותם
הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 06:20 
בני יעקבי כתב:
:BOW: תודה לכם גיבורי סטאלינגראד ששיחקתם. היתה עונה מחורבת קורה טעויות קורות. מאמן בעלים כסף לא היה חסר להפך היה יותר מדי אוהבים אתכם גם בטוב וגם ברע לכל שחקן שמוכן ללבוש בגאון את המדים האדומים. כל השאר כולל ולא מוגבל למר טוטו תפוז תחליט היום אתה רוצה פה אנחנו אוהבים אותך במשכורת של באדיר בבקשה לא טוב? תלך לשחק בקאן בשבעה מליון יורו בחודש תשלח 200 שקל לרונאלדו שיוכל לעשות שבת אותנו אתה לא מעניין זה קבוצה של אדומים ביום טוב נקרע אותם אחד אפס קטן ואם לא גם כן טוב.

עכשיו למי שהעלה את הטופיק הזה שאתה לא מבין למה ממשיכים לעודד אותם? אני מבין שאתה לא מבין מה שאני לא מבין מה אתה עושה כאן ולא בשער 12? לך עוד תוכל לחגוג עוד אליפות עם זהבי ואנימה מה רע לך? אני לא רוצה אותך פה. אני ניכנתסי להיכל הקודש עוד בגיל 8 בשנת 1961לא זוכר איזה משחק. בטח בפעם הראשונה שהדוד שלי נכנס היה אז בן 19 או 20. לא היה ספספלים ולא היה פורמים אבל שרו שירים של הפועל.
אז לפני שאתה מחווה את דעתך המכובדת מי צירך להיות בלם ומי קשר ואיך להתכונן לדרבי ומי הבעלים בבקשה עוף מפה לתזכור שהשחקנים העבודה שלהם לשחק והאוהדים ללעודד אותך אוהד על תנאי איןצורך בו.מי שלא טוב לו ? לשבת בשער 12 עם השייך הסעודי. השחקנים יש איתם בעיה אבל ההצעה לתת סטדנ אינובישן לבאדיר ויגאל? במקומה. אבל הכי החשוב בבקשה לשים לב שהתפקיד של הקהל?הוא לעודד ולשיר ולא לקבוע מי יהיה בלם. אז לפני שמדברים על לגיון הזרים ועל המאמן שלא מבין ועל הבעלים שלא יודעים?בבקשה להסתכל כאן בפורום ולראות את פרץ הזבל שיצא כאו מכל מיני אוהדי הצלחות שנדבקו אלינו כמו חתיכת חרא לרגל בשנים הטובות לא צריך אתכם לא מעניין אותי לנצח או להפסיד נכנסתי להיכל הקודש עוד בתחילת שנות 60 באצטידיון הישן.

בשנתיים האחרונות לא הלכתי בגלל בעיות רפואיות? אני אעשה מאמץ ואבוא במילא כרטיסים לא יהיה בעיה וגם לא חניה יאל הקשיטא לכו לשער 12 תשירו שם עם השייךהסעודי כסף כסף כסף כסף כסף תראו כמו מוני פאנן ושימון מזרחי. יאלה לא צריך אתכם. יאלה יאלה קישטה הלא לכו לשייך הסעודי מקנדה ששמה זה אוהדי הצלחות שמה תראו כמו מוני פאנן ושתריחו כמהו. אנחנו? אדומים גם בטוב וגם ברע לא רק בטוב. תסעו לחו"ל למשחקים תקנו מרצ'נדיאז תעשו מה שהמחלה עושה. אתם המחלה אתם האסון
אהה דבר גם כל מי שהצביע ליאיר לפיד יכול וחייב לחוזר ליציע 11 פה נגמרה החגיגה רק אדומים בלב ובנשמה. קישטה התלא

בסטלינגראד אחרי ההופעות שהם נתנו עד עכשיו היו שוחטים אותם תרתי משמע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
בני יעקבי כתב:

בסטלינגראד אחרי ההופעות שהם נתנו עד עכשיו היו שוחטים אותם תרתי משמע.

גם את הקהל אולי קודם את קהל אסון קרה לנו. אני תקווה שלא נגיע לאירופה ואם ירצה השם נהיה במאבקי היירידה בשנה הבאה וכול הקוטרים יצטופפו בקרית שלום אצל קנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 07:44 
למה אתה עוצר שם? הלוואי שהקבוצה תתפרק ואז נראה מי בא לבקר כל שבוע ומי מזוייף.
אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אלוהים ישמור.

פרקו את הכדור סל ויותר טוב עכשיו מאשר הזמן של איזנברג. בעבור קוטרים שמקללים את השחקנים בגלל שהחוטבא מאבד כדור? תלכו לקרית שלום תעשו כפים לברק יצחקי הכל בסדר אנחנו נסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אלוהים ישמור.

פרקו את הכדור סל ויותר טוב עכשיו מאשר הזמן של איזנברג. בעבור קוטרים שמקללים את השחקנים בגלל שהחוטבא מאבד כדור? תלכו לקרית שלום תעשו כפים לברק יצחקי הכל בסדר אנחנו נסתדר.

קח איזה כדור ותרגע.
כששחקנים זורקים זין ועושים טובה שהם משחקים, אני לא מבין למה אתה מצפה למשהו מהקהל.
גם אם כל בלומפילד ירעד הם לא ירדו לגליץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
שחקנים כמו: הרוש, קושטה, סאבו, רוצ'לה, גורדנה, רמזי, יגאל, דנין, באדיר, שרם, אבוטבול, ניר נחום ומור שושן לא אשמים. הם פשוט ממש שחקנים גרועים שלא יגיעו בחיים לקבוצה עם רצון לאליפות, אלא עם קבוצה של רצון בסתימת חורים.
שחקנים כמו: טוטו, דמארי, בן חיים, אלמוג כהן, אדל, ממן, אלרואי כהן ודג'מבה הם זרקני זין מהסוג הרע ביותר ואת זה מרגישים מינואר כבר.(גילי גם היה מתנהג ככה, אבל מחמת הספק לא אציין את שמו)
בחלק הראשון אשמים הצוות המקצועי וההנהלה כי במקום 2854 שחקנים בסגל, היה אפשר ליצור 11 טובים ומחליפים בינוניים.
בחלק השני אשם הצוות המקצועי, ההנהלה ובעיקר השחקנים עצמם.

כיוון שזה יראה אבסורדי לעודד רק חלק מהשחקנים אין שום בעיה עם זה שהקהל מעודד, כי בסך הכל כאשר רוב הקבוצה הם שחקנים גרועים שמנסים נורא, לא יזיק להם קצת עידוד. לגבי אלו שזורקים זה לא ישנה כך או כך.

אם כבר הקהל חוטא במשהו, זה שהוא לא דורש את הראש של אלו שאחראים למחדל. אבל זה כמו שיאיר לפיד יתחיל להתבטא נגד ביבי רגע אחרי שהקימו קואליציה יחד. זה קצת לא הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
בני יעקבי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אלוהים ישמור.

קח איזה כדור ותרגע.
כששחקנים זורקים זין ועושים טובה שהם משחקים, אני לא מבין למה אתה מצפה למשהו מהקהל.
גם אם כל בלומפילד ירעד הם לא ירדו לגליץ'.

לא יעשו שום גילץ' אם בלומפילד לא רועד. בעבור התחת שלנו ניראו ככה השנה. לא להפך. תפסנו תחת אנחנו. יושבים רגל על רגל ורוצים גליצים זה לא טוב זה עצלן זה איבד כדור למה הוא הכניס את הטמבל הזה ההוא יותר טוב. כל אחד גנרל דבר ראשון האהודים צריכים לאהוד בלי תנאים. הפכנו את הסדר צריך עכשיו סדר חדש. קודם כל אנחנו . אחר כך גם אנחנו נשיר או שאין כלום. מה שהיה פה בחודשים האחרונים? זה לא הפועל תל אביב. זה מחלה למה לא מביאים בלם למה לא מביאים קשר דפנסיבי התקפי שיורד להגנה בהתקפה? חמישים מליון שקל יא רבק ההתקציב הכי גדול שהיה פה. לא צריך אירופה לא צריך מומחים לא צריך אוהדים שרק ניצחונות בראש שלהם. מילא להיות עצובים? אני מומחה בעצבת אנחנו אלופי הליגה בעצבת הכדור רגל איייייי כמעט גול.אבל לקלל ככה ? מה עשו לכם? מי אתם? מה שלמת למינוי? אז מה ? לכוו למחלה משם באתם תחזרו לשם יש אליפות תרקדו עם זהבי בצהוב של פיפי על הראש שלכם מה עיסקנו אתכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
ItaiH6 כתב:

יש לו כדורגל, הסיבה שהוא לא משתפר לטעמי היא חוסר השקעה. הכושר שלו והקבלת החלטות הם גורמים ניתנים לשינוי שהוא היה צריך לעבוד עליהם, אבל הוא בחר שלא.

אז אני מבין שעקבת אחריהם 24/365 במשך שנים ואתה יודע מה רמת ההשקעה המדויקת של כל אחד מהם.
אני מבין שאתה נמצא בכל אימון ורואה איך הם מתאמנים.
סליחה שפקפקתי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 11:27 
ItaiH6 כתב:
Red Nightmare כתב:
ItaiH6 כתב:

אז אני מבין שעקבת אחריהם 24/365 במשך שנים ואתה יודע מה רמת ההשקעה המדויקת של כל אחד מהם.
סליחה שפקפקתי.

אז אם הוא מנסה לשפר ולא מצליח אז הוא גרוע ולא מתאים להפועל...

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
ItaiH6 כתב:
Red Nightmare כתב:
ItaiH6 כתב:

סליחה שפקפקתי.

אז אם הוא מנסה לשפר ולא מצליח אז הוא גרוע ולא מתאים להפועל...

נכון.
זאת בדיוק הנקודה.
יש לנו שחקנים גרועים (שחקנים שלא מצליחים לחזור מפציעה כמו שצריך כלולים), לא שחקנים שלא רוצים וזורקים עלינו זין (ובעצם כך גם על עצמם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 11:38 
מי שרוצה שיעודד, ומי שלא רוצה שלא יעודד,
גם בימים שהינו ביכולת טובה היו שעודדו,היו שלא,היו שקיללו והיו כאלה ששרקו בוז,
לרוב אני בוחר לעודד, לפעמים יש לי יותר חשק, לפעמים פחות, סה"כ כולנו בני אדם ולא איזה אוטומט
נכון שהיכולת שלנו בימים אלו ממש גרועה בלשון המעטה,
אז יכולה להישאל גם השאלה או/ו להיאמר- "לא מבין למה ממשיכים להגיע למשחקים"
מבחינתי לעודד זו אחת מדרכי הבטוי של אהדתי לקבוצה,זו בחירתי

:hapoel: :COMMY:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 12:27 
בני יעקובי,אולי תוכל סוף סוף לספר לי על התקופה הזאת,התקופה הכל כך נשגבת שבה היו 5000 איש בבלומפילד שעודדו בלי סוף?
מתי,עם קשטן כשקראו לו נאצי ועשו לו את המוות אחרי כל אובדן אליפות?
או עם בן לוז שכמעט הלך מכות עם הקהל ביחד האחים שלו כי העזנו להפסיד אליפות מחזור לסוף?
או עונה אחר כשמאמן שהביא דאבל ורבע גמר גביע אופ"א יצא מבלומפילד מלווה בחטיבת יס"מ?
או אחר כך עם שייע כששער 5 היה כל כך ריק שאפילו דגלי פריסה לא הצליחו להרים?

מתי?עם שום,או לוין או לוזון?או אולי עם גוטמן?אנשים פה בכו אז אחרי 4-0 ברעננה כי היריבה הגיעה למצבים.
לא היה מאמן בהפועל שלא קיללו אותו,לא היה שחקן בהפועל שלא קיללו אותו.לא זכורה לי תקופה אחת שלא היתה מלווה בקללות מצד חלק מהקהל.
אתה הרי שוכח שהשחקנים האלה מקבלים בחלקם משכורות של מנכ"ל הייטק בשביל שעתיים עבודה ביום ברוטו.לבוא לפני לאימון וללמוד להרים כדור זה לא בזין שלהם.
גם אני הייתי בעכו בסכנין ובק"ש,גם אתמול נרטבתי עד לשד עצמותי,אני לא חושב שזה עושה אותי ליותר גבר מאף אחד.אני גם לא חושב שלעודד בלי קשר לענף או להתחנן לצביקה שיצלם בגשם כדי לקבל לייקים בפייסבוק זה משהו שמעיד על אהדה מטורפץ(לא רומז על אף אחד ספציפית כאן).
אתה שולח אנשים שמעיזים לא לעודד אחרי עוד תצוגת נפל לשער 11?תגיד אתה לא חושב שאתה טיפונת חצוף?אפשר גם להסיק מסקנות על מי שמעודד בלי קשר לכלום אחרי רביעיה,אתה יודע.ואני ממש לא מהאלה שמקללים.מי שרוצה לקלל,שיבושם לו.לבריאות.
אתה ביציע,בדיוק כמוני,כי הקבוצה נותנת לנו ריגוש ותו לא..אנחנו לא עושים טובה לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
לא יעשו שום גילץ' אם בלומפילד לא רועד. בעבור התחת שלנו ניראו ככה השנה. לא להפך. תפסנו תחת אנחנו. יושבים רגל על רגל ורוצים גליצים זה לא טוב זה עצלן זה איבד כדור למה הוא הכניס את הטמבל הזה ההוא יותר טוב. כל אחד גנרל דבר ראשון האהודים צריכים לאהוד בלי תנאים. הפכנו את הסדר צריך עכשיו סדר חדש. קודם כל אנחנו . אחר כך גם אנחנו נשיר או שאין כלום. מה שהיה פה בחודשים האחרונים? זה לא הפועל תל אביב. זה מחלה למה לא מביאים בלם למה לא מביאים קשר דפנסיבי התקפי שיורד להגנה בהתקפה? חמישים מליון שקל יא רבק ההתקציב הכי גדול שהיה פה. לא צריך אירופה לא צריך מומחים לא צריך אוהדים שרק ניצחונות בראש שלהם. מילא להיות עצובים? אני מומחה בעצבת אנחנו אלופי הליגה בעצבת הכדור רגל איייייי כמעט גול.אבל לקלל ככה ? מה עשו לכם? מי אתם? מה שלמת למינוי? אז מה ? לכוו למחלה משם באתם תחזרו לשם יש אליפות תרקדו עם זהבי בצהוב של פיפי על הראש שלכם מה עיסקנו אתכם?

תגיד. מה עם פסקאות? קצת לסדר את ההודעה שתהייה קריאה?

ולעניין, אני אוהד את הפועל בלי תנאים. את השחקנים שמשחקים בהפועל אני שונא. ומכיוון שאני לא חושב שלהגיע או לעודד יזיז להם את הביצה, אני לא רואה את עצמי חוזר לבלומפילד השנה.
אני אעודד אם אני אחשוב שזה יועיל.

ועוד הערה קטנה. שחקנים צריכים להשקיע ולעשות גליצ'ים גם אם אין אוהד אחד ביציע. זה שחוסר עידוד הוא לדעתך תירוץ לשחקנים להראות כמו שהם נראים זו בעיה גדולה מאוד, ואולי אשמתנו כקהל שנתנו למצב הזה להגיע בגישת העידוד בכל מצב (שדווקא הייתי בעדה, במידה והשחקנים ראויים לה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
קראתי את תגובותיו של החבר יעקובי והן גרמו לי לצחקק.
בהתחלה חשבתי להגיב להודעות אחר כך הבנתי שזה מיותר.
כל אחד אוהד את הקבוצה בדרכו שלו, או שכל אחד יעשה מה שהוא מבין כמו שלפעמים כותבים בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: