תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 19:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיכום המשחק
הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 20:34 
אנחנו פשוט קבוצה פח, לא יאומן איך אנחנו בכלל במקום השלישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 20:36 
כל מי שמלכלך על העמותה הם חבורה של אנשים דוחים שאם הייתי יכול הייתי מקיא להם בפנים.
וזה לא קשור בכלל לזה שאני מסכים ערן שאנחנו עדיין במצב קריטי, בבלגאן ניהולי ושחייב להגיע בעלים חדש בהקדם האפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
נכתבים כאן הרבה דברים נכונים ואולי כאלה שלא.
מה רלוונטי טביב שכל הזמן מזכירים אותו. זו היסטוריה שהסתיימה לפני כשנה. היסטוריה שעוד חייבים לה כמה מליוני שקלים.

כל ההשוואות האלה והאיזכורים האלה אינם רלוונטים.
כל הביקורת על הניהול הנוכחי במקומה עומד ואין צורך להזכיר בכלל את טביב ולהשוות אליו.

את טביב צריך לזכור רק בבחינת "זכור לך את אשר עשה לך עמלק..." וזהו.
הוא לא תירוץ לשום דבר ולא צריך להשוות ניהול כושל היום לניהול של אז.

בוודאי שטביב רלוונטי, כל הסיטואציה שבה יש לנו בעלים שהוא לא באמת בעלים זה בגלל מה שקרה עם הבעלים הקודמים.
טביב כאישיות לא מעניין, טביב כבעלים הסב נזק רב למועדון והיה צריך הרבה כסף ומאמץ כדי להזיז אותו מהפועל. כסף שלרמון אין ולא היה ובשל כך נוצר מבנה הבעלות הבעייתי כיום.

בנוסף, בשל עוצמת המחאה נגד טביב אני חושב שיעשה רע מאוד למועדון אם תהיה שוב מחאה כנגד הבעלים הנוכחי ולכן אנחנו בקונפליקט מאוד רציני - מצד אחד ברור שהמצב הנוכחי רע מאוד אבל מצד שני לעורר שוב התנגדות כנגד הבעלים הנוכחי יכול לרסק אותנו סופית ולסגור את הסיכוי להגעת בעל בית חדש.

אין לנו בעלים בגלל הרבה סיבות.
איזכורו של טביב מהבוקר עד הלילה בכל היזדמנות אינו רלוונטי.
היה טביב , נגנר טביב, לא אתה הבאת אותו וגם לא אני.
רוצה להמשיך לבכות על חלב שנשפך , תפדל. לא רואה איך זה מקדם אותך ומנקודת מבטי זו בכיינות.
נכון אם טביב לא היה מרוקן את הקופה כמו שנטען ע"י רבים היה לנו יותר כסף. היה יותר קל.
לא בטוח שהמנהלים של היום היו יודעים לעשות בו שימוש יותר מושכל.
היה טביב , נגמר טביב. כל הבעיות שיש לנו היום לא קשורות בטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 20:54 
david כתב:
nati כתב:
מהפכה כתב:
הטוב- רק עוד ארבע משחקים נגמרת העונה

אולי הקבוצה העלובה ביותר של הפועל שראיתי כולל זאת שירדה ליגה והסגלים שכמעט ירדו
מקווה מאוד שרוב הסגל לא יהיה פה בשנה הבאה
כולל הסמלים הגדולים שי וסלים

הסגל עצמו בכלל לא רע.הבעיה זאת המאמנים שיש והיו לנו העונה.

מי שצריכים להישאר : דמארי , בן חיים ,קליימן ,ממן ,ורמוט ,אלמוג כהן ,כל השאר ברי החלפה .

גם אלמוג כהן לא כזה מציאה.בכסף שלו אני מעדיף שיחזרו את ידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 20:56 
מאיפה יש כסף להחליף את כל הקבוצה? אתם חיים בסרט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סיכום המשחק
הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
נכתבים כאן הרבה דברים נכונים ואולי כאלה שלא.
מה רלוונטי טביב שכל הזמן מזכירים אותו. זו היסטוריה שהסתיימה לפני כשנה. היסטוריה שעוד חייבים לה כמה מליוני שקלים.

כל ההשוואות האלה והאיזכורים האלה אינם רלוונטים.
כל הביקורת על הניהול הנוכחי במקומה עומד ואין צורך להזכיר בכלל את טביב ולהשוות אליו.

את טביב צריך לזכור רק בבחינת "זכור לך את אשר עשה לך עמלק..." וזהו.
הוא לא תירוץ לשום דבר ולא צריך להשוות ניהול כושל היום לניהול של אז.

בוודאי שטביב רלוונטי, כל הסיטואציה שבה יש לנו בעלים שהוא לא באמת בעלים זה בגלל מה שקרה עם הבעלים הקודמים.
טביב כאישיות לא מעניין, טביב כבעלים הסב נזק רב למועדון והיה צריך הרבה כסף ומאמץ כדי להזיז אותו מהפועל. כסף שלרמון אין ולא היה ובשל כך נוצר מבנה הבעלות הבעייתי כיום.

בנוסף, בשל עוצמת המחאה נגד טביב אני חושב שיעשה רע מאוד למועדון אם תהיה שוב מחאה כנגד הבעלים הנוכחי ולכן אנחנו בקונפליקט מאוד רציני - מצד אחד ברור שהמצב הנוכחי רע מאוד אבל מצד שני לעורר שוב התנגדות כנגד הבעלים הנוכחי יכול לרסק אותנו סופית ולסגור את הסיכוי להגעת בעל בית חדש.

אין לנו בעלים בגלל הרבה סיבות.
איזכורו של טביב מהבוקר עד הלילה בכל היזדמנות אינו רלוונטי.
היה טביב , נגנר טביב, לא אתה הבאת אותו וגם לא אני.
רוצה להמשיך לבכות על חלב שנשפך , תפדל. לא רואה איך זה מקדם אותך ומנקודת מבטי זו בכיינות.
נכון אם טביב לא היה מרוקן את הקופה כמו שנטען ע"י רבים היה לנו יותר כסף. היה יותר קל.
לא בטוח שהמנהלים של היום היו יודעים לעשות בו שימוש יותר מושכל.
היה טביב , נגמר טביב. כל הבעיות שיש לנו היום לא קשורות בטביב.

המשפט האחרון שלך לא נכון.
צ"ל לא כל הבעיות שלנו קשורות בטביב.
עם כל הברדק והבלאגן השנה, היה אפשר לעשות הרבה יותר וזה לא קשור לטביב.
ההקשר לטביב שאני העליתי זה ביכולת ובנכונות של הקהל, או לפחות החלק האקטיבי שלו, ללכת למהלך נגד הנהלה הנוכחית כי זה ירסק סופית את המועדון. אז בינתיים יושבים וסובלים בשקט, למרות שכולנו מבינים שככה זה לא יכול להימשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 20:58 
לצערי זה לא יקרה אבל מה שצריך זה שינוי בראש.
להעיף את לובין מורדי (עם כל האהבה אליו) ואת כל העומדים בראשה.
להביא אנשי מקצוע שינהלו את הקבוצה הזאת, להביא מאמן טוב שיתחיל לבנות את הסגל כבר מעכשיו.
לצאת פעם אחת למחנה אימונים עם הסגל שיהיה גם בליגה ולא כמו כל שנה לצאת למחנה אימון עם שחקנים כמו עידן סרור שמצטיינים בו
ואז חוזרים לארץ ומתחילים להביא זרים וחיזוקים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 20:59 
אני חושב שכל הניגוח של העמותה והבחירות הוא דמגוגיה לשמה.

העמותה עד היום לא קיימה בחירות וצריך לקיים אותן, בלי קשר לבעיות הניהול או לבעיות המקצועיות במועדון.

מעבר לכך - כמו שכתבתי לא מעט פעמים - לטענה שהעמותה או הקהל הם מכשול לכניסת רוכש רציני, זה פשוט קשקוש וגניבת דעת. מועדוני כדורגל בישראל הם פשוט מאד לא אטרקטיביים לרכישה, ואין יותר מדי קופצים, גם על מועדון כמו הפועל ת"א (בדיוק כמו על בית"ר). צריך למצוא מישהו שהוא ממש משוגע לדבר, וכנראה שהיום אין הרבה כאלו.

כשיגיע אחד כזה, תהיו בטוחים שהעמותה ורמון לא יהיו המכשול לכניסתו (אני לפחות לא ראיתי שום תימוכין לטענה כזו - אבל ללכלך זה תמיד קל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
יובל כתב:
משחק שבו השחקנים היו צריכים להפסיד, כי אם הם היו מנצחים היה כסף להחליף אותם בעונה הבאה.
הייתי מאשים אותם בסבוטאז' אבל הם כל כך גרועים שאי אפשר לדעת אם הם מתאמצים או לא.

איפה כל המפגרים שאמרו להעלות שחקנים מהנוער כי גם ככה הגענו לגארבג' טיים?

וכמובן, מה שערן כתב.

זהו, שברגע שהיינו עם השחקנים הבכירים יותר נראנו משמעותית פחות טוב!

קודם כל אני כמובן לא מסכים איתך, אבל זה לא העניין. אתה חושב שלא הייתה לנו אפשרות טובה יותר על הספסל מאשר ראמזי ספורי, שהצליח להחטיא פעמיים מול שער חשוף (וכן, אני מודע לכך שפעם אחת מתוך שלוש ההזדמנויות הבטוחות הוא הצליח להבקיע), וגם סידר לק"ש את ה-2:1 עם עוד אחד מעשרות האיבודים שלו, שאחריהם רדף אחרי שחקן היריב חצי מגרש רק כדי להפיל אותו 30 מטר מהשער במקום בחצי שלהם? אם כן אז אין לי מה להגיד לך, זו דעתך ואין לי איך להשפיע עליך.

אני דיברתי על אלה שטחנו בשבועות האחרונים שבלי קשר מי יותר טוב, יותר חשוב "לקדם" שחקני נוער מאשר להבטיח בכל הכוח את המקום באירופה. ועכשיו אנחנו לא רחוקים מאיבוד המקום באירופה, שיגרום לקטסטרופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סיכום המשחק
הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

המשפט האחרון שלך לא נכון.
צ"ל לא כל הבעיות שלנו קשורות בטביב.
עם כל הברדק והבלאגן השנה, היה אפשר לעשות הרבה יותר וזה לא קשור לטביב.
ההקשר לטביב שאני העליתי זה ביכולת ובנכונות של הקהל, או לפחות החלק האקטיבי שלו , ללכת למהלך נגד הנהלה הנוכחית כי זה ירסק סופית את המועדון. אז בינתיים יושבים וסובלים בשקט, למרות שכולנו מבינים שככה זה לא יכול להימשך.

קובסטר ידידי,
לא מסכים איתך.
החלק האקטיבי בקהל זה שאולי יכול לעשות משהו חבר בחלקו של לובין ושל מורדי.
תבדוק טוב מי שמח כשהחזירו אותם.
כן, אני יודע שאני עושה הכללה. אבל הכללה מושכלת לטעמי.
לכן גם להיסתיגות שהבאת איני מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: