ערן כתב:
אני אסביר למה המצב הנוכחי חורה לי ומסוכן.
הפועל במצב חירום. מי שלא מבין את העתיד שהמועדון הולך אליו, עיוור או לא בענף.
מי שלא מסכים להנחת המוצא הזו, שידלג - אין לי נקודת מוצא משותפת להתחיל לנמק עבורו.
מי שמבין ומסכים, מוזמן להמשיך.
גם תחת טביב הפועל היתה במצב חירום. כשהגעת למשחקים - מי שפה שמגיע בכלל למשחקים - הבנת שאתה במצב שמצריך פיתרון מיידי ודחוף. זה נשב ביצעים, זה התבטא בשלטים, ברוח של הקהל. היתה הבנה כללית שהמצב הזה בלתי אפשרי, מסוכן לעתיד המועדון ומחויב שייפתר.
לטעמי, הפועל לא סיימה לצאת מאזור הסכנה. היא אמנם נפטרה מטביב, אבל לא מצאה בעל בית. אבל במקום שההבנה הזו תחלחל בקרב הקהל, יש אווירת פסטיבל - בחירות, פלאיירים, שכנועים, קמפיינים וכו'. כאילו אין מועדון להציל ואנחנו יכולים ליהנות מהפריבילגיה של להתעסק במנעמים. כאילו הגענו לנחלה. הלו, תתעוררו ותבינו לאן הולכים. אנחנו בצרות לא פחות גדולות מאלו שהיינו בהן ערב סיום העונה הקודמת.
מסכים עם הנחת המוצא שלך אבל אני רואה את זה בזווית אחרת.
עבדנו קשה בשביל לגרום לטביב ללכת. קשה מאוד. להרבה ממי שנטל חלק במאבק מול טביב אין כוח ו/או רצון להתחיל מאבק חדש כדי להזיז את הבעלים הנוכחי, מה גם שטביב נתפס (ובצדק) כמי שבא להזיק בכוונה ויותר קל להילחם באחד כזה.
אתה חושב שאחוזי השליטה של העמותה במועדון מהווים סכנה להמשך קיומו ורק ינציחו את המשך הבלאגן והברדק.
אני חושב שהעמותה לא תהיה מה שיפריד בינינו לבין רוכש כזה או אחר ואם יהיה מישהו רציני שירצה לקחת את המועדון ויתנה זאת ברכישת 100%, אני בהחלט מצפה מהעמותה לזוז הצידה ולוותר גם על החלק הקדוש שלנו.
הבעיה בהפועל היא לא העמותה ולא האוהדים. הבעיה בהפועל היא ניהול. הבעיה בהפועל שיש בעל בית שהוא לא בעל בית ולא הוא שם את הכסף אלא משתמש בכסף של אנשים אחרים כדי לנהל את המועדון. בעצם, הוא אפילו לא זה שמנהל אותו.
מי שמנהל את המועדון אלו אמיר לובין ומורדי דדון. לא יודע כמה יוצא לך להגיע לאימונים ולהרגיש את הלך הרוח במתחם אבל העונה המועדון הזה הפך למועדון חברים פר אקלסנס עם 2 שריפים שעושים בו כרצונם.
רמון הושפע ממקורבים כאלו ואחרים שהיה להם יותר נוח לראות את לובין ומורדי חוזרים לתפקיד שלהם, אלו יודעים שהם חייבים לאותם מקורבים ולכן אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים. בשום מקום רציני לא היה קורה ביזיון של 16 שחקנים חדשים באותה עונה. בשום מקום רציני לא היו מגרשים שחקנים מהקבוצה ע"י ספינים בתקשורת. בשום מקום רציני לא היו יוצרים את כדור השלג עם הטענות לשופטים שרק פגע בנו. בשום מקום רציני לא היו מגיעים עם תירוצים של כיתה ג' לדיונים בביה"ד המשמעתי. רוצה לעשות שינוי ? תתחיל שם.
לעמותה אין שום קשר למה שתואר בפסקה האחרונה, גם אם פסטיבל הבחירות קצת צורם לעין שלי ושלך. אני מאוד מקווה שמי שלא יבחר ידע שהוא מגיע כדי לעזור למועדון ולא לעמותה. ואם מה שיעזור למועדון זה בן אדם שירצה לקחת 100% מהמועדון, אוי לאחד שיכשיל את זה בנימוק של הפועל שייכת לאוהדים.