תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 07:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: זה הרי ברור שנהיה מקום 8
הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 15:42 
ראצ'ו כתב:
אין בכלל ספק שהדבר הכי נכון כלכלית להפועל תל אביב כרגע זה לשחרר את כל הזרים (אפשר למצוא פתרונות להכל), להגיע להסדר עם חברות הליסינג ולסיים את החוזים על הדירות. אבל זו הפועל תל אביב של שאול אייזנברג ולא הפועל תל אביב הנוכחית שצריכה תמיד לשאוף להיות הכי טובה שהיא יכולה גם אם יש פתרונות "כלכליים" טובים יותר (ולי אישית אין ספק שכלכלית לטווח הארוך הפועל צריכה להצליח כמה שיותר).
מי שהיה נוכח לשיחה שעשה רמי עם השחקנים במוצ"ש באימון המסכם היה מבין טוב מאוד מה מצפים מהם ומה מבקשים מהם לעשות מעכשיו עד סוף העונה וזו גם המטרה של כולנו להתגייס ולהגיע ל-4 המשחקים האחרונים של העונה, קצת יותר ממה שבאנו אתמול למשחק.

את הפועל תל אביב של שאול אייזנברג לא עניין אף פעם הדבר הנכון כלכלית. לבעיות כספיות היה פתרון מצוין - פשוט לא לשלם.
הפועל תל אביב הנוכחית צריכה תמיד לשאוף להיות הכי טובה שהיא יכולה כל עוד היא מסוגלת לעמוד בהתחייבויות הכספיות שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 15:43 
בני12 כתב:
teknoboy כתב:
ראצ'ו כתב:
אין בכלל ספק שהדבר הכי נכון כלכלית להפועל תל אביב כרגע זה לשחרר את כל הזרים (אפשר למצוא פתרונות להכל), להגיע להסדר עם חברות הליסינג ולסיים את החוזים על הדירות. אבל זו הפועל תל אביב של שאול אייזנברג ולא הפועל תל אביב הנוכחית שצריכה תמיד לשאוף להיות הכי טובה שהיא יכולה גם אם יש פתרונות "כלכליים" טובים יותר (ולי אישית אין ספק שכלכלית לטווח הארוך הפועל צריכה להצליח כמה שיותר).

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 18:51 
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
עושה רושם שהכל יוכרע במשחק בגן נר שגם יאפשר למנצחת יתרון פנימי. כמובן שצריך גם לנצח את יתר המשחקים, או את רובם, אבל למשחק בגן נר תהיה השפעה מכרעת.

נכון, אם מנצחים בגן נר אז אפשר להפסיד כנראה משחק אחד משלושת האחרים ( או יותר אם גם גליל תפסיד ).
בגלל זה, בין השאר, חשוב שחולון תנצח היום את אשדוד, כי יש לנו מאזן פנימי טוב מולם (גם עדיף שאשדוד תצא מתמונת הפלייאוף לפני המשחק נגדנו).

אם אתה מנצח בגליל ומפסיד רק משחק אחד משלושת האחרים, אז אתה בכל מקרה מסיים לפני הגליל, גם אם היא מנצחת הכל. להיפך, במקרה כזה עדיף שהיא תנצח הכל. אז אתה בטוח מקום 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
בני12 כתב:
teknoboy כתב:
ראצ'ו כתב:

לא חוכמה.. הוא נכנס בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 19:13 
ראצ'ו כתב:
מי שהיה נוכח לשיחה שעשה רמי עם השחקנים במוצ"ש באימון המסכם היה מבין טוב מאוד מה מצפים מהם ומה מבקשים מהם לעשות מעכשיו עד סוף העונה וזו גם המטרה של כולנו להתגייס ולהגיע ל-4 המשחקים האחרונים של העונה, קצת יותר ממה שבאנו אתמול למשחק.

שפוי אחד בעדר הלוזרים :HEART2: :ROSE:
מקווה שהשחקנים לא קוראים בפורום וחושבים שהעונה גמורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 19:13 
רדנקו כתב:
בני12 כתב:
teknoboy כתב:
ראצ'ו כתב:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
עושה רושם שהכל יוכרע במשחק בגן נר שגם יאפשר למנצחת יתרון פנימי. כמובן שצריך גם לנצח את יתר המשחקים, או את רובם, אבל למשחק בגן נר תהיה השפעה מכרעת.

נכון, אם מנצחים בגן נר אז אפשר להפסיד כנראה משחק אחד משלושת האחרים ( או יותר אם גם גליל תפסיד ).
בגלל זה, בין השאר, חשוב שחולון תנצח היום את אשדוד, כי יש לנו מאזן פנימי טוב מולם (גם עדיף שאשדוד תצא מתמונת הפלייאוף לפני המשחק נגדנו).

אם אתה מנצח בגליל ומפסיד רק משחק אחד משלושת האחרים, אז אתה בכל מקרה מסיים לפני הגליל, גם אם היא מנצחת הכל. להיפך, במקרה כזה עדיף שהיא תנצח הכל. אז אתה בטוח מקום 7.

לגבי העובדות שכתבת (אם אנחנו מנצחים את גליל ועוד שתיים אז אנחנו לפני גליל, ואם גם גליל מנצחת הכל אז אנחנו בטוח 7), הן כמובן נכונות.
לגבי ההעדפה (שגליל תנצח הכל), אז לא כתבתי משהו סותר, רק ציינתי שאם גם גליל תפסיד עוד משחקים אז יכול להיות שניצחונות על גליל ועוד אחת גם יכול אולי להספיק לנו. בכל מקרה זה תלוי כמעט לגמרי בתוצאות המשחקים שלנו ולא במשחקים של קבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

ראשית :ROSE:
שנית, אתה מצוי במספרים פי 1000 ממני.
ושאלה , האם במידה והפועל היתה מבצעת את מה שכתבת בשורה הראשונה האם הפועל היתה חוסכת יותר מ- 500,000 ש"ח ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
יאללה, מסמנים עוד וי בחולצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
רדנקו כתב:
בני12 כתב:
teknoboy כתב:
ראצ'ו כתב:

וגם אם זה מקום שמיני - bring them on

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
אגב, מקום שמונה :WHOME: .
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 41142.html
ציטוט:
סטיט: "הפועל ת"א ראויה לפלייאוף, רוצים דרבי נוסף"
רועי גלדסטון
08:53|18/04/2013

האדומים במקום ה-8 אחרי ה-60:79 על הרצליה. הרכז: "רוצים לפגוש את מכבי בסדרה, זה נותן יותר מוטיבציה''
הצטרפו אלינו:

סטיט. הפועל שיפרה עמדות בפלייאוף התחתון. צפו ב-60:79 הגדול על הרצליה

הפועל תל אביב פתחה אמש (רביעי) את הופעותיה בפלייאוף התחתון עם ניצחון. הקבוצה של ארז אדלשטיין מחצה 60:79 את בני הרצליה ועשתה צעד קטן-גדול לעבר הופעה בפלייאוף ובמאני טיים של העונה.

"התחלנו את הפלייאוף ברגל ימין", סיפר דמונטז סטיט לאתר ערוץ הספורט. "היה לנו חשוב להגיע מפוקסים, ידענו מול מי אנחנו מתמודדים. בני הרצליה זו הקבוצה היחידה שהצליחה לנצח אותנו פעמיים העונה, כך שהיה לנו מאוד חשוב לעבור אותה".

הרכז, שסיים משחק טוב עם 15 נקודות, התייחס לניצחון עצמו: "הם נלחמו והיו עקשים. רק ברבע האחרון הצלחנו לפתוח את פער. אני שמח שבסופו של דבר עשינו את זה וניצחנו. עכשיו, יש לנו עוד 4 משחקים לפני שנגיע לפלייאוף האמיתי, עם הקבוצות הגדולות. אנחנו רוצים להוכיח שהמקום שלנו הוא שם".

אין ספק שעליה לפלייאוף מציתה את הדמיון של אוהדי הפועל, ולו בשל העובדה שאם הם יסיימו במקום השמיני - בו הם נמצאים עכשיו - היריבה תהיה מכבי תל אביב. "אני יודע שהאוהדים רוצים עוד משחקי דרבי", אמר האמריקאי. "תמיד כיף לנו לראות צהוב מול העיניים. זה רק גורם לנו להיות חדורי מוטיבציה ומלאי רצון לנצח".

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מה הולך לקרות עכשיו עד סוף העונה?
הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
nati כתב:
pelegs כתב:
מסיימים מקום 8 ומעיפים את מכבי אחרי סוויפט זוהר בסדרה.
:LOL2:

בעונה שעברה אשדוד הגיע לגמר מהפלייאוף התחתון.

השאלה היא אם זה היה אחרי סוזוקי סוויפט זוהר.

תתבייש לך! לצחוק על הטרקטור שלי.
ישר ידעתי שזו עקיצה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מה הולך לקרות עכשיו עד סוף העונה?
הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 01:25 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
ItaiH6 כתב:
nati כתב:
pelegs כתב:
מסיימים מקום 8 ו מעיפים את מכבי אחרי סוויפט זוהר בסדרה.
:LOL2:

בעונה שעברה אשדוד הגיע לגמר מהפלייאוף התחתון.

השאלה היא אם זה היה אחרי סוזוקי סוויפט זוהר.

תתבייש לך! לצחוק על הטרקטור שלי.
ישר ידעתי שזו עקיצה שלך.

ישר אחרי שבועיים... ולמתקשה הדגשתי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 09:40 
אדום אופטימי כתב:
ראצ'ו כתב:

ראשית :ROSE:
שנית, אתה מצוי במספרים פי 1000 ממני.
ושאלה , האם במידה והפועל היתה מבצעת את מה שכתבת בשורה הראשונה האם הפועל היתה חוסכת יותר מ- 500,000 ש"ח ?

לא חושב שבחודש אחד היה אפשר לחסוך סכום כזה.

בכל מקרה גם שווה להרגיע קצת את ההתלהבות. כל הפסד מדברים על ירידת ליגה, וכל נצחון כבר מפנטזים על פיינל פור... זה לא תמיד ככה. הקבוצה סבלה השנה מלא מעט עליות ומורדות ופציעות וקבוצה שנמצאת בשנה הראשונה שלה בליגת העל (ושל מרבית השחקנים גם) ופתאום עם 2 ניצחונות רצופים אפילו מדברים על אליפות... יש לנו שני משחקים סופר קשים באשדוד (הפסדנו שם 3 פעמים) ובגליל שהיא הקבוצה המשתפרת של הליגה, שניהם משחקי חוץ, ואם נפסיד אותם אז דיי נגמרה העונה. זה לא אומר שאי אפשר ולא צריך לבוא ולנצח את שניהם, אבל שווה לשמור על פרופורציות בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 10:34 
האמת שהפסד באשדוד יהיה חסר משמעות אם ננצח בגן-נר. חולון ואשקלון יגיעו מולנו כשאין להן שום עניין במשחק ככה שלעניות דעתי בפועל כל העונה מצטמצמת למשחק בגן-נר, נצחון שם וכנראה נסיים 7.

יש לי אם אפשר עוד שאלה לראצ'ו, אותו הילד שנתפס מסמן צלב קרס ממשיך להגיע למשחקים, במשחק האחרון הוא כל הערב רק עמד וקילל את ארז אדלשטיין ועיצבן את כל מי שהיה ליידו ביציע 5.
למה ההנהלה לא נוקטת צעדים נגד "אוהדים" שרק עושים נזק? אין ספק שכל מה שהוא רוצה זה תשומת לב. יש לי תחושה שאם זה לא יטופל בשקט מאחורי הקלעים זה יתפוצץ לי אישית היה מאוד מאוד קשה לא להגיב לכמה מהדברים המחרידים שהוא צעק לעבר ארז במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: זה הרי ברור שנהיה מקום 8
הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 12:09 
ארדיטי כתב:
האמת שהפסד באשדוד יהיה חסר משמעות אם ננצח בגן-נר. חולון ואשקלון יגיעו מולנו כשאין להן שום עניין במשחק ככה שלעניות דעתי בפועל כל העונה מצטמצמת למשחק בגן-נר, נצחון שם וכנראה נסיים 7.

יש לי אם אפשר עוד שאלה לראצ'ו, אותו הילד שנתפס מסמן צלב קרס ממשיך להגיע למשחקים, במשחק האחרון הוא כל הערב רק עמד וקילל את ארז אדלשטיין ועיצבן את כל מי שהיה ליידו ביציע 5.
למה ההנהלה לא נוקטת צעדים נגד "אוהדים" שרק עושים נזק? אין ספק שכל מה שהוא רוצה זה תשומת לב. יש לי תחושה שאם זה לא יטופל בשקט מאחורי הקלעים זה יתפוצץ לי אישית היה מאוד מאוד קשה לא להגיב לכמה מהדברים המחרידים שהוא צעק לעבר ארז במשחק.

זה לא נכון. הוא לא היה במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 22:15 
אתה בטוח בזה? אני לא מכיר אותו באופן אישי ככה שאני לא יכול להיות בטוח אבל הוא נראה כמוהו והוא קילל את ארז בצורה כל כך מבישה שזה גם נראה לי מתאים לבחור.

אין פה עוד מישהו שהיה ב5 אתמול שיודע על מי אני מדבר? הוא עמד בצד ימין של היציע, ליד הספסל שלנו, שורה שניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
אתה בטוח בזה? אני לא מכיר אותו באופן אישי ככה שאני לא יכול להיות בטוח אבל הוא נראה כמוהו והוא קילל את ארז בצורה כל כך מבישה שזה גם נראה לי מתאים לבחור.

אין פה עוד מישהו שהיה ב5 אתמול שיודע על מי אני מדבר? הוא עמד בצד ימין של היציע, ליד הספסל שלנו, שורה שניה.

הוא לא היה במשחק דיי לזיין את השכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 00:48 
HEADSHOT כתב:
ארדיטי כתב:

אין פה עוד מישהו שהיה ב5 אתמול שיודע על מי אני מדב ר? הוא עמד בצד ימין של היציע, ליד הספסל שלנו, שורה שניה.

הוא לא היה במשחק דיי לזיין את השכל.

תלמד לקרוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: