תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 18:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חיים רמון והפועל תל אביב ישלמו לטביב את קניית ביטר
הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 14:44 
יחי מגרש האימונים החדש של בית"ר - 'חורבה ועפר'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
- טביב מוכן להעביר 12 מיליון שקלים לטובת כיסוי מרבית הגרעון. החזון: גבי קצרה, ליהי טביב
- טביב הודיע כי מבחינה תקנונית הוא כבר לא הבעלים של הפועל ת"א, למרות שעדיין מחזיק במניות.
- גורם בהתאחדות: "צריך לחכות לפנייה של טביב ולהבין בדיוק מה רצונותיו, והאם אין פה עבירה על התקנון"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 41146.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
פי 1000 יותר משה פרימו‎ כתב:

האור שלי היום: אוהדי בית"ר ירושלים. הם יודעים שטביב קונה אותם, הם יודעים שאוחנה יהיה המאמן, הם יודעים שבפעם האחרונה שהשניים האלה שיתפו פעולה, כפר סבא התחננה להמתת חסד - והנה, האוהדים שומרים על בגרות ואיפוק, בלי בלגן, בלי רעש. חבר'ה כל הכבוד, ציון 10.

הצל שלי: אוהדי בית"ר ירושלים. באמת שרציתי לכתוב כאן אוסקר, אבל בזמן שלחצתי אנטר בין האור לצל, כבר קיבלתי דיווח ממקור שלא אחשוף את שמו מטעמי ביטחון, שכותב לי: "אהלן פרימו, זה יובל, אני נוסע עם שני חברים לשרוף את בית וגן. תוציאו צלמים, יהיו תמונות אש". בושה וחרפה, ובהצלחה נשמה שלי

מעבר לכך שזה פשוט דף גאוני, הוא גם צודק.
שטביב יקנה אותם, שאוחנה יאמן אותם. יהיה תענוג לראות לאיפה זה יוביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 23:29 
דבר אחד ברור - אין מה לגזול מהבבונים ולכן מירב הסיכויים שלא נמצא שם את הנבל.
והיה אם כן הרי שהכסף יוכל לנוע בכיוון אחד קרי מהעוכר לכדורגל הישראלי. גם אם זה לבבונים כל אגורה שנתנו ושיוצאת בחזרה מכיסו זו מצווה. אבל שוב זה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 02:04 
kobster כתב:
פי 1000 יותר משה פרימו‎ כתב:

האור שלי היום: אוהדי בית"ר ירושלים. הם יודעים שטביב קונה אותם, הם יודעים שאוחנה יהיה המאמן, הם יודעים שבפעם האחרונה שהשניים האלה שיתפו פעולה, כפר סבא התחננה להמתת חסד - והנה, האוהדים שומרים על בגרות ואיפוק, בלי בלגן, בלי רעש. חבר'ה כל הכבוד, ציון 10.

הצל שלי: אוהדי בית"ר ירושלים. באמת שרציתי לכתוב כאן אוסקר, אבל בזמן שלחצתי אנטר בין האור לצל, כבר קיבלתי דיווח ממקור שלא אחשוף את שמו מטעמי ביטחון, שכותב לי: "אהלן פרימו, זה יובל, אני נוסע עם שני חברים לשרוף את בית וגן. תוציאו צלמים, יהיו תמונות אש". בושה וחרפה, ובהצלחה נשמה שלי

מעבר לכך שזה פשוט דף גאוני, הוא גם צודק.
שטביב יקנה אותם, שאוחנה יאמן אותם. יהיה תענוג לראות לאיפה זה יוביל.

אי אפשר לדעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 02:07 
הסבתא של הפועל כתב:
אבי כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
לא שאני בעד טביב, אבל אם אתם חושבים שהמצב של בית"ר יהיה יותר גרוע ממה שעכשיו אתם חיים בסרט.
בלי קשר לזה שאני שונא את טביב, וחושב שהוא חלאת המין האנושי, ומאוד שמח שהוא עף מהפועל.
אבל מישהו חייב להגיד את זה, הוא סומן מהתחלה כקורבן עוד לפניי שהספיק להיות זבל, כמו רבים וטובים אחרים כגון חליבה, גיא לוזון, ערסולין ועוד רבים וטובים שמחקו אותם עוד לפניי שעשו משהו שיצדיק את זה.
ודווקא בגלל כל העוול שהוא קיבל בהפועל, הוא ירצה להוכיח שהוא לא כזה, ודווקא בגלל זה הוא ישקיע בבית"ר.

סיפורי סבתא דומים שמענו גם כשהוא קנה את הפועל

שלא תבין אותי לא נכון, הוא באמת לא בנאדם שצריך לעמוד בראש קבוצה כמו הפועל תל אביב.
אבל שתופסים פה מישהו כקורבן עוד לפניי שהוא בא, אין לו שום סיכוי, ללא צדק.

מסכים לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 07:12 
סמל אישי של המשתמש
david כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
אבי כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
לא שאני בעד טביב, אבל אם אתם חושבים שהמצב של בית"ר יהיה יותר גרוע ממה שעכשיו אתם חיים בסרט.
בלי קשר לזה שאני שונא את טביב, וחושב שהוא חלאת המין האנושי, ומאוד שמח שהוא עף מהפועל.
אבל מישהו חייב להגיד את זה, הוא סומן מהתחלה כקורבן עוד לפניי שהספיק להיות זבל, כמו רבים וטובים אחרים כגון חליבה, גיא לוזון, ערסולין ועוד רבים וטובים שמחקו אותם עוד לפניי שעשו משהו שיצדיק את זה.
ודווקא בגלל כל העוול שהוא קיבל בהפועל, הוא ירצה להוכיח שהוא לא כזה, ודווקא בגלל זה הוא ישקיע בבית"ר.

שלא תבין אותי לא נכון, הוא באמת לא בנאדם שצריך לעמוד בראש קבוצה כמו הפועל תל אביב.

מסכים לחלוטין

כשמגיע אליך הביתה גנב עם רקורד של גנב, תעשה לו כבוד? או תתן לו מקל בראש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
david כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
אבי כתב:
הסבתא של הפועל כתב:

מסכים לחלוטין

אני אגיד לך מה שאמרתי לאלי טביב ביום הראשון של המחאה נגדו (כשהוא ירד לסוכה לדבר עם מי שהיה שם): בנאדם שמגיע עם רקורד של פירוק שתי הקבוצות הקודמות שהוא היה בעליהן - חובת ההוכחה היא עליו. הוא לא בא עם "דף חלק" ולא צריך לתת לו מאה ימי חסד. מהיום הראשון הוא צריך להוכיח שבניגוד לעבר הוא לא בא לפרק אותך.
כמובן שהוא כשל בזה לחלוטין, וטוב שעשינו את מה שעשינו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 08:24 
אחד הקטעים היותר חזקים ביציע העיתונות
התוכנית שהפכה להיות הכי אינטרסנטית וביזויה
רסקין מעלה את נושא בית"ר-טביב-ראש העיר , ומי האיש שמגן על טביב .?
מיסטר מנג'ר הבא , אלי אוחנה.
בדיחה עצובה, נחכה כבר שתתממש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
אין לי ספק שבהתחלה הוא ישקיע הרבה בביט"ר להראות לכולם שהאוהדים שלנו סתם רדפו אותו.
אלא שלאט לאט היצר ההרסני שלו יכנס לפעולה. אין מנוס מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אין לי ספק שבהתחלה הוא ישקיע הרבה בביט"ר להראות לכולם שהאוהדים שלנו סתם רדפו אותו.

איזה יצר הרסני הוא הראה בהפועל? היצר ההרסני היה של אלו שהסיתו נגדו ואלו שעשו לו את המוות ובסופו של דבר הצליחו להעיף אותו מהפועל.

אם יש לו יצר הרסני, איך זה שיש לו עסק מצליח?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 02:54 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה בער בי לראות מה כתבת, חתיכת טרול,
אבל אתה לא יותר ממוקיון.מצטער אם לא אמרתי לך את זה הרבה זמן :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:

אלי טביב לא ישקיע שקל בבית"ר. אלי טביב לא מוציא כסף על כדורגל.
הוא נמצא בכדורגל רק בגלל סיבה אחת, הכדורגל הוא קרקע מאוד פורייה לעשיית כסף קל באמצעות קומבינות.
בית"ר כרגע, עם הגירעון שלה, בכלל לא מתאימה לו. ואני משוכנע שהוא לא יהיה בעלים בבית"ר כל עוד נושא הגירעון לא ייפתר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
אלי טביב יעשה הכל בשביל אדם אחד - אלי טביב.
האגו שלו מעל הכל. בהתחלה, כשאור הזרקורים עליו, בשביל האגו הזה הא ישקיע כסף.
אחרי זה, בשביל האגו הזה, הוא יפסיק....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אלי טביב יעשה הכל בשביל אדם אחד - אלי טביב.
האגו שלו מעל הכל. בהתחלה, כשאור הזרקורים עליו, בשביל האגו הזה הא ישקיע כסף.
אחרי זה, בשביל האגו הזה, הוא יפסיק....

מה? איך זה תורם לאגו שלו להפסיק לזרוק כסף? לא הבנתי. אלי טביב, עד הרגע האחרון הביא קבוצה תחרותית, אחת הטובות בישראל. אפילו כשעשו לו את המוות בכל העונה וניסו לגרש אותו.

אלי טביב שמח לזכות בגביע, ושמח להגיע לאירופה והיה שמח לקחת עוד אליפויות וגביעים. להמשיך כשמטרידים אותו בביתו, את משפחתו בכל מקום, הוא לא יכול היה. רציתם שיעוף, עף. מה קבלתם?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 21:31 
בטח שמח... עוד 70 מיליון הכנסה מליגת אלופות שאחר כך נעלמו כאילו היו אוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:

שכל שנה יגיע לליגת האלופות ויקח 70 מליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
איזה אדיוט זה.. למה אתם עונים לו למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 22:13 
bloodbrother כתב:
פואד כתב:

בוא אני אסביר לך כמו לילד מטומטם... לקח אליפות... (גם זה לא הוא אבל לא משנה), יש 70 מיליון מאלופות... שנה הבאה צריך עוד פעם להגיע לאלופות... אבל מתחילה השנה וצריך להשקיע את הכסף שנכנס... איפה הוא השקיע את הכסף? בקטרינג של שותף עסקי שלו, בקניית שחקנים עם עסקה שמריחה ממש לא טוב שבה הוא משלם במזומן מה שהיה צריך לשלם במשך 5 שנים עוד ליפני שנחתמה העסקה, מינוי חברים שלו לכל מיני תפקידים (כולל הבת שלו) ופיטורים שלהם ...כמובן עם סכומי פיצויים נכבדים, עכשיו מי יבטיח לו אליפות שנה אחרי? זה כדורגל לא כדורסל! אז למה שישקיע את הכסף הזה ואולי יאבד אותו?

סליחה משאר המשתמשים שאתם צריכים לסבול שאני עונה לו.

גם לדמוקרטיה יש גבולות ויש כמה שצריכים לעוף מכאן על טיל, כל מה שהם עושים זה לנסות לעצבן אנשים אחרים ולא באמת לדעת את האמת אבל האדמין כנראה בסטלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 22:19 
אנחנו עוד נתפלל שטביב יקח את אליפות 2015 ממכבי (ולא אני לא תומך בטביב , פשוט מרוב שכולם בטוחים שהם רק יתרסקו יש להם לאן לעלות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להוציא את טביב מהפועל אבל אי אפשר להוציא את הויכוחים האיומים האלה עם טרול טרחן מהפורום של הפועל.

שחררו, אינעל העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 22:22 
טביב של בית"ר הוא לא טביב של הפועל כי את בית"ר הוא אוהב ושם הוא מרגיש כמו דג במים או יותר נכון כבעל רגשי נחיתות בין בעלי רגשי נחיתות.
ועדין, האיש אדיוט וזה יתברר כאשר המזל הפנטסטי שלו יגמר. נקווה שבקבוצה הגזענית והאקס טריטוריאלית לנושאי החוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
שי1977 כתב:
הפועל מממנת לטביב הרבה דברים, בכסף שהוא גנב מהקבוצה.
אני מוכן לשים את הביצה שלי על שולחן החיתוכים אם הוא ישים שקל בביתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
bloodbrother כתב:
פואד כתב:

בוא אני אסביר לך כמו לילד מטומטם... לקח אליפות... (גם זה לא הוא אבל לא משנה), יש 70 מיליון מאלופות... שנה הבאה צריך עוד פעם להגיע לאלופות... אבל מתחילה השנה וצריך להשקיע את הכסף שנכנס... איפה הוא השקיע את הכסף? בקטרינג של שותף עסקי שלו, בקניית שחקנים עם עסקה שמריחה ממש לא טוב שבה הוא משלם במזומן מה שהיה צריך לשלם במשך 5 שנים עוד ליפני שנחתמה העסקה, מינוי חברים שלו לכל מיני תפקידים (כולל הבת שלו) ופיטורים שלהם ...כמובן עם סכומי פיצויים נכבדים, עכשיו מי יבטיח לו אליפות שנה אחרי? זה כדורגל לא כדורסל! אז למה שישקיע את הכסף הזה ואולי יאבד אותו?

סליחה משאר המשתמשים שאתם צריכים לסבול שאני עונה לו.

גם לדמוקרטיה יש גבולות ויש כמה שצריכים לעוף מכאן על טיל, כל מה שהם עושים זה לנסות לעצבן אנשים אחרים ולא באמת לדעת את האמת אבל האדמין כנראה בסטלה.

לא אוהב את הגישה שלך פה.

בכל זאת, אגיד לך - טביב העמיד בכל עונה קבוצה שרצה לאליפות ולוקחת גביע. בלי טביב לא היה דאבל. לגבי ראית החשבון שלו, לא מעניין אותי, ואני בטוח שגם אתה לא יודע כמה כסף היה איפה והלך לאן.

אותי מעניינת השורה התחתונה. הישגים על המגרש. טביב הביא את זה בגדול. אם לא גוטמן והטעויות שלו, היתה לנו גם עוד אליפות.

תקופת המעורבות של טביב בהפועל גדולה מכל תקופה זהה באורכה בהיסטוריה. (בשנות ה 80 לקחנו 3 אליפויות, אבל מ 80-81 עד 87-88. בתקופה זהה בלי שהיו עושים לו את המוות, טביב היה לוקח עוד אליפויות). אולי בעצם היו תקופות לפני או קצת אחרי קום המדינה שהיו יותר טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת חושב שעם טביב בהפועל תוך עשור היינו לוקחים את ליגת האלופות.

ועכשיו באמת, מי שעונה לו בן זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: