Charlie כתב:
אם באיצטדיונים עסקינן, אז יש לי 2 דברים לומר בעניין:
1. אסור בשום פנים ואופן להעביר את המשחק מרמה"ש. מה זה שהמשטרה לא יכולה לאבטח?! היא איבטחה פה הפגנות ענק של קיץ 2011, עצרות בכיכר רבין ואירועים אחרים גדולים יותר ממשחק בליגת העל. על הזין שלי שלא ייכנסו הרבה אוהדים לחגוג. ולא רק בגלל שזו מכבי, אלא כי זה המגרש של רמה"ש. מדהים ש-15 שנה אחרי המשחק ההוא, שהועבר מבית שאן לקרית אליעזר בגלל אותה הסיבה בדיוק, יש פה אוהדי הפועל שמצדדים בטענה של מכבי. שלא לומר בדיוק עשור אחרי משחק אחר של מכבי, שהועבר מהאורווה לאיצטדיון ר"ג, וסייע לה לקחת אליפות.
2. מעניין היכן יהיה הגמר - מצד אחד האיצטדיון הלאומי אמור לארח אותו, גם ככה בקושי משחקים בו וכשבוחנים עלות-תועלת אין ספק שיש להרוס את המגרש הזה ויפה שעה אחת קודם. אם ר"ג לא יארח את הגמר - אז מה צריך אותו - לשניים וחצי משחקי נבחרת בשנה??
מצד שני, ר "ג משמש העונה מגרשה הביתי של אחת הקבוצות בגמר (הפועל ר"ג) ולמרות שזה ממש לא אותו הדבר, זה מעלה לי ריח של גמר גביע המדינה בכדורסל במגרשה של אחת היריבות שבד"כ מגיעה לגמר (וגם זוכה בגביע) .
כמובן שיש גם את עניין הקהל - כל כך מעט צופים אמורים להגיע שאולי גרונדמן צריך לארח אותו עם כל הבאזז מסביבו לאחרונה... וברצינות, טוב יעשו אם יעתיקו את הגמר למושבה.
אני מאוד מקווה שאתה לא רציני בהשוואה הזאת כן ?
ואני מאוד מקווה שמשחק הגמר דווקא כן יהיה בר"ג, אני חושב שקבעו מראש שזה האיצטדיון שמארח את חצי הגמר והגמר, לא מבין למה צריך לשנות, פשוט תפתחו פחות שערים.