תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 18:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 14/4/13
הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

חברים בדירקטוריון לוחצים להחתים מיידית את רב"ש כדי להתחיל בהכנות לעונה הבאה: "הרוב כבר סגור איתו, רק שלא יברח לנו בגלל ההשתהות" אמרו גורמים בכירים במועדון.
בסביבתו של המאמן פרדי דוד לא מרוצים מההתנהלות של הימים האחרונים: "לא נותנים לו לעבוד בשקט, כל יום מדברים על מאמן אחר וזה לא הגון" אמרו מקורביו.

אביו של אלרואי ששוב לא היה בסגל שלח מיסרון לפרדי "יפה מאד, הקונוס ימשיך לשבת בטריבונה בהתאם לקביעתו של בעל המאה. בושה וחרפה. חבל שמאמן בקנה מידה נותן יד לחרפה הזו". אולם המאמן טוען כי לא כל קיבל כל הנחיה מהבעלים שלא לכלול את אלרואי בסגל.

טוטו היה אמור לפתוח אתמול אבל בגלל כאבים שחש בברכו הוחלט שלא ישחק ושרם מילא את מקומו.

גם ממן לא שותף בסגל לאחר שבעט באריק באימון המסכם, זאת כאשר ביציע אתמול ישבו נציגו של השחקן מלווה בסקאוט של קבוצה בלגית.

אוהדי הקבוצה הכינו שלט "אביחי ידין גרזן 26" וחלקם ביקש מההנהלה לפעול להחזרתו לקבוצה בעונה הבאה.

NRG/מעריב

בהפועל ת"א לא יעמידו לדין בשלב זה את אלרואי כהן, למרות הדברים הקשים שהטיח אתמול אביו בכלי התקשורת כלפי ההנהלה והמאמן פרדי דוד. האב טוען כי בנו לא נכלל בסגל בארבעת המשחקים האחרונים מסיבות שאינן מקצועיות. לטענתו, בהפועל החליטו שאלרואי כהן יישב ביציע מאחר שהפרמיות שלו עבור נקודות יקרות לקבוצה. כהן שיחק במשחק הגביע בו הודחה הקבוצה מול הפועל ראשל"צ ומאז לא נכלל בסגל. לאחר שאביו ראה כי גם אתמול בנו אפילו לא על הספסל, הוא יצא בביקורת הקשה.

לכהן חוזה גם לעונה הבאה, והעלות שלו להפועל ת"א מסתכמת ב‭1.3-‬ מיליון שקל לעונה. בקבוצה רוצים שהוא יבין את המסר ויבקש לעזוב בתום העונה. בהפועל כבר אין תקוות גדולות שאפשר להרוויח מהשחקן שנקנה בהרבה כסף מקרית שמונה, אבל בקבוצה רוצים לפחות להשתחרר מחוזהו הגבוה.

גורם בהפועל ת"א אמר אתמול: "אלרואי ידע שעדיף לו לעזוב בינואר, אבל הוא נשאר. הוא לא נתן כזו עונה גדולה שכדאי לתת לו לשחק על חשבון צעירים כמו רמזי ספורי, שהם שחקני הבית של המועדון לשנים הבאות. עניינים כספיים הם חלק בלתי נפרד מהחיים של מועדון כדורגל‭."‬

גם חנן ממן לא נכלל בסגל אתמול אחרי שבאימון שלשום בעט בעצבים בדג'מבה דג'מבה ונזרק לחדר ההלבשה על ידי פרדי דוד. טוטו תמוז נפצע בחימום לפני המשחק ולא נכלל בסגל.

ONE

שביעות רצון בהפועל תל אביב בבוקר שלאחר ה-2:2 מול מכבי חיפה, שמנע הפסד שני ברציפות לאחר ההפסד הכואב בדרבי. למרות שהאדומים הציגו יכולת חלשה בחלקים מסוימים של המשחק (בעיקר בתחילת המחצית השנייה), בקבוצה מעודדים מהשיפור ביכולת לעומת הדרבי וגם מהלחימה של השחקנים על כר הדשא. הדבר היחיד שהעיב על מצב הרוח של האדומים היה הניצחון של עירוני ק"ש (0:1 על רמה"ש), שצימק את הפער בין שתי הקבוצות לחמש נקודות בלבד.

במועדון מעודדים מהעובדה כי למרות שהגיעו בסגל חסר וללא שחקני הרכב מרכזיים כמו טוטו תמוז, אלמוג כהן, עומר דמארי ושמעון הרוש הצליחו להוציא נקודה מול החבורה של אריק בנאדו. "למרות שחיפה הגיעה בהרכב חסר, צריך לזכור שהגענו בדיוק באותו מצב ועלינו בהרכב עם שני שחקני נוער, כך שמהבחינה הזאת זה תיקו שכולו ניצחון עבורנו", אמרו במועדון. יש לציין כי במועדון מרוצים משני השחקנים הצעירים, עדן שרם ורמזי ספורי ושניהם זכו למחמאות מהצוות המקצועי. "השחקנים הצעירים תופסים ביטחון והשיתוף שלהם במשחקים עכשיו יכול רק לעזור לנו בעתיד" הוסיפו בהפועל.

אגב, מאז תחילת הפלייאוף העליון המאזן של האדומים עומד על 10 נקודות מתוך 15 אפשריות ובמועדון הודו: "מי היא מאמין שזה יהיה המאזן שלנו בתחילת הפלייאוף?". סיימון כץ, המחזיק ב-4 אחוזים ממניות הקבוצה אמר ל-ONE: "רואים שיפור ביכולת וגם לחימה של השחקנים. פרדי עושה עבודה טובה".

בתוך כך, טוטו תמוז שחש כאבים בברכו בחימום והוצא מהסגל ברגע האחרון ייבדק על מנת לגלות מה מקור הכאבים. כזכור, תמוז סובל מברך פצועה לאורך מרבית העונה. חנן ממן, שהושעה מהסגל בעקבות תיקול חריף באריק דג'מבה דג'מבה באימון המסכם לא יועמד לוועדת משמעת פנימית. במועדון החליטו כי ההשעיה מהסגל היא עונש מספק לקשר, שהתנצל על התקרית וליבן את העניינים עם הקמרוני.

לעניין אחר. הבלם מור שושן מאוכזב ממעמדו ומאי שיתופו במשחקים האחרונים. סוכנו, ג׳קי דהאן, אמר בעניין ל-ONE: "אני כועס על כך שלא משתפים את מור, ואילו שני הבלמים שכן משחקים, דוד רוצ'לה וסאבו פאביצ'ביץ', פחות טובים ממנו. מור הוכיח את עצמו במהלך העונה כששיחק לצד וואליד באדיר ופאביצ'ביץ' והיה טוב. מור מקצוען אמיתי, הוא מתאמן גם בנפרד מהקבוצה ובימים של משחקים שהוא לא משחק הוא תמיד עורך אימון לבד אחרי או לפני המשחק".

"כשמור מקבל את ההזדמנות הוא לוקח אותה בשתי ידיים ואז פתאום הוא יורד לספסל מסיבות שלא נראות לי מקצועיות. איך ייתכן שלפני שלושה שבועות הוא עוד פתח אבל מאז שקיבל אדום הוא לא בסגל ואילו הזרים שממשיכים לעשות טעויות מקבלים את הקרדיט?", הוסיף דהאן. יש לציין ששושן מסיים את חוזהו בתום העונה ויהיה שחקן חופשי. מהפועל נמסר בתגובה: "זה לא שווה התייחסות".

שחקן נוסף שמאוכזב מאוד ממעמדו הוא אלרואי כהן, שלא נכלל בסגל במשחקים האחרונים.

ערוץ הספורט

הפועל תל אביב מרוצים בסך הכל מה-2:2 אתמול (שבת) מול מכבי חיפה. אמנם הפער על פני קרית שמונה הצטמצם ל-5 נקודות, אך בקבוצה היו מעודדים מכך שהצליחו להתאושש לאחר ההפסד הקשה למכבי בדרבי בשבת שעברה.

"שיחקנו לא רע והיה משחק עם קצב טוב, הנקודה הזאת חשובה מאוד. אם ננצח את קרית שמונה בשבוע הבא הסיפור יהיה גמור ונבטיח את אירופה", אמרו שחקנים בקבוצה. פרדי דוד זוכה למחמאות מגורמים במועדון, אך בהפועל ממשיכים לרצות מאוד בשירותיו של רן בן שמעון בעונה הבאה.

במועדון דחו באופן רשמי את הטענות של אלרואי כהן על כך שהוא לא משחק בגלל הפרמיות הגבוהות המובטחות לו על כל נקודת ליגה. מקורבים להפועל אמרו: "הטענות של כהן מגוחכות. הוא צריך להסתכל במראה, ניתנו לו המון הזדמנויות והוא לא הוכיח את עצמו. אין לו על מה להתלונן".

מנגד ציינו אמש מקורבים לשחקן שהחוזה של כהן אינו נגמר בתום העונה, ולכן אם הפועל מעוניינת להפרד ממנו, היא תצטרך למצוא לו קבוצה, מה שעשוי להיות עניין מורכב יותר אם לא ישחק.

מלבד כהן, גם בסביבתו של הבלם מור שושן שמסיים את חוזהו בתום העונה מתחיל להתפתח מרמור, בעיקר כלפי המאמן פרדי דוד שלא הכליל אותו בסגל במשחקים האחרונים. סוכנו של הבלם, ג'קי דאהן, אמר: "ההנהלה אוהבת את מור, אבל דוד נותן לבלמים שעוד חודש עוזבים לשחק, וגם כשהם טועים הם לא מוחלפים. לא ברור איזה אינטרס משחק כאן. חבל שלוקחים את שושן כמובן מאליו".

נערך לאחרונה על ידי Charlie בתאריך 14 אפריל 2013, 08:49, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 14/4/13
הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
טוטו וממן יכולים לשבת על הספסל\יציע עד סוף העונה מבחינתי . . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 08:39 
יש לי הרגשה שממן הולך להיות הידין החדש של ההנהלה , תסגרו איתו כבר ,ותעיפו את המאמן המביך הזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
למה/איך לאבא של אלרואי יש את המספר של פרדי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
למה/איך לאבא של אלרואי יש את המספר של פרדי?

144

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:

לא רק הם, גם אלרואי ועוד כמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
אבירמוס כתב:

לא רק הם, גם אלרואי ועוד כמה

אלרואי כבר שם טוטו שייצטרף אליו וחנן יכול לעזור מהספסל
עריכה : גם אפולה אדל יכול לנוח קצת לקראת סוף העונה

נערך לאחרונה על ידי אבירמוס בתאריך 14 אפריל 2013, 10:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 10:17 
מה צריך לקרות בכדי שקליימן (השוער הראשון של הקבוצה בעונה הבאה) יישחק במשחקים שנותרו וייצבור עוד קצת נסיון?

מה אתם אומרים אם אדל ישמיט כל כדור שנבעט אליו זה ייקרה??
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 10:20 
הפועל תל אביב: התנגדות להבאת פרדראג מיאטוביץ' -- וואלה ספורט
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2633075
המנכ"ל לובין לוחץ להחתים את בן שמעון, המשקיעים לוחצים על רמון לבחור ברוני לוי. מור שושן הצטרף למתקפה על פרדי דוד
בהפועל תל אביב היו מרוצים אמש (שבת) מהתיקו מול מכבי חיפה בבלומפילד (2:2), התעודדו מהעובדה שהקבוצה לא נכנסה למרה שחורה בעקבות ההפסד למכבי תל אביב כפי שהיה אחרי הדרבי הקודם, והמאמן פרדי דוד סגר סיבוב ראשון בפלייאוף עם הפסד בודד. "בסך הכל אנחנו רוצים לסיים את העונה בטעם טוב", אמר אחד השחקנים. "ברור שזה לא הכדורגל שכולם מצפים מהפועל תל אביב, אבל ממשחק למשחק אנחנו נראים יותר טוב ואם נמשיך ככה נשמור על המקום השלישי".

אבל מחוץ למגרש הרוחות עדיין סוערות במועדון, כשאל המתקפה של אביו של אלרואי כהן על פרדי דוד אתמול הצטרף היום סוכנו של הבלם מור שושן, ג'קי דהאן, שלא אהב את העובדה כי הבלם הצעיר, שיהיה שחקן חופשי בסיום העונה, כבר לא נכלל בסגל זה משחק שני ברציפות: "קשה לי להבין מאילו שיקולים מור לא בסגל ולא בהרכב", אמר דהאן. "בכל התקופה האחרונה שהוא שיחק הוא היה מצוין ועשה התקדמות אדירה השנה. לא הגיוני שהוא מקבל אדום אחד ויוצא מהסגל בזמן ששחקנים זרים שעושים טעויות בכל משחק ממשיכים לקבל את הקרדיט מהמאמן. אלה לא שיקולים מקצועיים, אלה שיקולים חבריים". בקבוצה הגיבו לטענות: "הדברים נעשו משיקולים מקצועיים בלבד".
גם חנן ממן לא היה מרוצה מהעובדה שהושאר מחוץ לסגל בעקבות העימות בינו לבין אריק דג'מבה דג'מבה ביום שישי, אך האחרון לא מתכוון גם הוא לתקוף את המאמן. מנגד, שי אבוטבול סחט מחמאות על הצמד המצוין שלו, ובקבוצה אמרו: "אם שי היה בריא כל העונה היינו עכשיו במקום יותר גבוה בטבלה". גם עדן שרם ורמזי ספורי הצעירים קיבלו שבחים, ובמועדון רוצים לראות השניים מקבלים דקות משמעותיות עד סוף העונה.

מעבר לכך, סאגת המאמן עדיין נמצאת בראש סדר העדיפויות הנהלת הקבוצה, כשנראה כי יש לא מעט גורמים המנסים להשפיע על מועמד מצידם. כזכור, בשבוע שעבר פורסם בוואלה! ספורט על כך שפרדראג מיאטוביץ' צפוי לנחות בארץ בשבוע הבא בתיאום עם קובי סידי המקורב מאוד להנהלת הקבוצה, בכוונה לבנות תכנית רב שנתית, אך בקבוצה יש לא מעט מתנגדים למהלך, ביניהם המנכ"ל אמיר לובין שלוחץ להחתים את רן בן שמעון. כרגע ישנם מגעים לא רשמיים בין בן שמעון להפועל, אך עדיין לא בטוח כי המאמן יהיה מוכן להגיע לקבוצה שכן הדברים תלויים מאוד בשכרו ובתקציב המועדון בעונה הבאה, שכרגע אמור להיות מהנמוכים שהקבוצה ידעה בשנים האחרונות.

כמו כן, הבעלים חיים רמון הגביר הילוך במציאת רוכש לקבוצה ואף נפגש עם אנשי עסקים שונים שהציעו לרכוש את חלקו בקבוצה ואף להפוך לבעלים, אולם על פי מקרובים לרמון מדובר ב-"רודפי פרסום" בלבד ללא כוונות רציניות. ניכר שעל רמון ישנו לחץ מאחד המשקעים בקבוצה להחתים את רוני לוי לעונה הבאה כמאמן הקבוצה והוא גם דוחף את העניין, אך עדיין אף גורם רשמי בהפועל לא שוחח עם המאמן.
רמון עצמו גם טוען בפני מקורביו כי עד שלא יידע בוודאות את גודל התקציב בעונה הבאה ימנע מלשוחח עם מאמנים ונראה כי הבעלים עצמו מודאג מאוד שכן הוא כבר התחייב בפני אלי טביב להעביר סכום של שישה מיליון שקל נוספים עד הקיץ, דבר שבהפועל מתקשים כרגע לראות קורה.

אם לא די בכך, חברי הדירקטוריון של הפועל מאוד מאוכזבים מהעובדה כי הבעלים לא משתף אותם כלל בהחלטותיו ומסתמן כי בעונה הבאה לא ישקעו כספים בקבוצה, מה שגם יגרום למועדון עוד נזק כלכלי. כרגע בהפועל מקווים לסיים את העונה במקום השלישי ולהשיג את הכרטיס למוקדמות הליגה האירופית שיבטיח הכנסה גבוהה נוספת, אך הבעיות הכלכליות מטרידות לא מעט אנשים במערכת ועד הקיץ מקווים במועדון כי הדברים בצד הכספי יתבהרו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
Red Ghost כתב:
מה צריך לקרות בכדי שקליימן (השוער הראשון של הקבוצה בעונה הבאה) יישחק במשחקים שנותרו וייצבור עוד קצת נסיון?

כמובן שזה קורה כל שבוע ..
אבל מה שבאמת צריך לקרות זה שאדון אבי לוזון יתקשר לפרדי ויגיד לו שהוא צריך את קליימן בכושר לטורניר בקייץ ושיעלה אותו מייד להרכב !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 10:32 
לא מספיק שכל העיתונאים נכנסו לפוליטיקה , עכשיו הם גם הפכו להיות ספקולנטים ? אם הם לא יודעים שלא יכתבו , שיתחילו לעשות את עבודתם ולהביא חדשות !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
Red Ghost כתב:

פרדי מחזיק מאדל כנראה יותר מבוריס. אולם אם ננצח את ק"ש אזי נבטיח את המקום ה-3 ואז ניתן יהיה לתת ליותר שחקנים צעירים, כולל קליימן, לפתוח בהרכב כדי שיקבלו דקות משחק לקראת העונה הבאה. צריכה לבוא הנחיה ברורה של הנהלה למאמן - הבטחת את המקום ה-3 אז תיתן לילדים לשחק ולא נבוא אליך בטענות אם כתוצאה מכך נאבד נקודות (למרות שאני בספק אם נאבד נקודות בגלל שבוריס יפתח נגד רמה"ש בבלומפילד. זה משחק שהפועל צריכה לנצח גם אם באדיר עומד בשער)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 10:45 
סימרוטיץ כתב:
יש לי הרגשה שממן הולך להיות הידין החדש של ההנהלה , תסגרו איתו כבר ,ותעיפו את המאמן המביך הזה .

מה יש לסגור איתו ?? הסוכן שלו זה פחות או יותר הבעלים של הליגה הבלגית
אחרי משחק וחצי אחד טוב בתחילת שנה הוא כבר לא היה בדיוק מוכן לחתום על המשך חוזה
מן הסתם הוא וכל העולם יודעים שהוא הולך לשחק בבלגיה שנה הבאה
במצב הכלכלי שלנו ולאור התרומה שהוא נתן במשך כל העונה , אם כל הצער שבדבר , יש גבול כמה ניתן להציע לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 10:46 
ציטוט:
אם לא די בכך, חברי הדירקטוריון של הפועל מאוד מאוכזבים מהעובדה כי הבעלים לא משתף אותם כלל בהחלטותיו ומסתמן כי בעונה הבאה לא ישקעו כספים בקבוצה, מה שגם יגרום למועדון עוד נזק כלכלי. כרגע בהפועל מקווים לסיים את העונה במקום השלישי ולהשיג את הכרטיס למוקדמות הליגה האירופית שיבטיח הכנסה גבוהה נוספת, אך הבעיות הכלכליות מטרידות לא מעט אנשים במערכת ועד הקיץ מקווים במועדון כי הדברים בצד הכספי יתבהרו יותר.

אם בעונה הבאה "חברי הדריקטריון" (ואלוהים יעזור למי שתפר את הבעלות המוזרה על הפועל תל אביב שאת הנזק האמיתי ממנה אנחנו עוד לא התחלנו להרגיש) לא ישקיעו את מה שהשקיעו השנה, המשמעות היא שבשנה הבאה תקציב המועדון ירד בכמאה אלף ש"ח. נראה לי שנעמוד בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 11:17 
חברי הדירקטוריון:
א. אם יש לכם בעיה עם ההתנהלות במקום לבכות לעיתונאים דברו עם רמון
ב.למיטב הבנתי לבולטים מבינכם יש 10 אחוז במועדון. זה לא ממש מצדיק לשתף אתכם בהחלטות
ג. בעסקים שלכם אתם גם משתפים אנשים עם אחוז זניח בכל החלטה?
ד. רוצים להיות יותר מעורבים? הבנתי שמי שמחזיק ברוב המניות מעוניין למכור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
כן, הם כבר לקחו אליפות. לא, זה לא ישנה כלום.
אבל העובדה שמזיזים את המשחק שלהם לר"ג זה לא פחות בזיון, כמו גם הטיעון ההזוי של המשטרה ש"יגיעו אלפי אוהדים".
מה זה משנה כמה יבואו? למה שיבואו בלי כרטיס? מרתיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אבל העובדה שמזיזים את המשחק שלהם לר"ג זה לא פחות בזיון, כמו גם הטיעון ההזוי של המשטרה ש"יגיעו אלפי אוהדים".

א. הוחלט שהמשחק יהיה ברמת השרון.
ב. למה שיבואו בלי כרטיס? כי הם הקהל הכי חזיר בארץ והם 10 שנים בלי אליפות.
ג. אני חושב שזו טעות בעיקר כי זה מסכן אנשים שלא עשו כלום חוץ מלאהוד את קבוצתם-כן גם אם זה מכבי. רק לחשוב אם המקרה היה הפוך, היה פה זעם בלתי נשלט על ההתאחדות. דיי לצביעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אדום נחמד כתב:

ג. אני חושב שזו טעות בעיקר כי זה מסכן אנשים שלא עשו כלום חוץ מלאהוד את קבוצתם-כן גם אם זה מכבי. רק לחשוב אם המקרה היה הפוך, היה פה זעם בלתי נשלט על ההתאחדות. דיי לצביעות.

אין לי מושג למה החלטת שאני צבוע. מעולם לא התבטאתי אחרת בנושא.
יופי שהקהל חזיר, אבל המשחק יהייה סולד אאוט. מי שיגיע בלי כרטיס לא יכנס.
ואני מניח שגם את הדרבי שנארח תסכים להעביר לרמת כן?
הוא פשוט נעביר את כל משחקי החוץ של ההם לרמת גן וזהו. הרי הקהל שלהם חזיר.
נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
האדס כתב:
אדום נחמד כתב:

נו באמת.

מצטער שכיניתי אותך צבוע, אך יש לי תחושה שבמצב הפוך הייתי חושב אותו הדבר. נקווה שזה באמת יעמוד למבחן התוצאה בשנים הקרובות ...
בכל מקרה, יש הבדל בין בלומפילד לבין המכלאה הזו ברמת השרון. לא צריך "כל" משחק שלהם להעביר לרמת גן, אבל כן צריך לדאוג לביטחון הקהל.
וזה שהמשטרה מתחייבת על כך זה הדבר שהכי מלחיץ אותי. וכן, על הזין שלי היריבות עם מכבי ת"א, ההחלטות האלו גם נוגעות לקהל של הפועל במוקדם או במאוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אדום נחמד כתב:
האדס כתב:
אדום נחמד כתב:

נו באמת.

מצטער שכיניתי אותך צבוע, אך יש לי תחושה שבמצב הפוך הייתי חושב אותו הדבר. נקווה שזה באמת יעמוד למבחן התוצאה בשנים הקרובות ...
בכל מקרה, יש הבדל בין בלומפילד לבין המכלאה הזו ברמת השרון. לא צריך "כל" משחק שלהם להעביר לרמת גן, אבל כן צריך לדאוג לביטחון הקהל.
וזה שהמשטרה מתחייבת על כך זה הדבר שהכי מלחיץ אותי. וכן, על הזין שלי היריבות עם מכבי ת"א, ההחלטות האלו גם נוגעות לקהל של הפועל במוקדם או במאוחר.

זאת אומרת שלדעתך ההחלטה להעביר את משחק השרוכים לקריית אליעזר הייתה צודקת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי שהקהל של הפועל ביקש או ציפה מבאר יעקב להעביר את משחק האליפות בעונה שעברה.
להיפך, היתה הבנה מוחלטת שהוא חייב להתקיים שם, וגם הבנה על כך שהם הקצו לנו מעט כרטיסים.
גם בכדורגל, מי שלא ישיג כרטיסים בסיטואציה כזאת יאכל את הלב, אבל בטח לא יצפה מההתאחדות להעביר את המשחק למגרש גדול יותר, ובטח לא ידרוש את הדבר באיומים שאחרת אנחנו נפרוץ למגרש - עם או בלי כרטיסים.
זה נכון לפחות רוב אוהדי הפועל.

ואני שוב שואל - למה בקרית אליעזר אפשר לקיים משחק אליפות עם פחות מ-2000 כרטיסים למכבי וברמת השרון לא?
או שגם לקרית אליעזר הם מצאו פתרון לבעית כאב הראש, והפעם לשם שינוי הם כן יתנו לחיפה רדיוס עם קהל על הנפץ האחרון, ויסדרו ליענקל'ה הכנסה נאה.
הכל קומבינות בשיתוף פעולה של משטרת ישראל, שרק רוצה לקבל כסף בלי לעבוד.

נערך לאחרונה על ידי אנטיגונה בתאריך 14 אפריל 2013, 17:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אם הצפי הוא לחמש עשרה אלף צופים אני מניח שמכבי לא תשחק בבלומפילד עד סוף העונה או שביפו הקהל יודע לא לבוא בלי כרטיס?
אם המגרש נפסל אני מצפה שהוא לא יאושר גם בעונה הבאה.
מה היה קורה אם הליגה הייתה צמודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
להזכירך,המשטרע.רצתה להעביר את הדרבי סל מראשון מאותן סיבות.
תתחיל במכלאה ברמהש, וזה יגמר בבלומפילד.

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 14 אפריל 2013, 17:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
אם הצפי הוא לחמש עשרה אלף צופים אני מניח שמכבי לא תשחק בבלומפילד עד סוף העונה או שביפו הקהל יודע לא לבוא בלי כרטיס?
אם המגרש נפסל אני מצפה שהוא לא יאושר גם בעונה הבאה.
מה היה קורה אם הליגה הייתה צמודה?

הם עוברים לפ"ת בעונה הבאה וכל המנויים יימכרו. מה יהיה, איך המשטרה תעמוד בלחץ של אלפי אוהדים שירצו להגיע למשחקים מסויימים במהלך העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
כל ההשוואות לא נכונות כיוון שהמתקן ברמת השרון פשוט לא מתאים למעמד כזה.
להערכתי הוא לא מתאים גם לליגת העל במעמד רגיל, אבל זו כבר בעיה אחרת.
לא זוכר מה היה ב98, הייתי קצת ילד, אבל אני לא חושב שמדובר בסיבות דומות.
אם היה מדובר בקרב צמוד גם אני הייתי בעד להשאיר את המשחק ברמת השרון ולהתמודד, אבל זו לא המציאות נכון?
אז רמת השרון רוצים להרוויח כמה גרושים, ומכבי רוצים לשמוח עם כל הקהל שלהם, מה כל כך מפריע לכם? באמת?
הכי נוח שאיזה ילד ימות שם, ונגיד כולם, נו טוב זו הייתה אחריות של המשטרה.
למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 17:33 
אדס לאור ההיסטוריה אין מקום לפשרות במצב הזה.
שאישרו את המגרש היו צרכים לקחת בחשבון גם מצבי קיצון.
בדרבי הראשון בבלומפילד אגב היה פוטנציאל לארבעים אלף.מישהו חשב להעביר?
החליטו שאין העברות וצריך להקפיד אחרת מהר מאוד יחזרו למכור פה ביתיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אם היה מדובר בקרב צמוד גם אני הייתי בעד להשאיר את המשחק ברמת השרון ולהתמודד, אבל זו לא המציאות נכון?
אז רמת השרון רוצים להרוויח כמה גרושים, ומכבי רוצים לשמוח עם כל הקהל שלהם, מה כל כך מפריע לכם? באמת?
למה?

רגע, אתה חושב שקיום המשחק ברמה"ש השרון מסכן את חיי האוהדים, אבל אם היה למשחק משמעות ספורטיבית היה צריך לקיים אותו שם בכל זאת?
אלא אם אתה חושב שחיי אוהדים שווים פחות מספורטיביות, אתה לא הכי עקבי הייתי אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אדס לאור ההיסטוריה אין מקום לפשרות במצב הזה.
שאישרו את המגרש היו צרכים לקחת בחשבון גם מצבי קיצון.
בדרבי הראשון בבלומפילד אגב היה פוטנציאל לארבעים אלף.מישהו חשב להעביר?
החליטו שאין העברות וצריך להקפיד אחרת מהר מאוד יחזרו למכור פה ביתיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

האדס כתב:
למה?

אתה צוחק, נכון?
אף אחד לא רוצה שילד ימות זה בטוח. אבל אי אפשר לעשות את ההחלטות האלה לפי השיקול הזה. אם כן היה מתח אז זה בסדר היה שילד ימות?
בשנייה שאישרו את המגרש בתחילת העונה הוא אמור לארח את כל הקבוצות בכל מצב. הגיע המשחק הזה שהמשטרה תתמודד ומצידי שיסגרו את המתחם 3 ק"מ משם ושאף אחד בלי כרטיס לא יתקרב. 800 אוהדי מכבי שם לא צריכים לגרום לאף אחד למות.
אם המשחק הזה בר"ג שיסגרו את הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי קיבלתי. צודקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: