תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 01:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אבוטבול
הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 22:07 
יובל זה אחד האנשים שאני באמת מחזיק מהם בפורום אבל הפעם אני חושב שהוא טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
סמל (הבינוניות)

©

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 09:08 
ערן כתב:
נועם, תפתח את העיניים ותראה את הדינמיקה במועדון - קהל, הנהלה, מקורבים - שהופכת בכל עונה את שי אבוטבול לשחקן מוביל בו. ואיך זה משליך על השכונה ועל היעדים של המועדון הזה.

אני מצטער, אבל אני ממש לא רואה זאת כך.

מבחינה מקצועית - הקבוצה החתימה השנה בתחילת העונה שני שחקנים שאמורים היו להתחרות בשי, יחד עם רועי גורדנה, ושי לא היה אמור להיות שחקן הרכב בכלל. יותר מזה, החתימו בפרגרה את אלמוג כהן. שי לא קיבל את המקום בהרכב במתנה, והוא נכנס להרכב על רקע חולשה של שחקנים אחרים. זה לא שמישהו דאג לפנות לו את המקום כדי לא להרגיז אף אחד.

חסר לי שתכף תתחיל לקרוא לו "האתרוג" וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
נדמה לי שניתן היה לבחור משחק אחר לביקורת, ונדמה לי ששי הוא האחרון שצריך לבוא אליו בטענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 09:35 
fankrashkin כתב:
נדמה לי שניתן היה לבחור משחק אחר לביקורת, ונדמה לי ששי הוא האחרון שצריך לבוא אליו בטענות.

אני חושב שהאשכול הזה לא נפתח כאשכול ביקורת והדיון התפתח תוך כדי.
העניין הוא שחוץ משני הגולים הבאמת יפים שהוא הבקיע אתמול הוא שוב היה חלש ולא היה מסוגל להחזיק את האמצע מול הקישור של חיפה והבעיה היא שהתפקיד של שי הוא לא לתת גולים (למרות שאם זה קורה זה אקסטרא נחמד) אלא להיות אחראי על הנעת הכדור מאחור ואת זה הוא לא עושה טוב בגלל המגבלות שלו והנטייה הטבעית שלו לשחק על כדורים ארוכים שגומרת להפועל את המשחק.
והבעיה הנוספת היא שכל משחק כזה ששי מבקיע בו גול (או גולים) גורם לרסטארט בזכרון של האנשים ומטשטש את העובדה שהוא פשוט לא שחקן מספיק טוב בשביל קבוצה שאמורה להתמודד על אליפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 12:51 
אתם מקרה אבוד
שי הוא לא יותר משחקן בינוני שיכול אולי לעזור מהספסל, ובמקום לדבר מקצועית אנחנו מדברים פה על "לחימה ורצון", כמו שנאמר פה מיליון פעמים, גם אוהדים על המגרש כנראה שיתנו הכל אבל עדיין לא נשחק כי אנחנו לא מספיק טובים וכך גם שי אבוטבול, לצד שני גולים יפים הוא אתמול היה בור במרכז השדה שגולסה עבר אותו כל כך הרבה פעמים שהוא ראה יותר את המספר שלו מאת הפנים שלו, בנוסף לאיטיות ולעובדה שהוא בעיקרון מדקה 40 עומד על אמצע המגרש ומזיז את המשחק לאט.
כל עוד הוא יהיה בורג משמעותי בהפועל אנחנו לא נהיה בורג משמעותי לשום אליפות, הוא לא בין 15 הקשרים האחוריים הטובים בליגה ואני בספק שהוא היה פותח ברוב הקבוצות בחלק העליון של הטבלה.
שלא תטעו אבל, יש בו דברים חיובים, יש לו בעיטה לא רעה ומסירות ארוכות טובות אבל שחקן על העמדה שלו צריך להיות all around, אני לא יכול להסתפק בשני גולים בעונה, אני צריך חילוצי כדור ועבודה אמיתית באמצע, כזאת ששחקנים כמו ידין ובוקולי עושים, שי הוא איטי, כבד, מסורבל ולמען האמת שחקן סה"כ דיי גמור.

רוצים להתפכח, תתחילו בזה שתבינו שאם שי וסלים במצב להיות בהרכב שלנו, אנחנו לא נהיה פקטור בשום עונה וזה ללא קשר לכל הכסף שמיץ' או יענקלה ישימו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
יש בסיפור הזה יותר מדי מוטיבים של "8 זה בדם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה שלכם, היא שאף אחד לא טען ששי הוא שחקן הרכב לגיטימי, לפחות לא בכושרו הנוכחי.
הוא בהרכב מסיבות אחרות, לא בגלל שהוא מציג יכולת טובה - אבל מה אכפת לכם להתנגח, כשאפשר, בשחקן היחיד שנמצא על הדשא ושמגלה מחויבות, אולי קטנה, למועדון בו גדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 13:36 
עמי נאווי כתב:

היחידים באשכול הזה שאצלם מדובר במוטיב חוזר - הם אלו שכותבים נגד שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 13:37 
Roman כתב:
אתם מקרה אבוד
שי הוא לא יותר משחקן בינוני שיכול אולי לעזור מהספסל, ובמקום לדבר מקצועית אנחנו מדברים פה על "לחימה ורצון", כמו שנאמר פה מיליון פעמים, גם אוהדים על המגרש כנראה שיתנו הכל אבל עדיין לא נשחק כי אנחנו לא מספיק טובים וכך גם שי אבוטבול, לצד שני גולים יפים הוא אתמול היה בור במרכז השדה שגולסה עבר אותו כל כך הרבה פעמים שהוא ראה יותר את המספר שלו מאת הפנים שלו, בנוסף לאיטיות ולעובדה שהוא בעיקרון מדקה 40 עומד על אמצע המגרש ומזיז את המשחק לאט.
כל עוד הוא יהיה בורג משמעותי בהפועל אנחנו לא נהיה בורג משמעותי לשום אליפות, הוא לא בין 15 הקשרים האחוריים הטובים בליגה ואני בספק שהוא היה פותח ברוב הקבוצות בחלק העליון של הטבלה.
שלא תטעו אבל, יש בו דברים חיובים, יש לו בעיטה לא רעה ומסירות ארוכות טובות אבל שחקן על העמדה שלו צריך להיות all around, אני לא יכול להסתפק בשני גולים בעונה, אני צריך חילוצי כדור ועבודה אמיתית באמצע, כזאת ששחקנים כמו ידין ובוקולי עושים, שי הוא איטי, כבד, מסורבל ולמען האמת שחקן סה"כ דיי גמור.

רוצים להתפכח, תתחילו בזה שתבינו שאם שי וסלים במצב להיות בהרכב שלנו, אנחנו לא נהיה פקטור בשום עונה וזה ללא קשר לכל הכסף שמיץ' או יענקלה ישימו.

אבל למה אתה חושב שמישהו כאן חולק עליך? למי באשכול הזה הדברים מכוונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 14:22 
נועם שחם כתב:
עמי נאווי כתב:

היחידים באשכול הזה שאצלם מדובר במוטיב חוזר - הם אלו שכותבים נגד שי.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
אני עדיין מחכה בקוצר רוח לרגע ששי יהיה מחוץ לתמונת הקבוצה הזאת שנקראת הפועל תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
אני עדיין מחכה בקוצר רוח לרגע ששי יהיה מחוץ לתמונת הקבוצה הזאת שנקראת הפועל תל אביב

למה? למה שתרצה לראות אותו בחוץ?
הוא עשה למישהו משהו רע? בכל התקופה שלו בהפועל, הרוב המוחלט של השחקנים הודה שהוא חלק מרכזי באוירה הטובה שהיתה בהפועל. הוא נותן מעצמו כל מה שהוא יכול.
אם יביאו 2 קשרים עדיפים עליו, הוא מן הסתם יזוז הצידה. אבל כל עוד אין כאלה, למה להעיף? למה לזרוק?
למה להיות דוחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Maor7 כתב:

הרוב המוחלט של השחקנים הודה שהוא חלק מרכזי באוירה הטובה שהיתה בהפועל. הוא נותן מעצמו כל מה שהוא יכול.

אני שמעתי הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אדום נחמד כתב:
Maor7 כתב:

הרוב המוחלט של השחקנים הודה שהוא חלק מרכזי באוירה הטובה שהיתה בהפועל. הוא נותן מעצמו כל מה שהוא יכול.

אני שמעתי הפוך.

תאיר את עיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שהיו בונים עליו בתור מחליף, וככזה אני מעלה אותו גם לפני גורדנה, גם אם אנחנו בפיגור במשחק ספציפי.
אבל כשאני קורא ציטוטים מגורמים בהנהלה, שאומרים שכל העונה היתה יכולה להיות אחרת אם שי היה חוזר מוקדם יותר מהפציעה, ושהם רואים בו בורג מרכזי בקישור, ולאור התקציב הנמוך בעונה הבאה, אז אני מציע לכם לא להיות מופתעים אם יבנו עליו להרכב הפותח בעונה הבאה עם אופציה גם לעונה שאחריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
בחיי שאני לפעמים לא מבין את הפורום הזה. שחקן פה יכול להיות או אלוהים או פח אשפה. אין אמצע.
אתם יודעים, יש גם שחקנים בינוניים בקבוצת כדורגל שהן לא ברצלונה. תמיד משתמשים פה בתיאור "בינוני" כמשהו רע. בינוני זה סבבה. אף אחד פה לא רמז שצריך לבנות את הקבוצה סביב שי, קושטה או רוצ'לה. אבל הם כן שחקנים שמתאימים לסגל של הפועל. לשי אבוטבול יש מקום בכל סגל של כל קבוצה בליגה. אפילו בזאת של הפועל. להרכב הראשון, נכון לעכשיו, הוא לא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Maor7 כתב:

הוא עשה למישהו משהו רע? בכל התקופה שלו בהפועל, הרוב המוחלט של השחקנים הודה שהוא חלק מרכזי באוירה הטובה שהיתה בהפועל. הוא נותן מעצמו כל מה שהוא יכול.
אם יביאו 2 קשרים עדיפים עליו, הוא מן הסתם יזוז הצידה. אבל כל עוד אין כאלה, למה להעיף? למה לזרוק?
למה להיות דוחה?

מבטיח לא לעשות רע לאף אחד.
מבטיח לתרום לאווירה הטובה, אפילו לחלק טרופיות אחרי האימונים.
מבטיח לתת מעצמי כל מה שאני יכול.
אני אפילו מוכן לחתום ב20% מהשכר של שי. תארגן את זה.

וברצינות עכשיו, למה על אלברמן לא אומרים שהוא נלחם?
למה על בוקולי אני לא שומע על התרומה האדירה לחדר ההלבשה?

פשוט מאוד. כי הם משחקים כדורגל ועושים את התפקיד שלהם. אין צורך בקשקושים שמסביב.
באורח פלא, כששחקן עושה את העבודה שלו (לשחק כדורגל, להזכירך) כל העניינים האלה אף פעם לא מוזכרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
בחיי שאני לפעמים לא מבין את הפורום הזה. שחקן פה יכול להיות או אלוהים או פח אשפה. אין אמצע.
אתם יודעים, יש גם שחקנים בינוניים בקבוצת כדורגל שהן לא ברצלונה. תמיד משתמשים פה בתיאור "בינוני" כמשהו רע. בינוני זה סבבה. אף אחד פה לא רמז שצריך לבנות את הקבוצה סביב שי, קושטה או רוצ'לה. אבל הם כן שחקנים שמתאימים לסגל של הפועל. לשי אבוטבול יש מקום בכל סגל של כל קבוצה בליגה. אפילו בזאת של הפועל. להרכב הראשון, נכון לעכשיו, הוא לא מתאים.

חוץ מהמודגש, מסכים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
אדום נחמד כתב:
Maor7 כתב:

למה להיות דוחה?

מבטיח לא לעשות רע לאף אחד.
מבטיח לתרום לאווירה הטובה, אפילו לחלק טרופיות אחרי האימונים.
מבטיח לתת מעצמי כל מה שאני יכול.
אני אפילו מוכן לחתום ב20% מהשכר של שי. תארגן את זה.

וברצינות עכשיו, למה על אלברמן לא אומרים שהוא נלחם?
למה על בוקולי אני לא שומע על התרומה האדירה לחדר ההלבשה?

פשוט מאוד. כי הם משחקים כדורגל ועושים את התפקיד שלהם. אין צורך בקשקושים שמסביב.
באורח פלא, כששחקן עושה את העבודה שלו (לשחק כדורגל, להזכירך) כל העניינים האלה אף פעם לא מוזכרים

לא, כשהקבוצה מתפקדת העיניינים הללו אף פעם לא מוזכרים, בתחילת העונה כשחיפה לא תפקדה בהכל הזמן תהו למה בוקולי לא משחק כי "הוא לפחות נלחם".
גם כשאלברמן לא שיחק בעונה שעברה אמרו עליו שלפחות הוא נלחם.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
וזה גם קשקוש
ועוד איך מדברים על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 20:43 
אתם מגוחכים מהסיבה הפשוטה שאתם ממשיכים לדבר נגד שי כאילו זה אשכול שנפתח בעיצומו של חלון ההעברות, מכניסים לפה מילים לאחרים, קושרים קונספירציות הזויות בלי שום קשר למציאות.

אני מהמתומכים היותר גדולים שלו פה, וגם אני כבר כתבתי שאין לו מקום בהרכב בשנה הבאה, שאסור לבנות עליו כשחקן פותח, ובכל קיץ בשנים האחרונות הפועל הביאה 2 שמות שאמורים לפתוח לפניו.
"כל עוד שי יהיה שחקן מרכזי". מה שחקן מרכזי מה? אנחנו לא מפסיקים להביא שחקנים על העמדות שלו, כל עונה הוא פותח בספסל.

לשי מגיע מחמאות על התקופה האחרונה, כי אנחנו נראים יותר טוב מאיך שנראינו לפני חודש וחצי, אז לא ייצרנו אפילו מצב אחד ב90 דקות. כנראה ששכחתם כמה פח היינו. 2 משחקים האחרונים (כולל זה עם הצמד) היו דווקא פחות טובים מבחינתו. ועדיין, הוא האופציה המועדפת לאמצע. אתם אוהבים לשלוף סטטיסטיקה לא? רוצו לבדוק.
מאיפה האובססיה הזאת להתנגח בו? דג'מבה לא דומה לכלום, גורדנה לא יכול לסיים מחצית. למה שהוא לא ישחק? מה אתם רוצים? מי טען שהוא שחקן מפתח לעונה הבאה?
שנאה עיוורת. אתם מבחילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2013, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Maor7 כתב:

למה להיות דוחה?

קודם כל בוא נתחיל מהעובדות הפשוטות. שי אבוטבול היה ועדיין שחקן בינוני או אפילו חלש. הוא קשר אחורי חסר מהירות וחסר פיזיות. כמות הכדורים שהוא מחלץ היא מביכה, הוא בעיקר גורם למשחק של הפועל להיתקע כי חסרה לו היצירתיות. מי שטוען שיש לו ראיית משחק כדאי שיקנה משקפיים כי הוא לא רואה טוב את המשחק.
כשאני מסתכל על שי אבוטבול משחק, נשבע שאני לא רואה שום דבר טוב. באמת. חוץ מאיזו מסירה נחמדה לעומק פעם בחצי שעה, או איזה גול פעם ב5 משחקים. אני מעדיף כל קשר אחר בהפועל (גם כיום -דג'מבה, גורדנה) על פניו. האיטיות הבלתי נסבלת שלו וההליכה המעצבנת הזאת כאילו הוא לא קשור למשחק ואין לו מושג מה לעשות.. זה מטריף אותי.

ליכולות האישיות של שי מתחבר הכתר שהלבישו עליו "הסמל" שלטעמי רק פוגע בו, כי שי אבוטבול הוא לא "סמל". לא שאני מפקפק בשנים שהיה ונתן להפועל (וגם הפועל נתנה לו, אסור לשכוח) אבל שי אבוטבול הוא רחוק מלהיות מנהיג, מלהיות דמות סמכותית במגרש. אם תקחו למשל את ידין ששיחק בהפועל רבע מהשנים של שי ותמדדו את ההשפעה שלו על הפועל בזמן ששיחק לעומת שי.. זה אבסורד. הצד המנטלי החזק, האיש שהולך לשופט, שעולה בקרית אליעזר ודבר ראשון מרים את קולמה באוויר כדי שידע מי בעל הבית פה.. הקצב שהוא מכניס למשחק, הריצה הבלתי פוסקת. זה דברים ששי מעולם לא עשה.
אם הוא לא היה כזה "סמל" יכול שהיה לו קצת יותר קל, כי שי אבוטבול הוא לא קפטן. הוא לא מנהיג. הוא לא האיש לבנות עליו במשחקים גדולים או בדרבים.

לא תזכרו ממנו שום דבר מיוחד, הוא לא הביא לנו שום תואר או משחק גדול ברגליו או בלחימה עיקשת. הוא איש הפועל נחמד ותו לא.
מי שמחפש לנתח את אופיה של הקבוצה יכול להצביע בהרבה מאוד קבוצות הפועל בעשור האחרון על קבוצה שמעוצבת כפי ששי משחק - פשוט בינוניות לשמה. שאיפה לכלום, עמידה במשחקים גדולים כמו הקבוצות הכי קטנות בליגה.. ותמיד רק "הכמעט" הזה ורחוק מהמקצועיות ומהמקום האמיתי והראוי שבו צריכה להיות הפועל.

ובשורה התחתונה .. שי "נשאר" בהפועל כל כך הרבה שנים כי גם לא היו שום אופציות אחרות (ראויות). גם לפני 3 ו4 שנים אם הפועל הייתה משחררת את שי, שום קבוצה מהטופ לא הייתה חושבת לקחת אותו.

פרווה. פשוט פרווה.
עדיף שיהיה רחוק מאיתנו ונתחיל לבנות קפטנים ושחקני קישור עם קצת יותר אמביציה, רעל וקצת כישרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2013, 09:46 
NARKOTIKA כתב:
אתם מגוחכים מהסיבה הפשוטה שאתם ממשיכים לדבר נגד שי כאילו זה אשכול שנפתח בעיצומו של חלון ההעברות, מכניסים לפה מילים לאחרים, קושרים קונספירציות הזויות בלי שום קשר למציאות.

אני מהמתומכים היותר גדולים שלו פה, וגם אני כבר כתבתי שאין לו מקום בהרכב בשנה הבאה, שאסור לבנות עליו כשחקן פותח, ובכל קיץ בשנים האחרונות הפועל הביאה 2 שמות שאמורים לפתוח לפניו.
"כל עוד שי יהיה שחקן מרכזי". מה שחקן מרכזי מה? אנחנו לא מפסיקים להביא שחקנים על העמדות שלו, כל עונה הוא פותח בספסל.

לשי מגיע מחמאות על התקופה האחרונה, כי אנחנו נראים יותר טוב מאיך שנראינו לפני חודש וחצי, אז לא ייצרנו אפילו מצב אחד ב90 דקות. כנראה ששכחתם כמה פח היינו. 2 משחקים האחרונים (כולל זה עם הצמד) היו דווקא פחות טובים מבחינתו. ועדיין, הוא האופציה המועדפת לאמצע. אתם אוהבים לשלוף סטטיסטיקה לא? רוצו לבדוק.
מאיפה האובססיה הזאת להתנגח בו? דג'מבה לא דומה לכלום, גורדנה לא יכול לסיים מחצית. למה שהוא לא ישחק? מה אתם רוצים? מי טען שהוא שחקן מפתח לעונה הבאה?
שנאה עיוורת. אתם מבחילים.

:ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2013, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
אדום נחמד כתב:
Maor7 כתב:

למה להיות דוחה?

קודם כל בוא נתחיל מהעובדות הפשוטות. שי אבוטבול היה ועדיין שחקן בינוני או אפילו חלש. הוא קשר אחורי חסר מהירות וחסר פיזיות. כמות הכדורים שהוא מחלץ היא מביכה, הוא בעיקר גורם למשחק של הפועל להיתקע כי חסרה לו היצירתיות. מי שטוען שיש לו ראיית משחק כדאי שיקנה משקפיים כי הוא לא רואה טוב את המשחק.
כשאני מסתכל על שי אבוטבול משחק, נשבע שאני לא רואה שום דבר טוב. באמת. חוץ מאיזו מסירה נחמדה לעומק פעם בחצי שעה, או איזה גול פעם ב5 משחקים. אני מעדיף כל קשר אחר בהפועל (גם כיום -דג'מבה, גורדנה) על פניו. האיטיות הבלתי נסבלת שלו וההליכה המעצבנת הזאת כאילו הוא לא קשור למשחק ואין לו מושג מה לעשות.. זה מטריף אותי.

ליכולות האישיות של שי מתחבר הכתר שהלבישו עליו "הסמל" שלטעמי רק פוגע בו, כי שי אבוטבול הוא לא "סמל". לא שאני מפקפק בשנים שהיה ונתן להפועל (וגם הפועל נתנה לו, אסור לשכוח) אבל שי אבוטבול הוא רחוק מלהיות מנהיג, מלהיות דמות סמכותית במגרש. אם תקחו למשל את ידין ששיחק בהפועל רבע מהשנים של שי ותמדדו את ההשפעה שלו על הפועל בזמן ששיחק לעומת שי.. זה אבסורד. הצד המנטלי החזק, האיש שהולך לשופט, שעולה בקרית אליעזר ודבר ראשון מרים את קולמה באוויר כדי שידע מי בעל הבית פה.. הקצב שהוא מכניס למשחק, הריצה הבלתי פוסקת. זה דברים ששי מעולם לא עשה.
אם הוא לא היה כזה "סמל" יכול שהיה לו קצת יותר קל, כי שי אבוטבול הוא לא קפטן. הוא לא מנהיג. הוא לא האיש לבנות עליו במשחקים גדולים או בדרבים.

לא תזכרו ממנו שום דבר מיוחד, הוא לא הביא לנו שום תואר או משחק גדול ברגליו או בלחימה עיקשת. הוא איש הפועל נחמד ותו לא.
מי שמחפש לנתח את אופיה של הקבוצה יכול להצביע בהרבה מאוד קבוצות הפועל בעשור האחרון על קבוצה שמעוצבת כפי ששי משחק - פשוט בינוניות לשמה. שאיפה לכלום, עמידה במשחקים גדולים כמו הקבוצות הכי קטנות בליגה.. ותמיד רק "הכמעט" הזה ורחוק מהמקצועיות ומהמקום האמיתי והראוי שבו צריכה להיות הפועל.

ובשורה התחתונה .. שי "נשאר" בהפועל כל כך הרבה שנים כי גם לא היו שום אופציות אחרות (ראויות). גם לפני 3 ו4 שנים אם הפועל הייתה משחררת את שי, שום קבוצה מהטופ לא הייתה חושבת לקחת אותו.

פרווה. פשוט פרווה.
עדיף שיהיה רחוק מאיתנו ונתחיל לבנות קפטנים ושחקני קישור עם קצת יותר אמביציה, רעל וקצת כישרון.

מניפסט מרשים, אבל אין בינו לבין השאלה שלי שום קשר.
בסדר, שיהייה, לדעתך הוא שחקן חלש ולא מנהיג. אני יכול לחלוק עליך, אבל זה לא באמת משנה הרי. כל אחד זכאי לדעתו המקצועית על כל שחקן שיהייה.
עדיין, מה הוא עשה לך רע? אם אין טובים ממנו, למה שתרצה לראות אותו מחוץ להפועל? למה שיפריע לך לראות אותו עולה מהספסל?
מאיפה השנאה הזו לשחקן שעד כמה שידוע לי לא הזיק לאף אחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2013, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא שונא את שי אבוטבול. שי אבוטבול שחקן לא מספיק טוב להפועל תל אביב. שזה בסדר במצבו כרגע כן? זה לא שיש הרבה יותר טוב ממנו.

מה שמקפיץ לחלק מהאנשים את הפיוז זה שמנסים למכור לנו שחקנים לא מספיק טובים כמו שי אבוטבול בטענות של "סמל", "מחויבות", "שחקני בית" וכו', מה שמרגיש לפעמים כמו בלוף ושקר אחד גדול.

שחקן לא צריך להיות ישראלי ולא צריך להיות שחקן בית בשביל שיהיה לו חיבור עם המועדון והשחקנים. חיבור ומחויבות אלו דברים חשובים, ואני אישית מושפע מאוד מהרומנטיקה בספורט,

אבל רבאק, קודם שיהיו שחקני כדורגל.

מה שכן, הגישה והחוסר כבוד של אוהדים הוא מגעיל, אבל זה כבר לא קשור לשי אבוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2013, 11:25 
ג'מבה אפילו יותר גרוע, העלק גרזן זה שהרוב האינטליגנט זעק "איך לא מעלים אותו בדרבי" אותו גולסה עבר אותו הרבה יותר, ובנוסף הוא גם ממשיך לאבד כדורים באמצע ולבשל ליריב מצבים קורצים, אה כן... ולא מסוגל להניע כדור אחד קדימה. לעומתו שי צריך לפתוח בכל משחק לאורך 90 דק', ולא אני לא חושב שהוא צריך לקבל הרכב בעונה הבאה ושחייבים להוציא אותו מהמשוואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2013, 11:55 
הוא השחקן הכי טוב בהפועל היום והוא עוד לא חזר לעצמו לגמרי.
מקווה ששנה הבאה יבנו עליו כבורג מרכזי
ולכל אלה שהזיכרון שלהם קצר,אחרי אחת העונות הטובות שלו בהפועל,חיפה רצו אותו אך כמובן שהוא נשאר.
שי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2013, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
אף אחד לא שונא את שי אבוטבול. שי אבוטבול שחקן לא מספיק טוב להפועל תל אביב. שזה בסדר במצבו כרגע כן? זה לא שיש הרבה יותר טוב ממנו.
מה שמקפיץ לחלק מהאנשים את הפיוז זה שמנסים למכור לנו שחקנים לא מספיק טובים כמו שי אבוטבול בטענות של "סמל", "מחויבות", "שחקני בית" וכו', מה שמרגיש לפעמים כמו בלוף ושקר אחד גדול.
שחקן לא צריך להיות ישראלי ולא צריך להיות שחקן בית בשביל שיהיה לו חיבור עם המועדון והשחקנים. חיבור ומחויבות אלו דברים חשובים, ואני אישית מושפע מאוד מהרומנטיקה בספורט,

סלח לי, אבל גם ההודעה הזו מיותרת.
אף אחד לא מצפה שיבנו על שי לשנה הבאה. כולי תקווה שיביאו 2 שעולים עליו. אף אחד לא ילחץ על ההנהלה לא להביא חיזוק אל תדאג.
אבל כל עוד הוא בהפועל, והוא האופציה המועדפת בסגל שלנו (אפשר להתווכח על זה, אבל זה בטח לא חד משמעי), אני לא מבין על מה ולמי הביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2013, 12:33 
אדום נחמד כתב:
ירדן כתב:

סלח לי, אבל גם ההודעה הזו מיותרת.
אף אחד לא מצפה שיבנו על שי לשנה הבאה. כולי תקווה שיביאו 2 שעולים עליו. אף אחד לא ילחץ על ההנהלה לא להביא חיזוק אל תדאג.
אבל כל עוד הוא בהפועל, והוא האופציה המועדפת בסגל שלנו (אפשר להתווכח על זה, אבל זה בטח לא חד משמעי), אני לא מבין על מה ולמי הביקורת.

בדיוק. עוד הודעה של רגשי ולא קשורה לכלום. למי התגובה הזאת מכוונת? אני מנחש שלא סתם לא מצאת ציטוט, וסתם זרקת את התגובה הזאת באשכול.
כותבים להם שי אבוטבול בכותרת והם משחררים רפרטואר מנוסח מראש אוטומטית גם אם זה יפתח ב2050.

"אין לו מקום בקבוצה כמו הפועל". קבוצה כמו הפועל? על איזה הפועל אתם מדברים? למי יש היום מקום בהפועל האידיאלית הזאת שלכם? 2010 היה לפני 3 שנים. תתעוררו, חבורה של פסיכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: