תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 00:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השלט במחצית השנייה בשער 5
הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי מכניס את קנדה למשוואה. לקנדה יש בעיות אחרות ולא לחינם אף קבוצה לא רצתה לגעת בו בארץ אחרי ששוחרר מהפועל וגם עכשיו אני לא שומע שיש עליו קופצים, וזה לא בגלל היכולת שלו המקצועית שלו... דווקא את קנדה לא הייתי רוצה לראות בקבוצה.
גם הקישקושים על שכטר ודוגלס שנכתבו פה מיותרים. דוגלס גמר את הקריירה. לשכטר אין לנו כסף.

הנושא הוא ידין. אני לא חושב שנראה אותו בחזרה בקיץ כל עוד ההנהלה הנוכחית נשארת - הן בגלל שזה אומר שלא יהיה כסף והן בגלל הדם הרע שעבר בין רמון/לובין לאביחי.
אולי אם יקרה נס והפועל תעבור לידיים אחרות בחודש הקרוב, יהיה סיכוי להחזיר את אביחי הביתה. ממה שאומרים אוהדים שנשארו איתו בקשר, השחקן ישמח לחזור ונראה כי לא ממש התאקלם בחיפה.

אם כבר רוצים להשוות אז ניתן להשוות לטוטו. גם הוא מסיים חוזה, גם הוא פלירטט עם מכבי וגם הוא סירב לחתום על חוזה חדש וחלם לצאת לאירופה. גם טוטו לא יצא למחנה האימונים וגם על טוטו אמרו שהוא סרטן בחדר ההלבשה. אז? טוטו נשאר ועד לריטואל הקבוע של ינואר/אירופה הוא היה בסדר גמור יחסית לבינוניות שאיפיינה העונה את הפועל. אז אם טוטו כן - מדוע אביחי לא?! כי הוא איש של טביב? כי שי אבוטבול "סימן" אותו? כי לובין מתעב תימנים? למה?!

בקיץ הכל היה "ברור" ואביחי היה הטיפוס הרע בסיפור. אני זוכר שכתבתי כאן ממש לפני הפיצוץ, שכדאי לאביחי לוותר על הכבוד ולרדת מהעץ כי מולו עומד משה תאומים אשף הספינים שיקבור אותו בתקשורת. וצדקתי. 24 שעות אחרי הדברים שכתבתי כאן התחילו פירסומים נגטיביים מאד כלפי אביחי וכולנו זוכרים איך זה הסתיים.
בסופו של דבר הטענות של הפועל היו מופרכות - אילו היה בסיס להאשמות נגד מכבי אזי הפועל לא היתה מפספסת הזדמנות לתבוע אותה. אילו הטענות נגד ידין היו נכונות - מדוע הפועל ויתרה על התביעה שלה בבוררות ותשלם לשחקן כסף שמגיע לו?!

בסוף הכל צף. לידיעת הנוגעים בדבר בהנהלת הפועל.

(אגב, הזכירו פה את שמעון גרשון - אופטימי עד היום טוען שרצונו לעבור לכסף של בית'ר זה מצג שווא של מוני וחבריו והדברים לא כל כך ברורים וחדים כמו שהציגו אותם בתקשורת. אחרי הסיפור של ידין ועוד כמה פרשיות, אני מתחיל להאמין שהעסק בהפועל הרבה יותר רקוב ממה שחשבתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 10:36 
red_o כתב:
kobster כתב:
עבד 14 כתב:
kobster כתב:
עבד 14 כתב:
כי אחרי ששרף את עצמו בהפועל בזה שהוא רצה ללכת למכבי ואחרי שנוצר קרע בינו לבין ההנהלה בגלל ההתנהגות שלו, היו לו שתי אופציות או להישאר בהפועל ולשבת ביציע או ללכת לחיפה, ידין חשב שהוא יצליח להלחיץ את ההנהלה שבסוף כן תסכים לשחרר אותו למכבי, הוא משך את זה עד הרגע האחרון ושראה שזה לא הולך הוא עבר לחיפה כדי להציל את הקריירה שלו.

זו הפרשנות שלך.
אחרי שההנהלה שרפה אותו בעיני האוהדים לא היה לו מה לחפש בהפועל, למרות שגם אני וגם אתה יודעים שהוא כן היה יכול להישאר. ידין היה טיפש בזה שהוא איים על ההנהלה והתנהג כמו ערס במקום לסתום את הפה כמו שטוטו עשה ולתת ללובין להתבשל במיץ של עצמו.
חותם לך שאם תהיה לו את ההזדמנות, הוא יחזור. וזה לא מבוסס סתם על השערה.

אף אחד לא שרף אותו הוא שרף את עצמו בזה שרצה לעבור למכבי ושיחק משחק מלוכלך עם ההנהלה

וה"הנהלה", כלומר לובין, לא אשמה בדם הרע שנוצר ?
לא מסתדר לך שאחרי 4 שנים שהוא הוגדר גם כאן בפורום כנשמה של הקבוצה, הבחור פתאום קם ומתהפך ?
בגלל כסף ? ואם מכבי באמת הציעו לו כסף כשהוא היה עדיין תחת חוזה בהפועל, למה לא תבענו את מכבי ?
אביחי אדם בהתנהגות שלו. אין בכלל ספק. ה"הנהלה" אשמה שהגענו למצב הזה מלכתחילה כי היה אפשר להשאיר אותו בקלות עם התנהלות יותר נכונה מולו.
מים מתחת לגשר, בכל מקרה. זה יהיה רווח של כולנו אם לובין יעוף ואביחי יחזור.

אתה יותר מידי נאיבי
רק כסף ודרך לצאת לאירופה הוא חיפש
הוא לא אוהב תקבוצה ולא נעליים
אז התחבר קצת לאןהדים... ביגדיל,..

אני מבין שליובין הצליח במשימתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 10:52 
את החוק הזה שאוסר על קבוצה לשבת עם שחקן תחת חוזה אפשר לעקוף בכמה דרכים שליחת מסרים, מקורבים, גורמים וכו..
ידין רצה לעבור למכבי וההנהלה סירבה וידין ולא התבייש להיות נאצי ולהתנהג כמו מחבל (זה מה שהוא אמר שיעשה והוא כבר עשה ) חשב שהוא יכול להלחיץ את ההנהלה ולגרום לה לשחרר אותו כדי שתרוויח עליו כסף שהיא מאד זקוקה לו משך את זה עד הרגע האחרון ושראה שזה לא עוזר לו ובהפועל הוא ישב ביציע לפחות עד ינואר בגלל ההתנהגות שלו הוא עבר לחיפה.
שמעון גרשון עזב לכסף של ביתר וזו הסיבה היחידה שהוא עזב

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 11:07 
עבד 14 כתב:
את החוק הזה שאוסר על קבוצה לשבת עם שחקן תחת חוזה אפשר לעקוף בכמה דרכים שליחת מסרים, מקורבים, גורמים וכו..
ידין רצה לעבור למכבי וההנהלה סירבה וידין ולא התבייש להיות נאצי ולהתנהג כמו מחבל (זה מה שהוא אמר שיעשה והוא כבר עשה ) חשב שהוא יכול להלחיץ את ההנהלה ולגרום לה לשחרר אותו כדי שתרוויח עליו כסף שהיא מאד זקוקה לו משך את זה עד הרגע האחרון ושראה שזה לא עוזר לו ובהפועל הוא ישב ביציע לפחות עד ינואר בגלל ההתנהגות שלו הוא עבר לחיפה.

עבד, כשנוח לך אתה כן יכול ב"פורום בדיחה" לכתוב שמועות?
ידין קיבל הודעה שהוא לא בתוכניות של הקבוצה עוד בשבוע שבו הבעלות עברה מטביב ולא בגלל סיבות כלכליות (כלומר גם, אבל הכי נוח היה להעיף אותו) כשהטונים עלו לפסים לא יפים הוא תבע לעזוב למכבי למרות שלא היתה שום הצעה לא קונקרטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 11:17 
שחר כתב:
עבד 14 כתב:

ידין קיבל הודעה שהוא לא בתוכניות של הקבוצה עוד בשבוע שבו הבעלות עברה מטביב ולא בגלל סיבות כלכליות (כלומר גם, אבל הכי נוח היה להעיף אותו) כשהטונים עלו לפסים לא יפים הוא תבע לעזוב למכבי למרות שלא היתה שום הצעה לא קונקרטית.

זכותך לחשוב שזו סתם שמועה כמו שזכותי לחשוב שאתה ועוד אחרים מוכנים לעשות את הכל כדי להיכנס באנשים השנואים עליכם בהפועל ולהוציא אותם אשמים בכל דבר

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 11:22 
האנשים השנואים עלי? טוב לדעת שיש כאלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
איך אמיר ליובין הפך להיות מוקצה בפורום?
אביחי ידין שחקן גדול ויש לו מקום בהפועל.
אמיר ליובין מזכיר לי את מוני הראל וזאת הסיבה שאני רוצה אותו מחוץ להפועל.
אבל להפוך אותו לבוחש ניבזי עם כוונות נסתרות לפגוע בשחקנים מסויימים??
מוגזם.

אל תהיה תמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
שחר כתב:
עבד 14 כתב:

זכותך לחשוב שזו סתם שמועה כמו שזכותי לחשוב שאתה ועוד אחרים מוכנים לעשות את הכל כדי להיכנס באנשים השנואים עליכם בהפועל ולהוציא אותם אשמים בכל דבר

אבל במציאות קרה בדיוק מה ששחר תיאר. לא שמועות ולא בטיח.

לובין רצה להיפטר מידין בגלל שהוא היה בשנה האחרונה לחוזה (כמו טוטו) וזו היתה הזדמנות לעשות עליו כסף, רק שהוא עשה את זה בצורה הכי עקומה שיש והתחילו הלכלוכים על ידין ועל זה שהוא מרעיל את הקבוצה. הוא גם שלח כמה שחקנים בכירים לרמון שיבהירו לו שהם לא מוכנים שידין ישאר במועדון, אביחי שמע על זה ואז העניינים כבר יצאו משליטה עם קללות ואיומים וכיוצ"ב.
עם כל זה, היתה דרך להשאיר אותו במועדון ואפילו היה כבר סיכום בע"פ על התנאים וידין יצא למחנה בקיסריה שם כבר היה ברור שכל הדיבורים על זה שהוא מרעיל את חדר ההלבשה היו שטויות (להזכירך, הקריוקי עם השירים לניצן שהיה בבית חולים באותו זמן).
הבעיה היתה שהוא הגיש תביעת בוררות נגד הפועל בגלל שהוא לא יצא למחנה האימון בחו"ל ואז הספיניונרים הפיצו את הבדיחה שידין ניסה לפצוע את טועמה בכוונה במחנה האימון (בולשיט, אגב. מידיעה) כדי לעורר עליו את האוהדים.
כמובן שכל הפתיים בלעו את זה כמו גדולים והגיעו לחודורוב בשביל לקלל את ידין. בזאת נגמר הסיפור שלו בהפועל.

כנראה ששטופי המוח עדיין לא הבינו שעבדו עליהם בעיניים והם עדיין נמצאים פה וקוראים לאנשים אחרים נאיבים.
תמשיכו לבלוע את השטויות של המנהל הכושל הזה ולהתנהג כמו עדר של חסרי מוח. נראה מה יהיו הספינים בקיץ הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
תמונה מאד קשה של התנהלותו של לובין עולה באשכול הזה, ואני מניח שזה רק על קצה המזלג ובעיקר בעניין ידין.
אוהדי הפועל כבר גירשו בעלים, אני לא חושב שיהיה קשה עבורם להפעיל לחץ כזה או אחר על הבעלים הנוכחי, כדי שיחליף את לובין וימנה תחתיו איש מקצוע רציני יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
תמונה מאד קשה של התנהלותו של לובין עולה באשכול הזה, ואני מניח שזה רק על קצה המזלג ובעיקר בעניין ידין.
אוהדי הפועל כבר גירשו בעלים, אני לא חושב שיהיה קשה עבורם להפעיל לחץ כזה או אחר על הבעלים הנוכחי, כדי שיחליף את לובין וימנה תחתיו איש מקצוע רציני יותר.

כשהמנהל הזה נתמך ע"י האוהדים המקורבים והמשפיעים ביותר, קצת קשה להזיז אותו.
זו,אגב, הסיבה שהוא מלכתחילה חזר למועדון ביחד עם מורדי. רמון בכלל רצה למנות את ניר ענבר ואת צ'ילה, אבל מי שרצה לדאוג לאינטרסים שלו ידע טוב מאוד לשבת לרמון על הראש להחזיר את הצמד חמד הזה למועדון החברים הקרוי הפועל ת"א.

אגב, אנחנו מדברים על הניהול בהפועל כל השנה, אין שום דבר חדש באשכול הזה. כבר כתבתי יותר מפעם אחת שהמהלך הראשון שרמון צריך לעשות במידה וישאר הבעלים הוא למנות מנכ"ל חדש ורציני שיעשה סדר במועדון ולא ידאג לאינטרסים הצרים שלו ושל המקורבים שלו.
סתם לדוגמא,יום אחרי הביזיון מול בית"ר בבית היו אוהדים שהגיעו למתחם ובאורח פלא מצאו את דרכם לחדר ההלבשה שם התעמתו עם השחקנים ואמרו להם שאם יהיה כסף בשנה הבאה הם כולם יעופו מהמועדון. איך אוהדים מצליחים להיכנס למתחם סגור ולהגיע לחדר ההלבשה ? איך מצליחים להסיט את דעת הקהל מהביזיון של ינואר ובחירת השחקנים הגרועה של המאמן הכושל ? פשוט מאוד, משסים את האוהדים בשחקנים והופה - כל מי שקיבל את ההחלטות בפועל יוצא נקי.
תתעוררו ותבינו מי האפסים שמנהלים לנו את המועדון. תביאו גם אלף שחקנים ועשרה מאמנים - כל עוד הם שם שום דבר לא יזוז לכיוון הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 12:19 
kobster כתב:
עבד 14 כתב:
שחר כתב:
עבד 14 כתב:

אבל במציאות קרה בדיוק מה ששחר תיאר. לא שמועות ולא בטיח.

לובין רצה להיפטר מידין בגלל שהוא היה בשנה האחרונה לחוזה (כמו טוטו) וזו היתה הזדמנות לעשות עליו כסף, רק שהוא עשה את זה בצורה הכי עקומה שיש והתחילו הלכלוכים על ידין ועל זה שהוא מרעיל את הקבוצה. הוא גם שלח כמה שחקנים בכירים לרמון שיבהירו לו שהם לא מוכנים שידין ישאר במועדון, אביחי שמע על זה ואז העניינים כבר יצאו משליטה עם קללות ואיומים וכיוצ"ב.
עם כל זה, היתה דרך להשאיר אותו במועדון ואפילו היה כבר סיכום בע"פ על התנאים וידין יצא למחנה בקיסריה שם כבר היה ברור שכל הדיבורים על זה שהוא מרעיל את חדר ההלבשה היו שטויות (להזכירך, הקריוקי עם השירים לניצן שהיה בבית חולים באותו זמן).
הבעיה היתה שהוא הגיש תביעת בוררות נגד הפועל בגלל שהוא לא יצא למחנה האימון בחו"ל ואז הספיניונרים הפיצו את הבדיחה שידין ניסה לפצוע את טועמה בכוונה במחנה האימון (בולשיט, אגב. מידיעה) כדי לעורר עליו את האוהדים.
כמובן שכל הפתיים בלעו את זה כמו גדולים והגיעו לחודורוב בשביל לקלל את ידין. בזאת נגמר הסיפור שלו בהפועל.

כנראה ששטופי המוח עדיין לא הבינו שעבדו עליהם בעיניים והם עדיין נמצאים פה וקוראים לאנשים אחרים נאיבים.
תמשיכו לבלוע את השטויות של המנהל הכושל הזה ולהתנהג כמו עדר של חסרי מוח. נראה מה יהיו הספינים בקיץ הקרוב.

אין שום קשר בין מה שאמרתה למציאות, השנאה העיוורת לאמיר לובין גורמת לכם לכתוב ערימות של שטויות

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
אחי,
אני לא שונא אף אחד. בדיוק כמוך אני רוצה בטובת המועדון.
לובין וכל שאר חדלי האישים הם מה שמפריד בינינו לבין מועדון מקצועני. כל עוד בהפועל תימשך הגישה של שמור לי ואשמור לך וההתנהלות של מועדון חברים לא נגיע לשום מקום.
הכל מאהבה למועדון, לא משנאה לאף אחד. אנחנו לא מכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 12:24 
לובין הוא סימפטום ותו לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
לירון האדום כתב:
לא כועסים עליו?
הריי קיבל שריקות בוז כל נגיעה ושנכנס.
מצד שני בסוף המשחק חלק משער 5 שרקו לי בוז
חלק אחר מכאו לו כפיים...
אביחי מחא כפיים לשער 5 בסוף.
מוזר...

זה בן אדם שתיקן אותי בעברית....
מחאו*
״על ״אחרי המילה בוז ושגית ב בלי במקום לו אחד

ולנושא, מה השלב הבא ?שלט לערן זהבי ?

יא דיביל, אפילו כשאתה מתקן אתה לא מוצא את הטעות הכי צורמת: "כשנכנס" במקום שנכנס.

אבל מצטער שהגבתי לך, DO NOT FEED THE TROLL

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 12:33 
kobster כתב:
אחי,
לובין וכל שאר חדלי האישים הם מה שמפריד בינינו לבין מועדון מקצועני. כל עוד בהפועל תימשך הגישה של שמור לי ואשמור לך וההתנהלות של מועדון חברים לא נגיע לשום מקום.

אני מכיר אותך מצויין וברור לי שהכל מתוך אהבה למועדון בזה אין לי ספק , יש לי חדשות בשבילך אני גם רוצה שכל הצוות הניהולי יוחלף אני רק מרגיש שיש עליהום על לובין כאילו הוא לבד בהנהלה ורק הוא מחליט וכל הביקורת נופלת עליו תמיד תחפשו את הדברים הרעים להגיד עליו במיוחד ועל ההנהלה בכלל.
אני לא מחזיק ממנו אבל אני חושב שמגזימים איתו.

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
kobster כתב:
אחי,

אני מכיר אותך מצויין וברור לי שהכל מתוך אהבה למועדון בזה אין לי ספק , יש לי חדשות בשבילך אני גם רוצה שכל הצוות הניהולי יוחלף אני רק מרגיש שיש עליהום על לובין כאילו הוא לבד בהנהלה ורק הוא מחליט וכל הביקורת נופלת עליו תמיד תחפשו את הדברים הרעים להגיד עליו במיוחד ועל ההנהלה בכלל.

סבבה, בלי עליהום. אם שנינו מסכימים שאחד הדברים החשובים הוא להחליף את כל ההנהלה הכושלת הזו, דיינו.

יום רביעי אנחנו באבו האני בג'לג'וליה, תבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 12:40 
למי איכפת אם זה לובין או לא? ללובין יש בוס שכנראה מרוצה מהעבודה שלו,
ואליו צריך לבוא בטענות.

שערן זהבי ילמד קצת מאביחי ידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 12:41 
kobster כתב:
עבד 14 כתב:
kobster כתב:
אחי,

סבבה, בלי עליהום. אם שנינו מסכימים שאחד הדברים החשובים הוא להחליף את כל ההנהלה הכושלת הזו, דיינו.

יום רביעי אנחנו באבו האני בג'לג'וליה, תבוא.

אם האוטו יצא מהמוסך עד יום רביעי אז בכיף

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
למי איכפת אם זה לובין או לא? ללובין יש בוס שכנראה מרוצה מהעבודה שלו,
ואליו צריך לבוא בטענות.

שערן זהבי ילמד קצת מאביחי ידין.

מקוה שערן זהבי ילמד מעימאד מורניה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: