תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 00:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
oMeR1 כתב:
מושקוביץ כתב:
אני שונא אותו.

נו באמת.

באמת.

את מי אתה שונא יותר, את רמזי או את היטלר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מושקוביץ כתב:
oMeR1 כתב:
מושקוביץ כתב:
אני שונא אותו.

נו באמת.

באמת.

את מי אתה שונא יותר, את רמזי או את היטלר?

שאלה מטומטמת

רמזי רק עלה מנהוער והיטלר זה סמל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
שחר כתב:
הוקיץ' כתב:
שחר כתב:
הוקיץ' כתב:

חלאס לזיין את השכל על דברים שאין לך מושג בהם.
אני ראיתי אותו משחק ארבעה משחקים שלמים ורשמיים במדי נבחרת הנוער (דווקא את המשחקים נגד רומניה לא ראיתי). רמזי, יחד עם דור פרץ ממכבי, הם שני הכוכבים הגדולים שם.

טוב גבר, זה לעומת זאת טיעון די מנצח.

בהצלחה בהמשך הדיון הענייני והמרתק עם עצמך.

שמע, לעומת נתונים יבשים (שזה מה שאתה מסתמך עליו בכל דיון אפשרי) מראה עיניים זה משהו שאשכרה אפשר להסתמך עליו.
לא שבאמת ציפיתי לדיון עם הבנה מינימלית בכדורגל איתך.

ביום שתבלה בוולפסון את מספר השבתות שבהם אני הייתי וצפיתי במשחקי נוער דבר איתי על מראה עיניים, איינשטיין.

שמח שהחלטת בשבילי מה וכמה ראיתי.
בכל מקרה, כרגיל אנחנו כבר ניווכח לגבי רמזי ונראה מי צדק.

גם אם אדון הוקיץ' ראה 8943 משחקים שלו בנבחרת ישראל,
וגם אם אדון שחר ראה 389139 משחקים שלו בנוער של הפועל,
זה עדיין לא מעניין כאשר רואים אותו בבוגרים ורואים שזה פשוט לא הזמן ולא המקום.
ערן זהבי, בין הטובים בארץ כיום, עשה את הפריצה שלו בגיל 22 אחרי שסיים גיל נוער והושאל לשנתיים לרמת השרון, למה לעזאזל ספורי מקבל את חולצת ההרכב?
אולי מישהו יסביר לי את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 23:10 
או שפרדי ממש טיפש, או שלבחור יש את הקשרים במקומות הנכונים. זה ההסבר היחיד שאני מוצא.
פשוט לא ברמה. מי שלא רואה את החוסר ביטחון שלו כשהכדור אצלו ברגליים, לא מבין כדורגל, ולא אכפת לי כמה משחקי נוער ראיתם. מצדי שיהיה כוכב על. כרגע הוא אפילו לא קרוב ללהיות מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2013, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
או שפרדי ממש טיפש, או שלבחור יש את הקשרים במקומות הנכונים. זה ההסבר היחיד שאני מוצא.
פשוט לא ברמה. מי שלא רואה את החוסר ביטחון שלו כשהכדור אצלו ברגליים, לא מבין כדורגל, ולא אכפת לי כמה משחקי נוער ראיתם. מצדי שיהיה כוכב על. כרגע הוא אפילו לא קרוב ללהיות מתאים.

ואלה, אחרי חצי שעה של התאקלמות, לא ראיתי שום חוסר ביטחון עם הכדור.
והדבר שהכי פחות מטריד אותי, זה מה נרקוטיקה חושב על רמת ההבנה שלי בכדורגל.

אף אחד לא אומר שהוא הולך להוביל מחר את הפועל לאליפות העולם לקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 00:01 
חצי שעה של התאקלמות? הבחור הזה כבר 5 משחקים בהרכב.
נכון, אחרי חצי שעה הוא הפליק איזה 2 פעולות טובות לאורך השעה שנותרה.
הוא בורח מהכדור, הוא לא מעיז להרים את הראש, הוא תמיד נותן את הפס הצפוי והקצר. אפס תרומה התקפית.
שרם היום ב70 דקות עשה יותר ממה שספורי עשה ב5 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 00:14 
שרם היום לא עשה כלום. כלום. תזכיר פעולה מסוכנת אחת שלו. לא קיימת כזאת.
העניין הוא שזה לא רע שהוא רואה דקות כמו שזה לא רע שרמזי רואה דקות.
אף אחד מהם לא צריך להיות שחקן הרכב או לשחק 90 דקות, אבל להיכנס כמחליפים הם בהחלט יכולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 00:28 
הוקיץ' כתב:

אתה אמיתי? וואו. במחצית הראשונה הוציא ממני איזה 5 פעמים את המילה "טווב", ואני רחוק מלהיות אחד שזורק את זה על כל שטות. הוא נתן פסים טובים ונכונים על הדשא כשהיה בהתקפה. הוא בישל שער של 100 אחוז לטל בן חיים. מה הוא אגב עשה היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
העניין הוא שזה לא רע שהוא רואה דקות כמו שזה לא רע שרמזי רואה דקות.
אף אחד מהם לא צריך להיות שחקן הרכב או לשחק 90 דקות, אבל להיכנס כמחליפים הם בהחלט יכולים.

ככה מהתקציר (המודגשים מצבים שעדן יצר):
4: שני מצבים נהדרים בשני הצדדים. התקפה טובה של הפועל הסתיימה במסירה של שי אבוטבול לאלירן דנין, שכבר הכניע את שאראנוב אך דקל קינן הרחיק ממש לפני קו השער, אם כי לא בטוח שהכדור היה נכנס. בצד השני חן עזרא פתח מבערים והשאיר לאנדלובו, שפספס בסנטימטרים את הכדור.

5: עוד מצב לאדומים. רועי גורדנה קיבל את הכדור מעדן שרם, עבר את קינן ומקו ה-16 בעט כדור שטוח שחלף בסמוך לקורת השער של שאראנוב. קצב טוב בבלומפילד בדקות הראשונות.

7: דינו אנדלובו לא התקשה להעביר כדור רוחב מצד שמאל למרכז הרחבה, שלומי אזולאי נגע בכדור אך לא הצליח להסיט אותו לרשת וחן עזרא שהגיע מאחור לא היה קרוב לכדור. עוד מצב טוב שלא הופך לשער.

11: זה היה חייב להיות שער. שרם עבר במהירות את קינן ממש לפני קו הרוחב, הוריד אחורנית לגורדנה שלא בעט מדוייק, הכדור הגיע לבן חיים שלושה מטרים מהשער, ספק בנבדל, וזה סחט הצלה משאראנוב לקרן.

15 - הפועל תל אביב עולה ל-0:1: שי אבוטבול קיבל את הכדור כ-25 מטרים מהשער של בויאן שאראנוב, הניף את רגל ימין ושלח בעיטה מרהיבה אל בין החיבורים. גול ענק, הראשון של הקשר העונה.

19: מכה למכבי חיפה. דקל קינן נפגע כבר בפתיחה בקרסולו ולא יכל להמשיך, עודד אלקיים נכנס במקומו. המשמעות - אוראל דגני עובר לעמדת הבלם.

31 - מכבי חיפה משווה ל-1:1: התקפה נהדרת של הירוקים הסתיימה בהכנסת כדור לאזולאי, שהוריד עם העקב לאנדלובו, החלוץ התקדם מטר ובעט לקורה ופנימה.

39: מהלך נהדר של עדן שרם שגבר באגף על דגני בלי בעיה, העביר כדור רוחב מעולה לבן חיים, שבמקום לשלוח את הכדור לרשת ניסה להתחכם עם העקב ופספס. החמצה גדולה לחלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 00:51 
NARKOTIKA כתב:
הוקיץ' כתב:

אתה אמיתי? וואו. במחצית הראשונה הוציא ממני איזה 5 פעמים את המילה "טווב", ואני רחוק מלהיות אחד שזורק את זה על כל שטות. הוא נתן פסים טובים ונכונים על הדשא כשהיה בהתקפה. הוא בישל שער של 100 אחוז לטל בן חיים. מה הוא אגב עשה היום?

שמע "מראה העיניים" של הוקיץ' זה המציאות, כל השאר זה זיוני מוח וטיעונים ברמות של כיתה א.
לא עדכנו אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 01:24 
בקיצור במחצית אחת הבן אדם היה שותף בכיר ביצירת 4 מצבים, אבל לפי הוקיץ הוא לא עשה כלום.
נייס וואן.

אין יותר ביקורתי ממני כלפי שחקני הפועל. מי שלא ראה היום משרם הופעה טובה, שיחליף תחביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
גם הוא וגם שרם צריכים להיות בסגל בעונה הבאה ולשחק!
לא עוד שחקנים שמבליחים לרגע ומבלים את שארית הקריירה שלהם בין הפועל הרצליה לסקציה נס ציונה.
תנו לרמזי לשחק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 05:37 
אם "שחקני נוער" עסקינן, למה לא רואים את בוריס מתחיל להתכונן לעונה הבאה.
שרם כחלוץ מרכזי שמקבל את הכדור עם הגב לא פחות טוב מטוטו ודמארי הרבה יותר מסוכן כשמגיע מהאגף או
עם הפנים לשער כמו טב"ח בפריצה לפני הדבקת הכדור לקורה של סלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 07:29 
NARKOTIKA כתב:
הוקיץ' כתב:

עם כל הכבוד עדן עשה בדיוק שתי פעולות באזור של השער במשחק הזה (אגב לא בעט לשער פעם אחת כל המשחק). באותה מידה אני יכול להגיד שרמזי הכניס כדור נהדר לרחבה לדמארי ועוד כדור נהדר לקוסטה. בדרבי הוא שם לקוסטה כדור גאוני לגול.
אני לא רוצה להפוך את זה לתחרות בין עדן לרמזי כי אני חושב ששניהם צריכים לקבל צ'אנס, העניין הוא שכרגע שניהם לא מספיק טובים להרכב אבל עדיין צריכים לקבל דקות. זהו, זאת הנקודה שלי.

ושחר, לא שאתה ראוי לתגובה אבל אין ספק שקצת משעשע שאחר כך אתה עוד מדבר על תרבות דיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
סבלנות ראבאק :bang:

2 ילדים יופי !!! תנו להם לשחק עוד ועוד והתוצאות יבואו (כבר עכשיו רואים)
יש פה לפחות "שכטר" או "גילי" אחד חדש שיגדל
אני חושב שהם חייבים לשחק ביחד עם עומר וטל כרביעיה קידמית (2 חלוצים) אבל צריך הגנה ברזל בשביל זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 07:35 
אם כבר צעירים. בנוער יש לנו הגנה מהטובות בליגה . מה עם פיליפ חאייכ? הוא מספיק טוב להיות בסגל הבוגרים בשנה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 07:44 
מישהו פה יכול לספר לי על הכישרון הגדול שהם רואים ברמזי? מה הוא עשה בנוער שהוא לא מסוגל לעשות בבוגרים?
אני לא רואה שיש לו טכניקה לעבור שחקן על הקו, הוא לא מספיק מהיר, לא מסוגל להכניס כדורים לרחבה, לא נכנס בעצמו לרחבה כדי לאיים על השער, בעיטה מחוץ לרחבה.
כלום.
עדן שרם היום בחצי שעה עשה יותר ממה שרמזי עשה בכל הדקות שהוא היה על המגרש עד היום.
ההתעקשות הזאת עליו ממש לא ברורה ועדיף שהוא ישאר בנוער אולי ייצא ממנו משהו עוד שנתיים (וגם כאן אני בספק)
כדי ששחקן נוער בן 17 יהיה שווה הרכב בקבוצה הבוגרת הוא צריך להיות עילוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 07:50 
סמל אישי של המשתמש
אתם חולי נפש עם ציפיות הזויות.
בזבוז של ביטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 07:51 
הוקיץ' כתב:
NARKOTIKA כתב:
הוקיץ' כתב:

עם כל הכבוד עדן עשה בדיוק שתי פעולות באזור של השער במשחק הזה (אגב לא בעט לשער פעם אחת כל המשחק). באותה מידה אני יכול להגיד שרמזי הכניס כדור נהדר לרחבה לדמארי ועוד כדור נהדר לקוסטה. בדרבי הוא שם לקוסטה כדור גאוני לגול.
אני לא רוצה להפוך את זה לתחרות בין עדן לרמזי כי אני חושב ששניהם צריכים לקבל צ'אנס, העניין הוא שכרגע שניהם לא מספיק טובים להרכב אבל עדיין צריכים לקבל דקות. זהו, זאת הנקודה שלי.

ושחר, לא שאתה ראוי לתגובה אבל אין ספק שקצת משעשע שאחר כך אתה עוד מדבר על תרבות דיון.

אם המראה ששמים לך מול הפנים מלוכלכת, אולי כדאי שתנקה אותה?
והפעם באמת שמיציתי כל התדיינות איתך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 08:09 
לא ייצא אפילו לא אחמד קסום...הכישרון היחידי שלו זה איך הוא עוד לא הופרש עד היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
הרוש הודף כתב:
אדום כתב:
הוא צריך להשתפשף בהשאלה בקבוצה מהליגה הראשונה בעונה הבאה. יש לו הרבה פוטנציאל.

מתי הפועל השאילה שחקן צעיר לקבוצה והוא חזר אלייה בשל וטוב? (לדעתי ערן זהבי היה הכי קרוב לזה אבל גם הוא היה צריך עוד עונה להשתפשף)

הזהו, שהפועל לרוב משאילה שחקנים לקבוצות בליגה שנייה.
ולראייה העונה אטז'אנוב הושאל לר"ג ומי שרואה את המשחקים שלהם יכול לראות שבאמת הוא השתפר. הפועל צריכה להשאיל לקבוצות בליגה הראשונה ובקבוצות שבאמת הם יקבלו דקות.

כמה משחקים של רמת גן עם ארתור ראית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
אדום כתב:
הרוש הודף כתב:
אדום כתב:

מתי הפועל השאילה שחקן צעיר לקבוצה והוא חזר אלייה בשל וטוב? (לדעתי ערן זהבי היה הכי קרוב לזה אבל גם הוא היה צריך עוד עונה להשתפשף)

ולראייה העונה אטז'אנוב הושאל לר"ג ומי שרואה את המשחקים שלהם יכול לראות שבאמת הוא השתפר. הפועל צריכה להשאיל לקבוצות בליגה הראשונה ובקבוצות שבאמת הם יקבלו דקות.

אני ראיתי כמה משחקים (כל משחק ששודר ויכולתי), אבל אם אני אתמקד, ראיתי את המשחק שלו מול בית"ר בטדי בסיבוב השני ועוד אחד באותו מקום בפלייאוף, הוא השתפר פלאים בין ה2,

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 21:10 
Shacham כתב:
אדום כתב:
הרוש הודף כתב:
אדום כתב:

אני ראיתי אותו בלא מעט משחקים והוא עושה שם עונה די טובה. הדבר הכי חשוב זה שהוא למד לשחק שם מגן שמאלי. שווה לדעתי מקום בסגל בשנה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 21:12 
Shacham כתב:
אדום כתב:
הרוש הודף כתב:
אדום כתב:

בכל פעם שרמת גן שודרה (והיו לא מעט פעמים כאלה בעיקר בתקופה האחרונה) התרכזתי בעיקר בפעולות שהוא עושה והוא מגן לא רע בכלל ובטח אופציה סבירה ביחס למה שיש לנו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
Shacham כתב:
אדום כתב:
הרוש הודף כתב:
אדום כתב:

בכל פעם שרמת גן שודרה (והיו לא מעט פעמים כאלה בעיקר בתקופה האחרונה) התרכזתי בעיקר בפעולות שהוא עושה והוא מגן לא רע בכלל ובטח אופציה סבירה ביחס למה שיש לנו עכשיו.

במשחקים שהוא פתח רמת גן שודרה 5 פעמים העונה, פעם אחת נגד הפועל שאני לא זוכר אותו עושה משהו, פעם אחת בהפסד 3-0 לחיפה וקשה לי להאמין שהוא היה שם להיט ופעם אחת במקביל להפועל אז כנראה שלא ראית את זה.
לא יודע איך אתה מגדיר לא מעט, אבל ראית אותו מקסימום 4 פעמים, פעמיים הוא לא עשה הרבה וגם אני מאמין שכשראית אותו זה היה ברבע עין שאתה מסתכל על המסך כל פעם שאתה שומע את מאיר איינשטיין מרים דציבלים ולא באמת ראית אותו משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 21:31 
טוב אחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: