zapta כתב:
בנתיים יש לי רווח שהוא אצלי ולא בצורת ביטקוין של אלף חמש מאות
ביטקוין תפס כותרת די רציניות פה בימים האחרונים, מדווחים על זה בכלי תקשורת מרכזיים עכשיו.
zapta כתב:
בנתיים יש לי רווח שהוא אצלי ולא בצורת ביטקוין של אלף חמש מאות
טוב מאד.
אם תורשה לי עצה קטנה לגבי העתיד - בדר"כ (אם כי לא תמיד, אין לראות בהודעה זו וגו') יש שלב בהתרסקויות שאנשים מתחילים לקנות (מאד) מוקדם מדי ויש עלייה קטנה, הייתי ממליץ לך בחום לנצל את ההזדמנות הזו למכור את הכל ולא לנסות להרוויח בחזרה את הכסף ש"הפסדת" (אני שם מרכאות כי הכסף לא באמת היה שלך), כמו שאוהבים להגיד בהשקעות - זה רעיון רע מאד לנסות לתפוס סכין נופלת.
red in blood כתב:
וזה כמובן תלוי במשתמש.
אם יש לך ארנק מבוסס תוכנה או ארנק רשת לא מאובטח, בטח שאפשר בקלות.
אם זה ארנק רשת אליו אתה גולש דרך תור, זה כבר נושא אחר.
בארנק רשת אתה צריך לסמוך על מי שכתב אותו שהוא יודע מה שהוא עושה, כבר היו לחברה האלו פאדיחות רציניות, ומעבר לזה, אתה צריך להאמין גם שהם לא יתנו את הרשימות למשטרה אם הם יקבלו צו חיפוש.
red in blood כתב:
בטח שעדיין אפשר לפרוץ את זה, כי הרי אין דבר היום שחסין לגמרי, ועדיין מדובר כאן על השקעה מטורפת על כל משתמש באופן פרטי רק על חשדות, ובכל מקרה זה סותר את מה שאמרת - היכולת של הממשלות לגבות מיסים על רווחים מעסקאות לא גבוה יותר מכסף רגיל, כי ביטקוין לא שומר מידע על משתמשים, אלא רק על ארנקים, וזה מסובך לקשר ארנק למשתמש, ודי בילתי אפשרי לעשות את זה באופן גורף לכולם (כמו שנדרש כשצריך לגבות מיסים).
ממש לא השקעה מטורפת.
ואני מדבר על אנליזה פסבית לחלוטין, רשויות חוק שרוצות לעשות עוקץ (קרי: לקנות ממך או למכור לך ביטקוין) יוכלו לזהות אותך עוד הרבה יותר בקלות.
ועוד פעם, זה כמו שתגיד - הכסף לא יושב אצלי, הוא יושב בחשבון בנק, זה לא אני.
אם יכולים לקשר את אותך לחשבון הבנק שלך, יכולים לקשר אותך לכסף, ההבדל בביטקוין הוא שכשעושים את זה, יכולים לזהות לא רק את הכסף שיש לך עכשיו אלא את כל הכסף שאי פעם היה לך ומה עשית איתו.