תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 00:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אני עדיין לא מצליח להשתחרר מזה
הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 13:23 
fidel כתב:
שחר כתב:
מוות כתב:
שחר כתב:
עבד 14 כתב:
איזה כיף שיש בפורום אנשים בתוך ההנהלה שיודעים את הכל, מה היינו עושים בלעדיכם? אפשר לשתף אותנו בעוד סיפורים בבקשה?כמה רזה חיים רמון בחודשים האחרונים? מי השחקנים השנואים על שי אבוטבול? ובכמה כסף השחקנים מכרו אותנו?

עדיין לא פתחת פורום לבבות?

אנחנו כל הזמן מתלוננים על מקורבים ומדליפים כאלה ואחרים. אני אישית לא רואה הרבה הבדל בינם לבין משתמשים כאלה ואחרים בפורום שכותבים כל מיני דברים ממקור שני ושלישי, שהאמינות שלהם מוטלת בספק, ולא מעט פעמים הדברים האלה לא מועילים למועדון אלא רק לאותו אחד שיוכל להגיד בסוף "אמרתי לכם".

ו..מה הנקודה שלך??

שלא רק "מומחים אוהדי הפועל" יכולים לייצר פה תיאוריות מחצאי עובדות..
חוץ מזה, צוות צלמים המשיך לצלם אותו מחוץ לשער 5 בסיום הדרבי, כנראה לריאלטי עם שיר יכול להיות שזה בסדר ויכול להיות שלא.

זה פורסם בכלי התקשורת. אז מה אתם מציעים בעצם? לא להזכיר את הפרסומים האלה כי הם פרסומים שליליים?? סוג של צו איסור פרסום?
או לצאת מנקודת הנחה שכל פרסום שלילי הוא לא נכון וכך להתייחס אליו..? המשתמש שכתב את ההודעה ביסס אותה על פרסומים בתקשורת, אולי נכונים ואולי לא ומכאן נוצר דיון עדיין לא הבנתי איפה הבעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 14:00 
כותרת האשכול מתייחסת לעוול נוראי. בפועל הדיעות חלוקות, לא יזיקו מידות של הגינות גם כלפי המנהלים של הפועל, אבל יכול להיות שחופש הביטוי פועל רק לכיוון אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 14:15 
אם לאלרואי כהן היתה טיפה של יושרה מקצועית הוא היה מבקש לעבור מכאן כבר לפני הרבה זמן.
אין תפקיד ועמדה (חוץ משוער) שהוא לא ניסה ובכל התפקידים והעמדות הוא נכשל.
כנראה שיש כאן חשיפה ופרסום שטובים לזוג כהן אז הם נאחזים בקרנות המזבח כדי לא לזוז מהעיר הגדולה ולחזור לעמודי הרכילות של "כל הצפון"..
אגב, עדיף שהוא יהיה מתוסכל ביציע מאשר שאנחנו נהיה מתוסכלים כשהוא על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 14:45 
אתם לא קולטים את זה עד הסוף, הא?
צאו כבר מהעניין הצר של ספציפית אלרואי כהן, צאו כבר ותסתכלו על התמונה הרחבה - בהפועל תל אביב מודל 2013 לא המאמן בתור הסמכות המקצועית קובע מי ישחק על המגרש ומי לא. בהפועל תל אביב מודל 2013 ההנהלה והעסקנים קובעים למאמן של הפועל תל אביב מי ישחק על המגרש ומי לא. החלטת ההנהלה ועסקניה לגבי זה לא נעשית לפי האינטרסים המקצועיים של הקבוצה כקבוצת כדורגל תחרותית השואפת להצליח, אלא לפי אינטרסים זרים של ההנהלה מאחורי הקלעים. הדבר הזה זה לא קרה בעוד סתם משחק, אלא קרה בדרבי (שכידוע מעל הכל).
בנוסף, יכול מאוד להיות שההנהלה של הפועל תל אביב 2013 מינתה גם את המאמן בדיוק לפי אותו הקריטריון של מי יעשה בעיניים עצומות ולפי דבריהם מבלי למצמץ, ומנגד מי לא עושה זאת אלא פועל אך ורק לפי שיקולים מקצועיים נטו ובתור איש מקצוע.
ועכשיו תמשיכו עם המידע הזה מכאן לאן שתרצו לקחת אותו. אני אישית עדיין לא מצליח להשתחרר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
לא המאמן מחליט אם יביאו את שכטר וישלמו לו 2 מיליון יורו. וואו, ההנהלה מתערבת מקצועית בהרכב לפי התקציב שלה? חוצפה!
להושיב שחקן על הספסל כשזה חוסך כסף זו החלטה לגיטימית לחלוטין.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 16:24 
לא באו בטענות לטביב שזה בדיוק מה שהוא עשה? אז מה ההבדל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
ההבדל הוא שטביב לקח לכיסו את הכנסות העתק מליגת האלופות, שעוד שנים רבות נבכה על היעלמותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 16:36 
המאמן לא מחליט מי יוחתם ובכמה.
ברגע ששחקן הוא חלק מהקבוצה, ההחלטה איך וכמה לשתף אותו היא רק של המאמן.
הנהלה שמתערבת למאמן במי יפתח ומי לא, אין לה מקום בכדורגל. לא שאני יודע אם זה המקרה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 16:38 
אלרואי כהן מול ראשון הוכיח שכל שחקן שנשים בעמדה שלו יהיה יותר טוב ממנו
מול מגנים ושחקני הגנה בדיחה הוא איבד שם כדורים בצורה רשלנית
אם בשיא שלו הוא היה בינוני עכשיו הוא גרוע וככל שעובר הזמן הוא ניהיה יותר גרוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אני עדיין לא מצליח להשתחרר מזה
הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 17:32 
its-sick כתב:
ההבדל הוא שטביב לקח לכיסו את הכנסות העתק מליגת האלופות, שעוד שנים רבות נבכה על היעלמותם.

אחלה קשור לשאלה שלי יא מתחכם, תנסה להתרכז ולענות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 17:52 
its-sick כתב:
לא המאמן מחליט אם יביאו את שכטר וישלמו לו 2 מיליון יורו. וואו, ההנהלה מתערבת מקצועית בהרכב לפי התקציב שלה? חוצפה!
להושיב שחקן על הספסל כשזה חוסך כסף זו החלטה לגיטימית לחלוטין .

אתה רציני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
its-sick כתב:

אחלה קשור לשאלה שלי יא מתחכם, תנסה להתרכז ולענות
אתה החלטת שהבעיה עם טביב היתה משהו אחד, לדעתי היא היתה משהו אחר לגמרי. מה ההתחכמות פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
its-sick כתב:

אתה רציני?
כששכר גבוה של שחקן הוא מבוסס פרמיות והקבוצה במינוס? בודאי ובודאי. אין למעשה ברירה, להושיב אותו על הספסל הוא הכרח כלכלי, בדיוק כמו למכור אותו בניגוד לדעת המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אני עדיין לא מצליח להשתחרר מזה
הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
nati כתב:
its-sick כתב:

אתה רציני?
כששכר גבוה של שחקן הוא מבוסס פרמיות והקבוצה במינוס? בודאי ובודאי. אין למעשה ברירה, להושיב אותו על הספסל הוא הכרח כלכלי, בדיוק כמו למכור אותו בניגוד לדעת המאמן.

כל מילה.
לכל הספקנים אני מציע להיזכר בסיפור טל בן חיים ופורטסמות'.
אולי יותר קיצוני מבחינת המצב הכלכלי של המועדון והחוזה של השחקן אבל העיקרון הוא אותו עיקרון. לגיטימי שקבוצה בצרות כלכליות תחפש איפה לחסוך ואם לאלרואי היה כ"כ חשוב לשחק הוא יכל לעבור לק"ש עם אותה משכורת פחות או יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 21:04 
איך אנשים שתו פה להנהלה את הדם כשהם חשדו שהם מושיבים את טוטו ביציע כי הוא לא רוצה להאריך את החוזה, שגם זה אינטרס כלכלי. ובצדק.

אם זה אכן הסיפור, שיילכו הביתה, אתמול.

היחיד שמחליט מי מתלבש מבין שחקני הקבוצה זה המאמן, שהוא עוד סמרטוט אם אלה העובדות. אפס בלי כבוד למקצוע ולעצמו, שמרשה שכל מיני פקידים יכבלו לו את הידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אני עדיין לא מצליח להשתחרר מזה
הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
איך אנשים שתו פה להנהלה את הדם כשהם חשדו שהם מושיבים את טוטו ביציע כי הוא לא רוצה להאריך את החוזה, שגם זה אינטרס כלכלי. ובצדק.

אם זה אכן הסיפור, שיילכו הביתה, אתמול.

היחיד שמחליט מי מתלבש מבין שחקני הקבוצה זה המאמן, שהוא עוד סמרטוט אם אלה העובדות. אפס בלי כבוד למקצוע ולעצמו, שמרשה שכל מיני פקידים יכבלו לו את הידיים.

מה שהפריע עם טוטו זה שהכלב לובין דאג להעביר ספינים על הגב של טוטו ולצייר תמונה כאילו טוטו מת לעוף מפה, זורק זין באימונים ומהווה פגע חברתי בקבוצה כדי להפעיל עליו לחץ.
כל מי שהיה באימונים השנה יודע איזה שקר גדול זה ומי מתאמן הכי חזק והכי לוקח ללב כל הפסד של הקבוצה שלו במשחקונים.
עם ידין זה הצליח לו והוא גירש אותו מהפועל, עם טוטו הוא נכשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 21:14 
אני מדבר על אמצע העונה עם טוטו, כשאנשים פה היו משוכנעים שההנהלה לא מרשה לו להתלבש, וזעמו על זה שהם פוגעים בקבוצה. ובצדק מלא.

מנהלים לא קובעים מי מתלבש למשחק, זאת אומרת הם כן, אם הם הארקין הזה, או כל מיני אנשים אחרים שלא הייתי רוצה בהפועל, שאומרים למאמנים שלהם מה לעשות.
הסמכות המקצועית היחידה היא המאמן, אם הוא חושב ששחקן מסויים יכול לעזור לו, אז שהפקיד יילך להזדיין עם הרצונות שלו.

להפסיק עם השכונה והעסקנות זה גם זה. המאמן רוצה אותו? המאמן ישתמש בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא מה יותר חשוב, המצב הכלכלי של המועדון או שאלרואי יחמם את הספסל ויהיה אחוז של סיכוי שהוא באמת יועיל לקבוצה.
גם הוא מבין את המצב ומתאמן בחוסר חשק בולט. הציעו לו לעבור ולשחק תמורת אותו שכר בערך, הוא בחר להישאר מסיבותיו שלו אז שיתמודד עם זה. לולא המצב הכלכלי הבעייתי שלנו, יש מצב שהיינו מדברים אחרת. זה המצב כרגע לצערנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 21:22 
"מצב כלכלי" זה לא תירוץ להכל
אני רוצה לראות שמביאים לפה מנג'ר מקצועי עם נורמות ניהול אירופאיות כמו שחולמים כאן ואז אומרים לו שמצטערים, אבל השחקן הזה והשחקן ההוא כבר לא עומדים לרשותו, למרות שהם שחקני סגל רשומים, ושיסתדר.

זו שכונה, זה מגעיל, זה לא מקצועי וזה בדיוק מסוג הדברים שצריכים להפסק. אחרת כל הדיבורים על מקצוענות ונורמות חדשות הם סתם בלבולי שכל. הוא שחקן הקבוצה? רק המאמן יחליט אם הוא ישחק וכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אני עדיין לא מצליח להשתחרר מזה
הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 21:33 
kobster כתב:
its-sick כתב:
nati כתב:
its-sick כתב:

אתה רציני?

כל מילה.
לכל הספקנים אני מציע להיזכר בסיפור טל בן חיים ופורטסמות'.
אולי יותר קיצוני מבחינת המצב הכלכלי של המועדון והחוזה של השחקן אבל העיקרון הוא אותו עיקרון. לגיטימי שקבוצה בצרות כלכליות תחפש איפה לחסוך ואם לאלרואי היה כ"כ חשוב לשחק הוא יכל לעבור לק"ש עם אותה משכורת פחות או יותר.

למה אתה הולך רחוק לאנגליה. כל שנה, אבל כל שנה ההנהלות שלנו נופלות על שחקן סגל אחר ועושים לו את אותו תרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 21:34 
19 כתב:
אני רוצה לראות שמביאים לפה מנג'ר מקצועי עם נורמות ניהול אירופאיות כמו שחולמים כאן ואז אומרים לו שמצטערים, אבל השחקן הזה והשחקן ההוא כבר לא עומדים לרשותו, למרות שהם שחקני סגל רשומים, ושיסתדר.

זו שכונה, זה מגעיל, זה לא מקצועי וזה בדיוק מסוג הדברים שצריכים להפסק. אחרת כל הדיבורים על מקצוענות ונורמות חדשות הם סתם בלבולי שכל. הוא שחקן הקבוצה? רק המאמן יחליט אם הוא ישחק וכמה.

איפה נכתב בדיוק שהמאמן רצה את אלרואי כהן ולא אישרו לו?
אולי המאמן החליט שהוא לא מתאים מקצועית אחרי שהוא נתן לו כמה צאנסים (עכו וראשון) ואכל ממנו קש כמו רבים וטובים לפניו?
אני לא מכיר את זה שהמאמן דרש את אלרואי ולא קיבל, מי שמכיר ויכול להוכיח מוזמן להוכיח את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
השאלה היא מה יותר חשוב, .

בהחלט !!!

והדבר החשוב ביותר הוא להיות הגונים וסיסטמטיים. בסוף זה מחזיר את עצמו.
ואלרואי הינו הנושא אלא רק דוגמא עכשיווית.

עשו את זה בתקופת אורנשטיין ותאומים (ליוסי רוזן וצרפתי).
עשו זאת גם בתקופת טביב - הוזכר כאן.
וכניראה גם עכשיו .

אני כמעט בטוח שגם בתקופת מוני אבל אני לא זוכר מקרה ספציפי לכן, שיהנה מהספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 21:48 
דה רוסי כתב:
19 כתב:

איפה נכתב בדיוק שהמאמן רצה את אלרואי כהן ולא אישרו לו?
אולי המאמן החליט שהוא לא מתאים מקצועית אחרי שהוא נתן לו כמה צאנסים (עכו וראשון) ואכל ממנו קש כמו רבים וטובים לפניו?
אני לא מכיר את זה שהמאמן דרש את אלרואי ולא קיבל, מי שמכיר ויכול להוכיח מוזמן להוכיח את זה.

לא נכתב בשום מקום, וגם אני סייגתי את זה בכל הודעה שלי.
מדברים על המקרה ההיפוטתי שזה אכן קרה, והאם זה לגיטימי או לא.

אני לא חושב שיש כאן יותר מדי אנשים שהתייאשו מאלרואי כהן לפני, ואני ממש לא מחזיק ממנו. זה לא משנה לעצם העיקרון, שרק המאמן מחליט מי מתלבש ומי משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2013, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
מביני הכדורגל כאן :HEART2:
והנה מעט דברים שאמרתם
ידין יותר טוב מדג'מבה
נוסא לא שחקן
אלרואי לא שחקן
זהבי זה שחקן שחקן והוא הכי הפועל שיש
טוטו תמוז השחקן הכי טוב בהפועל בפער
:LOL2: :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2013, 13:16 
קיים בכל העולם ובכל ענף ספורט ובקבוצות סופר מקצועניות,
מי שראה את הסרט "מאני בול" יכל להווכח כיצד זה מבוצע בליגת הבייסבול בצורה עוד יותר קרה ששם אפילו לא שואלים את השחקן,
אלא מודיעים לו באופן חד צדדי שיארוז וימשיך לקבוצה החדשה (ומעבר מניו יורק לחור כמו מינסוטה הרבה יותר נוראי ממעבר מת"א לק"ש)

דיי כבר לחפש איפה שאין :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2013, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
מביני הכדורגל כאן :HEART2:
והנה מעט דברים שאמרתם
ידין יותר טוב מדג'מבה
נוסא לא שחקן
אלרואי לא שחקן
זהבי זה שחקן שחקן והוא הכי הפועל שיש
טוטו תמוז השחקן הכי טוב בהפועל בפער
:LOL2: :LAGUH!:

חוץ מהמודגש, כל מה שכתבת נכון.

לגבי המצב הזה, הכל תלוי במה דעתו של פרדי דוד, אם הוא חושב שאלרואי מועיל וצריך לפתוח אז כמובן שהמצב שגוי, אם הוא חושב שאלרואי יותר טוב מרמזי ספורי, אבל זה לא באמת פער משמעותי (שזה אגב, דעתי.), אז לגיטימי מבחינת ההנהלה לגרום לו לעלות עם רמזי ספורי שיותר תואם את האינטרס הכלכלי שלה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2013, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
קיים בכל העולם ובכל ענף ספורט ובקבוצות סופר מקצועניות,
מי שראה את הסרט "מאני בול" יכל להווכח כיצד זה מבוצע בליגת הבייסבול בצורה עוד יותר קרה ששם אפילו לא שואלים את השחקן,
אלא מודיעים לו באופן חד צדדי שיארוז וימשיך לקבוצה החדשה (ומעבר מניו יורק לחור כמו מינסוטה הרבה יותר נוראי ממעבר מת"א לק"ש)

דיי כבר לחפש איפה שאין :PUKE:

יקירי,
די להשתמש בסיסמאות. זה לא קיים בכל העולם , והיכן שזה קיים זה מופיע בחוזה שחתם השחקן או שהשחקן הסכים למעבר.
אז אול יבליגת הביסבול זה סעיף סטנדרטי בחוזה . בחוזים כאן בארץ ואני מניח שבעוד מדינות זה כניראה לא כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2013, 21:37 
מעבר לבייסבול זה קיים גם בנ.ב.א למיטב ידיעתי, וגם אם לא מעוגן בחוזה של השחקן,
שחקן שיתנגד לטרייד יודע שאת המגרש הוא יראה עד לסוף העונה\חוזה רק מהיציע.

גם במידה וזה לא מעוגן בחוזה מול השחקן , לא חושב לי שישנו איזה סעיף שמחייב את הקבוצה לתת לו לשחק או להתלבש.......

אתה דורש הוגנות מהקבוצה, אני דורש את אותו הדבר מצד השחקן,
כנראה בעצם שלא רק בארץ זה עובד ככה,
כי היום בוזגלו מצייץ מבלגיה שעקב כך שהוא לא מסכים לחדש את החוזה מול קבוצתו הוא כבר לא יראה דשא העונה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4367345,00.html
ואני בטוח שאם נתחיל לפשפש נמצא עוד עשרות מקרים דומים בכל רחבי הגלובוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2013, 22:22 
its-sick כתב:

מישהו בהנהלת המועדון מסרב להציג עובדות שמאשרות את טיעונך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2013, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
its-sick כתב:

מישהו בהנהלת המועדון מסרב להציג עובדות שמאשרות את טיעונך?

האמת, שגם אני מחכה ליום שבו נקבל תשובה לשאלה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: