תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 09:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ביטקוין
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 12:48 
מישהו עוקב אחרי המתפתח?
לפני כ5 חודשים ביטקוין אחד היה עולה 10 דולר, היום הוא כבר על 195 והוא רק ממשיך לעלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ביטקוין
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
במה מדובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ביטקוין
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 15:46 
ביטקוין זה מטבע וירטואלי שנסחר ברחבי העולם
אפשר "לחצוב" ביטקויינס ע"י פתירת בעיות במטמטיקה (אני לא כ"כ מבין בנושא אבל זה כל מיני לוגיקה ודברים מאוד מסובכים) בעזרת תוכנה במחשב וכל המידע משמש לאבטחת המערכת

הביטקוין גם נסחר בין אנשים והיתרון הגדול והמשמעותי שכל המערכת מוצפנת ואי אפשר לעלות על עיסקאות שנעשות עם ביטקויןץ

http://www.bitcoin.org.il/

זה האתר הישראלי תוכל להרחיב את הידע שלך משם.

הביטקוין מקבל חשיפה עצומה בחודשים האחרונים ולא מפסיק לזנק
היום הוא כבר עומד על כ200 דולר ליחידה

לפני כשלושה שבועות קניתי אותו רק ב75 דולר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 16:24 
נשמע קצת בועתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 16:30 
zink כתב:
נשמע קצת בועתי.

גם אני חשבתי כך
אבל כחצי שנה שאני מחכה לירידה אפילו הקטנה ביותר כדי לקנות ביטקוין וזה פשוט לא הגיע
זה בתנופה אדירה וזה רק מקבל פירסום ורמת הקושי של החציבה עולה

אני חושב שבעוד כחודשיים זה יהיה שווה אפילו 500 דולר

בכל מקרה https://mtgox.com/ , זה האתר שבו נעשות רוב עיסקאות הביטקוין ויש שם בערך הכל על ביטקוין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
אם אתה רוצה לרדוף אחרי בועות ספקולטיביות, יש דברים יותר טובים מביטקוין, שהוא "מטבע" שמתוכנן דפוק (הצע מוגבל לכסף זה רעיון רע מאד) ואתה באמת יכול לאבד את הכל ביום.
הסיבה המרכזית שמשתמשים בזה היום זה לקנות סמים (אני אפילו מכיר כמה אנשים שעושים את זה), אני לא הייתי ממליץ על זה בגלל שהביטקיון מכיל מידע על כל הטרנזקציות שהתבצעו בו, אבל עדיין, נראה לי יותר בטוח מאשכרה להשקיע בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 17:19 
אמיר כתב:
תמונה
אם אתה רוצה לרדוף אחרי בועות ספקולטיביות, יש דברים יותר טובים מביטקוין, שהוא "מטבע" שמתוכנן דפוק (הצע מוגבל לכסף זה רעיון רע מאד) ואתה באמת יכול לאבד את הכל ביום.
הסיבה המרכזית שמשתמשים בזה היום זה לקנות סמים (אני אפילו מכיר כמה אנשים שעושים את זה), אני לא הייתי ממליץ על זה בגלל שהביטקיון מכיל מידע על כל הטרנזקציות שהתבצעו בו, אבל עדיין, נראה לי יותר בטוח מאשכרה להשקיע בזה.

במידה ואני מוכר את כל מה שקניתי אני מרוויח כ12 אלף שקל וזה רק תוך שבוע
אני לא יודע מה זה השקעה טובה אצלך אבל לדעתי זה מועלה ולא כ"כ איכפת לי מה עושים עם הביטקוין כל עוד הוא עולה

כל דבר יכול להתרסק ביום וזה ברור שדברים שעולים בצורה כ"כ קיצונית יש להם פוטנציאל גבוה יותר להתרסקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
אמיר כתב:
תמונה

אני לא יודע מה זה השקעה טובה אצלך אבל לדעתי זה מועלה ולא כ"כ איכפת לי מה עושים עם הביטקוין כל עוד הוא עולה

כל דבר יכול להתרסק ביום וזה ברור שדברים שעולים בצורה כ"כ קיצונית יש להם פוטנציאל גבוה יותר להתרסקות

12 אלף שקל לא אומר לי כלום בלי לדעת כמה השקעת.
אני אישית לא הייתי משקיע בזה שקל, אבל מצד שני אני יודע שאין לי שום סיכוי שבעולם לשכנע מישהו שחושב שהוא מצא דרך לעשות כסף בלי לעבוד.
בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה, רק תזהר עם רמת החשיפה שלך (או במילים: אל תשים שם כסף שאתה לא יכול להרשות לעצמך לאבד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 17:44 
זה שההיצע מוגבל די סותר את כל הרעיון של פירמידה. מטבע שמחוסן מפני אינפלציה דווקא נשמע כמו רעיון טוב. זה לא אומר שזו לא השקעה ספקולטיבית ומסוכנת, אבל זו לא פירמידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
וולטון היה שם את זה כתב:
זה שההיצע מוגבל די סותר את כל הרעיון של פירמידה. מטבע שמחוסן מפני אינפלציה דווקא נשמע כמו רעיון טוב. זה לא אומר שזו לא השקעה ספקולטיבית ומסוכנת, אבל זו לא פירמידה.

הפוך.
היצע מוגבל גורם לדיפלציה, דיפלציה נותנת תמריצים לשבת על הכסף ולהשיג עוד כסף למטרות ספקולטיביות (להבדיל מכסף אמיתי שאנחנו משיגים בשביל שנוכל לקנות דברים).
באינפלציה, ערך הכסף יורד, ככה שיש לך תמריץ לבזבז אותו, ובועה כזו לא ממש יכולה להווצר.

ביטקוין תוכנן כמו שהוא תוכנן בדיוק בשביל שהאנשים שנכנסו בהתחלה יוכלו לעשות מכה.

נ.ב.
אינפלציה זה טוב, טוב מאד אפילו (כל עוד שהיא לא גבוה מדי) אבל אפילו בלי אינפלציה, בכלכלה גודלת, כמות הכסף צריכה לעלות בשביל להמנע מדיפלציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 17:59 
לא השקעתי המון
ואת האמת אני מודע לכך שעם הביטקוין אפשר או לקנות סמים/תעודה מזויפת/סרט פורנו חולני/ רוצח שכיר ומליארד דברים הזויים או למכור אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 19:11 
אבל ברור שבסוף זה יתפוצץ.
באיזשהו שלב תצטרך לקחת את הרווחים שלך ולברוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 19:34 
אמיר כתב:
וולטון היה שם את זה כתב:

הפוך.
היצע מוגבל גורם לדיפלציה, דיפלציה נותנת תמריצים לשבת על הכסף ולהשיג עוד כסף למטרות ספקולטיביות (להבדיל מכסף אמיתי שאנחנו משיגים בשביל שנוכל לקנות דברים).
באינפלציה, ערך הכסף יורד, ככה שיש לך תמריץ לבזבז אותו, ובועה כזו לא ממש יכולה להווצר.

ביטקוין תוכנן כמו שהוא תוכנן בדיוק בשביל שהאנשים שנכנסו בהתחלה יוכלו לעשות מכה.

נ.ב.
אינפלציה זה טוב, טוב מאד אפילו (כל עוד שהיא לא גבוה מדי) אבל אפילו בלי אינפלציה, בכלכלה גודלת, כמות הכסף צריכה לעלות בשביל להמנע מדיפלציה.

כמות הביטקוינים גדלה עם הזמן ועל פי יכולת הכריה שלו כך שלמעשה זה אמור לעצור דיפלציה ולהגדיל את כמות הכסף הכללית בצורה מבוקרת
מצד שני אין מאחוריו שום גוף מסודר שייתן ביטחון למחזיקים בו שמחר המטבע עדיין יהיה שווה משהו :)

לא יודע אם זה יפול יום בהיר אחד או ימשיך לטפס הלאה,
אבל כיום כשגם הכסף שמודפס ע"י ממשלות אינו מגובה בשום דבר (לעומת העבר שזה היה אמור להיות מקביל לכמות הזהב שיש),
אין שום ביטחון שמחר הוא יהיה שווה משהו :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
כמות הביטקוינים גדלה כל הזמן, אבל יש לה גבול עליון והיא לא יכולה לעבור את ה-21 מיליון (כרגע זה על בערך 10).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
כמות הביטקוינים גדלה עם הזמן ועל פי יכולת הכריה שלו כך שלמעשה זה אמור לעצור דיפלציה ולהגדיל את כמות הכסף הכללית בצורה מבוקרת
מצד שני אין מאחוריו שום גוף מסודר שייתן ביטחון למחזיקים בו שמחר המטבע עדיין יהיה שווה משהו :)

אתה מבין שזה שהערך שהכסף עולה זה דיפלציה?
אם זה היה עוצר את הדיפלציה, איך אנשים היו עושים מזה כסף?

pokara כתב:
לא יודע אם זה יפול יום בהיר אחד או ימשיך לטפס הלאה,
אבל כיום כשגם הכסף שמודפס ע"י ממשלות אינו מגובה בשום דבר (לעומת העבר שזה היה אמור להיות מקביל לכמות הזהב שיש),
אין שום ביטחון שמחר הוא יהיה שווה משהו :)
כסף מגובה ע"י הממשלות שמנפיקות אותו.
יש לזה הרבה משמעויות, אבל הכי ברורה מהן היא שהממשלה מתחייבת (באופן מפורש או מובלע) לקנות דברים בכסף הזה ולקבל את הכסף הזה כתשלום, וזה הבדל מהותי.
ומטבע זהב לא יותר מגובה ממטבע פיאט, שניהם מבוססים על דברים שרירותיים לחלוטין, הסיבה שאנשים דוחפים למטבע מבוסס זהב היא שקשה יותר לעשות אינפלציה במטבע מובסס זהב, ואניפלציה, לפחות בגדול וברמת המקרו, זה משהו שטוב לעניים ורע לעשירים, ובדיוק בגלל זה שמרנים דוחפים לכיוון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 20:33 
במקור הביטקוין לא נוצר (על פניו) על מנת שאנשים יעשו ממנו כסף אלא בתור מטבע עולמי מבוקר
זה שכרגע הוא הפך להיות משהו שמתנהג כמו מניה הוא בגלל "יצר הרע" של אנשים שמנצלים את ההזדמנות לעשות רווחים ממנו.

אין ספק שהממשלה כביכול נותנת לך את הביטחון (לפחות הפסיכולוגי) כי השטר של ה100 ש"ח שאתה מחזיק בארנק אכן שווה משהו וגם יהיה שווה מחר משהו,
אבל היות וכיום אין שום פיקוח או מגבלה להדפסת כסף, הסיכוי שמדינה תתמוטט כלכלית והמטבע המקומי שלה יאבד לגמרי מערכו הוא בכלל לא רחוק מהמציאות
(להזכירך את תחילת שנות ה80 העליזות אצלינו עם אינפלציה של 400% לשנה , את ערך המטבע הארגנטינאי שנמחק ולא חסרות דוגמאות רבות אחרות ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:

1. אתה רוצה להגיד לי שאם אתה סוגר עכשיו את הפוזיציה, עשית 12 אלף?
חד משמעית? בלי בעיות?
2. אם כן, למה אתה לא סוגר את הפוזיציה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
חבר הרוויח עד היום 40 אלף שקל..
מפחיד אותי מדי בשביל להכנס לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
במקור הביטקוין לא נוצר (על פניו) על מנת שאנשים יעשו ממנו כסף אלא בתור מטבע עולמי מבוקר
זה שכרגע הוא הפך להיות משהו שמתנהג כמו מניה הוא בגלל "יצר הרע" של אנשים שמנצלים את ההזדמנות לעשות רווחים ממנו.
יצרת כסף שעולה בערך שלו עם הזמן, הדבר ההגיוני לעשות במקרה הזה זה לשבת על הכסף ולמכור ברווח.
זה יצר רע כמו שהרצון לעשות רווח (שנמצא בבסיס של כל הכלכלה שלנו) הוא יצר רע.
pokara כתב:
אין ספק שהממשלה כביכול נותנת לך את הביטחון (לפחות הפסיכולוגי) כי השטר של ה100 ש"ח שאתה מחזיק בארנק אכן שווה משהו וגם יהיה שווה מחר משהו,
אבל היות וכיום אין שום פיקוח או מגבלה להדפסת כסף, הסיכוי שמדינה תתמוטט כלכלית והמטבע המקומי שלה יאבד לגמרי מערכו הוא בכלל לא רחוק מהמציאות
(להזכירך את תחילת שנות ה80 העליזות אצלינו עם אינפלציה של 400% לשנה , את ערך המטבע הארגנטינאי שנמחק ולא חסרות דוגמאות רבות אחרות ).
בטח שיש פיקוח, קוראים לזה בחירות דמוקרטיות.
והסיכוי הרבה יותר רחוק מהמציאות מביטקוין, וזו הנקודה החשובה.

וקצת מעבר לזה, אם הגעת למצב שכסף מאבד מערכו לחלוטין במדינה שאתה חי בה, אני חושב שיש לך צרות טיפה יותר גדולות ממה שהביטקויינים שקנית יכולות לפתור (מה גם שביטקויינים קונים בכסף, ככה שבלי כסף כלכלת הביטקויינים הולכת להתפרק גם היא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 00:44 
KingAlpaca כתב:
zapta כתב:

1. אתה רוצה להגיד לי שאם אתה סוגר עכשיו את הפוזיציה, עשית 12 אלף?
חד משמעית? בלי בעיות?
2. אם כן, למה אתה לא סוגר את הפוזיציה?

אני שוקל להוציא את ההשקעה אבל הוא רק ממשיך לעלות ואני לא רואה משהו שיעצור את זה

רק הצהרה רשמית מאחת המדינות הגדולות שיוצאת נגד הדבר יפוצץ את הבועה הזאת בקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:

אני שוקל להוציא את ההשקעה אבל הוא רק ממשיך לעלות ואני לא רואה משהו שיעצור את זה

רק הצהרה רשמית מאחת המדינות הגדולות שיוצאת נגד הדבר יפוצץ את הבועה הזאת בקרוב

אם היה אפשר לראות את הדברים האלו לפני שהם באים, אנשים לא היו מפסידים כסף בהתרסקויות.

נ.ב.
יש מצב שהפעם זה לגמרי שונה ומצאנו דרך לעשות כסף בלי לעבוד, אבל לא הייתי מהמר על זה יותר מדי כסף.

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 01:40 
יש משהו בדבריך אבל לדעתי זה ימשיך לעלות לפחות בשבוע הקרוב
אם אני אוציא את ההשקעה ויחכה שבוע זה יכול להכפיל את עצמו ולהספיק לי בדיוק
בשביל הטיול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 02:20 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
בשביל הטיול

רק בשביל שאני אהיה ברור, לי אין שמץ של מושג מה הולך לקרות אם ביטקוין מחר, ובהחלט יש סיכוי שזה הולך להמשיך לעלות בטרוף ואתה הולך לעשות ערמות של כסף.
הבעיה היא שבסופו של דבר מדובר בהימור, ולא סתם הימור, אלא אחד שאין לך אפילו שום דרך לדעת את סיכויי הזכייה שלך בו.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 03:01 
zapta כתב:
לא השקעתי המון
ואת האמת אני מודע לכך שעם הביטקוין אפשר או לקנות סמים/תעודה מזויפת/סרט פורנו חולני/ רוצח שכיר ומליארד דברים הזויים או למכור אותו

אני לא הצלחתי להבין גם מהאתר, מה זה בידיוק ביטקוין? אם משהוא רוצה לרכוש תעודה מזויפת, סמים, סרט פורנו חולני או רוצח שכיר, מה בעיה לעשות את זה בצורה הישנה של כסף ואיך זה שונה בביטקוין הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 03:43 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
בשביל הטיול

אמר כל איש שהרוויח כסף מעולם...

אין לי מושג מה יקרה עם המטבע הזה,
אבל תיזהר.
אתה בן אדם.

אם אתה רוצה המלצה שלי,
תבחר משהו מוחלט (תשואה, תאריך),
שאתה מוכר,
ואז תמכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
למה לסכן את כל הרווח שעשית?
תסגור חצי פוזיציה ותשאיר חצי בפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
אשכול הרצה פתטי לחלוטין. די ברור מהסתירות בדברים שכתב פותח האשכול שהוא משקר. סתם נסיון עלוב לגרום לאנשים להכנס לפירמידה שהוא נכנס אליה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
כל הסיפור הזה של הביטקוין יגמר שיכנסו באמאמא של כל הדארקנט וכל החרא הדפוק שעובד דרך ה-TOR.
בנתיים זה עוד לא קורה אבל המודעות של כוחות הביטחון בעולם לנושא עולה וזה עניין של זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 10:00 
RedFox כתב:
כל הסיפור הזה של הביטקוין יגמר שיכנסו באמאמא של כל הדארקנט וכל החרא הדפוק שעובד דרך ה-TOR.
בנתיים זה עוד לא קורה אבל המודעות של כוחות הביטחון בעולם לנושא עולה וזה עניין של זמן.

לפי מה שהבנתי הערך שלו עולה ככל שיותר מדינות מתרסקות כלכלית והאזרחים בהן מעדיפים לקנות ביטקוינים מאשר שהבנק יזיין להם את החסכונות. זה מה שהיה כתוב בכלכליסט או YNET לאחרונה.

אם זה באמת המצב, הוא ימשיך לעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 14:05 
its-sick כתב:
אשכול הרצה פתטי לחלוטין. די ברור מהסתירות בדברים שכתב פותח האשכול שהוא משקר. סתם נסיון עלוב לגרום לאנשים להכנס לפירמידה שהוא נכנס אליה.

אני ממש לא משקר והבוקר הופתעתי לגלות שהוא כבר 250 דולר (!!!)

הצעתי למכירה כ6 ביטקוין שזה בערך יחזיר לי את כסף ההשקעה
נשארו לי עוד כ10 ביטקוין שהערך שלהם כרגע זה 2500 דולר, השאיפה היא להגיע ל400 דולר אבל נראה את קצב העליה

בשבוע וחצי האחרון כל יום הביטקוין פשוט עולה משהו כמו 20 דולר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: