תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 15:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עפ"י ידיעות אחרונות רן בן שמעון על סף סיכום בהפועל
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
כרגיל, יביאו איזה "כוכב" גדול באיזו עסקת התאבדות כדי לשווק מנויים, ירפדו את שאר התפקידים בכל מיני שחקנים סותמי חורים עם חוזים לשנתיים שאת השנה השנייה המועדון יספוג אחרי שיעיפו אותם ועם פלסטרים ותחבושות ננסה להעביר עוד שנה בתקווה להגיע לאירופה ולשרוד כלכלית עוד שנה.
בלי ניהול עם תוכניות ארוכות טווח, אין דרך לעשות את זה שונה.

אתה יודע מה הבעיה?
שצריך להביא כוכב גדול כדי לשווק מנויים. משמע הבעיה היא האוהדים, שבמקום לבוא 'נו-מטר-ואט', מחכים לכוכב בשביל לעשות מנוי.
וזה מתחבר לכל עניין חוסר הסבלנות של הקהל של הפועל מאז הדאבל.

נאמר כאן כמה פעמים שהפועל צריכה לכוון תמיד לאליפות. זה ממש לא נכון. הפועל צריכה לכוון הכי טוב שהיא יכולה במסגרת האילוצים.
כל עוד אין משקיע, צריך לעשות הכל כדי להעמיד קבוצה שתגיע לאירופה. גם אם זה לא סקסי בעיני כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אנטיגונה כתב:
מחירי המנויים בעונה הבאה גם יותאמו לתקציב הדל ולשאיפות הדלות?

35 מיליון זה לא תקציב דל. לא לרוץ לאליפות זו לא שאיפה דלה.
הגישה הזו זה בדיוק מה שהפיל אותנו השנה ויפיל אותנו בשנה הבאה. האפשרות שלך להתמודד עם תקציבים בסדר הגודל של המחלה וחיפה זה רק באמצעות בסיס מקצועי ומאומן. בהתחשב בחריש שצריך לעשות בסגל, אי אפשר להשיג את הבסיס הזה בשנה אחת ותוך כדי תנועה.
מה שכן, ברור שאם יהיה עדכון במחירי המנוי הוא יצטרך להיות כלפי מטה.

העונה למשל מנוי ל-2 ול-13 עלה כ-2000 ש"ח.
למכבי באותם שערים המנוי עולה 1800 ש"ח. אני חושב שגם על המחיר הזה יש הנחה למחדשים אצלם.
אתה חושב שמחירי המנויים אצלנו לא צריכים להיות נמוכים יותר מהמחירים של מכבי, לאור ההבדלים בתקציבים ובציפיות?
או שגם במקרה הזה, מצפים מהאוהדים המסורים להבין את המצב, להמשיך לחלוב אותם במחירי מנויים פלוס עמותה ומהעשירים יותר לאיזה מתקן אימונים/מנהל מקצועי/אלמוג כהן/שכטר, ושכולנו צריכים להבין את המצב, לשלם, לתמוך, ולסתום את הפה ולהימנע מביקורת נוקבת על המצב הקיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 15:22 
הקהל של הפועל עושה הכי הרבה מנויים בארץ, בטח ובטח שביחס למספר האוהדים הכללי שלו.

לבוא אליו בטענות זו חוצפה בקטע הזה. בעלים שיעיז להוציא כזה משפט הוא מנותק, חוצפן, וראוי לכל קללה שיעיפו לכיוון שלו.

שיילך לבית"ר ולחיפה, שם בטח עושים המון מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
פורסם כי בינואר היתה להפועל הצעה להשאיל את דמארי לחצי עונה תמורת חצי מיליון יורו עם אופציה לרכישה ב-2 מיליון יורו נוספים בקיץ. רמון דחה את ההצעה (בצדק).
כלומר, אפשר להניח שאת דמארי ניתן יהיה למכור לאירופה בערך ב-2 מיליון יורו, שזה אומר מיליון יורו לקופה של הפועל (השאר למכבי פ"ת). עם אלרואי ניתן לבצע טרייד עם אחת הקבוצות בליגה תמורת שחקן ראוי תחת חוזה. שאר השחקנים יגיעו כשחקנים חופשיים וחלקם הגדול אמור להשתכר פחות מאלה שעוזבים/פורשים. אם נוסיף את העזיבה של אדל וטוטו היקרים, נקבל תמונה שבה הפועל יכולה להתגבר על הגירעון הקיים גם בלי לקזז 8 מיליון שקלים מהתקציב של העונה הבאה לטובת כיסוי הגירעון. מכירת דמארי לבדה תכסה מחצית מהחוב ואת השאר כאמור ניתן לעשות באמצעות שחרור/חתימה של שחקנים כפי שציינתי.
כוכב-על דוגמת שכטר ניתן להביא באמצעות מימון של גורם חיצוני כמו עם אלמוג, אם ימצאו אחד כזה, לאו דווקא מהתקציב השוטף.

אבל מוקדם מדי להתעסק בכל זה - קודם שיבטיחו את אירופה, אח"כ שיידעו אם יש רוכש ורק בסוף שיחתימו מאמן ויתנו לו תקציב וע"פ זה ייבחרו השחקנים וממילא גם יתואמו הציפיות לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 15:28 
הלוואי שיעשו טרייד אלרואי - מנגה. (בהנחה שר"ג תשאר בליגה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 15:33 
לפחות כמינימום- שיחזירו את רון ציבלין כמאמן כושר, אחר כך אם איכשהו מצליחים להביא את הסרבי לצוות המקצועי זה אדיר, חייבים סוף סוף מישהו שמבין שיתפקד גם כסקאוט.
ושוב לגבי הזרים- חייבים בלי קשר לשנות את הגישה, הליגה הישראלית שווה אם לא נחותה מהרבה ליגות משנה באירופה, מספיק להביא חיזוק מהליגות האלה, אפילו ליגות שלישיות ורביעיות(אני מכוון לאנגליה-לליגות הנמוכות, יש הרבה צעירים בליגות האלה ששווים בדיקה, זה בטח עדיף על כל מיני הזויים מאפריקה וברזיל), ואל תגידו לי שזה בושה, השחקנים שם בכושר הרבה יותר גבוה מאלה הנוכחיים, זה בוודאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
kobster כתב:
אנטיגונה כתב:
מחירי המנויים בעונה הבאה גם יותאמו לתקציב הדל ולשאיפות הדלות?

35 מיליון זה לא תקציב דל. לא לרוץ לאליפות זו לא שאיפה דלה.
הגישה הזו זה בדיוק מה שהפיל אותנו השנה ויפיל אותנו בשנה הבאה. האפשרות שלך להתמודד עם תקציבים בסדר הגודל של המחלה וחיפה זה רק באמצעות בסיס מקצועי ומאומן. בהתחשב בחריש שצריך לעשות בסגל, אי אפשר להשיג את הבסיס הזה בשנה אחת ותוך כדי תנועה.
מה שכן, ברור שאם יהיה עדכון במחירי המנוי הוא יצטרך להיות כלפי מטה.

העונה למשל מנוי ל-2 ול-13 עלה כ-2000 ש"ח.
למכבי באותם שערים המנוי עולה 1800 ש"ח. אני חושב שגם על המחיר הזה יש הנחה למחדשים אצלם.
אתה חושב שמחירי המנויים אצלנו לא צריכים להיות נמוכים יותר מהמחירים של מכבי, לאור ההבדלים בתקציבים ובציפיות?
או שגם במקרה הזה, מצפים מהאוהדים המסורים להבין את המצב, להמשיך לחלוב אותם במחירי מנויים פלוס עמותה ומהעשירים יותר לאיזה מתקן אימונים/מנהל מקצועי/אלמוג כהן/שכטר, ושכולנו צריכים להבין את המצב, לשלם, לתמוך, ולסתום את הפה ולהימנע מביקורת נוקבת על המצב הקיים?

ואם המחלה יעלו את המחירים השנה אז נשווה את המחירים שלנו אליהם ?
אנחנו צריכים להסתכל אך ורק על עצמנו.
השנה היה מקרה נקודתי שהיה צריך להתגייס בשביל לעזור למועדון, זה לא יחזיק לשנה הבאה ואני די בטוח שרמון מודע לכך כי אחרת זה יתפוצץ לו בפרצוף (ובצדק).
צריך לדעת להיעזר בנאמנות של האוהדים ולא לנצל אותה. עוד סימפטום של ניהול נכון, בהמשך למה שהזכרתי בתגובה לראצ'ו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עפ
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הקהל של הפועל עושה הכי הרבה מנויים בארץ, בטח ובטח שביחס למספר האוהדים הכללי שלו.

לבוא אליו בטענות זו חוצפה בקטע הזה. בעלים שיעיז להוציא כזה משפט הוא מנותק, חוצפן, וראוי לכל קללה שיעיפו לכיוון שלו.

שיילך לבית"ר ולחיפה, שם בטח עושים המון מנויים.

אני מסכים שביחס לכמות הכללית, האחוז הפעיל שלנו מכובד וראוי. רק שזה לא שווה כסף, האחוז. רק הפעיל.
ומה לעשות, שאם אתה רוצה 8000 מנויים בשנה הבאה, לפחות 2000 מהם צריכים תמריץ. לא יהייה תמריץ? לא יהייה מנוי.

הטענה שלי לקהל, בלי לחשוב שאני מנותק חוצפן וראוי לקילול, היא שהרבה יותר מ2000 איבדו את הסבלנות שאפיינה אותם עד 2010. פשוט חלקם עדיין מגיעים למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 15:43 
ברור שאם יש שמות יש יותר מנויים, זו עובדה בשטח. בכל קבוצה.

לבוא בטענות לקהל של הפועל על העניין הזה זו חוצפה ואני מאד מקווה שהם לא יעיזו להשתמש בזה כטיעון למשהו.
לוקחים את המחירים הכי גבוהים בליגה יחד עם מכבי, מבקשים עוד כסף לחברות בעמותה, מבקשים מראש להנמיך ציפיות, ואז עוד יבואו בטענות שלא קונים את המוצר שלהם?

אני מאמין ומקווה שלא יושבים שם מטומטמים גמורים ברמה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ברור שאם יש שמות יש יותר מנויים, זו עובדה בשטח. בכל קבוצה.

לבוא בטענות לקהל של הפועל על העניין הזה זו חוצפה ואני מאד מקווה שהם לא יעיזו להשתמש בזה כטיעון למשהו.
לוקחים את המחירים הכי גבוהים בליגה יחד עם מכבי, מבקשים עוד כסף לחברות בעמותה, מבקשים מראש להנמיך ציפיות, ואז עוד יבואו בטענות שלא קונים את המוצר שלהם?

אני מאמין ומקווה שלא יושבים שם מטומטמים גמורים ברמה כזו.

אולי צריך לשווק את זה אחרת, בלי להאשים האשמות ולכוון אצבעות, אבל אין ספק שהקהל הוא המכניס העיקרי למועדון כרגע (וזה בסדר לדעתי).
אין מה להשוות למכבי, כי למכבי יש בעלבית עם כיס בלי סוף. הפועל צריכה כל שקל.

מה שכן, צריך להוכיח לקהל שהכסף נוצל בשביל להחזיר לקהל על ההשקעה (מה שהשנה לא קרה - ואני לאו דווקא מתכוון לכשלון המקצועי).

השאלה היא איך תוכיח לקהל, שמסה מסוימת ממנו צריכה כוכבים יותר מאשר דרך, לעשות מנוי בקיץ. בבקשה, מר שיווק. לך על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
נחכה ונראה, כי בינתיים לא נראה לי שרמון מבין את העניין.
הוא טען במסיבת העיתונאים עם פרדי שבפגרה הם חשבו שהפועל תהיה קבוצת מרכז טבלה העונה.
זה לא הפריע להם לגבות את המחירים האלה למנויים, ועוד להגיד שהם החליטו לעשות לנו טובה ולא להעלות העונה את מחירי המנויים.
הוא אמר שהוא קובע גם את מחירי הכרטיסים.
את המחיר לכרטיס לדרבי הראשון אני לא צריך להזכיר.
גם למשחק בשבת, לצפות שיותר מכמה עשרות בודדות (ובהגזמה) של אוהדי הפועל ישלמו מחירים של 110 ש"ח ו-99 ש"ח למשחק הזה, לא מעיד שהוא מבין את הלך הרוח בקרב הקהל הרחב.

וכשאני קורא את הציטוטים האחרונים, אפשר להבין שכמו שהם מצפים מהאוהדים המסורים העשירים לעזור בכל מיני הוצאות, גם מהקהל הרחב הם יצפו שישלם את אותם מחירים מהעונות הקודמות, כאילו כלום לא השתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 15:51 
הקהל חוץ מהגרעין לא צריך לראות דרך, הוא צריך לראות תוצאות. הקבוצה לא תהיה טובה - פחות אנשים ירצו לראות אותה.
זו המשוואה בעולם האמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 15:56 
19 כתב:
הקהל חוץ מהגרעין לא צריך לראות דרך, הוא צריך לראות תוצאות. הקבוצה לא תהיה טובה - פחות אנשים ירצו לראות אותה.
זו המשוואה בעולם האמיתי.

בדיוק
ולמכור מוצר לא סקסי ואפור כמו הפועל זה לא כזה פשוט
גם אם יש איזשהי "דרך" או "שיטה"
זה בטוח לא עובד על אף אחד במיוחד לא על ישראלים

בסופו של דבר מבינים שרק כסף=כסף, אם יהיה משקיע ויביא שחקנים/מאמן/מנגר/מתקנים ככה אנשים יעשו יותר מנויים, יקנו יותר מוצרים.

קשה להמשיך לתמכר את הפועל במחירים האלו כי המוצר הוא לא אותו מוצר שהיה קיים ב3-4 שנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 16:04 
התפתחות בגזרת המאמן
http://one.co.il/Article/215397.html

ע"פ וואן, הפועל פנתה רשמית לרוני לוי

לדעתי הוא מאמן אוברייטד ואם התחרות היא בינו לבין רב"ש אז אין פה בכלל מקום לספק, רב"ש הרבה יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
יופי, לדעתי רוני לוי יכול יותר להצליח עם מועדון כמו הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 16:11 
היה ברור שבן שמעון יגמגם כשיקבל הצעה מהפועל
הוא מן הסתם מעדיף לחכות לדקה ה90 בשביל לראות מה קורה עם ברצלונה של אוסקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
זו המשוואה בעולם האמיתי.

מצוין
אז אם המועדון רוצה להכניס יותר כסף, אז הוא צריך להבטיח הבטחות.
שוב, כל הדיון הוא בהנחה ואין רוכש, ואנחנו חיים מהיד לפה.

העולם האמיתי זה לא רק מדינת ישראל.
באנגליה קבוצות בליגה השניה והשלישית ממלאות את היציעים במנויים כי צריך. כי בלי אוהדים אין כסף. כי בלי אוהדים אין משחק.
הקהל של הפועל, זה שאתה לא מרשה לי לבקר אותו, דבוק גם הוא במחלה הישראלית שכולה חוסר סובלנות, חוסר סבלנות, ודרישה מיידית לתוצאות.
זה לא תמיד היה קיצוני כל כך.
לפני הדאבל של גוטמן תמיד התגאנו בכך ששחקנים מעדיפים לבוא להפועל כי בהפועל יש סבלנות, יש שקט, הקהל תומך בכל מצב. וזה היה גם נכון אחרי עונות שכמעט ירדנו ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 16:19 
תשווה את ממוצע הקהל של הפועל למדינות בגודל של ישראל.

נ.ב
הקהל לא ממלא את המגרשים כמו שעושים ממנו גם בצ'מפיונשיפ. יש שם מלא משחקים עם חצי מגרש ריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 16:21 
לא רואה איך רוני לוי יכול להצליח לבנות קבוצה טובה בהפועל
גם בגלל האישיות שלו וגם בגלל התנאים שהוא יקבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
תשווה את ממוצע הקהל של הפועל למדינות בגודל של ישראל.

נ.ב
הקהל לא ממלא את המגרשים כמו שעושים ממנו גם בצ'מפיונשיפ. יש שם מלא משחקים עם חצי מגרש ריק.

19, אתה ממשיך לטעון דברים שאני מלכתחילה הסכמתי איתם.
מה שאתה לא עושה, זה מתייחס למה שאני כן אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 16:50 
אני לא מבין את זה.
אם בינואר היה גרעון,למה לעאזעזל הביאו שחקנים בינוניים כמו נחום וקוסטה והשאירו את אדל וטוטו?
למה המועדון הזה לא מסוגל לחשוב צעד אחד קדימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 16:53 
בספורט 5 יש כותרת :
ציטוט:
רמון: "מחכה לשמוע שמסי חתם בהפועל ושפרגי במו''מ''
בעלי האדומים הגיב על הפרסומים שקישרו את רוני לוי לאימון הקבוצה.

אין כלום עדיין בתוך הכתבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
גורמים בכירים בהפועל ת"א אמרו היום ל-ONE: "עם כל הכבוד לרן בן שמעון, בהפועל ת"א רוצים מאמן שכאשר הוא שומע את השם 'הפועל ת"א', הוא מעוניין לבוא ולא מספר סיפורים

מאוד חשוב וקריטי להודיע את זה עכשיו לכתב של One?
ג'יזס קרייסט :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 16:54 
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:
כרגיל, יביאו איזה "כוכב" גדול באיזו עסקת התאבדות כדי לשווק מנויים, ירפדו את שאר התפקידים בכל מיני שחקנים סותמי חורים עם חוזים לשנתיים שאת השנה השנייה המועדון יספוג אחרי שיעיפו אותם ועם פלסטרים ותחבושות ננסה להעביר עוד שנה בתקווה להגיע לאירופה ולשרוד כלכלית עוד שנה.
בלי ניהול עם תוכניות ארוכות טווח, אין דרך לעשות את זה שונה.

אתה יודע מה הבעיה?
שצריך להביא כוכב גדול כדי לשווק מנויים. משמע הבעיה היא האוהדים, שבמקום לבוא 'נו-מטר-ואט', מחכים לכוכב בשביל לעשות מנוי.
וזה מתחבר לכל עניין חוסר הסבלנות של הקהל של הפועל מאז הדאבל.

נאמר כאן כמה פעמים שהפועל צריכה לכוון תמיד לאליפות. זה ממש לא נכון. הפועל צריכה לכוון הכי טוב שהיא יכולה במסגרת האילוצים.
כל עוד אין משקיע, צריך לעשות הכל כדי להעמיד קבוצה שתגיע לאירופה. גם אם זה לא סקסי בעיני כמה.

לא עניין של סקסי או לא. המחשבה בהפועל צריכה תמיד להיות להתמודד על האליפות. זה שבהפועל יש בעיה כלכלית כי אין בעלות יציבה ואמידה על הקבוצה זו בעיה.
אתה מדבר במיקרו וזה בסדר, אבל אתה גם חייב להבין שכמו כל קהל, שהקבוצה טובה מגיע יותר קהל ושהיא לא, אז מגיע פחות.
אין דבר כזה "נו-מטר-ווט" וזה לא קשור לחוסר סבלנות מאז הדאבל, אלא לאופי של קהל.
להגיד לכוון הכי טוב במסגרת האילוצים זה כאילו לא אמרת כלום. זה נכון לגבי כל קבוצת כדורגל ולגבי כל גוף אחד. תמיד תעשה טוב במסגרת מה שאתה יכול. למה אתה אומר אירופה? אולי גם זו תהיה בעיה מתישהו ואז נדבר על פלייאוף עליון, או להישאר בליגה בכלל.
הפועל ת"א הוא מועדון שלא יכול לסבול יותר מדי שנים בלי להתמודד על האליפות ובלי להיות פקטור משמעותי בכדורגל הישראלי. עונה פה ושם זה עוד מילא (למרות שפעמיים בעשור הזה הקבוצה כמעט ירדה ליגה), אבל גם בעונות שהפועל לא התמודדה בסופו של דבר על האליפות, זה היה הכיוון (אני מדבר כמובן על העשור האחרון).
זה ברור שבשנייה שהקהל יראה קבוצה שהמטרה שלה היא בינונית הוא לא יגיע והקהל של הפועל לא שונה משום קהל בנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
להיפך.
להגיד שתמיד צריך לכוון לאליפות זה לא להגיד כלום.
על מה ולמה מועדון בלי כסף יכול לכוון לאליפות?
הוא צריך לכוון את עצמו למשקיע עם כסף, בניגוד לבני יהודה, מתוקף היותו מועדון עם קהל רב ומסורת שנותנים ערך מוסף. אבל צריך להבין שזה לא כזה פשוט.
גם הקהל צריך להבין את זה ולבוא גם אם מראש ברור שלא נקח אליפות.

וכן. אם נכנס לחובות ונאלץ להתמודד על פליאוף עליון, צריך לקבל את זה ולא לצעוק 'אבל אנחנו הפועל'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
רמון: "מחכה לשמוע שמסי חתם בהפועל ושפרגי במו''מ''
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 40578.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 17:17 
לפי קצב הכותרות אפשר לחשוב שעוד 24 שעות נסגר חלון העברות.
אלוהים ישמור מה יהיה בקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 17:26 
אדום נחמד כתב:
להיפך.
להגיד שתמיד צריך לכוון לאליפות זה לא להגיד כלום.
על מה ולמה מועדון בלי כסף יכול לכוון לאליפות?
הוא צריך לכוון את עצמו למשקיע עם כסף, בניגוד לבני יהודה, מתוקף היותו מועדון עם קהל רב ומסורת שנותנים ערך מוסף. אבל צריך להבין שזה לא כזה פשוט.
גם הקהל צריך להבין את זה ולבוא גם אם מראש ברור שלא נקח אליפות.

וכן. אם נכנס לחובות ונאלץ להתמודד על פליאוף עליון, צריך לקבל את זה ולא לצעוק 'אבל אנחנו הפועל'.

מהקהל תרד. לא יקרה. אין 9000 איש שיבואו בכל מצב לא להפועל ולא לאף קבוצה בליגה הזו. גם 6000 יהיה לך קשה להשיג.
מבחינת המועדון, גם אם אין כסף ואי אפשר להתמודד בעונה נתונה על האליפות, צריכה להיות הבנה שזה לא המצב הטבעי. זה יכול לקרות פעם בכמה עונות, אבל זה חייב להיות מצב זמני והאנשים שמנהלים את המועדון חייבים להבין את זה.
שאני קורא כל הזמן שאנשי ההנהלה מצפים לגיוס כספים מאוהדים בשביל להביא שחקנים או צוות מקצועי אני רק מבין כמה המצב חמור.
אלה אנשים שלעולם לא יוכלו לנהל את הקבוצה כי הכל אצלם זה אד-הוק, שרירותי. אין חזון ומנגנון לטווח ארוך.
נגיע לאירופה - תהיה קבוצה טובה. לא נגיע, יעשו מכירת חיסול.
למועדון בריא יש תקציב פחות או יותר קבוע ואם הוא מגיע לאירופה הוא יודע לנהל את ההכנסות משם בצורה נכונה לאורך כמה עונות ולא לשפוך הכל בשנה אחת.
אם הפועל יכולים להעמיד תקציב של 25 מיליון שקל מהכנסות ועוד 5 מיליון מכיסים פרטיים אז התקציב של הפועל צריך להיות 30 מיליון ולא 30 מיליון ועוד מה שאולי ייכנס מאירופה. מקסימום עוד איזה נתח פרופורציונלי ממה שנכנס שמחולק לאורך כמה עונות.
אז אם הגעת לליגת האלופות והרווחת 60 מיליון שקל וחוץ מזה אתה יכול להעמיד תקציב של 30 מיליון, אז מועדון בריא מבטיח לעצמו 40 או 45 מיליון במשך 4 או חמש עונות. בהפועל מחכים לספטמבר ומתחילים להחתים שחקנים ומתחננים לקהל שיעשו מנויים בשביל שיהיה כסף. לא צורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
מדהים מה שהולך עכשיו ב 103.
צנציפר סיפר שיש מקורבים לפרדי בתקשורת שמאיימים על רמון שפרדי לא יגיע לאימון ביום חמישי בגלל שהפועל סוגרים עם רב"ש , למרות שהובטח לפרדי שאם הפועל מגיעה לאירופה הוא נשאר במועדון.
הם התעכבו על עניין ההודעה של רמון בה הוא לא הכחיש שהיתה פניה לרב"ש אלא ההכחשה שלו היתה רק לגבי רוני לוי ומיאטוביץ'.
לא ברור מה קורה פה ביומיים האחרונים. מעניין לדעת מי אחראי למתקפת הספינים ומאיזה אינטרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 17:33 
dino כתב:
ציטוט:
גורמים בכירים בהפועל ת"א אמרו היום ל-ONE: "עם כל הכבוד לרן בן שמעון, בהפועל ת"א רוצים מאמן שכאשר הוא שומע את השם 'הפועל ת"א', הוא מעוניין לבוא ולא מספר סיפורים

מאוד חשוב וקריטי להודיע את זה עכשיו לכתב של One?
ג'יזס קרייסט :bang:

איזה אפסים, ממשיכים את המסורת הבכיינית והוצאת לילכוך של ילדים מוגבלים, סגנון ליוביני טיפוסי, שמישהו כבר יבעט בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: