תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השמחה של זהבי
הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
קארמה.
הבן אדם הזה מתסכל ומכעיס ברמות שקשה להסביר.

אני מקווה (ומאמין באופטימיות זהירה) שבצורה כזו או אחרת הוא יחווה סבל בחזרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אנטיגונה, איך הרצון לא לראות שחקן שלמדתי לשנוא, משחק בקבוצה שלי, הוא שאיפה לבינוניות? אם המשוואה היא לשחק עם 11 ערן זהבים בקבוצה וכתוצאה מכך לקחת אליפות אז לא תודה, פשוט כי אני יודע שיהיה לי הרבה פחות אכפת מקבוצה כזאת.
שי אבוטבול שיחק כל חייו בהפועל תל אביב. למדתי לזהות אותו עם עצמי. את אלירן עטר ואבי נמני למדתי לראות כהפך המוחלט שלי. אז אני אישית לא מסוגל לרצות לראות אותם בהפועל, גם אם הם מביאים איתם אליפות.
אני לא יודע כמה אתה רוצה שהפועל תהיה טובה, אבל אני יודע שאני מאוד מאוד רוצה את זה. ועדיין, כשמשהו גורם לי להרגיש פחות קשור לקבוצה, אני אצא נגדו. בין אם קוראים לו אלי טביב או שקוראים לו "שחקנים שאני מתעב שעוברים בשנייה מהקבוצה השנואה עליי תמורת מספיק כסף".

שחקן לא חייב לגדול במועדון כדי שיהיה חיבור אליו, ע"ע: שכטר, ורמוט, דה-סילבה, לאלה, ובכלל כל צוות הדאבל (לא כולל הבוגדים).
הצלחה גוררת הזדהות.
ברגע שתהיה לנו קבוצה טובה, שנוכל להנות ממנה, אני בטוח שתרגיש יותר מחובר אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
כמו שכתבתי לפני כמה זמן, הדעות שלך באמת יצררו את הפועל בצרור החיים. לכו תאהדו מתנ״ס או תנועת נוער ותשאירו לנו להתעסק בקבוצת כדורגל הישגית.

לך תאהד את בארסה, תקנה לעצמך כרטיס טיסה, תקנה בדיוטי, תראה את קו החוף הציורי ותתור את פארק גאודי לפני משחק מדהים של טיקי טאקה גאוני עם שלושער של מסי.
תשאיר לנו את הכדורגל עם 2 קסטה ב10 ושחקני נשמה, שאולי אין להם טיקי טאקה, אבל הם מבינים למה אני רוצה את האשכים של זהבי על מקל.
בלי הרומנטיקה שכולכם בזים לה, אני לא מצליח להבין מה אתם מחפשים בכדורגל הישראלי או בכדורגל בכלל.

נ. ב. סתם.... אני מרשה גם לך לאהוד את הפועל, אפילו אם בחזונך היא מפלסטיק או פולימר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין שקשה לך ולדומיך להתמודד עם הטיעונים הרציונליים שמועלים פה, אז נוח לברוח לכל מיני מחוזות "בארסה" או "מכביזם" למיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 19:05 
מונטוליבו לא חגג במיוחד אחרי השער שלו היום, כשכאמור, הוא די ספג התעללות בעונה האחרונה שלו בפיורנטינה מצד ההנהלה, וגם מצד חלק מהקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
האדום הצורר כתב:
אנטיגונה כתב:
Shacham כתב:
בלי קשר, מישהו כאן מדמיין את עצמו מוצן לשירן ייני אם הוא עובר להפועל כמו שהם עושים לזהבי? מרים על הכתפיים ושר לו שירים יותר מלכל שחקן חוץ מעטר?

באמת שזה די עלוב.

ייני זה לא דוגמא.
אבל כן, אם למכבי יש שחקן שאני חושב שהוא מספר אחת בארץ מבחינת יכולת, אז בוודאי אשמח לקחת אותו מהם.
לשיר אני לא שר לאף אחד, אבל עברו במכבי לא יזיז לי את הביצה השמאלית.
כל הרומנטיקה הזאת לא מעניינת ולא רלוונטית.
אני רוצה את השחקנים הטובים ביותר בקבוצה שלי ולא במתחרות שלי.
ואם הם מצדיקים את ההבאה שלהם, אז אני מתחבר אליהם יותר מאשר לכל מיני אבוטבולים וגורדנות, או איך שקוראים להם "שחקני נשמה" וכאלה.

ואני אוהב תמיד את שי אבוטבול פי 400 בערך מכל מיני ערן זהבים.

למה לעזאזל?!
למה???!!!

ובמיוחד כשאתה מסתכל לאחור כמעט ואין שחקן בשנים האחרונות שקיבל כל כך הרבה כסף עבור תמורה כל כך דלה בהפועל. נכון חלק לא באשמתו ובגלל פציעות. אבל בסופו של דבר לצערי הרב שי לא מספק את התמורה שהוא מקבל
( חוץ מאולי להיות "סמל" של כמה פאנטיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אני מבין שקשה לך ולדומיך להתמודד עם הטיעונים הרציונליים שמועלים פה, אז נוח לברוח לכל מיני מחוזות "בארסה" או "מכביזם" למיניהם.

הוא דווקא מעלה נקודה די רציונלית בנוף של אהדת הספורט.

ובכל זאת, איך אתה יכול בכלל להתלונן על כך שאנשים מעלים טיעונים לא-רציונליים.
הסיבה היחידה שלכולנו אכפת מהפועל היא אי הרציונליות.
זה לא כאילו יוצא לך רווח אישי מניצחון של הפועל. נטו סנטימנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
מה הקשר של טיעונים רציונליים לאהדה של קבוצת כדורגל?
ואני לפחות לא שולח אוהדים לאהוד קבוצות אחרות, במן שחצנות של מי שגילה את האור.
כל מי שמתרגש משחקן בית הוא "ילדה עם קוקיות"?
הגישה הכאילו אנאליטית שלך למצב הקבוצה משעשעת בסלקטיביות שלה.
אולי לשיר "מי שלא קופץ צהוב" זה בוגר וראציונלי? אולי חישוב אנליטי הביא אותך למסקנה שזה בסדר לפספס יומולדת של בת הזוג כי "זה דרבי"? או לעמוד בחוץ ולחכות לאוטובוס של מכבי שיצא מהחניה בראשון?

כל הגישה המתנשאת בדיון הזה ובדיון על העמותה לא משכנעת. אני פה בגלל הרומנטיקה. אני ילדה עם קוקיות שקוראת בשקיקה את ה" סיפורים" שמוכרים לי לפני דרבי, אוהבת את שי אבוטבול, ספורי ומתן נאור, רוצה להיות מקצוען באהדת כדורגל? אני מניח שיש מחזות טובים יותר מהליגה הישראלית והפועל ת"א ( אבל פה אני כמעט מתדרדר שוב ושולח אוהד לאהוד קבוצה אחרת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
אני לא טוען שאהדה היא משהו רציונלי ואהיה האחרון לטעון את זה. מה שכן, כבר שנה שמנפנפים לכם בעובדות מול הפרצוף ואתם בוחרים לעופף בספירות אחרות של סוסי פוני וקשתות. רדו לקרקע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 19:19 
שחקן כדורגל צריך להיות קודם כל שחקן כדורגל
אני מאד אשמח אם אחרי שהוא עשה את ההכי טוב שלו, גם יהיה איכפת לו מהמועדון, והוא ייתן כניסה במישהו שעושה עולה מדקה 70.

זה שכשהוא היה ילד הוא גר יותר קרוב למגרש של הפועל מאשר למגרש של מכבי, יביא אותו עד למקום מסויים בצ'אנסים שמגיעים לו, אבל רק עד המקום הזה. לא מעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
הטיעונים שלך מסתדרים לערן זהבי בול.
אם אלו השיקולים של איזה שחקן לאהוד וכמה קרדיט לתת לו, אז למה באמת אנו מצפים להתנהגות אחרת משחקן פרט למיקסום הרווחים שלו בכל נקודה נתונה בקריירה?
הרי בכל מקרה כשהוא ירד ביכולת יתייחסו אליו כמו לזבל וינבלו לעברו את הפה מהיציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 19:30 
אם שחקן יורד ביכולת לאורך זמן, אז הוא צריך לעבור לשחק בקבוצה שמתאימה ליכולת שלו.

לא חושב שיש בעייה עם שחקנים שחותמים איפה שמציעים להם יותר כסף, יש להם עשר שנים קריירה, הם באמת צריכים למקסם את הרווח שלהם. זו ההתנהגות שאני מצפה משחקנים, אני מעריך את אלה שלא מתנהגים ככה במיוחד.

ויש הבדל גדול בין להבין את זה, לבין לקלל שחקנים של הפועל. אני לא מקלל שחקנים של הפועל שלא מעצבים של שנייה על טעות ספיציפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 22:41 
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2631078
ציטוט:
חמש הפציעות הכי מחרידות בספורט

קשה לבחור, אני הייתי הולך על הפציעה של הנריק אנדרסן.
עוד העונה, אמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 13:27 
אם כבר זהבי
רק אני חושב שזה כדור שאדל היה צריך לקחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 14:14 
אלון כתב:
אם כבר זהבי
רק אני חושב שזה כדור שאדל היה צריך לקחת?

נראה לי שכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 14:15 
קליימן היה לוקח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
ערן כתב:
כמו שכתבתי לפני כמה זמן, הדעות שלך באמת יצררו את הפועל בצרור החיים. לכו תאהדו מתנ״ס או תנועת נוער ותשאירו לנו להתעסק בקבוצת כדורגל הישגית.

לך תאהד את בארסה, תקנה לעצמך כרטיס טיסה, תקנה בדיוטי, תראה את קו החוף הציורי ותתור את פארק גאודי לפני משחק מדהים של טיקי טאקה גאוני עם שלושער של מסי.
תשאיר לנו את הכדורגל עם 2 קסטה ב10 ושחקני נשמה, שאולי אין להם טיקי טאקה, אבל הם מבינים למה אני רוצה את האשכים של זהבי על מקל.
בלי הרומנטיקה שכולכם בזים לה, אני לא מצליח להבין מה אתם מחפשים בכדורגל הישראלי או בכדורגל בכלל.

נ. ב. סתם.... אני מרשה גם לך לאהוד את הפועל, אפילו אם בחזונך היא מפלסטיק או פולימר.

יפה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 21:42 
נשיקה צרפתית כתב:
deep red כתב:
ערן כתב:

מקסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
deep red כתב:
ערן כתב:

מקסים

מבחינתנו האידאל הוא שחקני על כמו שכטר ודה-סילבה שמפרקים את מכבי ונותנים לה ארבע חתיכות.
מבחינתכם האידאל הוא פנסיונרים פתטים כמו אבוטבול שמקבלים רביעייה במכבי ובדקה התשעים אפילו להפיל לרצפה את זהבי ימ"ש לא מצליחים.
זה כל ההבדל בינינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 22:07 
bruno conti כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
deep red כתב:
ערן כתב:

מקסים

צודק. תנאי ראשון לבניית קבוצה עם נשמה, רומנטיקה (או איך שלא תרצו), זה קבוצה מחורבנת עם שחקנים גמורים. בשלב השני מביאים מאמן חסר מושג ומשם זה כבר זורם יופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 22:08 
יובל ,
הייתי ציני ....
לתומי חשבתי שזה ברור.
ולעניין עצמו, זה לא שחור לבן ולא צריך להיות קיצוני לשום כיוון.
האידיאל הוא מחלקת נוער בריאה שממנה עולים בכל שנה 2/3 שחקנים לסגל הבוגר.
זה הדבר הכי בסיסי שיכול וצריך להיות בכל מועדון תחרותי, אחרת לילדים בני 12/13
אין לאן לשאוף .
בנוסף כמובן ששם המשחק היום הוא כסף והרומנטיקה נעלמת לה,
ביום שיהיה לך גולדהאר משלך לא אמורים להיות מעברים כמו של זהבי ושכטר...
למרות שהאחרון לא שחקן בית.
גולדהאר משלך זה האידאל , עכשיו בוא נמצא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2013, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
יובל ,
הייתי ציני ....
לתומי חשבתי שזה ברור.
ולעניין עצמו, זה לא שחור לבן ולא צריך להיות קיצוני לשום כיוון.
האידיאל הוא מחלקת נוער בריאה שממנה עולים בכל שנה 2/3 שחקנים לסגל הבוגר.
זה הדבר הכי בסיסי שיכול וצריך להיות בכל מועדון תחרותי, אחרת לילדים בני 12/13
אין לאן לשאוף .
בנוסף כמובן ששם המשחק היום הוא כסף והרומנטיקה נעלמת לה,
ביום שיהיה לך גולדהאר משלך לא אמורים להיות מעברים כמו של זהבי ושכטר...
למרות שהאחרון לא שחקן בית.
גולדהאר משלך זה האידאל , עכשיו בוא נמצא אותו.

אז לא אתה, מי שכתב ואלה שהזדהו איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: