ירדן כתב:
הפורום הזה באמת הוא דבר לגיחוך לפני כל הדברים שצוחקים עליו בפורום עצמו. אנשים פה כל כך מאוהבים בתדמית הלוזר ובעצמם שהם יגחכו ויזלזלו בכל דבר וכל אדם, העיקר שזה יושב להם טוב על האג'נדה שכל העולם זין ואני מגניב וחסר מזל. כשזה מכבי עושה ניסיון מס' 893 להפוך לקבוצת כדורגל נורמלית, וקרה מקרה וזה הצליח לה (אחרי שלל מקרים בהם לא הפריע להם לצחוק וללגלג על מכבי), זה "תשיות" , ו -"התמדה לתווח ארוך", " אין לנו צ'אנס", "מכבי סל אימפריה 2" וכנראה שהגיע הזמן לשחק עם הקפסולות מתחת לשיניים. לעומת זאת, כשהפועל מדברת על משהו שדומה למקצוענות, התגובות הם היסטריות. "באמא שלכם", "חייב להיות ספין", "בן אדם נואש", דאחקות על חיים רמון, קשקושים על קובי סידי וכו'. כמו שיובל אמר, נראה כאילו חלק מהאנשים יסבלו עם חס וחלילה יקרו דברים טובים להפועל. אף אחד לא מרוצה מהמצב הנוכחי, וכולם רוצים בעלים עשיר ובזבזן אבל אין כרגע, והקנאה שלכם למכבי ויותר מכך הזלזול בהפועל ובכוח שלה קודם כל פוגע בכם אישית, והאמת שזה נהיה כבר דיי מצחיק לראות כל פעם עאת בוכמן עולה לפורום לפעם ביום או יומיים ושם אותכם בפרופורציות וסותם לכם את הפה.
ביום שהקהל של הפועל יהיה קצת פחות ציני, קצת יותר תומך, והרבה יותר חכם, אנחנו נעשה את הקפיצה הכי גדולה.
זה נכון שיש להרבה אוהדים תדמית יותר מדי לוזרית ושל אנחנו הפועל ובהפועל שום דבר לא יכול להיות נורמלי וזה מרגיז לפעמים
אבל לצערי הבן אדם שעומד בראש המועדון הראה שהוא בדיוק אותו דבר
בגלל זה קשה לי לפחות להיות אופטימי
שלא נדבר על זה שאין לו יכולות תקציביות בכלל אז נראה לי מוזר שבן אדם שהיה מנהל מקצועי בריאל מדריד ירצה להגיע לפה