תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השמחה של זהבי
הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 07:12 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
אדום מטלי כתב:
כבר חודשים שאוהדי הפועל מאחלים לזהבי כל מיני מיתות משונות ופציעות למינהן, מקללים ומבזים.
זה מפתיע שהוא שונא את האוהדים הללו?

מה שמפתיע באמת הוא כל האוהדים שלא לומדים, ופעם אחר פעם נופלים בפח שהם טומנים לעצמם. ואני לא מדבר על אוהדים בני 14, אני מדבר על אנשים מבוגרים, שקולים, שאפילו כותבים מאמרים מלומדים בעיתונים מכובדים.

הדימיון שלכם יוצר מציאות מדומה בתוך הראש שלכם, כאילו יש איזה שחקנים שגיבים ונפלאים בנאמונתם, שכל מה שמעניין אותם הוא טובתה של הפועל תל אביב, ועל כך יתנו את חייהם. כאמור - זה רק בראש שלכם, ואין לזה שום קשר למציאות. ואז שחקן נהפך לנערץ, רק כי הוא עושה את העבודה שלו - כמו שכל אחד עושה את עבודתו - ואולי גם במקרה היה בזמן הנכון במקום הנכון לתת שער אליפות.
רק ההערצה הזאת, שהיא פרי של דמיון מפותח שמתעלם מהמציאות פעם אחר פעם, יכולה להפוך שחקן לבוגד. כמובן שהבגידה היא שוב בתוך הדימיון שלכם, שהרי אותו אובייקט מעולם לא היה נאמן, לכן אין לו במה לבגוד.

מילא, תמימות יכולה להיות נחלתו של מישהו פעם אחת, ואז המציאות טופחת על פניו. אבל שוב, ושוב?

יתכן שאתם נהנים לשנוא, ואז שחקן שעובר את הכביש מתאים לכם בדיוק לסרט שהמצאתם, ומאפשר לכם להפעיל את השנאה הזו.
אם לא כך, זו פשוט טיפשות.

מסכים עם כל מה שאמרת,וגם אני רק הסברתי את הסיבות,לא באתי אליו בטענות על אופן החגיגות אבל להבדיל ממך גם לא הכחשתי שאני בין המקללים ומייחלי הפציעות הביזאריות למינהן.
זה המחיר על אותן קללות שאת רובן הוא הרוויח ביושר,לא כולל אלה העוסקות בבנו.
רבות ידובר על הסיבות שבגללן ערן זהבי לא בהפועל,ותמיד יהיו גרסאות סותרות.
בשורה התחתונה עוד בתקופה שרק קראו לו ״בוגד״ רחמנא ליצלן,בתקופת הקמפיין ״המוצלח״ של יוסי האדום בפייסבוק,הוא הראה שהוא לא סופר אף אחד מאיתנו ומה שמעניין אותו זה $ בלבד.
אז מה בא לפני-הקללות הקשות או ״אני 100 אחוז צהוב״,ומה גורם בכל זאת לשחקן בית שחייב למועדון האם את הקריירה שלו להגיד באימון ״הפועל זונה״ אל מול הקהל המשולהב בצהוב?
אז היתה הרבה זוהמה גם מצד זהבי,בעיקר בכל מה שקשור לאותם אוהדים מאחורי הקלעים שניסו להחזיר אותו: שקרים והשמצות ועוד דברים שכנראה כבר לא נדע לעולם.
ועדיין עם כל זה-איפה שימון גרשון ואיפה זהבי,איפה אניימה להבדיל אלף הבדלות ואיפה זהבי?
אני בטוח שגם גרשון ספג קללות לא פחות קשות מזהבי עם עזיבתו לבית״ר ומעולם לא התקרב לרמת כפיות הטובה שלו וההתגרות המוחצנת-בשדה התעופה,בתקשורת ובקרית שלום.
גרשון לכל היותר מאוד שמח על הגביע ההוא ב-2008 על חשבוננו,ובעוד כמה ניצחונות.
הניף אגרוף לאויר משמחה,חגג עם אוהדיו החדשים.
לגיטימי ומובן.
כנ״ל אניימה שרק אחרי שספג אתמול אינספור קללות מאחורי גבו סימן ״4״ באצבעותיו.
גם אותו אני מסוגל להבין.
זהבי אם היה לו את הפאסון של שניהם היה יודע להתעלות מעל הרגשות,לזכור איפה הוא ומאין הוא בא,וגם שיש הרבה אוהדים שלא קיללו אותו,עשו מאמץ להחזירו ועד הרגע האחרון קיוו לטוב.
אניימה ושימון גרשון זה שני אנשים שאני מסוגל לפגוש ברחוב ולדבר איתם יום אחד.
על גרשון אני כבר לא כועס,אם כי לא הייתי מוכן שכף רגלו תדרך במועדון שוב.
זהבי גם בלי הקללות אליו (שהיו כאמור גם נחלת שימון גרשון עם לא פחות ארס ועוצמה) הוא טינופת שבכל מקרה לא היה יודע לכבד ולהוקיר מועדון שבנה ועיצב אותו וקהל שברובו המוחלט עמד מאחוריו והעניק לו אהבה גם בימים פחות טובים.
איפה ערן זהבי ואיפה שימון גרשון.
אני מבחינתי אמשיך לקלל אותו כל קללה אפשרית שקשורה לרצועות ופציעות ולאופי המסריח והבוגדני שלו,לא כולל סרטן ואיחולי מחלות ומיתה לבנו ולשאר משפחתו.
וכמו שאמרתי,אני יודע שזה תמיד יהווה בשבילו תמריץ לחגוג כמו שחגג אתמול.
אני מאוד מקווה שהגלגל ימשיך להסתובב וערן זהבי ישלם מחיר על ההתנהגות כפוית הטובה שלו ועל היריקה בפרצוף של המועדון והאוהדים שעשו אותו למה שהוא.
דבר אחד ברור לי: ברגע שה״הם״ יתחילו יום אחד להכשל,הוא הראשון יהיה לקבל את האש בתור מי שהפיל עליהם את המהלומה הכואבת ביותר בהתקפה האחרונה של עונת 2009/2010
הם יזכירו לו מאיפה הוא בא טוב טוב,ואז הבחור הרגיש יחפש בית חדש.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 07:38 
הקריירה שלך עוד ארוכה ערן (נקווה שלא) , יום אחד נתפוס אותך שאנחנו למעלה ואתה למטה ונמרר לך את החיים.
טפי,בן אדם כלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 07:38 
אוגוסטוס היל כתב:
אדום מטלי כתב:
כבר חודשים שאוהדי הפועל מאחלים לזהבי כל מיני מיתות משונות ופציעות למינהן, מקללים ומבזים.

מה שמפתיע באמת הוא כל האוהדים שלא לומדים, ופעם אחר פעם נופלים בפח שהם טומנים לעצמם. ואני לא מדבר על אוהדים בני 14, אני מדבר על אנשים מבוגרים, שקולים, שאפילו כותבים מאמרים מלומדים בעיתונים מכובדים.

הדימיון שלכם יוצר מציאות מדומה בתוך הראש שלכם, כאילו יש איזה שחקנים שגיבים ונפלאים בנאמונתם, שכל מה שמעניין אותם הוא טובתה של הפועל תל אביב, ועל כך יתנו את חייהם. כאמור - זה רק בראש שלכם, ואין לזה שום קשר למציאות. ואז שחקן נהפך לנערץ, רק כי הוא עושה את העבודה שלו - כמו שכל אחד עושה את עבודתו - ואולי גם במקרה היה בזמן הנכון במקום הנכון לתת שער אליפות.
רק ההערצה הזאת, שהיא פרי של דמיון מפותח שמתעלם מהמציאות פעם אחר פעם, יכולה להפוך שחקן לבוגד. כמובן שהבגידה היא שוב בתוך הדימיון שלכם, שהרי אותו אובייקט מעולם לא היה נאמן, לכן אין לו במה לבגוד.

מילא, תמימות יכולה להיות נחלתו של מישהו פעם אחת, ואז המציאות טופחת על פניו. אבל שוב, ושוב?

יתכן שאתם נהנים לשנוא, ואז שחקן שעובר את הכביש מתאים לכם בדיוק לסרט שהמצאתם, ומאפשר לכם להפעיל את השנאה הזו.

די עם הצדקנות המתנשאת הזאת.
אהדה לקבוצת כדורגל היא תהליך רגשי מאוד משמעותי (עבור חלקנו, לפחות).
כולנו מבינים את המאפיינים של העידן המודרני, ועדיין יש כללי משחק מסויימים שנהוד לשחק בהם.
מה בדיוק ציפה ערן שעבר למכבי, שיקבל אהבה? אני בטוח שלא, אבל מה, במקום להתגרות ולהתריס ולהתנהג כמו ילד מטומטם, יש ציפייה לכבוד כלשהו למועדון ולאוהדים.
ההתנהגות שלו היא דבר שלא ראיתי מעולם. לשיר "הפועל זונה" עם אוהדי מכבי שנייה וחצי אחרי שהוא חתם שם, ולחגוג באובר חגיגה כשהוא מבקיע בדרבי זו שפלות והתנהגות דוחה.
מאחל לו בחום את מה שערן כתב.

אגב, תראה את ההבדל בינו לבין אניימה. אין לי מילה רעה להגיד על ויני. מילה (ואני מניח שגם לאחרים לא, ולא רק בגלל שהוא זר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 07:42 
בן זונה שלא ברא השטן. אבל אני לא דואג, יום אחד הוא יפצע יכשל או ימות, ואני אהיה שם כדי להתפוצץ מצחוק ואושר. גלגל מסתובב יא בן אלף זונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
יש לו עוד ספיחי משפחה שבאים למשחקי הפועל?
האבא אולי? פחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
לא כי ואן פרסי קיסל זר ורדים כשעזב את ארסנל ליונייטד ועדיין ידע לתת כבוד למועדון שהיה בו 8 שנים.
זהבי קיבל שנאה ובצדק וכשבחר את שבחר היה לו ברור שזה מה שיקרה.
ההתנהגות שלו היא נטו בגלל שזה זהבי, מאוהב בתחת של עצמו ושום דבר אחר לא מעניין אותו
התנהגות עלובה של בן אדם קטן ולא רק במשחק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
איך אפשר לצדק את ההתנהגות שלו?
גם אם שי עצבן אותו, וגם אם כמה אוהדים קיללו אותו בפייסבוק.
עדיין יש אלפי אוהדים שלא עשו לו כלום. למה להם זה מגיע?

וכמה טוב שיש פה איזה בלאדסאקר שמציק אחרי הפסד מדכא כזה. תמות גם אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: השמחה של זהבי
הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
זהבי זה לא שחקן כדורגל ולא בן אדם.
אף אחד לא אוהב בוגדים, גם אלה שלטובתם הוא בגד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 09:04 
אדום מטלי כתב:

גרשון חטף לא פחות (אם לא יותר) ולא פצה את הפה, לא על המועדון ולא על האוהדים
וגם לא חגג בצורה מוגזמת.
זהבי הוא לא הראשון שעובר למכבי.
אף אחד לא התנהג כמוהו בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
וגם לא חגג בצורה מוגזמת.

אולי זה לא כמו זהבי, אבל אני לא אשכח לו את ה"ריצת שחרור" שלו בטדי אחרי שהפסדנו שם. שימות גם הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 09:28 
למרות שזה מעצבן
אין מה לעשות הבנאדם עבר לקבוצה והוא מראה מחוייבות של 100 % למשחק ולקהל ...הלוואי והשחקנים שלנו היו מראים מחוייבות כמו שהוא מראה
אם זה היה הפוך ושחקן עבר של מכבי היה קופץ על הגדרות שלנו אחרי מספרת לאניימה, היינו עפים באויר.

יאללללה כבר בא להקיא מהבכיינות הזו על זהבי ועוד יותר מהגועל נפש של הנסיון לשבור לו את הרגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
יוחאי כתב:
למרות שזה מעצבן
אין מה לעשות הבנאדם עבר לקבוצה והוא מראה מחוייבות של 100 % למשחק ולקהל ...הלוואי והשחקנים שלנו היו מראים מחוייבות כמו שהוא מראה
אם זה היה הפוך ושחקן עבר של מכבי היה קופץ על הגדרות שלנו אחרי מספרת לאניימה, היינו עפים באויר.

יאללללה כבר בא להקיא מהבכיינות הזו על זהבי ועוד יותר מהגועל נפש של הנסיון לשבור לו את הרגל.

מחוייבות לקבוצה זה להתגרות ולזלזל באוהדים והמועדון שגידל אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 09:53 
זה מחוייבות לקבוצה:
http://img823.imageshack.us/img823/5539 ... pfgdbp.mp4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 09:55 
בשעתיים בעבודה שלושה אוהדי מכבי, בלי אוהדי קבוצות אחרות בנוסף, אומרים שהיה לגיטימי לגמרי להרים אותו באוויר.
הם נהנו ממה שהוא עשה מהצד שלהם, אבל הגונים מספיק להגיד ששחקן כזה מזמין כניסה אחר כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 10:00 
זה לא הקללות ולא הריב שלו עם שי/טועמה.זה פשוט ליקוק בתחת של אוהדי מכבי מהשניה הראשונה כדי שייקבלו אותו כאחד משלהם.
זהבי,יש לי "חדשות" בשבילך.ברגע הראשון שיפסיק ללכת להם,אתה הראשון שהם יקללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
שחקן כזה מזמין יריקה אקראית ברחוב כשהוא עובר השרמוטה הזה.
גם אם היה הפוך אני לא חושב שאוהדי הפועל היו מתחברים לכזה לקקן מסריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 10:02 
nati כתב:
ברגע הראשון שיפסיק ללכת להם,אתה הראשון שהם יקללו.

נקווה שכבר בעונה הבאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
חבל על העצבים.
בשני הדרבים שלו במדים הצהובים, המחלה אירחו את המשחק והוא שיחק מול 10,000 תומכים.
אנחנו נקבע מה תהיה עוצמת השנאה אליו בדרבי הבא.
אישית, הוא לא באמת מזיז לי. כתבתי כבר שבעוד 5 או 6 שנים אף אחד כבר לא יזכור אותו והוא לא יהיה שייך לשום מקום, אדם ללא זהות חוץ מהסימן של הדולרים. סוג של זנדברג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 10:47 
שיגמור כמו מני לוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 11:13 
בני12 כתב:
אדום מטלי כתב:

וגם לא חגג בצורה מוגזמת.

אז זה שגרשון חטף את כל החרא הזה ולא הגיב ככה, והיה יותר מאופק זה אומר שגם זהבי צריך להתאפק? אני לא מצדיק את התגובה של זהבי, הוא אידיוט, אבל היא מובנת לי. ומה עם ההתנהגות של האוהדים ושל רוב הכותבים כאן בפורום, היא לא מוגזמת, שלא לומר מטופשת?
אני לא שם קצוץ על זהבי. הוא לא בוגד בעיני כי אף פעם לא היה נאמן, לא שונא אותו ולא מאחל לו מחלות, רק שייכשל בקבוצתו החדשה.

אם אנשים נהנים מהדמיון המפותח שלהם ומסרטים שהם יוצאים לעצמם בראש - סבבה, תמשיכו. אבל אם כל הסאגה של זהבי לא עושה להם טוב, שפשוט יפסיקו לדמיין את כל האבירים הגיבורים והנערצים ואת הבוגדים הנאלחים, יסתכלו על המציאות המציאות כמו שהיא, ויהיה להם הרבה יותר קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 11:20 
אף אחד לא מדמיין אותו כאביר. מצפים ממנו לא להיות חרא.
אם נקודת המוצא שלך היא שכולם חרא, אז זו ראייה קצת עצובה של העולם.

הקהל של הפועל לא עשה לו כלום, אפילו לא שרקו בוז כשהוא נגע בכדור. שלא לדבר על לפני שהוא חתם שם, אפילו ניסו לגייס כסף כדי להחזיר אותו.

באמת, אלה אנשים שמגיע להם שיחגגו להם על הראש. ממש מוגזם מה שעשו לו מאז שהוא עבר, מפתיע שהוא לא נשבר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
כולם פה צודקים, ניתן לראות את זה בדרכים שונות.

הדבר היחיד הוא שאני עדין לא מבין איך אפשר לאחל, גם לשחקן שחגג בצורה מוגזמת, או עבר למכבי או עשה ככה וככה (לא רצח אף אחד), איחולים כמו "שישבור רגל כמו שחקן המכללות". בא לי להקיא. ואני לא מאוהביו של זהבי, אף פעם לא התחברתי אליו.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
מאחל לו שבר פתוח, כמו שהיה להוא בכדורסל השבוע. שיצטרכו לשים לו מסיכת חמצן כשיורידו אותו על אלונקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
ערן כתב:
מאחל לו שבר פתוח, כמו שהיה להוא בכדורסל השבוע. שיצטרכו לשים לו מסיכת חמצן כשיורידו אותו על אלונקה.

הכנסת לי. טוב שלא ציטטת לפחות את איחולי הסרטן. גם משהו.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
עזרא כתב:
ערן כתב:

כבר ציינתי שאני לא מזכיר את המחלה הארורה הזו.
חוץ מזה לא ברור לי למה אני בכלל עונה לך,אבל זה ציטוט מהמוצדקים שיש מר מוסר שאול טביבי ובניו שבא להציק פה לכולם אחרי דרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
זהבי טוען שהוא גם חגג ככה שהוא כבש במדי הפועל בדרבי.
וואלה לא זכור לי מקרה כזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
bloodbrother כתב:
עזרא כתב:
ערן כתב:

כבר ציינתי שאני לא מזכיר את המחלה הארורה הזו.
חוץ מזה לא ברור לי למה אני בכלל עונה לך,אבל זה ציטוט מהמוצדקים שיש מר מוסר שאול טביבי ובניו שבא להציק פה לכולם אחרי דרבי.

אני רוצה להאמין שהיית מרגיש חמלה אפילו כלפי ערן זהבי אם אכן היה שובר כך את הרגל והיית רואה את זה.

מעבר לזה, שיהיה לך יום טוב, יקירי. :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 12:00 
IdanTheLittle כתב:

מה הקשר בכלל? כל מה שאומרים לו זה שכשאתה עובר מקבוצה מסויימת ליריבה השנואה שלה, יש קוד התנהגות מקובל שאחד מהכללים המרכזיים בו זה לחגוג בצניעות במידה ואתה כובש שער נגדה.
כלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
IdanTheLittle כתב:

מה הקשר בכלל? כל מה שאומרים לו זה שכשאתה עובר מקבוצה מסויימת ליריבה השנואה שלה, יש קוד התנהגות מקובל שאחד מהכללים המרכזיים בו זה לחגוג בצניעות במידה ואתה כובש שער נגדה.
כלב

יש הבדל בין לעבור בין יונייטד לברצלונה, לבין לעבור בין הפועל למכבי. אם אתה משחק במכבי, אתה לא יכול לחגוג בצניעות גול. אבל, וזה אבל גדול... מכאן ועד להתלהם עם הורדת חולצה המרחק גדול. כך שהוא אכן "כלב" (לא במובן של החיה המופלאה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 12:50 
bloodbrother כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
IdanTheLittle כתב:

כלב

יש הבדל בין לעבור בין יונייטד לברצלונה, לבין לעבור בין הפועל למכבי. אם אתה משחק במכבי, אתה לא יכול לחגוג בצניעות גול. אבל, וזה אבל גדול... מכאן ועד להתלהם עם הורדת חולצה המרחק גדול. כך שהוא אכן "כלב" (לא במובן של החיה המופלאה).

למה צריך להיות הבדל?? ולמה אי אפשר לחגוג בצניעות??

בנאדם צריך לכבד את המועדון שגידל אותו, ואם ואן פרסי ורונלדו יכולים לחגוג בצניעות בקרבות יותר גדולים מדרבי אז גם הזין הזה יכול גם.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: