תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 23:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 144 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הבטחתי ולכן אקיים: המצע של יובל לידור בבחירות ל"אדומים"
הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 06:32 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
זה לא יאמן. מי שיש לו דעה מגובשת מה יש לעשות יעמיד עצמו לבחירה .
יובל מנסח את משנתו , אם יש שאלות אז שאלו אותו ותנו לו לענות.
להפוך את האשכול כמקום שבו כל אחד מפרט את תפיסתו אינו ראוי לאשכול זה .
פתחו פשוט אשכול עם דעתכם.
הצעתו ותשובותיו של יובל אינן מקובלות עליכם אז אל תצביעו עבורו.

ועכשיו יובל אשמח אם תספר מה הייתה עמדתך בימי המאבק מול טביב והאם נטלת חלק במאבק נגדו ?

ראשית, כמו שנהוג לומר, תודה על השאלה ועל ההערה...

בתקופת המאבק כנגד טביב הייתי מאוד פעיל: השתתפתי בהפגנות השונות מול ביתו וכמובן במחאות בבלומפילד במשחקי הבית ובמגרשים אחרים במשחקי החוץ. מעבר לכך, עסקתי ביחד עם אוהדי הפועל נוספים (חלקם מכהנים בוועד המנהל הזמני, חלקם מתמודדים כעת לצדי ונוספים שמעדיפים להישאר מאחורי הקלעים) בניסיונות להביא את אלי טביב לשולחן המו"מ כדי שיפתח בהליך למכירת המועדון. לפחות שני גורמים עסקיים שעמדתי עמם בקשר בדקו באותם הימים את האפשרות לרכוש את המועדון וזו היתה בוודאי אחת הסיבות לכך שטביב החליט למנות את עו"ד זמיר כדי שינהל את המו"מ מטעמו.
דבר נוסף: אני כאוהד, התחלתי את המאבק האישי שלי באלי טביב, לפני שהמאבק עצמו צבר תאוצה והפך להיות נחלת מרבית האוהדים. הובלתי שיח רציף כנגד חוסר השקיפות הכלכלית של המועדון בדף הפייסבוק של מי שכיהנו בתפקידי מפתח במועדון כמו עו"ד ניר ענבר והדובר קובי ברדה.

יובל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 07:14 
teknoboy כתב:
יובל29 כתב:
teknoboy,

במצע שלי אני מדבר באופן ברור על כך שהעמותה תהיה אחראית בתוך המועדון על נושא הקשר עם הקהל, השבחת דור חדש של אוהדים והגדלת מספר המנויים.
במידה והעמותה אכן תגדיל את ההכנסות של המועדון מהאוהדים (כולל בטיפול בנושא המרצ'נדייז) אזי שניתן לראות זאת כהשקעה כספית במועדון.

סליחה שאני מציק, פשוט נראה לי שזו נקודה מהותית.
למעשה אתה מציע שהעמותה תתפקד כמין מחלקת שיווק של המועדון.
הבעלים העשיר המדומיין יכול באותה מידה לשכור שירותים של חברה שמתמחה בזה (כלומר שבניגוד לעמותה היא יודעת מה היא עושה) ולסגור עניין בלי לתת לאף אחד 49 אחוזי בעלות.
אני אישית לא הייתי נותן 49% מעסק ששווה מיליונים למישהו שיגדיל בכמה מאות אלפי שקלים את מחוזר המכירות של המרצ'נדייז.

teknoboy,

אני מצטער, אבל באופן אישי אני מרגיש כמו מישהו שמנסים לדחוף לו מילים לפה...
לא כתבתי בשום מקום שהעמותה תהיה מחלקת השיווק של המועדון. למחלקת שיווק יש הרבה עבודה ואחריות והיא צריכה לעסוק בגיוס מפרסמים, ספונסרים וגם מכירת כרטיסים ומנויים (נניח במקום "לאן").
במצע שלי כתוב באופן ברור שהחזון הוא שאדם מטעם העמותה ימונה לתפקיד מנהל קשרי קהילה ואוהדים. מטרתו, כמו גם מטרתה של העמותה (כחלק מהבעלים של המועדון), תהיה להגדיל את מספר האוהדים של הפועל בכלל (לדוגמא: דרך חיבור הפריפריה וההתיישבות העובדת למועדון) ולהגדיל את מספר המנויים ומספר האוהדים שמגיעים למגרש בפרט. אין לי ספק שלמרות שיש לנו מספר אוהדים מאוד גבוהה עדיין אנו רחוקים מאוד מלמצות את הפוטנציאל הכלכלי שהמועדון יכול להפיק מאוהדיו. נושא המר'נדייז שעסקתי בו בתגובותיי אתמול הוא דוגמא מצוינת - נכון שיש כאן ממשק רחב עם מחלקת השיווק, אבל נדמה לי שאוהדי הפועל כבר הוכיחו (בקבוצת הכדורסל) שיש להם את היכולת להרים את הנושא, לבנות ליין מוצרים רחב ואטרקטיבי שגם יכול לשלשל כסף רב לקופת המועדון.
אני אתן לך עוד דוגמא למקום שאני מכוון אליו - בשער 1 יושבים אוהדי הפועל ת"א שנמנים עם הקהילה העסקית הבכירה של ישראל. אותם אוהדים רוכשים כיום מנוי כבוד/זהב בסכום של כמה אלפי שקלים (5,000/10,000). ניתן לשדרג את הנושא הזה ולהפוך את יושבי שער 1 ל"מועדון העסקי של הפועל ת"א" לגבות מכל אחד מהם סכום מעט יותר גבוהה ותמורת זה לספק לו שירות טוב יותר במגרש וגם תוכן וידע מעשיר (לדוגמא: הרצאות ומפגשים סגורים עם הצוות המקצועי/הנהלה/שחקנים) לאורך כל השנה.
ועוד משהו לגבי סוגיית ה-49% אחוז: הדבר הראשון שהוועד המנהל הנבחר של העמותה צריך לעשות הוא להניע מהלך של גיוס כספים רחב על מנת שנוכל להגדיל את אחזקותינו במועדון. כמו שגם אתה שם לב אין אף אחד שעומד בתור כדי לרכוש את המועדון או אפילו שברי אחוזים ממנו. הגדלת האזחקות שלנו, כאוהדים, כעת היא ממש צו השעה כשיגיע משקיע אחד או קבוצת משקיעים נוכל, דרך מו"מ ענייני, לעגן את פעילות העמותה ותחומי האחריות שלה במסגרת המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
יובל, תודה על התשובות המפורטות והענייניות.
אני מבין (אם כי לא מקבל) את דעתך לגבי החשיבות של הגדלת האחזקות.
מה שאני לא מצליח להבין זה התרומה שהעמותה מביאה בתור בעלים של 49%. הגדלת מספר האוהדים שמוציאים כסף על הקבוצה (הגדלת מספר האוהדים, פריפריה וכו') והגדלת ההוצאה הממוצעת לאוהד (מועדון העסקים הנ"ל וכו') זו בדיוק העבודה של מחלקת השיווק במועדון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
יובל29 כתב:
teknoboy,

במצע שלי אני מדבר באופן ברור על כך שהעמותה תהיה אחראית בתוך המועדון על נושא הקשר עם הקהל, השבחת דור חדש של אוהדים והגדלת מספר המנויים.
במידה והעמותה אכן תגדיל את ההכנסות של המועדון מהאוהדים (כולל בטיפול בנושא המרצ'נדייז) אזי שניתן לראות זאת כהשקעה כספית במועדון.

הבעלים העשיר המדומיין יכול באותה מידה לשכור שירותים של חברה שמתמחה בזה (כלומר שבניגוד לעמותה היא יודעת מה היא עושה) ולסגור עניין בלי לתת לאף אחד 49 אחוזי בעלות.
אני אישית לא הייתי נותן 49% מעסק ששווה מיליונים למישהו שיגדיל בכמה מאות אלפי שקלים את מחוזר המכירות של המרצ'נדייז.

זה פשוט לא נכון טקנו. זה נראה לי די ברור שלעמותה יש הרבה יותר אמינות מאשר לחברת שיווק.
ידוע בפרסום שהמשכנע הכי טוב הוא חבר טוב של מי שמנסים לשכנע, בין אם מוכרים לו מכונית, או מנסים לשכנע אותו להצביע בבחירות.
לצורך העניין דיילות שיחלקו פלאיירים וקופונים בבלומפילד, גם אם יהיו הכי מנוסות בעולם, לעולם ישכנעו הרבה פחות מאשר פעילים מוכרים בעמותה שיסתובבו וינסו לשכנע אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
יובל, כנראה החמצת את השאלה שלי. אודה לך אם תוכל להשיב
הפועל כתב:
שאלה אישית אליך יובל לידור - באיזה נושאים התעסקת וקידמת בחברת הלובינג שאתה עובד בה? אילו הישגים ואילו כשלונות אתה יכול למנות שם? תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 10:00 
הפועל כתב:
יובל, כנראה החמצת את השאלה שלי. אודה לך אם תוכל להשיב
הפועל כתב:
שאלה אישית אליך יובל לידור - באיזה נושאים התעסקת וקידמת בחברת הלובינג שאתה עובד בה? אילו הישגים ואילו כשלונות אתה יכול למנות שם? תודה

אכן לא שמתי לב לשאלה והחמצתי אותה...

מעולם לא עבדתי כלוביסט ולכן לא אצליח לענות על השאלה.

אני איש תקשורת בכל חיי הבוגרים, הייתי עיתונאי ולאחר מכן עסקתי בדוברות וייעוץ תקשורתי.
במהלך הקדנציה שלי במל"ג/ות"ת הייתי שותף למהלך להגדלת תקציבי ההשכלה הגבוהה, גיבוש רפורמה למערכת וגיבוש כלל הגורמים במערכת על מנת שיפעלו יחדיו למענה.
במהלך כהונתי בלשכת שר האוצר הייתי שותף לכל תהליך ועדת ששינסקי מכינונה ועד לאישור החוק תקבולי המדינה מאוצרות הטבע שלה, גיבוש תקציב המדינה לשנים 2011-12, יישום תוכנית מס הכנסה שלילי בכל הארץ ועוד תוכניות רבות.

במידה ותרצה, אשמח לפרט בעל פה על הרקורד שלי בתחומים נוספים.

סופשבוע מצוין!

יובל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
teknoboy כתב:
יובל29 כתב:
teknoboy,

זה פשוט לא נכון טקנו. זה נראה לי די ברור שלעמותה יש הרבה יותר אמינות מאשר לחברת שיווק.
ידוע בפרסום שהמשכנע הכי טוב הוא חבר טוב של מי שמנסים לשכנע, בין אם מוכרים לו מכונית, או מנסים לשכנע אותו להצביע בבחירות.
לצורך העניין דיילות שיחלקו פלאיירים וקופונים בבלומפילד, גם אם יהיו הכי מנוסות בעולם, לעולם ישכנעו הרבה פחות מאשר פעילים מוכרים בעמותה שיסתובבו וינסו לשכנע אנשים.

גם אם נניח שחברת שיווק כזו או אחרת או סמנכ"ל שיווק או מחלקת השיווק במועדון לא ישכילו לקחת אוהדות\ים בתור דיילות\ים, אז עדיין מה שיש לנו פה זה מחלק שיווק משודרגת.
אין לי בעיה עקרונית עם הסדר כזה (אדרבא, אני בעדו), אני פשוט לא בטוח שזה שווה למישהו 49% בעלות.
כנראה שימים יגידו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מספיק לקחת "אוהדים". מי שצריך לשכנע את האנשים זה אוהדים עם אמינות, עם קרדביליות, אנשים שכשיבואו ויגידו בבלומפילד "בוא תצטרף, תהיה חלק מהקהילה של הפועל, תסייע לנו להפוך את הפועל לחזקה" הפרצוף שלהם יהיה מוכר לחצי בלומפילד, ויהיה מקושר לשנים של פעילות בהתנדבות למען הפועל וטובתה, או שלפחות יהיו מגוף שמקושר לזה.
ארגון אוהדים רשמי כלשהו שמוכר חולצות בהנחה לעולם לא יהנה מהאמינות הזאת, גם אם יהיו מאחוריו אנשי שיווק ממולחים וגם אם ישכילו לשכור לפרונט אנשים שהם אוהדים עם מנוי. זה לא יעבוד כי כשיגידו לך "בוא תהיה חלק מהקהילה של הפועל" זה פשוט לא יהיה אמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
יובל29 כתב:
גיל: 36 מצב משפחתי: נשוי לתמי ואב לזיו (7) וגפן (8 חודשים)

איך הפרטים האלו רלוונטים?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 11:37 
bloodbrother כתב:
יובל29 כתב:

איך השאלה הזו רלוונטית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 11:39 
שחר כתב:
bloodbrother כתב:
יובל29 כתב:

איך השאלה הזו רלוונטית?

למה?
הוא מריח אשכול עם רייטינג שהוא יהפוך להיות הנושא העיקרי בו.
למה אתה עוזר לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
זה לא מספיק לקחת "אוהדים". מי שצריך לשכנע את האנשים זה אוהדים עם אמינות, עם קרדביליות, אנשים שכשיבואו ויגידו בבלומפילד "בוא תצטרף, תהיה חלק מהקהילה של הפועל, תסייע לנו להפוך את הפועל לחזקה" הפרצוף שלהם יהיה מוכר לחצי בלומפילד, ויהיה מקושר לשנים של פעילות בהתנדבות למען הפועל וטובתה, או שלפחות יהיו מגוף שמקושר לזה.
ארגון אוהדים רשמי כלשהו שמוכר חולצות בהנחה לעולם לא יהנה מהאמינות הזאת, גם אם יהיו מאחוריו אנשי שיווק ממולחים וגם אם ישכילו לשכור לפרונט אנשים שהם אוהדים עם מנוי. זה לא יעבוד כי כשיגידו לך "בוא תהיה חלק מהקהילה של הפועל" זה פשוט לא יהיה אמין.

כמו שכתבתי, יש לזה ערך מוסף כלשהו. רק שלא בטוח שהוא שווה לרוכש המדומיין 49% מהבעלות.
ובנוסף לזה, לא ממש ברור לי איך עמותת האוהדים יותר אמינה וקרובה ללב האוהדים מהמועדון עצמו וממחלקת השיווק שלו, לצורך העניין.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

כמו שכתבתי, יש לזה ערך מוסף כלשהו. רק שלא בטוח שהוא שווה לרוכש המדומיין 49% מהבעלות.

בפני עצמו אין ספק שלא.
teknoboy כתב:

ובנוסף לזה, לא ממש ברור לי איך עמותת האוהדים יותר אמינה וקרובה ללב האוהדים מהמועדון עצמו וממחלקת השיווק שלו, לצורך העניין.

אני מאמין שדי ברור לך למה (למשל) ליהי פליישר מול דוכן של האדומים זה משהו פי 100 יותר אטרקטיבי, אמין ויוצר קשר רגשי מיידי, מאשר כל איש מכירות מלפני דוכן של ארגון אוהדים שקר כלשהו שנועד למכור "קהילה" בשקל, ובעיקר להשיג רשימות אימייל של אנשים ולדחוף להם מרצ'נדייז בהנחה (לא שאני מזלזל בעצם הרעיון של מרצ'נדייז בהנחה כמובן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
teknoboy כתב:

בפני עצמו אין ספק שלא.
teknoboy כתב:

אני מאמין שדי ברור לך למה (למשל) ליהי פליישר מול דוכן של האדומים זה משהו פי 100 יותר אטרקטיבי, אמין ויוצר קשר רגשי מיידי, מאשר כל איש מכירות מלפני דוכן של ארגון אוהדים שקר כלשהו שנועד למכור "קהילה" בשקל, ובעיקר להשיג רשימות אימייל של אנשים ולדחוף להם מרצ'נדייז בהנחה (לא שאני מזלזל בעצם הרעיון של מרצ'נדייז בהנחה כמובן)

ואם (למשל) ליהי פליישר תעמוד בדוכן רשמי של מועדון הכדורגל הפועל תל אביב זה לא תופס?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
אולי בהתחלה. ואולי רק היא. אבל לאורך זמן פשוט אין אמינות לגוף שכזה. מהר מאד גם ליהי תהפוך להיות מזוהה עם ארגון למכירת מרצ'נדייז. לא עם עמותה שכל הפעילים המרכזיים שהצילו את הפועל הקימו, וממשיכה לפעול לחיזוק מועדון וקהילת הפועל, ושיש לה כח אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אולי בהתחלה. ואולי רק היא. אבל לאורך זמן פשוט אין אמינות לגוף שכזה. מהר מאד גם ליהי תהפוך להיות מזוהה עם ארגון למכירת מרצ'נדייז. לא עם עמותה שכל הפעילים המרכזיים שהצילו את הפועל הקימו, וממשיכה לפעול לחיזוק מועדון וקהילת הפועל, ושיש לה כח אמיתי.

אתה בעצם אומר שהאוהדים הם אוהדים של העמותה יותר ממה שהם אוהדים של המועדון?
שהם יעדיפו לקנות חולצה מהעמותה ולא מהמועדון עצמו? שהם יעדיפו שהעמותה תדאג למכירת הכרטיסים ולא המועדון?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
הפועל כתב:

שהם יעדיפו לקנות חולצה מהעמותה ולא מהמועדון עצמו? שהם יעדיפו שהעמותה תדאג למכירת הכרטיסים ולא המועדון?

ומה זה המועדון, אם לא האוהדים שמקיפים אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
הפועל כתב:

ומה זה המועדון, אם לא האוהדים שמקיפים אותו?

אני אישית תופס את עצמי כאוהד הפועל תל אביב, ולא כאוהד עמותת האדומים.
למען הסר ספק: אני חבר עמותה, סייעתי לעמותה לא מעט, וכו' וכו'.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
הפועל כתב:

אני אחזור על מה שאמרתי - לא משנה מה מנסים למכור, קשר רגשי זאת הדרך הכי טובה. אנשים קולטים בקלות מתי מבלפים אותם, ומתי יש מולם משהו מפלסטיק שמנסה לשכנע אותם, והיחס בהתאם. זה לא אומר שזה לא יעבוד בהכרח (בהקשר של מכירת חולצות לפחות), אבל אנשים יהיו הרבה יותר קרים ומחושבים ביחס שלהם לזה. ובצדק.
אז כן - האוהדים לדעתי יעדיפו שהעמותה תדאג למכירת הכרטיסים והחולצות, ולא "המועדון". כי כשהמועדון יעשה את זה, הוא לא יעשה את זה בעצמו. הוא ישכור אנשים שיעשו את זה בשבילו, ואנשים יראו מולם סוכני מכירות, לא פעילי עמותה מוכרים ואמינים.

אם למחזר דוגמה פשטנית למדי - בהפועל כדורסל ניסו למכור חולצות משחק רשמיות בעבר. הפסיקו עם זה בגלל המחיר. זה עלה הרבה (200 נדמה לי). כשעדיין מכרו ואנשים שאלו למה כ"כ יקר מאור הראל אמר - מחיר העלות גבוה, אנחנו מוכרים את זה כמעט בלי רווח. האמנתי לו בלי לחשוב בכלל (ועדיין קניתי).
אם היה אומר לי את זה סוכן מכירות שמעולם לא הכרתי קודם, מן הסתם לא הייתי מאמין לו מיד. כזה פשוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
אני כל כך מצטער על זה שדחפתי לפה את העניין של חברת שיווק חיצונית.
בוא נשכח מזה, ונניח שהמועדון ממנה איש שיווק מקרב האוהדים, שכמובן מגייס את עובדיו מקרב האוהדים - בדיוק כמו שהעמותה תעשה במקרה שאנחנו מדברים עליו.
אז במקום שפינה של הדוכן יהיה כתוב "עמותת האדומים" יהיה כתוב "מועדון הכדורגל הפועל תל אביב".
חוץ מזה מדובר באותם אנשים ובאותו מבנה ארגוני ומה שאתה רוצה.
למה עדיף שהעמותה תעשה את זה ולא המועדון?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
עדיף מבחינת שורת רווח בסוף היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

like

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:

like

בלי לפתוח דיון ישן ומתיש, פשוט נסכים שיש יותר בדברים מאשר המשפט שכתבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
עדיף מבחינת שורת רווח בסוף היום?

אני לא בטוח שהרווח העודף שווה 49% בעלות...

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 144 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: