תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 09:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נתב אלחוטי בפלאפון
הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 10:09 
בזמן שאני גולש בנתב יש לי שימוש בכמות ענקית של GB למה ?
ב ארבעה ימים 1.38 ג'יגה כאשר אני משתמש בו מקסימום 5 שעות ביום , זה הגיוני ? ,לדוגמה היום מהשעה 9 עד 11 120 מגה ירד כבר .
מה אני צריך לעשות או להגדיר כדי שזה לא יקרה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נתב אלחוטי בפלאפון
הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 13:56 
עזרה , מישהו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 21:37 
הגיוני שאם השתמשת 5 שעות ביום למשך 4 ימים אז בזבזת ג'יגה ומשהו של גלישה.
הדבר היחיד שאתה יכול לעשות כדי שזה לא יקרה זה פשוט לא לגלוש דרך האינטרנט הסלולרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
אני משער שהוא התכוון לכך שהוא הפעיל את הפלאפון בתור ראוטר(נתב אלחוטי) שייתן אות למכשיר נוסף ולא שהוא השתמש באינטרנט האלחוטי..במידה וזה המצב,מה אכפת לך כמה מפס הרוחב זה משתמש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 08:17 
איר קנדה כתב:
אני משער שהוא התכוון לכך שהוא הפעיל את הפלאפון בתור ראוטר(נתב אלחוטי) שייתן אות למכשיר נוסף ולא שהוא השתמש באינטרנט האלחוטי..במידה וזה המצב,מה אכפת לך כמה מפס הרוחב זה משתמש?

יש לי חבילה של 5 GB , אני מרבה להשתמש בטלפון כנתב אלחוטי וכך אני עובד על הלפטופ שלי , הבעיה היא שבמצב הזה הוא גומר לי את החבילה די מהר , העניין שאני לא מבין למה זה קורה ?
כי כשאני גולש רגיל בעזרת הטלפון (לא WI FI) אז אני לא מתקרב בכלל לכמויות של הנתב , והטלפון באותן הגדרות , השאלה למה כנתב הוא מוריד יותר ?
אני גם יודע שאצל אחרים שמשתמשים בטלפון כנתב ,זה לא כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא מה אתה עושה על המחשב,רואה סרטונים ביוטיוב או דברים כאלה? משחק משחקים? אפילו הצ'ט בפייסבוק במחשב דורש יותר רוחב פס מבפלאפון.

דבר נוסף שיש לקחת בחשבון זה איזה סוג פלאפון יש לך. פלאפונים בהרבה מקרים משתמשים בהרבה פחות data ממחשבים, הרבה מהבאנרים,פרסומות ועוד כל מיני קבצי פלאש שפועלים במחשב ולוקחים data לא לוקחים data בפלאפון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 09:30 
איר קנדה כתב:
השאלה היא מה אתה עושה על המחשב,רואה סרטונים ביוטיוב או דברים כאלה? משחק משחקים? אפילו הצ'ט בפייסבוק במחשב דורש יותר רוחב פס מבפלאפון.

דבר נוסף שיש לקחת בחשבון זה איזה סוג פלאפון יש לך. פלאפונים בהרבה מקרים משתמשים בהרבה פחות data ממחשבים, הרבה מהבאנרים,פרסומות ועוד כל מיני קבצי פלאש שפועלים במחשב ולוקחים data לא לוקחים data בפלאפון

בעיקר גולש , לא עושה דברים מורכבים ויש לי galaxy s3
העניין הוא שבדיוק אותן פעולות עשיתי עם גלקסי אחר במשך אותו זמן וההבדל הוא עצום , יש משהו בהגדרות של סנכרון או עדכונים אוטומטים שאני צריך לשנות ? ואם כן אז איך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
סעמק,שונא שנמחק לי כל ההודעה..אני אחרי ניתוח ברך היום,השלישי במספר (תחת הרדמה) אז אני קצת עייף..הוותיקים פה יודעים את ההסטוריה הארוכה שלי עם ניתוחי ברך : /

בכל אופן, אפשר לשאול למה אין לך חבילת אינטרנט רגילה עם ראוטר או מודם מספק רשת רגיל?
דבר שני- למה בחרת רק 5 ג'יגה? משחק מחשב שאני מוריד בלילה שוקל כפול מזה.

אני לא ממש בקיא בגלקסי ובאפשרויות השונות שלו, נשמע לי קצת מוזר שהוא יזלול יותר רוחב פס מהשני בסדרה,אבל יכול להיות שיש משהו בהגדרות. אני מציע לך לבדוק תהגדרות ולראות.. בנוסף תחפש בגוגל,אני אבדוק גם בשבילך עוד מעט שאני אקום מהמיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 11:18 
אני לא כ"כ מבין בשימוש בטלפון כנתב, אבל יש דבר כזה אבטחה על הרשת כשהטלפון משמש כראוטר? ואם כן, הרשת מאובטחת? או שיש שכן שמוריד טורנטים על הרשת וזולל לך את החבילה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 12:03 
יכול להיות שהיה איזה Windows Update או כל דבר שמתעדכן בצורה אוטומטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 12:04 
קודם כל החבילה היא מהמקום עבודה שלי והשימוש שלי הוא במקומות שאין בהם wi fi וזה מן הסתם גם לא בבית (ששם אני גולש על הרשת הביתית) , ככה שאני די מחוייב לתצורה הזו .
מה שמפתיע אותי זה שאותו שימוש אינטרנטי שאני עושה בפלאפון אני עושה (בערך) על הלפטוף וכאשר אני משתמש בחבילת גלישה שלי על פלאפון ואני בכלל לא מדגדג את אזור ה 2 GB , אבל כשזה נתב ,אופ מתחיל לשתות לי ג'יגות שלמות

19 , הנתב מאובטח , אתה שולח סיסמא למשתמש ספציפי שרק אתה רואה אותה בפלאפון , ככה שאין אף אחד שיכול לרכב על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 12:06 
לא תתפוס אותי כתב:
יכול להיות שהיה איזה Windows Update או כל דבר שמתעדכן בצורה אוטומטית.

איך אני משנה את ההגדרות עדכונים וסנכרונים בגלאקסי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 12:10 
אתה אמור לשנות את זה במחשב, לא בגלקסי. הגלקסי סה"כ נותן לך אינטרנט, לא בוחן מה אתה עושה איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 12:14 
לא תתפוס אותי כתב:
אתה אמור לשנות את זה במחשב, לא בגלקסי. הגלקסי סה"כ נותן לך אינטרנט, לא בוחן מה אתה עושה איתו.

טוב הנה הסיבוך , אתה מדבר בעצם על ההגדרות בלפטופ שאני צריך לשנות ? כל העדכונים והסנכרונים למיניהם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
התשובה מאוד פשוטה: בטלפון האתרים שאתה רואה מותאמים לסלולרי ולכן לוקחים פחות רוחב פס (תמונות ברזולוציה נמוכה יותר ועוד).
חוץ מזה כמו שלת"א אמר במחשב יכולים להיות עידכונים של מערכת ההפעלה, אנטיוירוס וכו' שיאכלו לך רוחב פס. בקיצור הטלפון מכשיר קטן ולכן צורך פחות רוחב פס מהמחשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 13:04 
עומר מ. כתב:
התשובה מאוד פשוטה: בטלפון האתרים שאתה רואה מותאמים לסלולרי ולכן לוקחים פחות רוחב פס (תמונות ברזולוציה נמוכה יותר ועוד).
חוץ מזה כמו שלת"א אמר במחשב יכולים להיות עידכונים של מערכת ההפעלה, אנטיוירוס וכו' שיאכלו לך רוחב פס. בקיצור הטלפון מכשיר קטן ולכן צורך פחות רוחב פס מהמחשב.

עומר תודה , עכשיו קצת יותר ברור למה יש הבדל בין מחשב לטלפון , אבל זה עדיין לא מסביר איך אותה עבודה עם פלאפון אחר (אותו סוג ודגם) הניבה צריכה קטנה משמעותית של רוחב פס , באותם התנאים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יכול לענות לך כי כל מקרה לגופו. יכול להיות שברגע שרוחב הפס שלך נאכל התבצע עדכון למערכת ההפעלה או משהו.
אני יכול להגיד לך שכשאני עשיתי אותה שטות עם הפלאפון שלי אותה תופעה של אכילת רוחב פס התרחשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 13:21 
עומר מ. כתב:
אני לא יכול לענות לך כי כל מקרה לגופו. יכול להיות שברגע שרוחב הפס שלך נאכל התבצע עדכון למערכת ההפעלה או משהו.
אני יכול להגיד לך שכשאני עשיתי אותה שטות עם הפלאפון שלי אותה תופעה של אכילת רוחב פס התרחשה.

יש לך הצעה אחרת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
יש לך כרטיסי רשת 3G (או שמא קוראים לזה 4G) שמשדרים בטכנולוגיה לווינית שאתה יכול לחבר ישירות למחשב דרך חיבור USB..עובדים מצויין אבל קצת הרבה יקרים,הקליטה היא כמובן בכל מקום שכן הם מקבלים אותות מלוויין ולא מראוטר ספציפי.

אני משער שאתה גם יכול לבקש יותר רוחב פס לספק למחשב שלך דרך הפלאפון.

אבל לדעתי הדבר הכי נכון לעשות יהיה להוריד תוכנה (ישנן כמה) שמספקת לך מידע על איזה תוכנה או יישום משתמש ברוחב פס וכמה הוא זולל בכל רגע נתון,עם פירוט הסטורי..כך אתה יכול להפסיק ידנית אפליקציות,עדכונים או תוכנות שזוללות רוחב פס ואין בהן צורך.

יכול להיות כמו שאמרו שעדכונים מסויימים לתוכנות מסויימות הן מה שזולל לך את רוחב הפס,שלא רצו כשהשתמשת בגלקסי 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 17:12 
בארץ, או לפחות אצל הסלולריות זה נקרא נט סטיק לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 23:31 
איר קנדה כתב:
יש לך כרטיסי רשת 3G (או שמא קוראים לזה 4G) שמשדרים בטכנולוגיה לווינית שאתה יכול לחבר ישירות למחשב דרך חיבור USB..עובדים מצויין אבל קצת הרבה יקרים,הקליטה היא כמובן בכל מקום שכן הם מקבלים אותות מלוויין ולא מראוטר ספציפי.

שמע, המצאת פה את אחת החרטות הגדולות שקראתי אי פעם.

האלה שמתחברים למחשב הם סה"כ מודמים סלולריים, בדיוק כמו שיש לך בתוך הטלפון. לעתים זה מודמים מהירים יותר ולפעמים לא, תלוי איזה מכשיר זה ואיזה רשת, אבל אין לזה שום קשר לטכנולוגיה לווינית ולאותות מלווין. מודמים או מכשירים סלולריים רגילים גם לא מקבלים אותות מ"ראוטר" אלא ממס' אנטנות.

האינטרנט הלוויני היחיד שאני מכיר זה בניידות שידור של חברות כמו RRSAT, וגם הן לא תמיד משתמשות בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
מקבל את החלק הראשון,הם מקבלים אותו ישירות מאנטנות אתה צודק.(למרות שאני כמעט בטוח שיש גם כאלה שעובדים על טכנולוגיה לווינית,לחבר שלי הייתה מהירות של 150 GB

בחלק השני הכוונה הייתה לכך שבמקום להתחבר לראוטר,המחשב מתחבר לאנטנה מה שמאפשר גלישה גם במקומות שאין ראוטרים.

היהירות שלך קצת לא במקום לדעתי

שבת שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 02:25 
סמל אישי של המשתמש
גם כשאני משתמש בטלפון כנתב בשביל לראות משחק כדורגל באינרטנט בלפטופ לדוגמא גם כמעט מסתיימת לי החבילה תוך השעתיים של המשחק (1G)...
אני מניח כמו שאמרו פה קודם שהשימוש באינטרנט במחשב פשוט 'זולל' הרבה יותר מהחבילה הסלולרית ממה שנזלל באופן יחסי באותו שימוש באינטרנט במכשיר עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
איזה בן אדם יהיר ״לא תתפוס אותי״.
גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: