תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 23:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 144 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הבטחתי ולכן אקיים: המצע של יובל לידור בבחירות ל"אדומים"
הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 15:37 
תתאבד כבר כתב:
זלזול בטענות מנומקות של אנשים ושימוש מופרז בסמיילים או אותיות לא עושה שירות ולא ממש משכנע את הצד השני...
רק משחה :hapoel:

אני לא שמעתי פה שום טענות מוצדקות, שמעתי כל מיני ספקולציות ודברים לא מדויקים בלשון המעטה.

שנים כבר אף אחד לא משקיע (שם כמה מיליונים) בהפועל ואם שמו כסף זה לקניית הקבוצה, אז למה אנחנו כל כך לחוצים שיבוא איזה "משקיע", "אוליגרך" או מיליונר? בראסמי היה לנו "מנהלים" או "בעלי בית" כל השנים האלה ולא משקיעים. הפועל רוב הזמן הסתדרה עם הכסף של עצמה ואם לא טביב היה לך גם תקציב לעונה הבאה ליפני שתתחיל העונה בכלל. תפסיקו לזרוע בכולם פחד שמשהו רע יקרה, למה לא ירדנו כמעט ליגה שהיה לנו משקיע? משקיע זה ערובה למשהו? שנים היו משקיעים במכבי וכל הזמן צחקנו עליהם, פתאום הם בדרך לאליפות אתם מקנאים בהם? רוצים להיות כמוהם? במשחק שהציל אותנו לדעתי מול באר שבע בבלומפילד מה שהציל את הקבוצה זה הדחיפה של הקהל לאורך כל המשחק גם אחרי שקיבלנו גול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אז אנחנו לא מדברים על אותו מנגנון, את מה שאני הייתי רוצה במנגנון כזה כתבתי לאוגוסטוס:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
עקרונית אני חושב שבהסכם כזה צריכה להיות שקיפות ניהולית (פרסום דו"ח), התחייבות להשקעה מסוימת, התחייבות להשקעה מסוימת במחלקת הנוער, וקבלת העמותה כגוף המייצג את האוהדים.
זה בערך מה שהעמותה עושה.

והאוהדים התרגזו בערך על כל בעלים שהיה בהפועל, אם כבר יהיה לו פחות סיכוי שהאוהדים יתרגזו עליו, במידה וישאיר אצלם את העמותה ומחלקת הנוער, יפרסם דו"ח (שכאן עמדתי היא שבעלים שלא מפרסם דו"ח שכזה, צריך להישלל כמעט מידית), וישלוט במחלקה הבוגרת אותו דבר רק עם 51 אחוזים במקום 100

במקרה שהעמותה תמכור את האחוזים שלה למשקיע, אפשר להכניס את כל הדברים האלה להסכם המכירה.

את זה אני מבין, השאלה שלי היא למה אכפת לרוכש אם כתוב בהתאחדות 49% עמותת האדומים ו51% רוכש, או רק 100% רוכש, אם בכל מקרה מה שהעמותה עושה קורה בהסכם הרכישה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
את זה אני מבין, השאלה שלי היא למה אכפת לרוכש אם כתוב בהתאחדות 49% עמותת האדומים ו51% רוכש, או רק 100% רוכש, אם בכל מקרה מה שהעמותה עושה קורה בהסכם הרכישה.

זו בדיוק הנקודה.
לא צריך להיות אכפת לו, אלא אם זה עניין עקרוני חסר לוגיקה.
ידי העמותה יהייו כבולות למה שההסכם יכבול אותן.
אבל לא יהייה ניתן להתעלם ממנה, בניגוד למצב בו יהייו לה "סמכויות", אבל יש יותר מקום למשחק מצד בעלים כזה או אחר, כלומר כזה שירצה לנתק אותה ממנו.

אגב, זה נראה לי מקום טוב לשאול, אולי את ראצ'ו-
במידה והעמותה מוכרת את חלקה, לאן ולמי הולך הכסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 15:58 
בני12 כתב:

הגיע ינואר, רוצים לחזק את הקבוצה ב-2 מליון ש"ח.
איך תגדיל את ההכנסות מהאוהדים בחודש הזה במליון ש"ח ?

ע"י פניה לחברי זהב/פלטינה/נשיאי כבוד של העמותה או איך שקוראים לזה בתקנון העמותה שאליהם הוא דיבר בסעיפים שונים ככאלה שצריך לגייס (ואני מקווה שבלי סכום כסף גדול שייכנס לעמותה אף אחד לא באמת חושב על לקנות עוד אחוזים בקבוצה).
הכישלון הגדול של העמותה היא העובדה שלמרות מבנה החברות הלא שוויוני שהוגדר בעמותה עדיין רמון מכר שברירי אחוזים של הקבוצה לא דרך העמותה. אני חושב שכאוהדים מהשורה (ובטח ובטח כחברי עמותה) יש אינטרס שבמידה וקונים אחוזים מהקבוצה זה יהיה דרך העמותה (מעל סכום מסוים בתקנון מובטח ממילא מקום בדירקטוריון הקבוצה). ולו רק כדי למנוע רפי עגיבים. לבעל הון (אך לא בעל היקף נכסים של ברון שודד) שבאמת רוצה להשקיע בקבוצה אני באמת חושב שעם שיווק מתאים יכול רק להרוויח מרכישת אחוזים דרך המנגנון של העמותה (ואולי צריך לשנות אותו- אין לי מושג ,לא התעמקתי בו ואני לא מבין בזה. אני מאוד מקווה שיבחרו אנשים רציניים שכן מבינים בזה ואם צריך שישנו את התקנון בשביל שיהיה יותר קל לאנשים לקנות אחוזים דרך העמותה)
אח"כ שיגיע הזכיין של וולמארט באוסטרליה וירצה לקנות את הקבוצה (בשאיפה הוא יגיע דרך קשר לאחד מחברי הזהב/פלטינה) אז אפשר יהיה למכור לו את הקבוצה ובשביל זה אני מקווה שאפילו שחר וערן יעשו חברות בעמותה(על אופטימי, גושסוס וזה שעוד מעט יפרוש מההתמודדות על וועדת הביקורת אחרי שהוא יבוא בטענות על רשימות חיסול נוסח פיונגיאנג [הליין על מתי זה יקרה הוא ביום רביעי בלילה אחרי הכדורסל] אני מוותר) בשביל להצביע על זה.

ואם אין לעמותה לשים בכל זאת מליון על שידללו את האחוזים שלה. לא נראה לי שיש אף אחד בעמותה שמתנגד לזה שהבעלים האחרים ירצו לשים עוד כסף בעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
אף מועמד לא יפרט על מה יעשה מקרה ספציפי בתנאים היפוטתיים, ובצדק.

אם אני מבין נכון מה מועמדים רבים מנסים להגיד, זה שהם חושבים שהעמותה צריכה להמשיך לדאוג לקיום הקבוצה, ולשמור עליה צועדת בדרך הישר (ולא, זה לא אומר להתערב ביום-יום בהכרח).
אחוזי הבעלות של העמותה הם הכלי, לא המטרה.
אני מניח שכל מועמד יסכים לכך שאם תעלה דרך אחרת להבטיח זאת שלא דרך אחוזי בעלות כשבעלים חדש ייכנס, אז האופציה הזאת תשקל בחיוב בהתאם לסיטואציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

זו בדיוק הנקודה.
לא צריך להיות אכפת לו, אלא אם זה עניין עקרוני חסר לוגיקה.
ידי העמותה יהייו כבולות למה שההסכם יכבול אותן.
אבל לא יהייה ניתן להתעלם ממנה, בניגוד למצב בו יהייו לה "סמכויות", אבל יש יותר מקום למשחק מצד בעלים כזה או אחר, כלומר כזה שירצה לנתק אותה ממנו.

אגב, זה נראה לי מקום טוב לשאול, אולי את ראצ'ו-
במידה והעמותה מוכרת את חלקה, לאן ולמי הולך הכסף?

אני לא ראצ'ו ולא שום גורם מוסמך, אבל אני מאמין שהעמותה במצב כזה לא תתפרק ועדיין תמשיך לדאוג לקבוצה ולאוהדים, ולכן זה עדיין ישאר בתקציב העמותה לפעולות למען הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
teknoboy כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אז אנחנו לא מדברים על אותו מנגנון, את מה שאני הייתי רוצה במנגנון כזה כתבתי לאוגוסטוס:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
עקרונית אני חושב שבהסכם כזה צריכה להיות שקיפות ניהולית (פרסום דו"ח), התחייבות להשקעה מסוימת, התחייבות להשקעה מסוימת במחלקת הנוער, וקבלת העמותה כגוף המייצג את האוהדים.
זה בערך מה שהעמותה עושה.

והאוהדים התרגזו בערך על כל בעלים שהיה בהפועל, אם כבר יהיה לו פחות סיכוי שהאוהדים יתרגזו עליו, במידה וישאיר אצלם את העמותה ומחלקת הנוער, יפרסם דו"ח (שכאן עמדתי היא שבעלים שלא מפרסם דו"ח שכזה, צריך להישלל כמעט מידית), וישלוט במחלקה הבוגרת אותו דבר רק עם 51 אחוזים במקום 100

במקרה שהעמותה תמכור את האחוזים שלה למשקיע, אפשר להכניס את כל הדברים האלה להסכם המכירה.

בדרך כלל כשאנשים משקיעים מיליונים במשהו (אפילו אם זה התחביב שלהם או תרומה לצדקה) הם שואפים לצמצם את אי הוודאות ככל שניתן.
ברור שיש יותר אי ודאות במצב שבו יש לך שותף, אפילו אם יש לך איתו הסכם.
סתם לצורך הדוגמה, נניח שיש לך הסכם על חלוקת סמכויות עם אלי טביב. היית מאמין לו שהכול יזרום לנצח על מי מנוחות? ברור שלא.
לכן יתכן מאוד שהרוכש יתעקש על שליטה בלעדית, ולא שליטה של 51%.
אני כמובן לא נביא, אז קשה לי לנחש מה יקרה בעתיד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 16:03 
yair כתב:
בני12 כתב:

ע"י פניה לחברי זהב/פלטינה/נשיאי כבוד של העמותה או איך שקוראים לזה בתקנון העמותה שאליהם הוא דיבר בסעיפים שונים ככאלה שצריך לגייס (ואני מקווה שבלי סכום כסף גדול שייכנס לעמותה אף אחד לא באמת חושב על לקנות עוד אחוזים בקבוצה).

אתה יכול לבקש, אין להם שום מחויבות להסכים.
הוא אומר שהוא מתחייב להביא את הכסף והוא לא יכול להתחייב
הוא מכסימום יכול לאמר שהוא ישתדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
yair כתב:
בני12 כתב:

גם אני שאלתי את אותה שאלה (איך האוהדים יכולים להגדיל את הכנסות המועדון כאוהדים ולא כמשקיעים, מעבר לקניית כרטיסים ומנויים) וטרם קיבלתי תשובה.
נראה לי שזה היבט די מרכזי של התוכניות של יובל, ואני מקווה שהוא יסביר למה הכוונה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
yair כתב:
אני מקווה שאפילו שחר וערן יעשו חברות בעמותה
אני חבר עמותה (למרות שאני מייחל ליום שבו לא נזדקק לה כיותר ממועדון אוהדים), לא מבין מה זה רלוונטי.

ולשאר ההודעה שלך: בכל מועדון כדורגל נורמלי מגיע ינואר, הצוות המקצועי פונה אל ההנהלה ומבקש לחזק את הקבוצה בנקודות הדרושות. ההנהלה מאשרת חלק ומסרבת לחלק, בהתאם לתקציב ולתוכניות. ומה יעשו במועדון הפועל תל אביב המפואר? יתחילו לקושש שקלים מפה ומכאן ומשם, אולי שוב יסמסו לליגיונר כזה או אחר שיירד קצת בדרישות על חשבון מענקים עתידיים שיקבל, ויקוו לטוב.
בינתיים, בשאר הליגה, בעל הבית פשוט יתקצב את העניין. אולי אותו ליגיונר יעדיף להגיע לשם דווקא, ויצטרף לרכש זר ברמה גבוהה שיגיע אף הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
יש לך את הקול שלי. בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
החיפזון למצוא מיליונר גדול שיקח אותנו ורק שיקח כבר, אחרי זה נבחן לעומק מי הוא, מה הוא ומה יקרה אם וכאשר, עלולה לסכן את המועדון הרבה מאותו מבנה של חצי בעלות אוהדים. עברו פה בכדורגל הישראלי איזה 30-40 בעלים ורוכשים שונים. כמה מתוכם היו יעקב שחרים? לעומת זאת, כמה מתוכם היו אלי טביבים או בסגנון המאפיה של הפועל פ"ת? הכל לדעתי נובע בעיקר מהלחץ ממה שקורה אצל המקקים והמיליארדר הקנדי שלהם שגורם לפראנויית שימעון מיזרחי מהכדורסל.
זה לא שלא צריך למצוא רוכש, אבל זה צריך להיות מותנה בתנאים ברורים שיתנו ביטחון ודאי לגורל המועדון. בנתיים, אני לא חושב שתקציבים חסרי פרופורציות של הקנדי המזדיין, מבטיחים שהמקקיה יהיו מקקי-סל.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 04 אפריל 2013, 16:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
לא חייבים להתייחס לסוגייה היפוטתית.
מי שקיום העמותה כחלק מהבעלות (והגדלת אחוזי הבעלות שלה) הוא ערך עליון והכרחי עבורו, ומסביר את עצמו יפה מאד למה ומדוע לדעתו, במצע ובתגובות לשאלות, השיב כבר מה דעתו למקרה שיגיע רוכש כזה, ושמבחינתו המודל הנכון והמתאים ושהוא ייאבק למענו הוא מודל של שותפות בבעלות עם משקיע, ואם אין כזה אז לא נורא, נמשיך במצב הסבבה הזה, והעיקר שנשמור על ערכי הפועל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 16:35 
deep red כתב:
יש לך את הקול שלי. בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
מי שקיום העמותה כחלק מהבעלות (והגדלת אחוזי הבעלות שלה) הוא ערך עליון והכרחי עבורו, ומסביר את עצמו יפה מאד למה ומדוע לדעתו, במצע ובתגובות לשאלות, השיב כבר מה דעתו למקרה שיגיע רוכש כזה, ושמבחינתו המודל הנכון והמתאים ושהוא ייאבק למענו הוא מודל של שותפות בבעלות עם משקיע, ואם אין כזה אז לא נורא, נמשיך במצב הסבבה הזה, והעיקר שנשמור על ערכי הפועל שלנו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אנטיגונה כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
בדרך כלל כשאנשים משקיעים מיליונים במשהו (אפילו אם זה התחביב שלהם או תרומה לצדקה) הם שואפים לצמצם את אי הוודאות ככל שניתן.
סתם לצורך הדוגמה, נניח שיש לך הסכם על חלוקת סמכויות עם אלי טביב. היית מאמין לו שהכול יזרום לנצח על מי מנוחות? ברור שלא.

מה הקשר לאי וודאות? העמותה בהגדרה לא אמורה להתערב בקבוצה הבוגרת, אולי לתמוך במחלקת הנוער, לבעלים שיבוא יהיה בלעדיות על הקבוצה הבוגרת בכל מקרה.
והעניין עם אלי טביב - בדיוק בשביל זה קמה העמותה, כדי להוות מחסום שיחסום את כל האלי טביבים למיניהם, עקרונית כשהעמותה קיימת כל האלי טביבים לא יכולים להגיע לקבוצה.
נגיד יש סיטואציה כזאת - העמותה מוכרת לבעלים טובים עם כוונות טובות את הקבוצה, במסגרת הסכם הרכישה, הבעלים מתחייב לפרסום דו"ח, הבעלים מתחייב לתקציב של 45 מ' ש"ח לקבוצה, ועוד 5 מ' ש"ח למחלקת הנוער, הבעלים מקבל את העמותה כגוף המייצג את האוהדים ומסכים לשתף פעולה איתה. אחרי 5 שנים מצוינות, שהפועל מצליחה מאוד הן בזירה האירופית והן בזירה המקומית, לבעלים הזה נמאס/פושט רגל/רוצה לטוס עם אישתו להתבודד באי שלהם בקריביים, לגיטימי לא? הבעלים הזה רוצה למכור את הקבוצה ממש מהר כי אשתו/בית המשפט לוחצים, במסגרת הפאניקה הזו הוא מוכר את הקבוצה לבעלים חדש, בעלים בעל עבר מפוקפק, אותו בעלים לא סיכם שום דבר עם העמותה, הוא לא התחייב לאף תקציב, לא מפרסם אף דו"ח. במידה ולעמותה אין אחוזים, הוא יכול לעשות מה שבראש שלו, לעמותה אין שום סמכות לעצור אותו, ההסכם שלה היא עם האיש עסקים הראשון, במידה ולעמותה 49% מהקבוצה, הבעלים החדש חייב לסכם איתה הסכם, אלא אם הוא רוצה שהעמותה שבעלת 49% תצא נגדו, בהסכם אפשר להכניס את כל הסעיפים שהכנסתי קודם.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
teknoboy כתב:

מה הקשר לאי וודאות? העמותה בהגדרה לא אמורה להתערב בקבוצה הבוגרת, אולי לתמוך במחלקת הנוער, לבעלים שיבוא יהיה בלעדיות על הקבוצה הבוגרת בכל מקרה.
והעניין עם אלי טביב - בדיוק בשביל זה קמה העמותה, כדי להוות מחסום שיחסום את כל האלי טביבים למיניהם, עקרונית כשהעמותה קיימת כל האלי טביבים לא יכולים להגיע לקבוצה.
נגיד יש סיטואציה כזאת - העמותה מוכרת לבעלים טובים עם כוונות טובות את הקבוצה, במסגרת הסכם הרכישה, הבעלים מתחייב לפרסום דו"ח, הבעלים מתחייב לתקציב של 45 מ' ש"ח לקבוצה, ועוד 5 מ' ש"ח למחלקת הנוער, הבעלים מקבל את העמותה כגוף המייצג את האוהדים ומסכים לשתף פעולה איתה. אחרי 5 שנים מצוינות, שהפועל מצליחה מאוד הן בזירה האירופית והן בזירה המקומית, לבעלים הזה נמאס/פושט רגל/רוצה לטוס עם אישתו להתבודד באי שלהם בקריביים, לגיטימי לא? הבעלים הזה רוצה למכור את הקבוצה ממש מהר כי אשתו/בית המשפט לוחצים, במסגרת הפאניקה הזו הוא מוכר את הקבוצה לבעלים חדש, בעלים בעל עבר מפוקפק, אותו בעלים לא סיכם שום דבר עם העמותה, הוא לא התחייב לאף תקציב, לא מפרסם אף דו"ח. במידה ולעמותה אין אחוזים, הוא יכול לעשות מה שבראש שלו, לעמותה אין שום סמכות לעצור אותו, ההסכם שלה היא עם האיש עסקים הראשון, במידה ולעמותה 49% מהקבוצה, הבעלים החדש חייב לסכם איתה הסכם, אלא אם הוא רוצה שהעמותה שבעלת 49% תצא נגדו, בהסכם אפשר להכניס את כל הסעיפים שהכנסתי קודם.

איך במצב של סכסוך זה יעזור לך להיות עם 49% מול מי שיש לו רוב?
בכל מקרה הדברים האלה צריכים להיות בהסכמה.
אז אפשר\צריך באותה מידה להכניס להסכם שייחתם סעיפים שידברו על מה שיקרה כשיימאס לו, בלי קשר לשאלת האחוזים שיישארו בידי העמותה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 17:17 
ערן כתב:
yair כתב:
אני חבר עמותה (למרות שאני מייחל ליום שבו לא נזדקק לה כיותר ממועדון אוהדים), לא מבין מה זה רלוונטי.

ולשאר ההודעה שלך: בכל מועדון כדורגל נורמלי מגיע ינואר, הצוות המקצועי פונה אל ההנהלה ומבקש לחזק את הקבוצה בנקודות הדרושות. ההנהלה מאשרת חלק ומסרבת לחלק, בהתאם לתקציב ולתוכניות. ומה יעשו במועדון הפועל תל אביב המפואר? יתחילו לקושש שקלים מפה ומכאן ומשם, אולי שוב יסמסו לליגיונר כזה או אחר שיירד קצת בדרישות על חשבון מענקים עתידיים שיקבל, ויקוו לטוב.
בינתיים, בשאר הליגה, בעל הבית פשוט יתקצב את העניין. אולי אותו ליגיונר יעדיף להגיע לשם דווקא, ויצטרף לרכש זר ברמה גבוהה שיגיע אף הוא.

וזה שונה מחיים רמון שהולך לבכור צבאן ,סיימון כץ ועוד אני לא יודע מי אלה האנשים שהוא מחר להם 4 פרומיל מהקבוצה?
כמו שאמרתי שיגיע בעל זכיון לוולמארט או למכרה אבץ בדרום סיביר וירצה לקנות את הקבוצה אז גם אני אצביע בשביל למכור לו (אם העמותה/הנהלת הקבוצה תמשיך להתנהל כמו השנה אני גם לא בטוח שאני אשאר חבר שנה הבאה) כרגע אני חושב שאם רמון מוכר את הקבוצה ל49 חלקים אז עדיף שכל אותם אנשים יעברו דרך העמותה. ובמצב הנוכחי כדאי לעמותה להתרכז בזה.
בקשר לכספים בינואר משלמים סכום לעמותה כל שנה (2/5 חברים רגילים, סכומים משתנים כל חברי הזהב/כסף/פלטינה) אם כל הכבוד לצביעת מגרש האימונים של הנוער לי אישית אין בעיה שרוב הסכום ילך לחיזוק הקבוצה (ויהיה שווה להמשיך לעשות חברות לעמותה בשביל דברים כמו כרטיסי חוץ ושיזדיינו הבכיינים בפורום) באוגוסט או בינואר שתחליט ההנהלה על תקציב מראש. אם אין לעמותה אז שידללו את האחוזים שלה כמו בחוזה של העמותה מול רמון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 19:12 
teknoboy כתב:
בני12 כתב:
yair כתב:
בני12 כתב:

גם אני שאלתי את אותה שאלה (איך האוהדים יכולים להגדיל את הכנסות המועדון כאוהדים ולא כמשקיעים, מעבר לקניית כרטיסים ומנויים) וטרם קיבלתי תשובה.
נראה לי שזה היבט די מרכזי של התוכניות של יובל, ואני מקווה שהוא יסביר למה הכוונה.

אענה לשאלה ואבהיר את המצע שלי:

לנו כאוהדים בהחלט יש את האפשרות להגדיל את הכנסות המועדון - בין אם זה דרך הגדלת מספר המנויים השנתיים וגידול במכירת הכרטיסים וגם דרך הגדלת המכירות של מוצרי המועדון. הפועל ת"א זה מותג שהרבה אנשים חותכים עליו כספים בלי שהמותג עצמו יודע. הסדרה של תחום המרצ'נדייז תכניס לקופת המועדון מאות אלפי שקלים בשנה ובמידה והעמותה תיקח על עצמה את האחריות לטיפול בנושא זה בהחלט משהו שצריך לקחת בחשבון בכל תחשיב של הזרמת כספים למועדון ע"י בעלי האחזקות בו.
מעבר לכך, כפי שמפורט במצע שלי, עמותת "האדומים" צריכה להמשיך ולעסוק בגיוס כספים מקהל האוהדים הרחב בכלל ולהתמקד בפרט בגיוס סכומים משמעותיים מהקהיליה העסקית. לדעתי, כספים אלו צריכים להיות מיועדים להגדלת אחזקות העמותה במועדון, השבחת הקשר שבין המועדון לקהל אוהדיו, טיפוח דור חדש של אוהדים וטיפוח מחלקת הנוער והילדים.
חשוב לציין שמועדון הפועל ת"א יושב כבר היום על הכנסות שנתיות שוטפות של כ-20 עד 25 מיליון שקל וזה ללא קשר להצלחה של הקבוצה בזירה האירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 19:18 
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:
איתי כתב:
אולי כוונת המשורר במגוחך היא ביחס לתשלומים השוטפים שם של אוהד, שהינם גבוהים משמעותית משל אוהד ישראלי (כרטיסים, נסיעות למרחקים ארוכים וכו') ?

ואולי זה מגוחך כי שם יש הרבה יותר מ3500 חברים?

ו..? אם להפועל היו מאה אוהדים אז היית גובה מכל אחד מהם 10,000 שקל כדי לכפר על ההפרש בכמות?

סביר שלא, כי פשוט לא היו משלמים
אבל אם היו עשרת אלפים חברים, וידענו מראש שהטרגט הוא כך וכך, אולי מחיר ההצטרפות היה קטן משמעותית.

זו הנקודה שלי וזו בדיוק הסיבה שצריך להתאים מודל לקבוצה ולא להתלות באילנות גבוהים ולדקלם כמו תוכי "מודל סוונסי"....

אני ממליץ לכולם לקרוא את הכתבה של אוריאל דסקל מ"כלכליסט" על סוונזי:
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 33,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 19:19 
יש לך את הקול שלי. חסרים לי עוד 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 19:21 
yair כתב:
ערן כתב:
yair כתב:

וזה שונה מחיים רמון שהולך לבכור צבאן ,סיימון כץ ועוד אני לא יודע מי אלה האנשים שהוא מחר להם 4 פרומיל מהקבוצה?
כמו שאמרתי שיגיע בעל זכיון לוולמארט או למכרה אבץ בדרום סיביר וירצה לקנות את הקבוצה אז גם אני אצביע בשביל למכור לו (אם העמותה/הנהלת הקבוצה תמשיך להתנהל כמו השנה אני גם לא בטוח שאני אשאר חבר שנה הבאה) כרגע אני חושב שאם רמון מוכר את הקבוצה ל49 חלקים אז עדיף שכל אותם אנשים יעברו דרך העמותה. ובמצב הנוכחי כדאי לעמותה להתרכז בזה.
בקשר לכספים בינואר משלמים סכום לעמותה כל שנה (2/5 חברים רגילים, סכומים משתנים כל חברי הזהב/כסף/פלטינה) אם כל הכבוד לצביעת מגרש האימונים של הנוער לי אישית אין בעיה שרוב הסכום ילך לחיזוק הקבוצה (ויהיה שווה להמשיך לעשות חברות לעמותה בשביל דברים כמו כרטיסי חוץ ושיזדיינו הבכיינים בפורום) באוגוסט או בינואר שתחליט ההנהלה על תקציב מראש. אם אין לעמותה אז שידללו את האחוזים שלה כמו בחוזה של העמותה מול רמון

אם לשפוט לפי מצע המועמדים והקולות של חברי העמותה פה ובפורום , לא בטוח שיהיה יותר קל למכור לרוכש את הקבוצה דרך העמותה, מאשר דרך הרסיסים של רמון, אני בכלל חושב שככל שיותר אחוזים מהקבוצה יעברו לידי העמותה, המצב של הקבוצה שלנו רק יחמיר וידדרדר כי במצב כזה חלק גדול מהקבוצה יהיה בבעלות עמותה שלא מסוגלת להשקיע כסף במועדון מצד אחד, מצד שני לא תהיה לה שום אופיזיציה אמיתית שהרי האוהדים עצמם הם העמותה וזה יביא לשיתוק כללי של המועדון.

אם עוד היה לי סוג של התלבטות לגבי חברות בעמותה בקיץ שעבר, העונה הזו סגרה את הפינה הזו ואני ממש לא מתלבט בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 19:23 
למרות שיש שיפור בנושא בשנים האחרונות , מרצ'נדייז זה באמת פוטנציאל כלכלי לא מנוצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
יובל29 כתב:
teknoboy כתב:
בני12 כתב:
yair כתב:
בני12 כתב:

אענה לשאלה ואבהיר את המצע שלי:

לנו כאוהדים בהחלט יש את האפשרות להגדיל את הכנסות המועדון - בין אם זה דרך הגדלת מספר המנויים השנתיים וגידול במכירת הכרטיסים וגם דרך הגדלת המכירות של מוצרי המועדון. הפועל ת"א זה מותג שהרבה אנשים חותכים עליו כספים בלי שהמותג עצמו יודע. הסדרה של תחום המרצ'נדייז תכניס לקופת המועדון מאות אלפי שקלים בשנה ובמידה והעמותה תיקח על עצמה את האחריות לטיפול בנושא זה בהחלט משהו שצריך לקחת בחשבון בכל תחשיב של הזרמת כספים למועדון ע"י בעלי האחזקות בו.
מעבר לכך, כפי שמפורט במצע שלי, עמותת "האדומים" צריכה להמשיך ולעסוק בגיוס כספים מקהל האוהדים הרחב בכלל ולהתמקד בפרט בגיוס סכומים משמעותיים מהקהיליה העסקית. לדעתי, כספים אלו צריכים להיות מיועדים להגדלת אחזקות העמותה במועדון, השבחת הקשר שבין המועדון לקהל אוהדיו, טיפוח דור חדש של אוהדים וטיפוח מחלקת הנוער והילדים.
חשוב לציין שמועדון הפועל ת"א יושב כבר היום על הכנסות שנתיות שוטפות של כ-20 עד 25 מיליון שקל וזה ללא קשר להצלחה של הקבוצה בזירה האירופית.

ממתי העובדה שמישהו הוא לקוח של ארגון (קונה כרטיסים, מרצ'נדייז וכדומה) שקולה לבעלות?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 19:47 
Gili כתב:
למרות שיש שיפור בנושא בשנים האחרונות , מרצ'נדייז זה באמת פוטנציאל כלכלי לא מנוצל.

תאמין לי אפשר לעשות מאות אלפים ממרצ'נדייז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 21:29 
נראה לי שזה היבט די מרכזי של התוכניות של יובל, ואני מקווה שהוא יסביר למה הכוונה.[/quote]

ממתי העובדה שמישהו הוא לקוח של ארגון (קונה כרטיסים, מרצ'נדייז וכדומה) שקולה לבעלות?[/quote]

teknoboy,

במצע שלי אני מדבר באופן ברור על כך שהעמותה תהיה אחראית בתוך המועדון על נושא הקשר עם הקהל, השבחת דור חדש של אוהדים והגדלת מספר המנויים.
במידה והעמותה אכן תגדיל את ההכנסות של המועדון מהאוהדים (כולל בטיפול בנושא המרצ'נדייז) אזי שניתן לראות זאת כהשקעה כספית במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
יובל29 כתב:

במצע שלי אני מדבר באופן ברור על כך שהעמותה תהיה אחראית בתוך המועדון על נושא הקשר עם הקהל, השבחת דור חדש של אוהדים והגדלת מספר המנויים.
במידה והעמותה אכן תגדיל את ההכנסות של המועדון מהאוהדים (כולל בטיפול בנושא המרצ'נדייז) אזי שניתן לראות זאת כהשקעה כספית במועדון.

יקירי,
גילוי נאות: איני חבר עמותה ולכן בכל מיקרה לא אוכל להצביע עבורך.

1. מציע גם לך וגם למועמדים אחרים לזכור שהעמותה לא מתפקידה לסייע בניהול המועדון או לבצע מטלות שמן הסתם הנלת הקבוצה/מועדון צריכה לטפל בהם באמצעות סגל עובדיה. ה להבנתי תפקידה של עמותת הכדורגל קצת שונה מעמותה בכדורסל. המועדון/הקבוצה צריךכה לטפל בנושא המרצ'נדייס. מי שיהיה אחראי מיטעם המועדון לנושא (ואני מקווה שזה לא מתנדב אלה עובד של הקבוצה בשכר) צריך לטפל בנושא, לא העמותה. תצליח העמותה לדאוג להנחות חברייה בעת קניית מרצ'נדייס ובכך להגדיל את המכירות שלהם , מעולה. זו אולי מטרה של העמותה לדאוג לחברייה ובכך גם לסייע למועדון אבל לא במקום הנהלת הקבוצה.
2. "השבחת דור חדש של אוהדים והגדלת מספר המנויים". זו סיסמא יפה ובהחלט מטרה נכונה. כיצד עושים זאת , מה תעשה כדי להוציא לפועל סיסמא זו ? האם תדאג שלמשל לפחות ב- 10 משחקי בית של הקבוצה יוצאו כרטיסים לילדים במחיר של 10 ש"ח שיוכלו להיכנס רק עם חולצה אדומה לשער שיייועד לכך ? או באיזה דרך "תשביח" את דור העתיד של האוהדים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
יובל29 כתב:
teknoboy,

סליחה שאני מציק, פשוט נראה לי שזו נקודה מהותית.
למעשה אתה מציע שהעמותה תתפקד כמין מחלקת שיווק של המועדון.
הבעלים העשיר המדומיין יכול באותה מידה לשכור שירותים של חברה שמתמחה בזה (כלומר שבניגוד לעמותה היא יודעת מה היא עושה) ולסגור עניין בלי לתת לאף אחד 49 אחוזי בעלות.
אני אישית לא הייתי נותן 49% מעסק ששווה מיליונים למישהו שיגדיל בכמה מאות אלפי שקלים את מחוזר המכירות של המרצ'נדייז.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 23:57 
זה לא יאמן. מי שיש לו דעה מגובשת מה יש לעשות יעמיד עצמו לבחירה .
יובל מנסח את משנתו , אם יש שאלות אז שאלו אותו ותנו לו לענות.
להפוך את האשכול כמקום שבו כל אחד מפרט את תפיסתו אינו ראוי לאשכול זה .
פתחו פשוט אשכול עם דעתכם.
הצעתו ותשובותיו של יובל אינן מקובלות עליכם אז אל תצביעו עבורו.

ועכשיו יובל אשמח אם תספר מה הייתה עמדתך בימי המאבק מול טביב והאם נטלת חלק במאבק נגדו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 144 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: