דגל אדום כתב:
חוץ מזה, אני באמת מקווה שעדיין, גם בעולם הקפיטליסטי בו אנו חיים, נשאר מעט מהפטיש והמגל שבסמל שלנו.
פטיש, מגל, מתנ"ס, תנועת נוער. הלו, הפועל תל אביב היא קודם מועדון כדורגל תחרותי, אחת משתי האימפריות הספורטיביות הכי גדולות בארץ. המטרה היא שתישאר כזו.
דגל אדום כתב:
יש כאן לא מעט אנשים שהחליטו מראש, עבור אותו משקיע פוטנציאלי, שהוא יתנגד לשותפות של העמותה בבעלות, למרות שאני חושב שאותו משקיע דווקא יראה בכך ברכה, שכן עם שיתוף פעולה נכון ופורה, הוא יזכה לתמיכה של מרבית האוהדים. אין ספק שכל משקיע פוטנציאלי שכזה מודע למחאות שהיו בעבר, וירצה להימנע מכך.
הנה שיגעון הגדלות המסוכן של אוהדי הפועל, מוגש לכם בלי כחל וסרק. למה שמשקיע ירצה עמותה לצדו, שואלים אתכם המגלומנים - כי הוא צריך כל הזמן לפחד מהקהל הנודניק והטרחני של הפועל שיש לו כל הזמן וטענות וחושב שהוא יודע לנהל יותר טוב מכולם כי הוא אינטליגנט וחכם ומבין בהכל. והוא בעיקר צריך לפחד מהקהל המאוהב בעצמו שיחליט יום אחד לקום ולגרש אותו מהמועדון. לפחד ממש. אז בואו נקים עמותה ש"תיתן לו שקט", יענו תיתן לקהל הרגשה שהם חלק מהניהול, ואז הם לא יוכלו או יירצו לקלל אף אחד. כלומר, נחזיק את בעלי הקבוצה בביצים.
אתם הורסים את הפועל.
זהו, נשבר לי. כל מה שחששתי ממנו לגבי העמותה הזו והבחירות האלו מתממש. אוסף של אנשים באינטרנט ובפייסבוק יצרו לעצמם בועה מלאת פנטזיות שליטה וערכים מדומיינים, שאין להם קשר לא למציאות ולא לרצון של רוב אוהדי הפועל ביציעים. לא יודע איך, לא יודע מה, אבל אני לא מתכוון לעמוד מהצד כשאתם מדרדרים את המועדון לרמה של ועדת כיתה.