תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המוסר המקצועי של מוטי פשכצקי
הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 17:53 
viewtopic.php?f=4&t=96162

פורסם בעין השביעית:

אתמול פשכצקי פרסם כי היום תתקיים הפגנה בלתי חוקית מול ביתו של יו״ר הקבוצה איציק קורנפיין. התקשרתי אליו על מנת להעמיד דברים על דיוקם ואת הטעות בפרסום שלו, וכך התנהלה השיחה :

ברק : שלום מוטי, זה ברק כהן, ואני מלווה את אוהדי בית״ר במאבק שלהם.

מוטי : הא, הם לא עובדים אתי, הם בחרו כתבים אחרים.

ברק : אני מתקשר למה שפרסמת, שמתוכננת הפגנה לא חוקית. ההפגנה כן חוקית, וכדאי שתבוא גם עמדת האוהדים.

מוטי : האוהדים בחרו צד, הם עם כתבים אחרים, הם פוגעים לי בפרנסה, אז אני אכתוב מה שאני רוצה.

ברק : מה פירוש תכתוב מה שאתה רוצה. אני מסביר לך שההפגנה חוקית. הבעיה היא שאתה כותב עובדות שקריות. ואתה גם לא מאפשר להביא את העמדה של האוהדים בפרסום.

מוטי : אני לא יודע חוקית או לא חוקית. אני לא משפטן. אני מעביר את עמדת המשטרה מידי הנהלת הקבוצה. אני גם לא עובד לא אצל האוהדים ולא אצלך. הם לא מעניינים אותי. אני אכתוב מה שאני רוצה.

ברק : אבל אתה כתב, אתה אמור להביא את מלוא התמונה.

מוטי : אל תדבר אתי בצורה כזאת. אני מסביר לך, אני אכתוב מה שאני רוצה.

ברק : אוקיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: