תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שאלה פתוחה למתמודדים לוועד הפועל (די לטינופים)
הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 13:01 
teknoboy כתב:
chimpfive כתב:
שחר כתב:
האינטרס של כל חבר עמותה הוא שמי שיישב בועדת הביקורת לא יהיה "משלומנו" או "אחד משלנו" שיעזור לטיייח את מה שצריך, אלא דווקא מי שבאמת רוצה לבדוק שכל הפעולות כשירות, תקינות ושקופות.
כמה שקורמן לא פופלארי בקרב ה"אחוקים" אני בטוח שגם מה שמניע אותו היא טובת הפועל.

מה מניע? הוא מתמודד? לי נמאס מכל הרמיזות הלא ברורות, אם יש ביקורת שישמיע אותה בלי לפזר רמזים בפורום, אני חבר עמותה ואשמח טם אנשים כמו קורמן יתמודדו ויסבירו את כל הליכלוך שקיים אם קיים ולא מעניין אותי אחוקים חברים וכל השטויות של כיתה ו׳

חבל שאתה, בתור חבר עמותה פעיל ודעתן, לא מעיין ביתר קפידה בפרסומי העמותה (כן, קורמן מתמודד על מקום בוועדת הביקורת).

ממש לא פעיל בעמותה, ותודה על הרפרנס נראה מה האיש סוף סוף מדבר בחודשים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאלה פתוחה למתמודדים לוועד הפועל (די לטינופים)
הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
הוא חשף את המעילה של אולגה שמכר 400 סקוטש ברייט ששייכים לעמותת הכדורסל,בשוק השחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 13:16 
teknoboy כתב:
chimpfive כתב:
שחר כתב:
האינטרס של כל חבר עמותה הוא שמי שיישב בועדת הביקורת לא יהיה "משלומנו" או "אחד משלנו" שיעזור לטיייח את מה שצריך, אלא דווקא מי שבאמת רוצה לבדוק שכל הפעולות כשירות, תקינות ושקופות.

מה מניע? הוא מתמודד? לי נמאס מכל הרמיזות הלא ברורות, אם יש ביקורת שישמיע אותה בלי לפזר רמזים בפורום, אני חבר עמותה ואשמח טם אנשים כמו קורמן יתמודדו ויסבירו את כל הליכלוך שקיים אם קיים ולא מעניין אותי אחוקים חברים וכל השטויות של כיתה ו׳

חבל שאתה, בתור חבר עמותה פעיל ודעתן, לא מעיין ביתר קפידה בפרסומי העמותה (כן, קורמן מתמודד על מקום בוועדת הביקורת).

לא יודע מה בדיוק מה סמכויותיה של ועדת הביקורת אך זו אפשרות ראויה לשיתוק פעילות של העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
teknoboy כתב:
chimpfive כתב:
שחר כתב:

לא יודע מה בדיוק מה סמכויותיה של ועדת הביקורת אך זו אפשרות ראויה לשיתוק פעילות של העמותה .

יקירי,
אודה לך אם תסביר בבקשה את המשפט המודגש, הוא מאוד לא ברור לפחות לא לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 13:52 
בהצלחה לכל המועמדים. כולם טובים וראויים, לא משנה מי עשה מה עד עכשיו, משנה מי יעשה מה מעכשיו. זו לא תחרות פופולאריות אלא אינטרס של כולנו שאנשים שבאים לתרום יגיעו ויתרמו. מציע שכולנו נתרכז בעיקר ולא בטפל ושנמנע מהאשמות שאין להן הוכחות כי זה לא משרת אף אחד בסוף. :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 16:57 
מסכים עם ראצ'ו וחבל שאשכול שהתחיל בדרך כה נכונה וחשובה עבר למסלול אחר.
כדאי שבאשכול יועלו רק שאלות ובדף שינתן לכל מועמד הוא יבחר על אילו שאלות לענות ואילו לא.
כך זה יראה מסודר יותר ויאפשר לנו חברי העמותה לבחור ככל שנוכל את הראויים ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאלה פתוחה למתמודדים לוועד הפועל
הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 17:21 
שחר כתב:

אני לא כל כך בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 03:37 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב להודות שבאיזשהו מקום אני דיי "נהנה" לקרוא את מה שהולך פה. אני הולך עם הפועל כבר כמה וכמה שנים טובות, אבל אם אתם מציפים ומדברים על נושאים כאלה בפורום, אשמח לטיפה פחות רמזים ויותר דיבורים אמיתיים..והכי חשוב, אם לפני הכל יהיה אפשר לצרף תמונות של כל אותם המועמדים זה בכלל יעזור כשכינויים בפורום בכלל יבורכו.

בכל מקרה, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי, עם כמה שזה לכאורה מרגיש ברור, מהם הגדרות התפקיד של וועדת הביקורת ומהם הגדרות התפקיד של הועד המנהל.
היקף המשרה, מטרות הועדה, מגבלות הועדה, קשיים שאנשים שעבדו בעמותה עד עתה יכולים להעריך שיהיו, וכו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 08:02 
lapidus כתב:
אני חייב להודות שבאיזשהו מקום אני דיי "נהנה" לקרוא את מה שהולך פה. אני הולך עם הפועל כבר כמה וכמה שנים טובות, אבל אם אתם מציפים ומדברים על נושאים כאלה בפורום, אשמח לטיפה פחות רמזים ויותר דיבורים אמיתיים..והכי חשוב, אם לפני הכל יהיה אפשר לצרף תמונות של כל אותם המועמדים זה בכלל יעזור כשכינויים בפורום בכלל יבורכו.

בכל מקרה, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי, עם כמה שזה לכאורה מרגיש ברור, מהם הגדרות התפקיד של וועדת הביקורת ומהם הגדרות התפקיד של הועד המנהל.
היקף המשרה, מטרות הועדה, מגבלות הועדה, קשיים שאנשים שעבדו בעמותה עד עתה יכולים להעריך שיהיו, וכו..

כדי שבסוף לא נגלה שבחררנו בנפוליאון ,הדביל עם התות,או מישהו בסגנון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: