תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 13:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 372 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המחזור הקרוב ישוחק ביום חמישי
הודעהפורסם: 25 מרץ 2013, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
אין מה להופיע לדעתי. זה סתם יהפוך את זה לאוהדי הפועל נגד מכבי וכו'.
אם הייתה איזו התארגנות של אוהדים משאר הליגה גם אז יש מה להצטרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המחזור הקרוב ישוחק ביום חמישי
הודעהפורסם: 25 מרץ 2013, 17:32 
הפועל כתב:

אוהדים משאר הליגה? יש דבר כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2013, 17:33 
אסור להפוך את זה להפועל נגד מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2013, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
הפועל כתב:

אוהדים משאר הליגה? יש דבר כזה?

בעבר היה ניסיון מגומגם לארגן אחת שכזאת (ועבדך הנאמן אפילו היה חלק ממנה). היום אין, ולהערכתי הסיכוי לארגן אחת שכזאת נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: המחזור הקרוב ישוחק ביום חמישי
הודעהפורסם: 25 מרץ 2013, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
אסור להפוך את זה להפועל נגד מכבי

אז מה כן?
נשאר בחורים שלנו וניתן למכונת התעמולה של הדון לעבוד על דעת הקהל? ואם השחקנים יתקפלו מולם נבכה על כושר העמידה שלהם?
העיקר שלא יחשדו בנו שמדובר בהפועל מול מכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המחזור הקרוב ישוחק במוצאי שבת
הודעהפורסם: 25 מרץ 2013, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה חושב שזה יעזור לשחקנים, אתה טועה. להפך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2013, 22:25 
רק יזיק האמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2013, 23:11 
אם אתה תתערב יגידו שזה ניסיון לפגוע במכבי
זה יפגע במאבק למען כדורסל ישראלי.
לאוהדי הפועל כאוהדי הפועל נכון כרגע לדעתי לשתוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 02:06 
סמל אישי של המשתמש
כאילו שזה ישנה משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 01:23 
ציטוט:
כדורסל זה לא עסק שמכניס, זה פילנתרופיה ואם אני לא נהנה אין לי מה להיות פה. אותו דבר נוגע גם לשאר הבעלים הפרטיים, ג'ף רוזן מחיפה וחיים אוחיון מהגלבוע. אם תהיה שביתה הבעלים הפרטיים יסגרו את הקבוצות. אין כיום מספיק שחקנים ישראלים טובים לקבוצות, ואני מקווה שנוכל לחזור להתעסק בכדורסל בקרוב"

בעליה של קבוצת הפועל אילת בכדורסל, דורון הרציקוביץ'/
הוא גם איים על שחקניו שאם לא יעלו לשחק בשבת הוא יסגור את הקבוצה!!
מזל שהוא לא בעלים של הקבוצה שלי! מעדיף להיות עני ועם לב נשמה וערכים מאשר עוד איזה עסקן עשיר שמעניין
אותו רק השם שלו ולא מסתכל מסביב על טובת הכדורסל. :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
אל תדאג,
גם הקפטן שלך יתקפל בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 09:30 
gigs כתב:
ציטוט:
כדורסל זה לא עסק שמכניס, זה פילנתרופיה ואם אני לא נהנה אין לי מה להיות פה. אותו דבר נוגע גם לשאר הבעלים הפרטיים, ג'ף רוזן מחיפה וחיים אוחיון מהגלבוע. אם תהיה שביתה הבעלים הפרטיים יסגרו את הקבוצות. אין כיום מספיק שחקנים ישראלים טובים לקבוצות, ואני מקווה שנוכל לחזור להתעסק בכדורסל בקרוב"

בעליה של קבוצת הפועל אילת בכדורסל, דורון הרציקוביץ'/
הוא גם איים על שחקניו שאם לא יעלו לשחק בשבת הוא יסגור את הקבוצה!!
מזל שהוא לא בעלים של הקבוצה שלי! מעדיף להיות עני ועם לב נשמה וערכים מאשר עוד איזה עסקן עשיר שמעניין
אותו רק השם שלו ולא מסתכל מסביב על טובת הכדורסל. :hapoel:

ארועי שנת החונכות שלנו בליגת העל מלמדים שקשה-עד-בלתי אפשרי לשרוד במודל הנוכחי, וכי לא נוכל להמנע משיתוף פעולה עם בעלי-ממון כדי להתקיים ולתפקד במסגרת הזו. עם זאת, ההתנהגות של הרציקוביץ חייבת לשמש תמרור אזהרה. הנכונות שלו "לשבור את הכלים" בבקעת אונו, במו"מ איתנו ועכשיו באילת מעידים עד כמה חייבים להיות זהירים בבחירת הפרטנר, ולוודא שאנחנו מוגנים מפני גחמות מגלומניות, אם וכאשר נסגור עם מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 09:55 
מה עושים בשבת?
מתנגש עם הכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
טור מצויין של מליניאק בנושא בידיעות.
אשתדל לעלות אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 10:44 
red_o כתב:
מה עושים בשבת?
מתנגש עם הכדורגל

זה מאד פשוט.

מי שגם ככה לא תכנן לנסוע לרמה"ש, בלי קשר להתנגשות עם הכדורסל בכלל, אז ברור שעדיף שייסע לכדורסל.
מי שתכנן לנסוע לרמה"ש, לפני ההתנגשות עם הכדורסל, חייב לנסוע לרמה"ש.
לא בגלל שהכדורגל במצב קשה יותר וכאן אוהדים נמדדים, אלא אך ורק בגלל שאם יהיה מחזור במוצ"ש, אז זו זריקת זין על האוהדים ואסור לשתף איתם פעולה.
הם מתווכחים ביניהם, משביתים את הליגה או מאיימים בביטולה, ואז כשהם מגיעים להסכמה, אז הם קובעים תאריך. אז אם זה מתנגש עם מחזור כדורגל. האוהדים שיסתדרו. מי סופר אותם בכלל?
שיזדיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 11:59 
villa crespo כתב:
red_o כתב:
מה עושים בשבת?
מתנגש עם הכדורגל

זה מאד פשוט.

מי שגם ככה לא תכנן לנסוע לרמה"ש, בלי קשר להתנגשות עם הכדורסל בכלל, אז ברור שעדיף שייסע לכדורסל.
מי שתכנן לנסוע לרמה"ש, לפני ההתנגשות עם הכדורסל, חייב לנסוע לרמה"ש.
לא בגלל שהכדורגל במצב קשה יותר וכאן אוהדים נמדדים, אלא אך ורק בגלל שאם יהיה מחזור במוצ"ש, אז זו זריקת זין על האוהדים ואסור לשתף איתם פעולה.
הם מתווכחים ביניהם, משביתים את הליגה או מאיימים בביטולה, ואז כשהם מגיעים להסכמה, אז הם קובעים תאריך. אז אם זה מתנגש עם מחזור כדורגל. האוהדים שיסתדרו. מי סופר אותם בכלל?
שיזדיינו.

אם יהיה מחזור המשחק שלנו לא יתנגש עם הכדורגל (ככה אני מאמין לפחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
טור מצויין של מליניאק בנושא בידיעות.
אשתדל לעלות אותו

השקעתי בסריקה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4361044,00.html

השחקנים צודקים / טור
שביתת הכדורסלנים הישראלים לא משמחת אותי, אבל מאבקם על צמצום מספר הזרים ראוי. בעלי הקבוצות נוהגים בעזות מצח, וההצעה ה"מהפכנית" שלהם היא סחורה משומשת. ובזמן שהעסק קורס, יו"ר מינהלת הליגה שמואל פרנקל נופש בתאילנד
אריה מליניאק
פורסם: 27.03.13, 12:01

לפני החג שמעתי את שמואל פרנקל, יו"ר מינהלת ליגת העל בכדורסל, מודיע ממרומי חופשתו בתאילנד ששלושה ישראלים בחמישייה של כל קבוצה ישחקו רק על גופתו. רק אחרי שהאזנתי שוב לראיון הבנתי שהאיש נחוש להרוס את הכדורסל הישראלי. מישהו מעלה בדעתו שליגת ה־NBA מושבתת, ודייויד סטרן ממשיך לנפוש בתאילנד?

אפשר להתווכח אם יש 60 שחקנים ישראלים למלא שלוש עמדות בכל קבוצה. אפשר למחות על דרכי המשא ומתן והפתרונות. אבל אם המטרה של בעלי הקבוצות ויו"ר המינהלת היא להנציח רוב של זרים בחמישייה, שיסגרו את הבסטה ויילכו הביתה.

אני זוכר זמנים ששיחקו שני זרים בקבוצה, ועוד מתאזרח או שניים. זה לא הפריע לקבוצות להצליח באירופה והייתה אחלה ליגה. מי שהרס את
הכדורסל הישראלי הם מנהלי ובעלי הקבוצות, שברוב חוצפתם מאשימים את השחקנים בכריתת הענף שעליו הם יושבים. קווין מגי, ארל וויליאמס, מילטון וגנר, בראד ליף ודייויד ת'רדקיל היו "שחקני חיזוק" בנקודות שבהן אנחנו חלשים. בעשור האחרון הליגה מוצפת זרים, והכדורסלן הישראלי הוא זן בשלבי הכחדה מתקדמים.

אם אין מספיק שחקנים ישראלים ברמה, שלא תהיה ליגה בישראל. אם העתיד הוא 60 זרים ו־30 ישראלים, אפשר להעמיס את הכבודה הזאת על בואינג 747 ולהטיס את הליגה למדינה אחרת. דורון הרציקוביץ' לקח את גבעת־שמואל, ירד לאילת, קיבל ברכה מראש העיר ויש שם יופי של קבוצה. ואני שואל: אם זזים לאילת, למה לא לבלגיה או להונגריה?

בשביל לתת דקות משחק לשני שחקנים ישראלים לא צריך ליגה. את פרס ישראל נתנו לשמעון מזרחי, שלקח את הקבוצה שלו לשחק בליגה האדריאטית כי לא נתנו לו לשתף שישה זרים. שישחק ביוגוסלביה. ברבע הרביעי בדרבי האחרון שיחקו שלושה ישראלים בכל קבוצה. היה משחק מעניין מאוד.

שביתת השחקנים לא משמחת אותי, והדבר האחרון שחסר בספורט זו מעורבות של ההסתדרות. השחקנים שובתים בזמן שיש הסכם תקף, כי כל השביתות בעולם מתקיימות כשיש הסכם. מתי רוצים שעובדי נתב"ג יכריזו שביתה, ביום כיפור? גם שביתת שחקני ה־NBA נראתה מוגזמת. המצב הכלכלי באמריקה לא טוב, בעלי הקבוצות הפסידו מאות מיליונים בעונה, והשחקנים המיליונרים דרשו תוספת לשכרם. בסוף הם קיבלו!

לא צריך להימצא בחדרי המשא ומתן כדי להבין שטענות השחקנים לפיהן בעלי הקבוצות מנסים לעבוד עליהם הן נכונות. בעלי הקבוצות משכו זמן בתקווה שהעונה תיגמר, ואז הם יגידו שכבר החתימו שחקנים לשנתיים קדימה ויתקעו את המשא ומתן לעוד שלוש שנים. גם אני ניסיתי לשכנע את מתן נאור שהם מגזימים. עכשיו אני רואה שהשחקנים צודקים.

ההצעה ה"מהפכנית" שמנסים למכור לכם – חמישה זרים וחוק רוסי – זו אופציה שממילא כבר קיימת היום. אין בה שום חידוש. עם זאת, אף קבוצה חוץ ממכבי ת"א לא משתמשת בה. כולן משחקות עם ארבעה זרים, בלי חוק רוסי. אבנר קופל הצליח, בישיבה האחרונה שלו כיו"ר מינהלת הליגה, להעביר החלטה שאפשר לשתף שישה זרים עם חוק רוסי. זה משרת רק קבוצה אחת – מכבי ת"א. רוב המאמנים והמנהלים שדיברתי איתם מעוניינים בשלושה, מקסימום ארבעה זרים. הכניסו עז, שישה זרים. עכשיו מוציאים אחת, וטוענים שזו הצעה נדיבה.

שיא השיאים הוא הרעיון הגאוני לרשום שלושה שחקנים מתחת לגיל 22. קשקוש בלבוש. במכבי ת"א רשומים היום שני צעירים – איתי שגב ועידן זלמנסון. כישרונות נדירים, רק שקשה להבחין בכישרון שלהם, מהסיבה הפשוטה שהם משחקים שלוש דקות כשמכבי ת"א מובילה ב־25 נקודות. מהדיווחים שאני מקבל, אפילו באימונים הם יושבים בצד.

כדי להסביר לכם מה ההבטחות של האנשים האלה שוות אזכיר צעיר בשם עמרי כספי. אפילו הוא לא קיבל את הדקות שהובטחו לו בחוזה. אם בעלי הקבוצות רוצים לשתף צעירים, שישתפו. למה מגיע להם עבור זה זר נוסף כפיצוי? לשתף ישראלי זה עונש?

בעלי הקבוצות לא מנהלים משא ומתן. הם מחליטים חד־צדדית שיהיה מחזור, למרות שאין שחקנים. זו עזות מצח. השחקנים מסכימים לארבעה זרים, הבעלים דורשים חמישה. כל הוויכוח הוא על אחד הזרים (כולם רשאים לשחק באירופה) שלא ישחק ברוטציה משחק ליגה אחד בחודש. על זה ראשי הקבוצות משביתים את הליגה. תבדקו מי הזר החמישי בכל קבוצה ומה התפוקה שלו. פרנקל טוען שאוהדים לא יקנו מנויים וספונסרים לא ישימו כסף על ליגה שיהיה בה רוב לישראלים. אתם מכירים אוהד אחד של מכבי ת"א שקנה מנוי בשביל לראות את ניק קיינר־מדלי, גיורגי שרמדיני ומלקולם תומאס? במקום להביא חמישה־שישה זרים בינוניים, שיביאו ארבעה טובים באותו כסף.

בהודעת מינהלת הליגה נאמר שהם דאגו לקדם את השחקנים הישראלים על כרטיסי חיש־גד. האמת הפוכה. מנהלי השיווק והפרסום של מפעל הפיס הבינו מה שבעלי הקבוצות מסרבים לקלוט: הציבור לא מכיר ולא מתעניין בלגיון הזרים. מי שמקדם מכירות זה רק הישראלים, שבעלי הקבוצות מנסים להכחיד. גם הטענה שבאירופה אין הבטחת דקות למקומיים אינה רלוונטית. באירופה אין צורך ב"חוק רוסי", כי איטלקי, ספרדי או צרפתי יכולים לשחק בכל מדינה ולהיחשב למקומיים.

ח"כ יואל רזבוזוב צריך ליזום מיד תיקון לחוק הספורט, כדי להבטיח שמועצת ההימורים לא תממן את הספורט בישראל, אלא את הספורט הישראלי. ליגה שאין בה רוב לשחקנים ישראלים פעילים לא תקבל אגורה! ואם אפשר, צריך להחיל אותם כללים גם על מפעל הפיס. החוק צריך להגביל גופים ציבוריים בתמיכה רק לקבוצות שבהן השחקנים הישראלים ישחקו לפחות 50 אחוז מהזמן (100 מתוך 200 דקות משחק) ובהדרגה לעלות ל־120 מתוך 200.

ויפה עשה ארגון השחקנים שדחה את פגישתם למוצאי שבת. הגיע הזמן ששחקני מכבי ת"א יחליטו באיזה צד הם. אני מבין שמצבם עדין, אבל להמשיך לשחק ולקבל משכורות עתק בזמן שהחברים שלהם נחנקים, זו לא סולידריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 12:45 
י

נערך לאחרונה על ידי מהפכה בתאריך 27 מרץ 2013, 14:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של מליניאק. למרות שבינתיים נראה שהשחקנים בדרך להשתפן, ומקדימים את הישיבה שלהם משבת
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2628512
בטוח יחליטו שלשחקני מכבי מותר לא לשבות באירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 13:39 
אם ההחלטה תהייה שלשחקני מכבי מותר לשחק באירופה והשביתה בליגה נמשכת אני יהיה מרוצה
מקווה מאוד שרמי לא ישבית את הפועל שוב במידה ומכבי לא שובתת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 14:02 
מהפכה כתב:
אם ההחלטה תהייה שלשחקני מכבי מותר לשחק באירופה והשביתה בליגה נמשכת אני יהיה מרוצה

שחקני מכבי חתמו שהם לא שובתים ? ואם לא, איך מותר להם להתאמן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 14:05 
שעשעה אותי מאוד הצעת השוחד שפורסמה אתמול: דאגה למקצוע לשחקנים אחרי קריירת הכדורסל שלהם. יענו, עזבו אתכם מכדורסל, אותנו זה לא מעניין, למה שזה יעניין אתכם? בוא נהיה ריאליים ונמשיך להיות ליגת הקרקס של שימון, הרי רק בשביל זה אנחנו ואתם פה.
השחקנים חייבים להחזיק מעמד מול הסחטנות של הדון וחבר מרעיו. כל מי שאכפת לו מהכדורסל הישראלי איתכם. לא להשבר!

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המחזור הקרוב ישוחק במוצאי שבת
הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 14:15 
האדום הצורר כתב:
שעשעה אותי מאוד הצעת השוחד שפורסמה אתמול: דאגה למקצוע לשחקנים אחרי קריירת הכדורסל שלהם. יענו, עזבו אתכם מכדורסל, אותנו זה לא מעניין, למה שזה יעניין אתכם? בוא נהיה ריאליים ונמשיך להיות ליגת הקרקס של שימון, הרי רק בשביל זה אנחנו ואתם פה.
השחקנים חייבים להחזיק מעמד מול הסחטנות של הדון וחבר מרעיו. כל מי שאכפת לו מהכדורסל הישראלי איתכם. לא להשבר!

הערכה שלי - לא יחזיקו מעמד ויהיה משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הרציקוביץ': אם תשבתו בשבת, אסגור את הקבוצה
בעלי הפועל אילת כינס את שחקניה הישראלים של הקבוצה ואיים להשבית את פעילותה אם לא ישחקו מול י-ם: "צריכים לעמוד בהסכם". על אלון: "עושה נזק"

בעליה של קבוצת הפועל אילת בכדורסל, דורון הרציקוביץ', כינס היום (שלישי) את השחקנים הישראלים של הקבוצה והבהיר להם כי אם ישבתו במשחק הליגה בשבת מול הפועל ירושלים ולא יופיעו למשחק, הקבוצה תיסגר לאלתר.

הרציקוביץ' אמר הערב ל-ONE: "הסברתי לשחקנים שיש הסכם ושאלתי אותם האם יש סעיף שלא עמדתי בו. אמרתי להם שהם צריכים גם לעמוד בהסכם ואני מצפה מהם לא לשבות להגיע למשחק בשבת. מבחינתי, אם השחקנים לא יגיעו, הם ישאו בתוצאות של אי עמידה בהסכמים. אני מקווה שלא נגיע לכך, יש באילת מערכת טובה, אנחנו מנסים לבנות פה משהו יפה".
בתוך כך, תקף הרציקוביץ' את ארגון השחקנים והיו"ר, ניר אלון, ואמר: "ארגון השחקנים עושה משהו שלא צריך להיעשות. הארגון צריך לדאוג לשחקנים אם הם לא מקבלים משכורות ולא להפריע במהלך עונה, הוא עושה להם רק נזק".

בשנה שעברה עברתי את אותו הדבר עם קבוצת הנשים של הבקעה. הם הרסו את ליגת הנשים. אלון בא מההסתדרות וכנראה לא מבין את הדברים. אני מקווה שהשחקנים יתעשתו ויבינו שהיו"ר שלהם רק גורם נזק".

כדורסל זה לא עסק שמכניס, זה פילנתרופיה ואם אני לא נהנה אין לי מה להיות פה. אותו דבר נוגע גם לשאר הבעלים הפרטיים, ג'ף רוזן מחיפה וחיים אוחיון מהגלבוע. אם תהיה שביתה הבעלים הפרטיים יסגרו את הקבוצות. אין כיום מספיק שחקנים ישראלים טובים לקבוצות, ואני מקווה שנוכל לחזור להתעסק בכדורסל בקרוב".

ניר אלון אמר בתגובה: "הויכוח הוא לא אישי נגד הרציקוביץ', אנחנו רוצים להחזיר את הזהות הישראלית לליגה".

http://www.one.co.il/Article/214805.html

ולחשוב שהוא היה עלול להיות בעלים (או שותף בהנהלה) שלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
מהפכה כתב:

שחקני מכבי חתמו שהם לא שובתים ? ואם לא, איך מותר להם להתאמן ?

כולם מתאמנים ממילא ירדו מהקטע הזה ממה שהבנתי. אבל הם (וגליל) משחקים באירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
האדום הצורר כתב:

הערכה שלי - לא יחזיקו מעמד ויהיה משחק.

לדעתי גם. אחרת לא היו מקדימים את הפגישה להיום. הם מצמצו ראשונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 14:31 
orrie.r כתב:
ציטוט:
בעלי הפועל אילת כינס את שחקניה הישראלים של הקבוצה ואיים להשבית את פעילותה אם לא ישחקו מול י-ם: "צריכים לעמוד בהסכם". על אלון: "עושה נזק"

בעליה של קבוצת הפועל אילת בכדורסל, דורון הרציקוביץ', כינס היום (שלישי) את השחקנים הישראלים של הקבוצה והבהיר להם כי אם ישבתו במשחק הליגה בשבת מול הפועל ירושלים ולא יופיעו למשחק, הקבוצה תיסגר לאלתר.

הרציקוביץ' אמר הערב ל-ONE: "הסברתי לשחקנים שיש הסכם ושאלתי אותם האם יש סעיף שלא עמדתי בו. אמרתי להם שהם צריכים גם לעמוד בהסכם ואני מצפה מהם לא לשבות להגיע למשחק בשבת. מבחינתי, אם השחקנים לא יגיעו, הם ישאו בתוצאות של אי עמידה בהסכמים. אני מקווה שלא נגיע לכך, יש באילת מערכת טובה, אנחנו מנסים לבנות פה משהו יפה".
בתוך כך, תקף הרציקוביץ' את ארגון השחקנים והיו"ר, ניר אלון, ואמר: "ארגון השחקנים עושה משהו שלא צריך להיעשות. הארגון צריך לדאוג לשחקנים אם הם לא מקבלים משכורות ולא להפריע במהלך עונה, הוא עושה להם רק נזק".

בשנה שעברה עברתי את אותו הדבר עם קבוצת הנשים של הבקעה. הם הרסו את ליגת הנשים. אלון בא מההסתדרות וכנראה לא מבין את הדברים. אני מקווה שהשחקנים יתעשתו ויבינו שהיו"ר שלהם רק גורם נזק".

כדורסל זה לא עסק שמכניס, זה פילנתרופיה ואם אני לא נהנה אין לי מה להיות פה. אותו דבר נוגע גם לשאר הבעלים הפרטיים, ג'ף רוזן מחיפה וחיים אוחיון מהגלבוע. אם תהיה שביתה הבעלים הפרטיים יסגרו את הקבוצות. אין כיום מספיק שחקנים ישראלים טובים לקבוצות, ואני מקווה שנוכל לחזור להתעסק בכדורסל בקרוב".

ניר אלון אמר בתגובה: "הויכוח הוא לא אישי נגד הרציקוביץ', אנחנו רוצים להחזיר את הזהות הישראלית לליגה".

באמת חתיכת חוצפן
הוא אשכרה מצפה שאנשים יקיימו התחיבויות חוזיות שלהם
לא נשמע כחוצפה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 14:35 
כן, הא, מקורמן? מי שמע על שביתה כשתנאי העבודה שלך מחורבנים? ממש בושה וחרפה! מעניין אם לא היית שובת אם היית מגלה שאין לך שום סיכוי להצליח במקצוע שבחרת בו ויש לך כוח לשנות את המציאות הקיימת.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 14:41 
אסור לשחקנים להישבר
שהעסקנים ילכו הביתה. יבואו אחרים ואולי תהייה פה ליגה
גם ככה רוב הכסף הזו ציבורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
orrie.r כתב:
ציטוט:

באמת חתיכת חוצפן
הוא אשכרה מצפה שאנשים יקיימו התחיבויות חוזיות שלהם
לא נשמע כחוצפה הזאת

אמירה כזאת היא פשוט בריונית. התנאים של השחקנים לא טובים לדעתם (לא משנה הדעה שלי או שלך) וזכותם לשבות. אתה יכול לתאר לעצמך מצב שאת כל האחיות ששבתו בשנה שעברה היו מפטרים מהעבודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 372 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: