ofer23 כתב:
לגבי הרצון בכשלון הנבחרת מפני שכולם אוהדים אותה במין סגנון מכביסטי -
אז האם את נבחרת ארגנטינה האהודה מאוד כאן, לא אוהדים גם פוליטיקאים מושחתים ואוכלי חינם מארגנטינה והאם בעת משחקי נבחרת ארגנטינה לא מבחינים ב"סגנון מכביסטי בצבעי תכלת-לבן" ברחובות בואנוס איירס ?
אי-האהדה לנבחרת שלנו בגלל האהדה שיש כלפיה מ"הממסד" (שרת ספורט, בכירים בהתאחדות, תובע התאחדות וכדומה), מזכירים לי מאוד את שמעון מזרחי בסוף שנות השישים ותחילת שנות השבעים. שמעון מזרחי באותה תקופה שנא את הפועל ת"א כי היא סימלה מבחינתו את הממסד דאז בישראל שהוא כל כך תיעב וכוונתי להסתדרות ולמפא"י/מערך.
לאדום נחמד הדביל לא היה לי כח לענות, לך כן.
מה הקשר בכלל לשחיתויות, ממסד ושאר ירקות?
אני נגד הנבחרת, בכדורגל ובכדורסל, בגלל שהן חלונות הראווה של הספורט הישראלי. והספורט הישראלי שונא ומתנכל להפועל והשנה, יותר מתמיד, עשה יד אחת כדי למחוק אותנו. ואני לא אומר את זה בהגזמה. מה עשו השנה להפועל לא נעשה מעולם לא לנו ולא לאף קבוצה. אנשים "טובים" רוצים לראות אותנו נעלמים.
רק עיוור לא רואה את זה. עכשיו, מי שרוצה שיהיה לי רע, אני רוצה שיהיה לו רע. מאד פשוט. אז יש כאלה שהם בעד הנבחרת ואין סיבה שיהיו נגדה בגלל כל שונאי הפועל. אני לא בעד הנבחרת, אז אין לי שום בעיה להיות נגדה, כי זה פוגע בכל שונאי הפועל, שאני כ"כ שונא.
מה כ"כ קשה לבין? מה הקשר לארגנטינה ולהיותה מדינה מושחתת? מעניין לי את הביצים.
אבל אם אתם רוצים להכניס את האהדה שלי לארגנטינה לעניין, אז התשובה נורא ברורה:
אם הייתי גר בארגנטינה והייתי נמצא שם בסיטואציה שכל גורמי הספורט מנסים להרוס את הקבוצה המקומית שלי, שלצורך העניין הייתה תופסת אצלי מקום בחיים כמו הפועל, אז אני מניח שהייתי נגד הנבחרת.
כפועל יוצא מזה, אני מניח שאם היום הייתי גר בחו"ל, אז גם הייתה לי הרבה יותר זיקה לישראל והייתי הרבה פחות מתרגש ממה שעושים להפועל.
ואם הייתי גר היום בארגנטינה, יש סיכוי שהייתי אוהב את נבחרת ארגנטינה הרבה פחות.