villa crespo כתב:
באמת מצחיק שאתם נעלבים. זה לא כזה מעניין, אבל בהחלט די מצחיק. נעלבים בשם נבחרת ישראל. ממש פטריוטיות לשמה.
היחס לנבחרת ישראל משתנה אצלי מעת לעת. פעם, כשהייתי ילד, הייתי בעדה. היום, בימים רגועים, המטרות הראציונליות קובעות. כלומר, המטרה היא שלא יהיו שם שחקני הפועל, כדי שלא יפצעו, יתעייפו או יורחקו ממשחק של הפועל (גם זה קרה לנו בזכות הנבחרת וההתאחדות המסריחות שלכם). לכן, במשחק כמו אתמול דווקא הייתי צריך להיות בעד הנבחרת.
אבל מה לעשות שאנחנו לא בימים רגועים. אנחנו בימים שכולם שונאים את הפועל וכולם מתאחדים בשביל לקבור אותנו. אתם יכולים להגיד שאני פרנואיד עד מחר, אבל מה שעשו השנה להפועל, כדורגל וכדורסל, לא קרה מעולם. הגענו למצב שאנחנו כבר עומדים לדין על דברים שלא עשינו. ואם אתם חושבים שנצליח להחזיק מעמד, במיוחד בכדורסל, מול מתקפה כזו, אז אתם טועים.
אז כשכולם שונאים ונגד הפועל, אז אני שונא ונגד כולם. והנבחרת, שבמילא אני לא אוהד שלה, חשובה להם ולי הרבה פחות, אז ברור שאני ארצה שיהיה להם רע.
לשער 5 זה קרנבל, שלוקה בהבנת הנקרא, אז אמרתי שכל דבר שעושה להם רע ולי לא, אז משמח אותי. אז לשאלתך, לא, אני לא שמח כשהפועל מפסידה כדי זה עושה לחלק מאוהדי הפועל רע, כי זה עושה גם לי רע. אני גם לא שמח כשיש פיגועים או כשחיילים מתים, כי גם אם זה עושה רע לכל שונאי הפועל, זה עושה רע גם לי. כ"כ קשה להבין?
ולאדון אופטימי, אתה צודק. אתה באמת לא מבין איך יש אוהדים שהפועל מנהלת להם את כל סדר היום ובכל תחום שהיא מתקשרת אליו אפילו בעקיפין. אבל כל אחד והחיים שלו. יש אוהדי הפועל שבגלל הפועל הם נגד הנבחרת ויש אוהדי הפועל שבגלל העסק שלהם הם בעד מכבי. כל אחד והחיים המוזרים שלו.
בשבילך וודי אלן.