תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 09:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 434 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: ישראל-פורטוגל
הודעהפורסם: 22 מרץ 2013, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
oMeR1 כתב:
ערן כתב:
g11g כתב:
יש פה כמה אידיוטים שאני מקווה שאיזה לאומני מבית"ר, שאני מעדיף עליהם, יתפוס אותם איזה פעם..

איזה גבר גבר אתה שמאחל שאוהדי הפועל יחטפו מכות. מוכיח שוב שאפשר לומר פה הכל, אבל חס וחלילה לא "נאצי".

לך תבכה לכרית שנבחרת ישראל לא ניצחה, העיקר שתתאושש עד הערב כי יש משחק כדורסל של הקבוצה של המדינה.

פח אשפה אתה.

לא שאני מסכים עם מה שהוא רשם. אבל אהדה לנבחרת לא אומר שהוא אוהד מכבי ושמח במשחקי היורופח שלה. כל ההשוואות האלה מופרכות לחלוטין.

ברור שזה לא אומר. אני לא נגד אף אחד שמעודד את הנבחרת, שכל אחד יעשה כראות עיניו.
אבל שיבוא ילד זבל כזה ויאחל לאוהדי הפועל שאוהד בית"ר יכה אותם?
בן של זונה מי לא מעיף אותו היום מהפורום.

אפשר לחשוב שהוא היחיד בפורום הזה ששונא את אוהדי הפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ישראל-פורטוגל
הודעהפורסם: 22 מרץ 2013, 20:36 
אמנם הייתה טעות של אוואט , אבל גם לשפונגין יש חלק גדול בשער הזה. קצת חבל על הרצח שעושים לאוואט בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2013, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
villa crespo כתב:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אי אפשר היה לבקש תסריט טוב וכואב יותר.

זה בשביל שמעון מזרחי, וערוץ הספורט, והמשטרה, וההתאחדות, והאיגוד, ובתי הדין, ואבן עזרא ועוד מיליוני שונאי הפועל. שלא תחייכו לעולם. רק רע.

ודודו אוואט זה השקר הכי גדול בכדורגל הישראלי. איזה שוער פח אשפה.

אני יודע שדיברנו על זה כבר, אבל אני חייב להבין משהו.
כן, המדינה מלאה בריקבון, בשונאי הפועל, וסתם בחארות.
אבל אתה, אם אני זוכר נכון, אוהד של ארגנטינה.
ובכן, ארגנטינה היא לא אחת המדינות המושחתות שיש? למה עם ארגנטינה אתה לא עושה את ההקשר בין המדינה לנבחרת?

ובכלל, כל מי ששמח היום לאיד הוא אדיוט (וקשה להגיד שאני עצמי אתקשה להרדם היום. בלשון המעטה) שנהנה מתשומת הלב. והפרובוקציה.
זאת בניגוד מוחלט למשחק שיהייה הערב.

לפעמים גם תרנגול עיוור תופס גרגר :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2013, 21:14 
איזה ויכוחים מטופשים הולכים כאן, אלוהים..
מודה שראיתי את המשחק רק בגלל רונאלדו, לא הייתי בלחץ שהנבחרת תנצח אבל גם לא רציתי שהיא תפסיד. סביר להניח שמול נבחרת אחרת לא הייתי פותח את הטלוויזיה אלא אם לא היה לי משהו אחר לעשות
טיפה התאכזבתי בשבילם על הגול בדקה האחרונה כי ניצחון באמת היה יכול להיות מרשים, אבל לא משהו שבאמת מזיז לי יותר מדי.
להיות אדיש לנבחרת :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2013, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
באמת אני לא מצליח להבין איך אוהדים, שהפועל זה החיים שלהם פחות או יותר, יכולים לראות היום את ערן זהבי ועדיין לרצות שהנבחרת תנצח.

גם אני לא מצליח להבין סיטואציה שכזו.
אני הרבה יותר לא מצליח להבין איך אנשים הופכים לכאלה שהפועל (או מכבי או בית"ר ) זה החיים שלהם פחות או יותר כך שהם מסוגלים לשנוא כל דבר שזז שלא מתיישב עם צרות האופקים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2013, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
לפעמים גם תרנגול עיוור תופס גרגר :ROSE:

בא לי לנקר לך את העין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2013, 21:56 
עד שכבר מסכימים איתך אתה מתעצבן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
אמנם הייתה טעות של אוואט , אבל גם לשפונגין יש חלק גדול בשער הזה. קצת חבל על הרצח שעושים לאוואט בתקשורת.

לשפונגין יש פי אלף יותר אחריות בשער הזה, זה אשכרה גול עצמי שלו.
מי מרחיק כדור מקו השער למרכז הרחבה ולא מוציא לקרן? מי בועט כדור בלי להסתכל למרכז הרחבה.
זה גול 100% של שפונגין ואתה צודק לגבי אוואט, הטעות שלו לא עלתה לנו בשער, הטעות של שפונגין כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 03:10 
אחד אדום כתב:
Gili כתב:

מי מרחיק כדור מקו השער למרכז הרחבה ולא מוציא לקרן? מי בועט כדור בלי להסתכל למרכז הרחבה.
זה גול 100% של שפונגין ואתה צודק לגבי אוואט, הטעות שלו לא עלתה לנו בשער, הטעות של שפונגין כן

אוואט יצא לכדור גבוה פשוט, בצורה עלובה, אדישה ותפס אוויר כמו שוער בילדים ג'.
בעקבות זה הכדור התגלגל על קו השער, מהמקום ששפונגין גלש, קשה לדרוש זווית הרחקה, אוואט, שממזמן רחוק משיאו, שגם שם לא כל כך הערכתי אותו, שם שפונגין בצרה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 04:29 
אני לא זוכר משחק אחד של הנבחרת שלא קיבלנו גול באשמתו

לא ברור לי איך הוא מצליח בספרד. באמת. כל כך הרבה טעויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 05:19 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
Gili כתב:

לא מסכים.
הכדור על קו השער והוא עם הפנים אל השער. אני לא מצפה שיעצור להסתכל, אלא שכמה שיותר מהר יבעט את הכדור לכל הרוחות.
וזה לא למרכז הרחבה, זה היה הצידה. הטעות כאן היא נטו של אוואט (וזה לא אומר שיש שוער שיכול להחליף אותו עכשיו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 05:20 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
הטעויות שלו היו שלושת החילופים.
פשוט מדהים כמה רפאלוב לא קשור למשחק. ועטר החלוץ האיתני כנראה טוב רק נגד הבלמים של סכנין ורמה"ש.
בניון כבר מזמן לא תורם למשחק של הנבחרת
היה חייב להכניס את ראדי וזהבי.

בניון דווקא החזיר טיפה את ישראל למשחק, אבל אין ספק שההוצאה של חמד הרגה אותנו (או לפחות ההצבה של עטר בעמדה יותר אחורית מאשר מה שחמד היה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 11:44 
NARKOTIKA כתב:

!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
NARKOTIKA כתב:

!!!!!!

גם בספרד הוא טועה הרבה. למי שיצא לראות לפחות את התקצירים של המשחקים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
טיפה גרם לי לשכוח באיזה מדינה אני חי ואיזה קבוצה אני אוהד האשכול הזה.
עזבו את זה שאת הנבחרת לפי דעתי צריך לאהוד ושאם מדברים על זה שמשחקי כדורסל בליגה התקווה לא קשורה אז 41 אלף ששרים את התקווה זה לא מחזה שקורה כל יום.
אבל חלק מהתגובות פה של האנשים פשוט מבאסות. לא מאחל לכם שום דבר רע, אין לי מה לרדת לרמה כזאת, פשוט לא מבין את השמחה לאיד כשהנבחרת שלנו נתנה משחק ענק ולחימה שגרמה לי להתגאות ולהתרגש מהיותי ישראלי וציוני. ולא מבקש מאף אחד ממכם להיות כל כך אוהב ישראל, אבל מה הסיבה בדיוק שיש לכם בשביל תגובות כאלה מוזרות?!

ואל תערבו לי עכשיו את העניין של הפועל.
ישראלי נולדתי, בהפועל בחרתי.
אני לא חושב שיש שום קשר. אתם רוצים לאהוד נבחרת אחרת? תהנו מזה. אבל פשוט לבקש בהפסדה של ישראל? טיפה עלוב ומגוחך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ישראל-פורטוגל
הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 12:09 
lapidus כתב:
טיפה גרם לי לשכוח באיזה מדינה אני חי ואיזה קבוצה אני אוהד האשכול הזה.
עזבו את זה שאת הנבחרת לפי דעתי צריך לאהוד ושאם מדברים על זה שמשחקי כדורסל בליגה התקווה לא קשורה אז 41 אלף ששרים את התקווה זה לא מחזה שקורה כל יום.
אבל חלק מהתגובות פה של האנשים פשוט מבאסות. לא מאחל לכם שום דבר רע, אין לי מה לרדת לרמה כזאת, פשוט לא מבין את השמחה לאיד כשהנבחרת שלנו נתנה משחק ענק ולחימה שגרמה לי להתגאות ולהתרגש מהיותי ישראלי וציוני. ולא מבקש מאף אחד ממכם להיות כל כך אוהב ישראל, אבל מה הסיבה בדיוק שיש לכם בשביל תגובות כאלה מוזרות?!

ואל תערבו לי עכשיו את העניין של הפועל.
אני לא חושב שיש שום קשר. אתם רוצים לאהוד נבחרת אחרת? תהנו מזה. אבל פשוט לבקש בהפסדה של ישראל? טיפה עלוב ומגוחך..

עלוב ומגוחך זה להגיד למישהו אם הוא צריך או לא צריך לאהוד את הנבחרת.
לערב את "משחק הלחימה הענק" עם זה שאתה מתרגש מהיותך ציוני זה כבר קורע מצחוק.

האשכול הזה, עם כל האנשים שממש נעלבים מזה שאנשים רוצים שהנבחרת תפסיד, הוא אחד הקורעים.
יאללה, תתקדמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 12:25 
תגובות מבאסות?
תגובות מגעילות
זה לא שכופים על מישהו לאהוד את נבחרת ישראל אלא בדיוק ההיפך
כופים את האתוס האנטי ציוני של שער 5 על כל יתר אוהדי הפועל שכן מגדירים את עצמם כציונים
ולא רק בהזדמנות זו אלא כל הזמן ובכל הזדמנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 12:36 
באמת מצחיק שאתם נעלבים. זה לא כזה מעניין, אבל בהחלט די מצחיק. נעלבים בשם נבחרת ישראל. ממש פטריוטיות לשמה.
היחס לנבחרת ישראל משתנה אצלי מעת לעת. פעם, כשהייתי ילד, הייתי בעדה. היום, בימים רגועים, המטרות הראציונליות קובעות. כלומר, המטרה היא שלא יהיו שם שחקני הפועל, כדי שלא יפצעו, יתעייפו או יורחקו ממשחק של הפועל (גם זה קרה לנו בזכות הנבחרת וההתאחדות המסריחות שלכם). לכן, במשחק כמו אתמול דווקא הייתי צריך להיות בעד הנבחרת.
אבל מה לעשות שאנחנו לא בימים רגועים. אנחנו בימים שכולם שונאים את הפועל וכולם מתאחדים בשביל לקבור אותנו. אתם יכולים להגיד שאני פרנואיד עד מחר, אבל מה שעשו השנה להפועל, כדורגל וכדורסל, לא קרה מעולם. הגענו למצב שאנחנו כבר עומדים לדין על דברים שלא עשינו. ואם אתם חושבים שנצליח להחזיק מעמד, במיוחד בכדורסל, מול מתקפה כזו, אז אתם טועים.
אז כשכולם שונאים ונגד הפועל, אז אני שונא ונגד כולם. והנבחרת, שבמילא אני לא אוהד שלה, חשובה להם ולי הרבה פחות, אז ברור שאני ארצה שיהיה להם רע.
לשער 5 זה קרנבל, שלוקה בהבנת הנקרא, אז אמרתי שכל דבר שעושה להם רע ולי לא, אז משמח אותי. אז לשאלתך, לא, אני לא שמח כשהפועל מפסידה כדי זה עושה לחלק מאוהדי הפועל רע, כי זה עושה גם לי רע. אני גם לא שמח כשיש פיגועים או כשחיילים מתים, כי גם אם זה עושה רע לכל שונאי הפועל, זה עושה רע גם לי. כ"כ קשה להבין?
ולאדון אופטימי, אתה צודק. אתה באמת לא מבין איך יש אוהדים שהפועל מנהלת להם את כל סדר היום ובכל תחום שהיא מתקשרת אליו אפילו בעקיפין. אבל כל אחד והחיים שלו. יש אוהדי הפועל שבגלל הפועל הם נגד הנבחרת ויש אוהדי הפועל שבגלל העסק שלהם הם בעד מכבי. כל אחד והחיים המוזרים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 12:42 
mkorman1 כתב:
תגובות מבאסות?
תגובות מגעילות
זה לא שכופים על מישהו לאהוד את נבחרת ישראל אלא בדיוק ההיפך
כופים את האתוס האנטי ציוני של שער 5 על כל יתר אוהדי הפועל שכן מגדירים את עצמם כציונים
ולא רק בהזדמנות זו אלא כל הזמן ובכל הזדמנות

מה אתה אומר?
היחיד שדוחף את השנאה שלו לחלק מאוהדי הפועל זה אתה ובכל הזדמנות. הבעיה שכבר מזמן אף אחד לא מקשיב לך, אז חשבת שאולי בנושא הנבחרת יהיה לך יותר קל ויותר תומכים כדי לדחוף את האג'נדה שלך. אתה פתטי.
מי אמר לך לא לאהוד את הנבחרת? אפילו תגובה אחת כזו לא הייתה.
לעומת זאת, תראה כמה אנשים יוצאים כאן נגד מי שנגד הנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מה אתה אומר?
היחיד שדוחף את השנאה שלו לחלק מאוהדי הפועל זה אתה ובכל הזדמנות . הבעיה שכבר מזמן אף אחד לא מקשיב לך, אז חשבת שאולי בנושא הנבחרת יהיה לך יותר קל ויותר תומכים כדי לדחוף את האג'נדה שלך. אתה פתטי.
מי אמר לך לא לאהוד את הנבחרת? אפילו תגובה אחת כזו לא הייתה.
לעומת זאת, תראה כמה אנשים יוצאים כאן נגד מי שנגד הנבחרת.

גם הפעם אתה מקפח אותי. לא יפה.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 23 מרץ 2013, 13:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
lapidus כתב:
..

:ROSE:
אהבתי.

ישראלי ויהודי נולדתי ובהפועל בחרתי , היה יותר מושלם.
למרות שלא נולדתי בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
קרספו, אני עדיין מחכה לתשובה שלך

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 23 מרץ 2013, 17:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

לשער 5 זה קרנבל, שלוקה בהבנת הנקרא, אז אמרתי שכל דבר שעושה להם רע ולי לא, אז משמח אותי. אז לשאלתך, לא, אני לא שמח כשהפועל מפסידה כדי זה עושה לחלק מאוהדי הפועל רע, כי זה עושה גם לי רע. אני גם לא שמח כשיש פיגועים או כשחיילים מתים, כי גם אם זה עושה רע לכל שונאי הפועל, זה עושה רע גם לי. כ"כ קשה להבין?

השאלה שלי הייתה יותר על הלוגיקה שלך, ופחות על הפרקטיקה, ברור שאתה לא רוצה שהפועל תפסיד, כי אתה אוהד אותה.
פשוט לא הבנתי את ההיגיון בלשנוא את מה שהשונאים שלך אוהבים.

אדום אופטימי כתב:
lapidus כתב:
..

:ROSE:
אהבתי.

ישראלי ויהודי נולדתי ובהפועל בחרתי , היה יותר מושלם.
למרות שלא נולדתי בישראל.

אני לא יודע, אבל עם התרחבות מספר בני המיעוטים בנבחרת, אני לא אתפלא אם גם לא-יהודיים אוהדים אותה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ישראל-פורטוגל
הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 13:17 
אשכול גנוב בלאד בראדר סטייל קלאסי, קוללו תשומי פאתטי, שישמח מה שעושה לו טוב, רק למי איכפת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 13:18 
---------

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 23 מרץ 2013, 13:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 13:19 
----

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:

אני לא יודע, אבל עם התרחבות מספר בני המיעוטים בנבחרת, אני לא אתפלא אם גם לא-יהודיים אוהדים אותה.

את המשפט שאליו התייחסת כתבתי ללא קשר לנבחרת.
ואין לי בעייה שמשחקים בה בני מיעוטים.
אין לי בעייה שהם לא שרים את ההימנון כל עוד הם מכבדים אותו בעצם זה שהם עומדים כמו חבריהם.
ואין לי בעייה שגם כאלה שאינם יהודים יואבו אותה ואפילו יזדהו איתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
הייתי בעד הנבחרת אתמול.
אבל אני בקלות מבין אנשים שהם נגד הנבחרת.
תראו את כל הגועל נפש והמכביזם ששם.
עם לוזון המחויט, לידו הכלומניקית הגדולה לימור לבנת, מסביבם מיטב אוכלי החינם והמלקקים הגדולים, מעליהם בעמדת השידור דני נוימן.
כל אחד שם מסניף את ריח הנודים שלו כל כך טוב. חבורת פוליטיקאים שהנבחרת, הכדורגל והספורט בארץ זה ממש לא בראש סדר העדיפויות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 14:26 
אני בדרך כלל אדיש/בז/מאוכזב/נגעל מהנבחרת,
בעיקר בגלל שהצורה שהיא משחקת וכל ההתנהלות מסביב מייצגים
את כל מה שדוחה, אלים ומגעיל בחברה הישראלית.

אתמול, אחרי המון שנים, התרגשתי מהמשחק של הנבחרת
שבה חבורה של שחקנים "אפורים" בראשות תומר חמד
נתנו את הנשמה כמו שהפועל לא עשתה באף משחק בשנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 15:34 
גוטמן - כמאמן קבוצות לקח לו זמם עד שמתחיל להראות משהו בנבחרת. הצד ההתקפי שלה תענוג וגם האופי מלצאת מהפיגור ראוי לציון.
אוואט - נכון שגם שפונגין אשם בשער, אבל גם אוואט. ויותר מזה כבר בתחילת המחצית השניה התעצבנתי מדוע אוואט לא יוצא לכדורי גובה. מספיק יש לי את דה חאה על הראש.
הגול הראשון - בדוחק מסוים הוא גם באשמת אוואט. אבל, אף אחד (חמד ?) לא שמר על אלבש. יותר מאוחר ראינו שזה תרגיל קבוע של פורטוגל כאשר אלבש ממתין די רחוק (נגיחות חזקות) ובודד לכדור. כלומר, בעיה של גוטמן (חמד ?).
נאתכו - השקיע הרבה בצד הדפנסיבי שבו השתפר (עוד יותר) לאחרונה. בין היתר, פשוט לקח לרונלדו כדור מהרגל.
העיפות בחלק האחרון של המשחק - חבל על הפרשנויות העמיקות כאשר השחקנים התעייפו. גוטמן עשה צעד אופנסיבי מובהק כאשר החליף 3 חלוצים ולא החליף אף שחקן אחורי יותר. לטעמי, אופנסיביות יתר שבדרך הטבע זכתה לביקורת של מתלוננים קבועים על דפנסיביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 434 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: