oMeR1 כתב:
villa crespo כתב:
oMeR1 כתב:
ערן כתב:
g11g כתב:
יש פה כמה אידיוטים שאני מקווה שאיזה לאומני מבית"ר, שאני מעדיף עליהם, יתפוס אותם איזה פעם..
איזה גבר גבר אתה שמאחל שאוהדי הפועל יחטפו מכות. מוכיח שוב שאפשר לומר פה הכל, אבל חס וחלילה לא "נאצי".
לך תבכה לכרית שנבחרת ישראל לא ניצחה, העיקר שתתאושש עד הערב כי יש משחק כדורסל של הקבוצה של המדינה.
פח אשפה אתה.
לא שאני מסכים עם מה שהוא רשם. אבל אהדה לנבחרת לא אומר שהוא אוהד מכבי ושמח במשחקי היורופח שלה. כל ההשוואות האלה מופרכות לחלוטין.
זה נכון, אבל אנשים כמוהו שהנבחרת, המדינה והלאומנות כ"כ יותר חשובים להם מהפועל, הם כ"כ שונים בתפיסה מכל אוהד הפועל שאני מכיר מהקומץ.
וזה בכלל לא קשור לאהדה לנבחרת. החברים הכי טובים שלי ביציע הם בעד הנבחרת, אבל עדיין הפועל אצלם היא מעל הכל.
אצל הדביל הזה, שמעדיף אוהדי בית"ר על אוהדי הפועל, מעניינים אלף דברים לפני הפועל.
ולא, אני לא אומר שהוא לא אוהד הפועל או אוהד פחות טוב, אלא שהוא כ"כ שונא בד.נ.א מאוהדי הפועל שערן ואני מכירים. ואיך אומר ערן, אנשים כמוהו גם נוטשים איפשהו אחרי הצבא ולא רואים אותם יותר.
אבל אין שום קשר, אני מאוד אוהב את הנבחרת, ואם אומרים לי שהם מקבלים 10 היום והפועל מבטיחים מקום 3 אני חותם עכשיו.
הפועל אצלי הרבה מעל לנבחרת, אבל עדיין אני אוהב את הנבחרת, בסדר, אין לי בעיה שהנבחרת לא מעניינת ולאנשים לא אכפת ממנה,
יש לי בעיה סתם עם לשנוא אותה, בלי באמת סיבה, היא נבחרת שמייצגת מדינה, גם אם במדינה יש אוהדי בית"ר או מכבי, שרחוקים מלעניין אותי (ולשנוא אותם אין לי בעיה).
אבל אמרתי לך שאין לי בעיה עם אנשים שהם בעד הנבחרת. יש לי בעיה עם אוהדי הפועל שהנבחרת חשובה להם יותר מהפועל. זה דבר שבכלל לא מובן בתפיסה שלי.
ולמה החלטת שזה בלי סיבה בדיוק?
תבין, מי שאוהד את הנבחרת וממש אוהב אותה, אז שום טיעון ראציונלי לא ישפיע על האמוציונל.
אבל מי שלא היה חולה על הנבחרת (לי יש נבחרת אחת כל החיים והיא משחק ב- 2 בלילה) ורואה מה הספורט הישראלי עושה להפועל ואיך כולם, מכבי, התקשורת, המשטרה, בתי הדין, ההתאחדות והאיגוד ושלום אבן עזרא, עושים יד אחת נגד הפועל, במטרה ברורה למחוק אותנו מעל פני האדמה, אז נדחק לקיצוניות ואני שונא כל מה שקשור בהם והנבחרת, כמו שאמרתי, זה חלון הראווה שלהם. כל מה שעושה להם רע ולי לא, משמח אותי.
ואני בכלל לא מבין על מה הדיון. אני רואה משחק של הנבחרת ומת שהיא תפסיד. אתה רואה משחק של הנבחרת ומת שהיא תנצח. אתה או אני יכולים להתכווכח עם הרגשות של השני?
אם יבוא איזה אוהד ספורט ממוצע ויגיד לך שאתה נגד מכבי כדורסל באירופה ללא סיבה ושאתה בעצם כן בעדם עמוק בלב, זה ישמע לך הגיוני?