תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 13:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שביתת השחקנים
הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 18:05 
יובל כתב:
האדום הצורר כתב:
מה הקשר למוצא שלהם? כתבתי פה כבר שמונים פעם שכמות הזמן שהשחקנים הישראלים נשארים בליגה היא ברובם הגדול של המקרים ארוכה בהרבה מזו של הזרים. בלתי אפשרי כמעט להתחבר מבחינה רגשית לשחקן שהגיע בבוקר לארץ ובצהריים עוזב. השחקנים הישראלים, גם אם הם משחקים בקבוצה אחרת, הם שחקנים שלמדת להכיר ולשנוא או לאהוב. יש רגשות, יש תחושות ישנות לגביהם, יש תחושת המשכיות. עם כל המגרעות של הכדורגל הישראלי, שם לפחות אתה מרגיש פחות או יותר בבית. יש לך ערן זהבים, אבי נמנים, שמעון גרשונים ושי אבוטבולים. בכדורסל הישראלי זה כבר כמעט לא קיים.

א. אפשר להתחבר יפה מאוד גם לשחקנים שמשחקים בקבוצה עונה אחת. יוטר לא היה אהוב אחרי עונה אחת? קלי לא היה אהוב אחרי עונה אחת?
ב. אם ישראלים עוברים קבוצה אחרי עונה-שתיים, אילו רגשות אתה שומר עבורם? אתה משנה את היחס אליהם לפי הקבוצה שבה הם משחקים, הם כמו שחקנים חדשים שהגיעו לליגה.

ב. לא נכון, זו בדיוק הנקודה שלי. בליגה בה אתה מכיר את השחקנים, בין אם הם בקבוצה שלך ובין אם בקבוצה אחרת, יהיה לך הרבה יותר מעניין לצפות, מאשר בליגה בה אין לך שום חיבור רגשי למי שמשחק. אהדת ספורט מבוססת על הזדהות ואנטי-הזדהות. אלו דברים שלא יכולים להווצר כשכמעט כל השחקנים מוחלפים כל עונה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 18:07 
ליגת הכדורסל בישראל היא ליגה שרובה ממומנת על ידי כספי ציבור ישראלים. זו ליגה ישראלית שאמורה לאפשר לכל אותם אלפי בני נוער שמתאמנים ומשחקים
במסגרות השונות את היכולת להגיע ולשחק יום אחד בה, בצורה הוגנת ושווה.
בישראל, לא רק שבאים אל אותם הצעירים ודורשים מהם לתת 3 שנים לצבא בתקופה הכי חשובה בקריירה שלהם, אלא גם מפלים אותם לרעה בכל ענייני המס מול שחקנים זרים שבאים לשחק פה.
להשוות למה שקורה באירופה למשל זה שטויות. 4 זרים בחמישייה זה כמו 9 זרים בהרכב בקבוצת כדורגל. איזו זהות הייתה לקבוצה? מי היה מתחבר אליה?
מילא בליגת אלופות/NBA שם הספורט הוא יותר SHOW והצגה, אבל מה יש לבוא לראות פה כדורסל ברמה הבינונית אם אין אפילו חיבור מינימאלי לקבוצה?
מספרים פה כל הזמן שאין מספיק ישראלים טובים, אבל איך יהיו ישראלים טובים אם הם לא מקבלים את ההזדמנות לשחק? אם היו לנו 4 זרים בתחילת העונה בר טימור היה פורץ? גל איתן היה רואה פרקט? אם לעמרי כספי לא היה בחוזה הבטחת דקות על הפרקט הוא היה היום שחקן NBA? אם לא הייתה שביתה ב-NBA ופארמר היה מגיע בתחילת העונה יוגב אוחיון היה רואה מגרש?
חבל לי שהמאבק של השחקנים וכל מי שתומך בהם לא מובל בצורה נכונה וחכמה אבל זה לא אומר שבשורה התחתונה הם לא צודקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 18:27 
ראצ'ו כתב:
ליגת הכדורסל בישראל היא ליגה שרובה ממומנת על ידי כספי ציבור ישראלים. זו ליגה ישראלית שאמורה לאפשר לכל אותם אלפי בני נוער שמתאמנים ומשחקים
במסגרות השונות את היכולת להגיע ולשחק יום אחד בה, בצורה הוגנת ושווה.
בישראל, לא רק שבאים אל אותם הצעירים ודורשים מהם לתת 3 שנים לצבא בתקופה הכי חשובה בקריירה שלהם, אלא גם מפלים אותם לרעה בכל ענייני המס מול שחקנים זרים שבאים לשחק פה.
להשוות למה שקורה באירופה למשל זה שטויות. 4 זרים בחמישייה זה כמו 9 זרים בהרכב בקבוצת כדורגל. איזו זהות הייתה לקבוצה? מי היה מתחבר אליה?
מילא בליגת אלופות/NBA שם הספורט הוא יותר SHOW והצגה, אבל מה יש לבוא לראות פה כדורסל ברמה הבינונית אם אין אפילו חיבור מינימאלי לקבוצה?
מספרים פה כל הזמן שאין מספיק ישראלים טובים, אבל איך יהיו ישראלים טובים אם הם לא מקבלים את ההזדמנות לשחק? אם היו לנו 4 זרים בתחילת העונה בר טימור היה פורץ? גל איתן היה רואה פרקט? אם לעמרי כספי לא היה בחוזה הבטחת דקות על הפרקט הוא היה היום שחקן NBA? אם לא הייתה שביתה ב-NBA ופארמר היה מגיע בתחילת העונה יוגב אוחיון היה רואה מגרש?
חבל לי שהמאבק של השחקנים וכל מי שתומך בהם לא מובל בצורה נכונה וחכמה אבל זה לא אומר שבשורה התחתונה הם לא צודקים.

:ROSE:
רק אוסיף כי כל עניין הזרים באירופה התחיל בכלל מהאיחוד האירופי, ששם בכלל לא ניתן היה למנוע מעבר חופשי של שחקנים ממדינה למדינה, בתנאי שהן חברות באיחוד. ישראל סתם נסחפה אחרי זה בשם ה"להשתוות לאירופה". אין מה להשתוות כי ישראל היא לא איחוד האירופי.
ולגבי פארמר: הוא דוגמא מצויינת. גם כשמכבי הביאה אותו היא רשמה אותו בתור זר ולא כישראלי, בגלל שיקולי מס.
ועוד הערה: גם סוגיית היש או אין ישראלים טובים היא משנית. שהישראלים שיש ישחקו, והרמה תהיה מה שתהיה. זה לא עניין של חיים ומוות, כמו רפואה למשל, שאם אין לך מנתח לב, אז כדי שאנשים לא ימותו חובה להביא מישהו מחו"ל. זה ספורט. הליגה הישראלית צריכה לשרת קודם כל את השחקן הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
יובל כתב:
האדום הצורר כתב:
מה הקשר למוצא שלהם? כתבתי פה כבר שמונים פעם שכמות הזמן שהשחקנים הישראלים נשארים בליגה היא ברובם הגדול של המקרים ארוכה בהרבה מזו של הזרים. בלתי אפשרי כמעט להתחבר מבחינה רגשית לשחקן שהגיע בבוקר לארץ ובצהריים עוזב. השחקנים הישראלים, גם אם הם משחקים בקבוצה אחרת, הם שחקנים שלמדת להכיר ולשנוא או לאהוב. יש רגשות, יש תחושות ישנות לגביהם, יש תחושת המשכיות. עם כל המגרעות של הכדורגל הישראלי, שם לפחות אתה מרגיש פחות או יותר בבית. יש לך ערן זהבים, אבי נמנים, שמעון גרשונים ושי אבוטבולים. בכדורסל הישראלי זה כבר כמעט לא קיים.

א. אפשר להתחבר יפה מאוד גם לשחקנים שמשחקים בקבוצה עונה אחת. יוטר לא היה אהוב אחרי עונה אחת? קלי לא היה אהוב אחרי עונה אחת?
ב. אם ישראלים עוברים קבוצה אחרי עונה-שתיים, אילו רגשות אתה שומר עבורם? אתה משנה את היחס אליהם לפי הקבוצה שבה הם משחקים, הם כמו שחקנים חדשים שהגיעו לליגה.

ב. לא נכון, זו בדיוק הנקודה שלי. בליגה בה אתה מכיר את השחקנים, בין אם הם בקבוצה שלך ובין אם בקבוצה אחרת, יהיה לך הרבה יותר מעניין לצפות, מאשר בליגה בה אין לך שום חיבור רגשי למי שמשחק. אהדת ספורט מבוססת על הזדהות ואנטי-הזדהות. אלו דברים שלא יכולים להווצר כשכמעט כל השחקנים מוחלפים כל עונה.

בכדורגל יש הרבה פחות זרים באופן יחסי, וכמעט אף אחד לא מכיר את השחקנים למעט את אלה של הקבוצה שלו ושל הקבוצות הגדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 18:46 
יובל,
זה לא נכון. אני לא איזה מבין גדול בכדורגל הישראלי (די ממוצע, נדמה לי) ואני מכיר לפחות חמישה שחקנים מבני יהודה, חמישה מבאר שבע, חמישה מק"ש, חמישה מהפועל חיפה, חמישה מהפועל ר"ג וכן הלאה. זה ממש לא משהו שאני יכול להגיד על שחקני הכדורסל, כי גם בקבוצות ששיחקנו מולן לא התאמצתי לנסות ולזכור את שמות השחקנים שעמדו מולנו. בתודעה שלי הם ממילא לא יהיו פה שנה הבאה, אז למה להתאמץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
יובל,
זה לא נכון. אני לא איזה מבין גדול בכדורגל הישראלי (די ממוצע, נדמה לי) ואני מכיר לפחות חמישה שחקנים מבני יהודה, חמישה מבאר שבע, חמישה מק"ש, חמישה מהפועל חיפה, חמישה מהפועל ר"ג וכן הלאה. זה ממש לא משהו שאני יכול להגיד על שחקני הכדורסל, כי גם בקבוצות ששיחקנו מולן לא התאמצתי לנסות ולזכור את שמות השחקנים שעמדו מולנו. בתודעה שלי הם ממילא לא יהיו פה שנה הבאה, אז למה להתאמץ?

נו, זה כלום. זה אפילו לא חצי הרכב, ואני מניח שאת רובם אתה לא מזהה בפנים ולא יודע להגיד עליהם הרבה מעבר לשם שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 19:10 
לא שהמשך הדיון בקשר לכדורגל כל כך רלוונטי בעיניי, אבל שיהיה: את שליו מנשה אני זוכר דופק את הפועל בסיטואציות שונות, זוכר את השערים שהבקיע ואת התגובות שלו אחריהם. כנ"ל לגבי פדרו גלבאן. את כפיר אדרי אני זוכר מהשנים שלו בהפועל ובמכבי. ובעיקר את התחושות שלי בעקבות כל האירועים האלו. כל השחקנים האלו נמצאים כבר הרבה שנים בליגה הישראלית. מה אני יכול להגיד על השחקנים האמריקאים של הפועל ירושלים? של חולון? של בני הרצליה? אין לי אפילו מושג מי הם או מה הם עשו מול הפועל למרות שראיתי את המשחקים מול הקבוצות האלה השנה.
וכשהייתי ילד (לפני 10-15 שנים) כדורסל עניין אותי לא פחות מכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
19 כתב:
אז היום אנחנו פחות מחוברים לקבוצה?
ואתה מסלף את המציאות, בתחילת העונה הציעו פה לכבול את הידיים של המאמן ולהגביל אותו במספר הזרים מעבר להגבלות של הליגה.

מבחינתי זה בכלל לא עניין של מחוברים או לא מחוברים. זה עניין שזו ליגה ישראלית, ולכן היא צריכה להיות קודם כל של ישראלים, ולהעדיף את השחקן הישראלי. בדיוק כמו שאני רוצה שבמפעלים ישראלים יעסיקו קודם כל ישראלים, ולא יעדיפו אמריקאים, רוסים או דנים על פניהם. את העדיפות לאזרחים דנים שתיתן דנמרק ואת העדיפות לרוסים שתיתן רוסיה. את העדיפות לכדורסלנים אמריקאים שתיתן ארצות הברית, לא ישראל.
אני רוצה לראות את כל אלה שכותבים בעד זרים ללא הגבלה, מה הם היו אומרים אם במקצוע שלהם השוק היה נפתח באופן חופשי לחלוטין לעובדים מבחוץ, והעובדים מבחוץ גם היו זוכים להקלות מפליגות במס. זה אבסורד.
אין שום סיבה שבחמישייה של קבוצה ישראלית, בליגה ישראלית, 80 אחוז מהשחקנים יהיו אמריקאים.

לדעתי המאבק של השחקנים צריך להתחיל בשורה המודגשת עוד לפני צמצום מספר הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
שששש... יובל רוצה להמשיך להתמודד מול מכבי בכבוד.. אל תפריעו לו עם ערכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שביתת השחקנים
הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 23:52 
מה זה משנה מה דעתנוומה רצונם
בסוף הדון ינצח
עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 01:47 
לדעתי האישית הייתי רוצה לראות שחקנים ישראלים על המגרש,עם כל הכבוד לזרים אני מעדיף לפרנס את עניי עירי מאשר אנשים זרים.

לגבי שאר הספקולציות עם זה טוב לנו רע לנו,טוב לשאר הקבוצות או רע להם... אף אחד לא יכול לענות על השאלה כי הוא לא נביא.

ונקנח בבדיחה...

איש אחד שהחליט שהוא נביא, עמד על כיסא בכיכר העיר וקרא "מי רוצה להיות נביא כמוני??? מי רוצה להיות נביא כמוני???,

ניגש אליו בחור צנום ואמר "אני רוצה להיות נביא".

השיב לו הנביא-"בסדר גמור תבוא אלי הבייתה בשעה 20.00".ונתן לו את הכתובת.

בשעה 20.00 בדיוק התייצב הבחור הצנום בביתו של הנביא.

הנביא אמר לבחור הצעיר להתפשט ולשכב על מיטת הטיפולים.
הנביא לקח שמן זית חם ומשח את ראשו של הבחור הצנום.
לאחר מיכן לקח עוד שמן זית חם ומשח את גבו של הבחור הצנום.
לאחר מיכן לקח עוד שמן חם ומשח לו את הישבן ועוד שמן על ישבן ועוד שמן על הישבן ועוד שמן על הישבן.
הבחור שהחל לאבד את הסבלנות אמר לו-"תגיד אתה הולך לדפוק אותי בתחת???"
הנביא ענה מיד-"או אתה מתחיל להיות נביא".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי צודק בבדיחה שלו.
מתנאל דיבר בחמישיות והעלה כמה דברים(ראיתי מהאמצע אז לא ראיתי את הכל)
1. ההשוואה למספר הזרים באירופה היא גניבת דעת כיוון שבאירופה אין הטבה לזרים.
אני מוסיף שבאירופה אין הגבלה על זרים אירופאים אבל יש הגבלה על זרים אמריקאים
2.החיבור לישראלים הוא גדול יותר. -יובל אתה יכול לבלבל את המוח מפה עד מחר ועדיין הקהל שמסביב לכדורסל(אלא שמגיעים פעם ב...ולא פותחים עיתון ספורט מהסוף להתחלה) מרגיש יותר קרוב לישראלים.
מעבר לזה 2 הליצנים(גיל ברק והשני) ביחד עם שרף לא נתנו להשחיל מילה ומתן כמו גדול ענה להם ברוגע ובשלוה, עדילי מרקוס גם כן התלהם כמו איזה בבון.

הפתרון שהפועל ת"א והשחקנים צריכים לעבוד עליו הוא פניה לוועדת הכלכלה של הכנסת ולבטל את הטבות המס לזרים. הדבר יכול להביא לשני דברים:
א.הקטנת מספר הזרים דה פקטו-הנהלות לא יקחו סיכון אם המחיר של זר או ישראלי יהיה זהה.
ב.העסקת ישראלים צעירים כי הם יהיו הכי זולים בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 07:51 
אני רוצה לראות מה אנשים פה היו כותבים אילו היו מציפים את הארוץ במורים זולים מחו"ל שגם היו מקבלים הטבות מס
אני רוצה לראות מה היו אומרים אם היו מציפים את הארץ ברופאים, עורכי דין, עובדי תברואה, רואי חשבון, מוכרים בחנויות, זולים יותר מהישראלים וגם זוכים להטבות מס.
ויש לציין שהרופאים ועורכי הדין שהיו מביאים היו יכולים לעבוד פה בלי קריטריוני סף.
הייתי רוצה לראות שאותם תומכים במספר גבוה של שחקנים זרים מהללים בעלי מפעלים שמעבירים אותם מירוחם לירדם או לסין בגלל שזה יותר זול. הייתי רוצה לראות אותם מהללים את המדיניות הקפיטליסטית של נתניהו, כי זה בדיוק אותו הדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אני רוצה לראות מה אנשים פה היו כותבים אילו היו מציפים את הארוץ במורים זולים מחו"ל שגם היו מקבלים הטבות מס
אני רוצה לראות מה היו אומרים אם היו מציפים את הארץ ברופאים, עורכי דין, עובדי תברואה, רואי חשבון, מוכרים בחנויות, זולים יותר מהישראלים וגם זוכים להטבות מס.
ויש לציין שהרופאים ועורכי הדין שהיו מביאים היו יכולים לעבוד פה בלי קריטריוני סף.
הייתי רוצה לראות שאותם תומכים במספר גבוה של שחקנים זרים מהללים בעלי מפעלים שמעבירים אותם מירוחם לירדם או לסין בגלל שזה יותר זול. הייתי רוצה לראות אותם מהללים את המדיניות הקפיטליסטית של נתניהו, כי זה בדיוק אותו הדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 11:11 
צריך להילחם בהקלות המס של הזרים עוד הרבה לפני הגבלת הכמות שלהם
ברגע שהמס יהיה זהה, כמות הזרים כבר תרד משעצמה
מה זה לעזאזל האבסורד הזה שהם משלמים פחות מס?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:

האמת שאף פעם לא חשבתי על זה, אבל זה לא נובע מכך שהם משלמים מס במדינה שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 12:16 
אדום נחמד כתב:
דני גולפיטק כתב:

לא.הם לא משלמים במדינה שלהם כלום במידה והם לא משתכרים במדינה שלהם,במידה והם מקבלים משכורת משתי מדינות גם לא עושים להם תיאום מס...

ג'ף רוזן ממכבי חיפה שילם להם חלק מהמשכורת בארץ וחלק בארצות הברית ככה הוא חסך הרבה מאוד מס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 12:19 
דני גולפיטק כתב:

על פניו זה נשמע כמו הדבר הנכון, אבל ההשלכות לכך גדולות מאוד ויכולות להרוס את ענפי הספורט הפופולאריים. תחשוב שבכדורגל להביא זר
היה עולה כפול ממה שעולה עכשיו, איזה זרים אפשר היה להביא? איך היינו מתמודדים באירופה?
אני לא אומר שזה לא נכון, אבל יש לכך השלכות גדולות מאוד שצריך לקחת בחשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
אדום נחמד כתב:
דני גולפיטק כתב:

לא.הם לא משלמים במדינה שלהם כלום במידה והם לא משתכרים במדינה שלהם,במידה והם מקבלים משכורת משתי מדינות גם לא עושים להם תיאום מס...

ג'ף רוזן ממכבי חיפה שילם להם חלק מהמשכורת בארץ וחלק בארצות הברית ככה הוא חסך הרבה מאוד מס.

או קיי, אני לא בקיא בחוקי מס וכאלה, אז אני אשאל עוד שאלה
זכור לי משהו עם בר רפאלי או סלב אחר, שלא רצה לחזור לארץ כדי שלא יקחו ממנו מס על הכסף שעשה בחול..
אני צודק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 12:28 
ראצ'ו כתב:
דני גולפיטק כתב:

על פניו זה נשמע כמו הדבר הנכון, אבל ההשלכות לכך גדולות מאוד ויכולות להרוס את ענפי הספורט הפופולאריים. תחשוב שבכדורגל להביא זר
היה עולה כפול ממה שעולה עכשיו, איזה זרים אפשר היה להביא? איך היינו מתמודדים באירופה?

תשקיע יותר בישראלים.
גם ככה רוב הזרים שמגיעים לפה הם לא עילוי ולא משדרגים אף אחד (הם פשוט זולים יותר).
בעונת הדאבל הצלחת באירופה עם שני זרים משמעותיים ועל השאר, בפועל, יכולת לוותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שביתת השחקנים
הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
ראצ'ו כתב:
דני גולפיטק כתב:

תשקיע יותר בישראלים.
גם ככה רוב הזרים שמגיעים לפה הם לא עילוי ולא משדרגים אף אחד (הם פשוט זולים יותר).
בעונת הדאבל הצלחת באירופה עם שני זרים משמעותיים ועל השאר, בפועל, יכולת לוותר.

שלדעתי שניהם כבר לא היו פטורים ממס. תקנו אותי אם אני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 12:33 
אדום נחמד כתב:
חבק אותי... כתב:
אדום נחמד כתב:
דני גולפיטק כתב:

זכור לי משהו עם בר רפאלי או סלב אחר, שלא רצה לחזור לארץ כדי שלא יקחו ממנו מס על הכסף שעשה בחול..
אני צודק?

בר רפאלי זה היה סיפור אחר,היא הייתה יכולה לקבל את המשכורת שלה בחול או בארץ,היא דיברה עם הרשויות ואמרה להם שהיא מעוניינת לקבל את הכספים בארץ ולשלם מס של 25%
מס הכנסה בארץ לא התגמש ורצה 45% מס או אפילו 50% מס.
בר רפאלי הסבירה להם שאם לא יתגמשו איתה היא תשלם 25% מס במדינה בה עבדה-מס הכנסה היו אטומים והעדיפו לוותר על העצם שהיא זרקה להם.
שורה תחתונה היא קיבלה את המשכורת באירופה ושם הם ניכו לה 25%,המדינה הפסידה בצעד הזה כמה מאות אלפי שקלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 13:00 
ראצ'ו כתב:
דני גולפיטק כתב:

אני מודד את עצמי ביחס לשאר הקבוצות מהמדינה שלי
הם ייפגעו בדיוק כמו שאני ייפגע ולכן אין לי בעיה עם זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 13:10 
הקלות מס לזרים זאת שערורייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
אדום נחמד כתב:
חבק אותי... כתב:
אדום נחמד כתב:
דני גולפיטק כתב:

אני צודק?

בר רפאלי זה היה סיפור אחר,היא הייתה יכולה לקבל את המשכורת שלה בחול או בארץ,היא דיברה עם הרשויות ואמרה להם שהיא מעוניינת לקבל את הכספים בארץ ולשלם מס של 25%
מס הכנסה בארץ לא התגמש ורצה 45% מס או אפילו 50% מס.
בר רפאלי הסבירה להם שאם לא יתגמשו איתה היא תשלם 25% מס במדינה בה עבדה-מס הכנסה היו אטומים והעדיפו לוותר על העצם שהיא זרקה להם.
שורה תחתונה היא קיבלה את המשכורת באירופה ושם הם ניכו לה 25%,המדינה הפסידה בצעד הזה כמה מאות אלפי שקלים.

אז אתה אומר בעצם שהזרים שפטורים פה ממס, מקבלים את השכר 100 אחוז לכיס.. טוב. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:

אז שיטפלו בבעית המס, לא בבעית הזרים.
בכלל מצחיק ששני המדברים הנחרצים ביותר על החיבור לישראלים לעומת החיבור לזרים הם המשתמשים דובראש ופרוויס שורט באנגלית.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
דני גולפיטק כתב:

זה לא בדיוק הטיעון שלהם על הגבלת זרים בכדורסל?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
הקלות מס לזרים זאת שערורייה

נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 18:48 
ItaiH6 כתב:
purvis short כתב:

אז שיטפלו בבעית המס, לא בבעית הזרים.
בכלל מצחיק ששני המדברים הנחרצים ביותר על החיבור לישראלים לעומת החיבור לזרים הם המשתמשים דובראש ופרוויס שורט באנגלית.

אני לא דיברתי על חיבור. תקרא את האשכול מתחילתו ותראה ששללתי בכלל את העיסוק בכן חיבור או לא חיבור. אני טוען שבליגה הישראלית צריכה להיות עדיפות לישראלים ורוב מוחלט ומובהק של מקבלי הדקות צריכים להיות ישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2627184
שמואל פרנקל: "בעלי הקבוצות אינם מבינים איך השחקנים מכריזים על שביתה בעודם נמצאים תחת הסכם מול מנהלת הליגה"
ממש נורא, איך הם מעזים? לשבות?! בזמן שיש להם חוזה?!?! שישבתו כמו כל בנאדם נורמלי, כשאין להם חוזה!
איזה אידיוט אלוהים ישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: