צור ש. כתב:
תדמור,
אין לי ספק שהם רוצים ונלחמים הרבה יותר מרוב/כל השחקנים בקבוצה הבוגרת, באמת, אני בטוח בזה.
אבל להוביל 2-0 עד הדקה ה-80 ולהפסיד 3-2 זה במקרה הטוב רשלנות ובמקרה הפחות טוב - זלזול ויהירות.
הם אכן צעירים ויש להם עוד הרבה ממה ללמוד ולעבור, אבל הפסד כזה הוא לא דוגמא טובה לרצון.
צור-למיטב ידיעתי לא היית במשחק
לבוא ולהסיק מסקנות על פי תוצאת המשחק עם כל הצער ואהבתי אילך ,זה לא נכון ולא רציני.
יכול שיהיו כאלה שהיו במשחק יחשבו כמוך.אני חושב אחרת
וזה לא בא במקום ביקורת שאולי צריך להעיר לחלק מהשחקנים אך בעיקר לעדן שרם שעשה טעות גדולה.
אם תראה בין השורות אני מצייין שזה הפסד כואב ,זו מכה מורלית חזקה ,אך בטח לא של לוזרים.
אני רואה את הדברים אחרת ממך וזאת מכוון שמדובר בנוער צעיר שעדיין לא מבושל מבחינת בגרות,
ולי חשוב שילמדו מהרע את הטוב לעתיד .
אם ילמדו ,אז הפסדנו במשחק ,יחד עם זאת אולי נרוויח שחקנים טובים יותר בעתיד
יום טוב ורק הצלחה.
עוד נקודה ,יש הרבה ביקורת על מח' הנוער ובצדק כי היא לא מתוקצבת כראוי ולכן אין ספק שקשה יהיה להוציא שחקן נורמלי ממחלקה שלא מושקע בה תציב סביר,ולמרות זאת מצליחים מי שישנו להוציא מים מהסלע ולכן זה מחזק את דבריי (ולא רומנטיקה או אהבה שאף פעם לא מזיקה ) שמנסים למרות זאת להוציא משם משהו .
אז לשחקנים שבאמת נותנים 200% ניתן לפרגן .
סתם ככה כהערת אגב מקצועית .לדעתי ארתור היה יכול להיות מגן שמאלי טוב יותר וראוי מכל אלו שהיו שיש לנו בבוגרים.