el dudernio כתב:
אני לא מבין מה אתם רוצים מחולדאי.
מי שקם ביום שישי ב 5:00 בבוקר (או יותר מוקדם) בשביל לרוץ 21 ק"מ ב35 מעלות ו 80% לחות ועוד לא שותה מספיק הוא ממש לא "אבדה גדולה".
ככה, שבסך, חולדאי הוכיח במהלך הזה שדארווין צודק.
** אני משתתף בצער המשפחה של ההרוג ומאחל בריאות לכל הנפגעים, אבל ראבק כמות השטויות שהם עשו אתמול בבוקר היא חריגה.
מזל טוב על הולדת הבן!!!
עכשיו מספיק עם זיוני המוח, וסלח לי על ההתבטאות אבל התגובה שלך הקפיצה לי את הפיוזים, איזה שטויות במיץ עגבניות כתבת פה, ואחרי שאמשיך לקרוא את האשכול אני גם אתפנה לערוך אם התנצלת.
08:00 פחות או יותר מיכאל מיכאלוביץ' נפטר, הטמפרטורה בשעה הזו הייתה בסביבות ה30 מעלות והורגש עומס חום קל בלבד.
פנאטי בלב כתב:
נדמה לי שדווקא ההתחכמות של דחיית הריצה הארוכה למועד אחר יוצרת עבור חולדאי ושות' בעיה- הם באמת יכולים לקבוע שמסלול אחד מסוכן ושני לא?
אתה צודק. באמת אין הבדל בין לרוץ 42.195 קילומטר, ריצה שהאחרונים בה יסיימו אחרי בערך 6 שעות לבין לרוץ 21.1 קילומטר, ריצה שהאחרונים יחצו את קו הסיום אחרי מקסימום 3 שעות (וזה כי כנראה הם הלכו את הרוב).
עיריית תל אביב החכימה להקדים את כל המקצים בכחצי שעה, כך שאפילו הרצים האיטיים בחצי המרתון לא ירוצו זמן רב מדי בחום הכבד. מיכאל, שסיים בשעתיים את הריצה, זמן ממוצע ואף טוב מהמומצע, בוודאי לא רץ בשרב הכבד שהמצקצקים מדברים עליו.
הפועל כתב:
19 כתב:
מרוב שבארץ אף אחד לא לוקח אחריות על כלום, כבר אין כאן הבדל בין אחראי לאשם. עצוב.
אכן. אני לא חושב שצריך לפטר מישהו, אפילו לא את חולדאי שנוא נפשנו, בעקבות אירועי המרתון.
אני כן חושב שחולדאי הזחוח צריך ללמוד שלפעמים הוא גם עשוי לטעות, ולא יכול להיות שהוא תמיד צודק, ואם משהו מתפקשש אז זה תמיד או לא קרה או אשמת מישהו אחר.
לפעמים אפשר פשוט לאמר - אנחנו אחראיים, נבדוק וננסה להפיק לקחים.
אגב, המרתון שנה הבאה נקבע לאפריל, כך שהפקת לקחים זה לא הצד החזק של עיריית תל אביב

(את האמת זה יותר עצוב ממצחיק)