סימרוטיץ כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:
וואלה לא
אני כל פעם מגרד את הכסף הקטן הזה למשחק חוץ בפעם בכמה זמן שאני בא הביתה
אל תכנס לי לכיס
קבל פרס האהוד המצטיין לשנת 2013
אה כן אני למשל החלטתי שיותר חשוב לתרום לעמותה את הכסף כדי להציל את הפועל מאשר ללכת למשחקי חוץ , אז באמא שלך אל תיכנס לי לכיס גולצ'יק
זה אתה החלטת שאם אתה תתרום 500 שקל בשנה אז הפועל "תינצל"
זו הדעה שלך והגישה שלך
מה לעשות שיש אוהדים שיש להם דעה אחרת בכל הקשור לעמותה, ולא חושבים שאם הם ישימו 500 שקל או 200 שקל בשנה אז זה יעשה משהו למצב הכלכלי והניהולי של המועדון
בינתיים אני רואה איך אנחנו מתקדמים יפה מאוד אל עבר ה50% מהפועל
מבחן התוצאה הוא לא עכשיו, עכשיו אנחנו כבר אחרי השיא
מבחן התוצאה יהיה בתחילת העונה הבאה, שכל אחד מ3,500 החברים יצטרך להוציא את הארנק עוד פעם
אז נראה מי פה החכם הגדול
והמצחיק זה שאתם עדיין ממשיכים להשוות את העמותה למה שקורה בגרמניה, שזה בכלל מדהים שאתם חושבים לכיוון הזה בכלל. יש לכם דמיון מפותח
שחושב שתרבות האהדה הישראלית דומה לזו שבגרמניה, כנראה שפשוט אין לכם מושג ואתם ממשיכים לחיות בסרט של "להציל את הפועל"
איך אמר המשתמש ערן שלמרות שקרא לי מטומטם ביום שבת אני אחזור על דברים שכתב באשכול המפורסם שלו - עד שלהפועל לא יגיע בעל בית רציני, שום דבר לא ישתנה כאן
ו3,500 איש ימשיכו לחיות בסרט שיום אחד הם יהיו הבעלים של הפועל.
זו לא הדעה שלי וגם לא הגישה שלי , רק קונטרה לגישת אני הולך למשחקי חוץ אז אני אוהדי יותר ממך .
בענייו העמותה , אין לי כוח בכלל להתבטא , אבל מי שלא מבין שבלי העמותה סיכוי סביר שלא אני לא אתה ולא הגולנצ'יק היינו הולכים לשום משחק חוץ שנה הבאה , אז זו בעיה גדולה מידי מכדי להסביר .