שער 5 הוא קרנבל כתב:
kobster כתב:
הרצוי - ב"ש וביט"ר
בפועל - עכו ור"ג.
אם נתעלם מהעדפות שלנו כאוהדי הפועל (אלישע והבבונים) מבחינת הליגה באופן כללי עדיף שיהיו קבוצות בעלות פוטנציאל קהל סביר עד גדול.
הפועל חיפה, ב"ש, נתניה, אשדוד, סכנין ובטח שביט"ר הן קבוצות שיכולות להעמיד מספרים גבוהים במשחקי הבית שלהן וגם להביא לא מעט קהל למשחקי חוץ.
הפועל ר"ג היא קבוצה בלי בית, עכו היא קבוצה בלי קהל. אין לקבוצות כאלו מה לחפש בליגה הראשונה.
הבעיה שכפי שזה נראה עכשיו הלוזוניה עולים ליגה ואז שוב נתקענו עם קבוצה מנחוסית ובלי קהל. כמו עכו, רק יותר קרוב.
לאשדוד מגיע לרדת הרבה לפני רמת גן מבחינת קהל, גם להפועל כדורסל אין בית זה אומר שאין לה מה לחפש בליגה הראשונה?
אתה משווה בין הפועל כדורסל לבין הפועל ר"ג בכדורגל ?
מעבר לכך שהאולם שלנו כבר בדרך, הפועל ר"ג בכדורגל היא גחמה פרטית של ארקין. לא באמת מעניין אותו אם יהיה או לא יהיה להם בית, לא באמת מעניין אותו אם הוא מרוויח או מפסיד על הקבוצה, העיקר שהבן שלו יוכל לשח בליגת העל.
לאשדוד יש פוטנציאל קהל מאוד גדול, להזכירך אשדוד היא העיר החמישית בגודלה בארץ ולכדורסל נשים מגיעים יותר צופים מלמשחקי הכדורגל, כך שהאהבה לספורט קיימת אבל משהו בקבוצה שם לא עובד. יכול להיות שזה ג'קי, יכול להיות שזה חוסר הזהות של הקבוצה, אני לא מכיר את הלך הרוח שם.
לאשדוד יש הרבה יותר מקום מאשר להפועל ר"ג בליגת העל, וגם יותר מעכו לצורך העניין.