ציטוט:
בנתניה כעסו על דרישות המשטרה, לאור העובדה שהקבוצה לא הייתה מעורבה באף בעיית משמעת עם אוהדיה.
באמת? כ-ל האוהדים של נתניה לא היו מעורבים בבעיות משמעת? כל ה10?
במשחק נגדנו דני פרנקו הלך ולחץ לכל אחד מהם את היד אישית (זה לקח דקה). כשהם ניצחו את המחלה, החגיגות נמשכו כדקה, מאחר ואוהד אחד הרים את פרנקו על הכתפיים ושניים אחרים רקדו מסביבו. כמה אפשר למשוך "טקס" כזה?
הליגה הזו כל כך מנוונת שהתופעה המוזרה של "קהל" משאירה פעם אחר פעם את בעלי הקבוצות והתקשורת פעורי פה.
חלק גדול ממה שאנחנו "אוכלים" השנה, קשור בזה.
שופטים שפתאום "מופיעים" מול קהל. פתאום למישהו ממש אכפת אם שרקת "משיכה". פתאום מישהו מקלל אותך ואת אמא שלך.
לשופטי כדורגל, עם כל הביקורת שיש עליהם, השטויות האלו לא מזיזות. עניין של הרגל. הם לא מתנפחים ורצים להגן על הכבוד של אמא שלהם עם שריקות הזויות.
אותו כנ"ל סידורי אבטחה וקהל באולמות. הכי זה לידי ביטוי במשחק מול אשקלון. לא היה לאנשי האבטחה שם מושג איך להתנהג עם אוהדים. הם נעלו דלתות, בהו בעיניים מזוגגות במתרחש, במקום להרחיק את אהדי וסמרטוטי ההנהלה של אשקלון. הם שחררו את הקהל הביתי ראשון למרות שמה שקרה זה שהוא התאסף בחוץ והמתין עד שישחררו גם אותנו.
אירועי כדורגל הרבה יותר רגישים עוברים בשקט, כי למאבטחים ולסדרנים שם ברור שיהיה קהל ואיך לנהוג בו.
שלא לדבר על המנהלת והאיגוד שלומדים לאט, אבל בטוח, "לחיות" עם הקריאות לשמעון.
ועכשיו זה פשוט מדהים שבקבוצה שבעצם מבזבזת את כספי התושבים על קבוצה מקצוענית, ללא שום הכנסות משמעותיות מכרטיסים ומנויים, מסרבים למכור כרטיסים כשסוף סוף יש ביקוש, ומעדיפים לחלק כרטיסים ליללדים שיספסרו בהם מחר (אני מתכוון להיות אחד מאלו שיקנו כרטיסים במחיר מופקע).
עולם הפוך. במקום תודה, אנחנו חוטפים מכות.
מעניין אם יש ממוצעי קהל (כזה שקונה כרטיסים ולא ילדי בי"ס ומתנ"ס שקיבלו כרטיס וחולצה חינם) למשחקי כדורסל.
בכדורגל זה ISSUE ובודקים, בכדורסל כל עיתונאי זורק מספר ועושים ממוצע. יש נומרטורים ? אולי רק בהפועל.
אם היו כאלה ממוצעים הייתי בודק את ממוצע הצופים בכל מגרש ואת הנתון לגבי משחק מול הפועל. אני בטוח שאנחנו סוג של אירוע שיא בכל מגרש בארץ. ועדיין, העולם הפוך. מייאש.