תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 11:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מלחמת תקשורת-נחוץ?
הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
מאז שעלינו לליגת העל אני מרגיש שיש לניסיון לעשות לנו דה לגיטימציה (בשילוב עם כמה אוהדים מטומטמים שמזרימים דלק למסע הזה).
ההודעה הזו:

ציטוט:
אני חושב שהתנהגות ערוץ הספורט בכל הקשור לקהל של הפועל
נובעת לא מהיותם אוהדי מכבי/ביתר או מאינטרסים דוגמת רקנטי
אלא ממשהו חמור לא פחות.
שנאת הפועל היא משאבת רייטינג, והערוץ הבין כבר מזמן שהוא צריך לפמפם את השנאה ולתרגם אותה לכסף.
את הכתבה המבישה של ניצן פלד בערוץ הספורט שיתפו קרוב ל1000 אנשים בפייסבוק, ועל כן לא תעזור שום מחאה של אוהדי הפועל. הם רואים את כמות הכניסות, שיתופים, וטוקבקים ומבינים ששנאת הפועל היא מכרה זהב, ולעזאזל היושרה העיתונאית. (כמו התייחסות לממד הגזענות שבו אוהדי מכבי מדורגים במקום השני ואף אחד לא מתייחס).

אני שמעתי שהמחלה מחזיקה איש יחסי ציבור דואג לפמפם את זה בעיקר בטוקבקים אבל לא רק.כלומר שימל'ה חזר לפחד מאיתנו וכדי לעשות לנו דה לגיטמציה הוא העביר את זה לאיש מקצוע
השאלה שלי היא כזו:
האם שווה להתחיל להלחם בזה?בכתבות ?בטוקבקים ?במכתבים?בהחרמות?בשלטים?
האם הגיע הזמן שנתחיל להלחם על שמנו הטוב?כי עוד שנה כזי ואז יהרסו לנו את האולם החדש לפני ששיחקנו בו דקה אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מלחמת תקשורת-נחוץ?
הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 07:41 
אם יש לך דרך להוכיח ששימון אכן מחזיק יח"צ שמתעסק בהפועל לא נצטרך להילחם.
זאת תהייה מכה תדמיתית כואבת מאוד למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
אם יש לך דרך להוכיח ששימון אכן מחזיק יח"צ שמתעסק בהפועל לא נצטרך להילחם.
זאת תהייה מכה תדמיתית כואבת מאוד למכבי

שמעתי זה אומר בגדר שמועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
אני אומר לפמפם את השמועה. שהכלב יוכיח שאין לו אחות או שהוא ממש מפחד מאיתנו. הוא ב- lose-lose בכל מקרה...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
קדימה לפמפם את השמועה, הבן מושחת משקר שזרקו עליו אבנים, אני אפמפם עליו שמועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
התדמית שלנו בתקשורת חשובה פי 10 מכל קבוצה רגילה אחרת. דווקא בגלל שאנחנו קבוצת אוהדים שעיקר הכסף בה מגיע מחברות עמותה ומנויים.
רוב אוהדי הפועל בארץ ניזונים בכל הקשור להפועל נטו מהתקשורת. כל כתבה שמציגה את הפועל באור שלילי, מרחיקה חברי עמותה פוטנציאלים.
אצלי בבית למשל, אבא שלי שהוא דוגמא לאדם שניזון מהתקשורת ולא קורא כאן, נרתע מאוד מכל מה שקורה בקהל שלנו. הוא כבר לא מוכן לתרום לחבר'ה של האולטראס שבאים לבקש תרומות, יש יותר סיכוי שהוא יפצח איתם בריב על איך הם הורסים לנו את המועדון. ובגלל כל האור השלילי יש לו סוג של רתיעה מכל העניין של השתלטות האוהדים על הכדורסל והכדורגל. אני בטוח שחוץ ממנו יש עוד הרבה חבר'ה מבוגרים כאלו.
אני בטוח שאם היו יותר כתבות שמציגות את מה שקורה בתוך המפעל המדהים הזה שצמח לנו בכדורסל, ולא רק היו רק מתאמצים להציג את הצדדים השליליים של הקהל, הדיעה שלו היתה שונה לגמרי.

בקיצור,
המלחמה בתקשורת נחוצה אפילו מאוד. אם רוצים להרים את הפרוייקט המדהים הזה עוד שלב ולגייס עוד מעגל אוהדים, שם טמון המכשול העיקרי שלנו כרגע מלעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
לא רק אבא שלך, גם חלק מהמבוגרים שמגיעים לכל משחק לא תורמים יותר. התקשורת במקרה הזה מגדילה ומנפחת אבל לא עושה יש מאין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
לא רק אבא שלך, גם חלק מהמבוגרים שמגיעים לכל משחק לא תורמים יותר. התקשורת במקרה הזה מגדילה ומנפחת אבל לא עושה יש מאין.

היא כן עושה יש מאין.
בדרבי האחרון לדוגמא, יצאתי הכי מבסוט בעולם שלא שרו שואה למכבי, לא היה מצידינו שום גילוי אלימות למרות שזה היה כ"כ נפיץ שהמכביסטים יסתובבו לידינו חופשי. בסוף ניתפסו על ילד אחד ועשו מזה את כל הכותרות, במקום שידברו על ההישג ההיסטורי, על זה שהדרבי עבר בשקט מופתי, במקום שידברו על הדרך של הקבוצה, על האנשים שעובדים בהתנדבות.
במקום שהדרבי הזה יביא לנו עוד איזה 100 חברי עמותה פוטנציאלים, הוא עשה להפך רק בגלל התקשורת.
גם בתקופת טביב העלילו עלינו שקרים וניפחו שטויות שלא היו צריכים לנפח במקום להראות שהמחאה התקיימה ללא גילויי אלימות ובצורה הכי בוגרת שיש.
אפשר להגיד עד מחר שזה לא מעניין אותנו, אבל בסופו של דבר מי שנדפק מזה זה נטו הקבוצה.
חייבים לחשוב איך אפשר לשפר את התדמית שלנו אל מול התקשורת, אחרת בחיים לא נצליח להגדיל את מעגלי התמיכה בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2013, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
שמע, אני אוהב את הקבוצה הזו וכל מה שקשור בה. אהבת נפש.
אבל אי אפשר לבודד ארוע ולבכות שמוציאים דברים מהקשרם, כשההקשר לא מחמיא לנו.
ההקשר הוא הכתובות על הקיר של אוסישקין בליל העליה, השירים לרגב ושירים המזכירים מושגים הקשורים בשואה, האבוקה במלחה, המכות במלחה, הכסאות באשקלון.
בקיצור, כרגע אנחנו פושעים מועדים ולכן מחפשים אותנו.
מה נעשה? לשנות תדמית זו עבודה קשה ואיטית. וכן, כל פעם שיוכלו לתפוס אותנו במשהו שקשור לשואה ידפקו אותנו.
לבכות שזה לא פייר..... תבכה.
אם מעניין אותנו איך אנחנו נראים כלפי חוץ נצטרך להזהר ולעקור טיפשות מהיציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2013, 10:21 
כמו שבבחירות האחרונות בחור אחד ממשרד פירסום פירסם כיביכול שלט חוצות ליד גשר מעריב שבו ביבי אומר "טיפולי שיניים חינם לילדים עד גיל חצי שנה", בימין ישר רצו להוציא צווי מניעה וללכת ראש בראש. הם הבינו שזה יגרום להרבה יותר נזק והד תקשורתי, ובסוף זרמו עם זה.
גם כאן לא צריך להתייחס לכל כתב מסכן שמפרסם כתבה נגד הפועל, כי זה לא יגמר

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: