תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 13:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קני וויליאמס גורש מהארץ והשתולל בנתב"ג
הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
כוכב העבר גם אצלנו, ששהה בישראל באופן בלתי חוקי, גורש הלילה מהארץ וסירב לעלות למטוס, ככל הנראה בשל צו מעצר הממתין לו בארצות הברית.

שחקן העבר האמריקני, קני וויליאמס, שהיה חלק בלתי נפרד מהכדורסל הישראלי ובשנים האחרונות עלה לכותרות בגלל הסתבכויות עם שלטונות החוק הסתבך הלילה (אור לשני) שוב לאחר שגורש לארצות הברית בשל היעדר אשרת שהייה, אך סירב לעלות על הטיסה ועורר מהומה גדולה בנמל התעופה בן גוריון.

ווליאמס, המכונה "המכשף", הצליח לכונן סצנה של ממש לאחר שהשתולל בשדה ולא ניתן היה לגרור אותו דרך השרוול אל המטוס. בסופו של דבר הצוות שמונה לטפל בעניין שלף סולם בכדי להעלותו אל הטיסה בכוח ובדרך הקצרה ביותר. לטענת גורמים השרוול היה ארוך מדי והצוות לא הצליח לגרור אותו לכל אורכו.

וויליאמס בן ה-43 שיחק בעבר במשך ארבע עונות באינדיאנה מה-NBA ובעונת 1997 חתם בהפועל ירושלים לאחר גיחות קצרות באיטליה ובצרפת. מהר מאוד הפך וויליאמס לאחד מהשחקנים הבולטים ביותר בליגה ובהמשך הקריירה שיחק גם בבני הרצליה, מכבי רמת גן, הפועל תל אביב, מכבי גבעת שמואל, מכבי שוהם ובית"ר בנימינה.

שהותו של וויליאמס בארץ לוותה בלא מעט פרשיות. הוא התחתן עם בחורה ישראלית אך לא מחזיק באזרחות מקומית ובמארס 2009 אף נעצר על ידי משטרת ההגירה בחשד ששהה בארץ ללא אשרה מאז אוגוסט 2006 והמשיך לשחק כדורסל. עוד קודם לכן, בשנת 2001, הוא הסתבך לאחר שהתגלה ברשותו דרכון צ'כי מזויף.

על פי גורמים המכירים את העניין הסיבה שלפיה ככל הנראה סירב וויליאמס לעלות על הטיסה היא כי בארצות הברית יש צו מעצר נגדו והוא מסרב לחזור לשם מחשש שייעצר על ידי השלטונות.

מרשות האוכלוסין וההגירה נמסר בתגובה: "הלילה הוטס מר קני וויליאמס והורחק מישראל לאחר שנים ארוכות של שהות בלתי חוקית בישראל. מר וויליאמס התנגד לטוס, והרשות נאלצה לשלוח עימו ליווי של נציגיה עד לארה"ב"

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קני וויליאמס גורש מהארץ והשתולל בנתב"ג
הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 12:49 
בבלייזר האחרון הוא מתלונן שאף מאמן לא רצה אותו בתור עוזר מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
בבלייזר האחרון הוא מתלונן שאף מאמן לא רצה אותו בתור עוזר מאמן

עשו נאחס?
;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
כוכב העבר גם אצלנו, ששהה בישראל באופן בלתי חוקי, גורש הלילה מהארץ וסירב לעלות למטוס, ככל הנראה בשל צו מעצר הממתין לו בארצות הברית.

שחקן העבר האמריקני, קני וויליאמס, שהיה חלק בלתי נפרד מהכדורסל הישראלי ובשנים האחרונות עלה לכותרות בגלל הסתבכויות עם שלטונות החוק הסתבך הלילה (אור לשני) שוב לאחר שגורש לארצות הברית בשל היעדר אשרת שהייה, אך סירב לעלות על הטיסה ועורר מהומה גדולה בנמל התעופה בן גוריון.

ווליאמס, המכונה "המכשף", הצליח לכונן סצנה של ממש לאחר שהשתולל בשדה ולא ניתן היה לגרור אותו דרך השרוול אל המטוס. בסופו של דבר הצוות שמונה לטפל בעניין שלף סולם בכדי להעלותו אל הטיסה בכוח ובדרך הקצרה ביותר. לטענת גורמים השרוול היה ארוך מדי והצוות לא הצליח לגרור אותו לכל אורכו.

וויליאמס בן ה-43 שיחק בעבר במשך ארבע עונות באינדיאנה מה-NBA ובעונת 1997 חתם בהפועל ירושלים לאחר גיחות קצרות באיטליה ובצרפת. מהר מאוד הפך וויליאמס לאחד מהשחקנים הבולטים ביותר בליגה ובהמשך הקריירה שיחק גם בבני הרצליה, מכבי רמת גן, הפועל תל אביב, מכבי גבעת שמואל, מכבי שוהם ובית"ר בנימינה.

שהותו של וויליאמס בארץ לוותה בלא מעט פרשיות. הוא התחתן עם בחורה ישראלית אך לא מחזיק באזרחות מקומית ובמארס 2009 אף נעצר על ידי משטרת ההגירה בחשד ששהה בארץ ללא אשרה מאז אוגוסט 2006 והמשיך לשחק כדורסל. עוד קודם לכן, בשנת 2001, הוא הסתבך לאחר שהתגלה ברשותו דרכון צ'כי מזויף.

על פי גורמים המכירים את העניין הסיבה שלפיה ככל הנראה סירב וויליאמס לעלות על הטיסה היא כי בארצות הברית יש צו מעצר נגדו והוא מסרב לחזור לשם מחשש שייעצר על ידי השלטונות.

מרשות האוכלוסין וההגירה נמסר בתגובה: "הלילה הוטס מר קני וויליאמס והורחק מישראל לאחר שנים ארוכות של שהות בלתי חוקית בישראל. מר וויליאמס התנגד לטוס, והרשות נאלצה לשלוח עימו ליווי של נציגיה עד לארה"ב"

אתה כותב ממש כמו עיתונאי, אולי כדאי לך להחליף מקצוע.

ולעניין, עצוב. מה זה "שהות בלתי חוקית בישראל"? איך קובעים כמה זמן מותר לבנאדם לשהות בישראל? אין מדיניות הגירה. כדורסלן מוכשר כמותו, שעבד בישראל שנים רבות, היה צריך מזמן לקבל תושבות קבע ובהמשך אזרחות ישראלית.

:BOW: קני וויליאמס :BOW:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 23:05 
חחחחח... כותב כמו עיתונאי???

http://www.one.co.il/Article/214124.html

בלודבראדר מה יהיה איתך??? אתה המחליף החדש לפריאל???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קני וויליאמס גורש מהארץ והשתולל בנתב"ג
הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 23:39 
קני זה אח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:

:ROSE:

אתה באמת חושב שלא ידעתי שהוא שוב עשה פלגייאט?

יצאת יותר פרילי מפריאל. :LAGUH!:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
שישראלים נשארים בארה"ב - הם מהגרים לא חוקיים, חברת סופראנוס מימנה אסונות טבע
שאמריקאים נשארים בישראל - אין מדיניות הגירה
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 00:51 
bloodbrother כתב:
חבק אותי... כתב:

אתה ממשיך לשקר???

יצאת אמה וזה לא פעם ראשונה ובינינו גם לא בושה גדולה.

תיסלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 03:10 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
bloodbrother כתב:
חבק אותי... כתב:

אתה ממשיך לשקר???

יצאת אמה וזה לא פעם ראשונה ובינינו גם לא בושה גדולה.

תיסלם.

רבים פה יעידו על כך שאני אחד האובססיבים בקטע של להעיר פעם אחר פעם לגיא ברזל שהוא עושה קופי פייסט לידיעות בלי לתת קרדיט או לעשות את זה אפילו בצורה של ציטוט בפורום. כך שהפעם אתה יצאת אמה אחושקשוקה. אין, אתה איש גדול.

דודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 09:11 
נראה לי שאחושקשוקה זאת המילה הכי סאחית בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
הצדק עם בלאד. בשני המישורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
ראשית אחרי שאתם מוצצים לי אתם יכולים גם לגרגר...

שנית מי שאפילו לא חבר עמותה, באמת לא ראוי לתגובה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: