סתם כי בא לי אדום כתב:
kobster כתב:
אורי אורבך (אוהד של הלוזוניה) יהיה שר הספורט, בנוסף על בנט בתמ"ת וההסברה ואורי אריאל בבינוי ושיכון.
אם הבית היהודי מקבל את ראשות ועדת הכספים, מעניין מי ישב שם.
סלומינסקי שרוף בגלל סיפור הפריימריס, אני מהמר דווקא על יוני שטבון ולא על איילת שקד.
ביש עתיד , לפיד שר אוצר,פירון בחינוך וגרמן כנראה בבריאות.
תכלס, כל הכבוד ללפיד. אם כל הסיכומים שפורסמו נכונים (גודל ממשלה ואחוז חסימה) הוא הצליח להשיג כמעט את כל המטרות שלו. נראה מה יקרה בשלב המעשים.
כמה שאלות לי אליך.
1. בנט גם תמ''ת וגם שר הסברה? לא עדיף לו לתת את ההסברה למשהוא מהמפלגה שלו?
2. אם יש סך הכל 21 שרים כל ביבי, זה אומר ש-4 לבנט, 3 ללפיד, 2 לציפי, 1 למופז(אולי) ו-11 לליכוד כולל ביבי?
אם כן ביבי ניקנק את לפיד, וגם לא יהיה לו כאב ראש מהבית. וכל זה בלי לדבר על סגנים.
1. בנט יעמוד בראש משרד שיקרא "הכלכלה והמסחר" (תמ"ת מורחב) ויחזיק בנוסף בתיק הדתות, ירושלים והתפוצות כשאלי בן דהן סגן שר שיקבל סמכויות של שר בכל ענייני הדת , אורי אריאל יעמוד בראש משרד הבינוי והשיכון כשמנהל מקרקעי ישראל ישאר אצלו (ד"ש לכחלון), אורי אורבך שר הספורט, ניסן סלומיאנסקי כנראה ראש ועדת הכספים. אם עד עכשיו הכספים להתנחלויות עברו מתחת לשולחן, זה כבר יהיה יותר קל.
2. בנט עם 3 שרים, לפיד עם 4 - אוצר ללפיד,חינוך לפירון,בריאות לגרמן וכנראה רווחה ומדע כשלא ברור אם מאיר דהן יהיה שר הרווחה או מופז יצטרף לממשלה ויהיה שר הרווחה. ציפי עם 2 שרים (היא במשפטים, פרץ בהגנת הסביבה).
3. כל זה משאיר משהו כמו 12 תיקים לליכוד ביתנו:
מהליכוד - בוגי בביטחון, סער בפנים, לבנת בתרבות, ארדן כנראה בתקשורת, לנדבר בקליטה, כץ בתחבורה, סילבן ישאר במשרד השקר שלו ויהיה עוד מישהו במשרד לענייני אסטרטגיה ומודיעין (יכול להיות הנגבי)
מישראל ביתנו - ליברמן בחוץ (שערוריה), אהרונוביץ' בטחון פנים, קירשנבאום בחקלאות ושמיר כנראה בתיירות.
שטייניץ לדעתי יהיה יו"ר הכנסת. ביבי הבין בעקבות הקדנציה האחרונה של ריבלין שהוא צריך שם יס מן, ואין יותר מתאים משטייניץ הפודל לתפקיד הזה.