תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 23:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 41  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 18:25 
תאכל'ס הם יוצאים לעבודה,אפשר לראות בסקרים ולא רק זה הם יוצאים ואפילו הם כח עבודה מצויין ואמין ולא רק זה בזכות לימוד הגמרא וחידוד המוח הם גם ישלטו בשוק העבודה(עוד סיבה לגזענים לשנוא אותם)

אז נכון העבודה קצת מחספסת ונתקלים בכל מיני קשיים של אטימות ובוטות אבל מי שיכול לצאת לעבוד לפרנסתו אכן צריך.
זה כמובן לא סותר את העובדה שהתורה היא היחידה שמורידה את השפע לעולם וכציבור שאחראי
על לימוד התורה כמובן שחלק נכבד צריך להשאר וללמוד את תורתנו הקדושה,אם יש ציבור שהחליט שהוא לא בנוי לזה ומשתמט מהדבר הכי חשוב אז צריך להחליט לפחות על כמות מסויימת (לא קטנה) שתשאר להחזיק את העולם על כתפייה.

זה נבילה וזה טריפה ביטוי מאוד לא יפה כאשר הוא מיוצג בצורה גזענית
נו אופיסר תראה איזה צחוקים,אלה האנשים שאתה מתחנף אליהם.

אשרינו אשרינו אשרינו שיש לנו רבי כזה.
זכרו שמנהיגנו הם גדולי התורה לעולם ועד.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 18:25 
אטיאס נשאר בשיכון?
ישראל כץ נשאר בתחבורה?
:SHOCK: :facepalm: :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 18:27 
kobster כתב:
בטוח מאוד.
אם לפיד נותן לביזיון של שמירת התיק לליברמן לעבור אז זה כישלון שלו.
מעבר לכך, עניין מספר השרים גם הוא כישלון שלו. הוא התעקש על ממשלה עם 18 שרים וקיבל תוספת של עוד שליש מהמספר הזה. אם באמת יהיו 24-25 שרים בממשלה ועוד 8 סגני שרים זה אומר שחצי מהממשלה הם שרים או סגני שרים. נוסיף על זה כל מיני ראשי ועדות ונקבל ממשלה יש בה (בהקבלה לצבא) יותר מפקדים מחיילים.
שיסביר מאיפה בדיוק הגיע התיק הטיפשי של השר לענייני ירושלים והתפוצות ? ומה בדיוק התפקיד של השר המקשר בין הכנסת לממשלה ? למה לפיד לא דורש את משרד הבריאות ? כי זו עבודה מלוכלכת וקשה ?

הדרך הכי טובה שלו להקטין את הכשלון ולצאת מהמלכוד של שר האוצר היא למנות לתפקיד הזה אישיות מקצועית ולא פוליטית, ובנוסף לקחת את תיק החינוך לעצמו, את הרווחה לפירון, את הפנים לגרמן ואת הבריאות למאיר כהן.

מה זה חשוב אם ליברמן שר החוץ או לפיד? לפיד יותר נחמד אבל מהות המדיניות של מדינת ישראל לגבי שאילות הסכסוך לא משתנה לא עם לפיד ולא עם ליברמן במשרה.
כנראה שיהיו 20 שרים. בהחלט הישג של לפיד . לא 18 אבל קיצוץ גדול.
בסה"כ עומדת לקום ממשלה "מעניינת". ממשלה שמייצגת דעה נפוצה בקרב הציבור היהודי בארץ: אין מה לעשות לגבי הסכסוך הפלסטיני, אין מה לעשות לגבי יחסי שכנות עם מדינות ערב, אין מה לעשות לגבי שאילות דו קיום יהודי ערבי במדינת ישראל. בקיצור: יש להתמקד ברמת/סגנון החיים של היהודים הישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 18:39 
romario כתב:
תאכל'ס הם יוצאים לעבודה,אפשר לראות בסקרים ולא רק זה הם יוצאים ואפילו הם כח עבודה מצויין ואמין ולא רק זה בזכות לימוד הגמרא וחידוד המוח הם גם ישלטו בשוק העבודה(עוד סיבה לגזענים לשנוא אותם)

אז נכון העבודה קצת מחספסת ונתקלים בכל מיני קשיים של אטימות ובוטות אבל מי שיכול לצאת לעבוד לפרנסתו אכן צריך.
זה כמובן לא סותר את העובדה שהתורה היא היחידה שמורידה את השפע לעולם וכציבור שאחראי
על לימוד התורה כמובן שחלק נכבד צריך להשאר וללמוד את תורתנו הקדושה,אם יש ציבור שהחליט שהוא לא בנוי לזה ומשתמט מהדבר הכי חשוב אז צריך להחליט לפחות על כמות מסויימת (לא קטנה) שתשאר להחזיק את העולם על כתפייה.

זה נבילה וזה טריפה ביטוי מאוד לא יפה כאשר הוא מיוצג בצורה גזענית
נו אופיסר תראה איזה צחוקים,אלה האנשים שאתה מתחנף אליהם.

אשרינו אשרינו אשרינו שיש לנו רבי כזה.
זכרו שמנהיגנו הם גדולי התורה לעולם ועד.

רובם לא יוצאים לעבודה, רובם לא תורמים למשק כלום. זה די מסביר את העלות למשק שמוערכת כאן ב-9 מיליארד שקל שמשהוא פה הביא.
וזה שלא רוצים אותם בממשלה, זה לא גזעני.

מי שרוצה ללמוד תורה, זכותו. רק שישלם את החשבון חשמל שלו ולא ידרוש ממני לשלם את זה בשבילו. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
רובם לא יוצאים לעבודה, רובם לא תורמים למשק כלום. זה די מסביר את העלות למשק שמוערכת כאן ב-9 מיליארד שקל שמשהוא פה הביא.

מי שרוצה ללמוד תורה, זכותו. רק שישלם את החשבון חשמל שלו ולא ידרוש ממני לשלם את זה בשבילו. זה הכל.

אתה לגמרי הולך לשכנע את רומאריו, אני מרגיש את זה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
Officer Barbrady כתב:
זה מצחיק לראות עד כמה החרדים שנואים בארץ. הגענו למצב שרבנים שלובשים שחור ולבן, והם בעצמם פינגויינים בעייני החילונים, יוצאים נגדם. סיוון רהב מאיר אמרה את זה בצורה הכי טובה: מתעסקים בנושא הפופוליסטי(גיוס) במקום להתעסק בנושא החשוב(יציאה לעבודה). מי יודע, אולי בסוף החרדים יהיו השותפים הטבעיים של השמאל ובעזרתם ובעזרת השם נשים סוף לכיבוש, למלחמות ולבידוד העולמי. אמן(פ' כן יהי רצון).

הנושא החשוב הוא מערכת החינוך שלהם, עד שלא תטפל בזה שום דבר לא יזוז, הבעיה היא שהמנהיגים המושחתים שלהם יודעים שזה מקור הכח שלהם, והם יעדיפו שחרדים ירעבו ללחם וילכו לכלא מלוותר על זה ללא מאבק.

האמת?
זה גם מה שאני חשבתי,
אבל יצא לי לראות כמה מאמרים שטוענים שברוב מכריע של החינוך החרדי כן לומדים לימודי ליבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 19:35 
Officer Barbrady כתב:
zink כתב:
אורי אריאל שר השיכון. ממש לא בטוח שזה עדיף על אטיאס.

במקום שר שידאג למגזר שלו בתוך תחומי הקו הירוק, יהיה שר שידאג למגזר שלו מחוץ לקו הירוק. תחליט אתה מה יותר גרוע.

עדיף כבר אחד שיבנה בתוך הקו הירוק.
את כל מה שהוא יבנה מחוץ לקו הירוק נאלץ ממילא להרוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
כעת מפורסם שבמששלה יהיו 21 שרים (לא כולל ליברמן לכשיחזור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 20:30 
אמיר כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:

אתה לגמרי הולך לשכנע את רומאריו, אני מרגיש את זה!

אין לי מה לשכנע אותו, אבל כן, כל מי שקורא את התגובה שלו עוד עלול לחשוב שסתם מציקים למגזר החרדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 20:31 
KingAlpaca כתב:
אמיר כתב:
Officer Barbrady כתב:
זה מצחיק לראות עד כמה החרדים שנואים בארץ. הגענו למצב שרבנים שלובשים שחור ולבן, והם בעצמם פינגויינים בעייני החילונים, יוצאים נגדם. סיוון רהב מאיר אמרה את זה בצורה הכי טובה: מתעסקים בנושא הפופוליסטי(גיוס) במקום להתעסק בנושא החשוב(יציאה לעבודה). מי יודע, אולי בסוף החרדים יהיו השותפים הטבעיים של השמאל ובעזרתם ובעזרת השם נשים סוף לכיבוש, למלחמות ולבידוד העולמי. אמן(פ' כן יהי רצון).

הנושא החשוב הוא מערכת החינוך שלהם, עד שלא תטפל בזה שום דבר לא יזוז, הבעיה היא שהמנהיגים המושחתים שלהם יודעים שזה מקור הכח שלהם, והם יעדיפו שחרדים ירעבו ללחם וילכו לכלא מלוותר על זה ללא מאבק.

האמת?
זה גם מה שאני חשבתי,
אבל יצא לי לראות כמה מאמרים שטוענים שברוב מכריע של החינוך החרדי כן לומדים לימודי ליבה.

בכתבה שקראתי לפני די הרבה זמן הובאו טענות שזה שרשום שמוסד חרדי לומד לימודי ליבה לא אומר שהם באמת מלמדים לימודי ליבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
האמת?
זה גם מה שאני חשבתי,

לא יודע כן ליבה, לא ליבה, מה שאני יודע זה איך נראה חרדי ממוצע שיוצא ממערכת החינוך שלהם ועד כמה הוא מוכן להשתלבות בחברה מודרנית ודמוקרטית.
אני לא מקבל שזה גנטי, לגבי חינוך מהבית אין באמת מה לעשות, מה שנשאר לשנות זה את הבית ספר.
פשוט זה בטח לא הולך להיות.

סתם כי בא לי אדום כתב:
אין לי מה לשכנע אותו, אבל כן, כל מי שקורא את התגובה שלו עוד עלול לחשוב שסתם מציקים למגזר החרדי.

אתה באמת חושב שהוא משכנע אנשים?
שמע, יש כלל ברזל אחד באינטרנט, הדרך הכי טובה לגרום למשהו שמעצבן אותך להעלם היא לא להתייחס אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
שמע, יש כלל ברזל אחד באינטרנט, הדרך הכי טובה לגרום למשהו שמעצבן אותך להעלם היא לא להתייחס אליו.

:ROSE:
:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
מה לעזאזל פירון רוצה לעשות למערכת החינוך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2013, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
מסתמן: רק 20 שרים בממשלה הבאה, 4 ליש עתיד ו-3 לבית היהודי
http://www.thepost.co.il/news/new.aspx? ... 0r9VQ=HJEL

אתר אמין:
תמונה

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
טוב, הגענו למצב צ'יקן בגלל תיק החינוך, שאף פעם לא היה תיק בכיר (כמו חוץ, אוצר וביטחון) אלא מהחשובים בשורת התיקים השנייה.
לפיד ונתניהו סינדלו את עצמם עם ההסלמה בעניין. מי שיתקפל יוצג כמפסיד הגדול (אפילו לפיד, למרות הישגיו - ממשלה ללא חרדים בת 20 שרים).
בשעות האחרונות מתחילים לרמוז שבנט לא יוכל לעמוד מנגד במצב כזה, ואולי יישבר והחרדים ייכנסו במקום לפיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 18:22 
ערן כתב:
טוב, הגענו למצב צ'יקן בגלל תיק החינוך, שאף פעם לא היה תיק בכיר (כמו חוץ, אוצר וביטחון) אלא מהחשובים בשורת התיקים השנייה.
לפיד ונתניהו סינדלו את עצמם עם ההסלמה בעניין. מי שיתקפל יוצג כמפסיד הגדול (אפילו לפיד, למרות הישגיו - ממשלה ללא חרדים בת 20 שרים).
בשעות האחרונות מתחילים לרמוז שבנט לא יוכל לעמוד מנגד במצב כזה, ואולי יישבר והחרדים ייכנסו במקום לפיד.

נראה כאילו לפיד נבהל מכל הדיבורים בתחילת השבוע על כך שנתניהו וליברמן קירקסו אותו, הכריחו אותו לקחת את האוצר וזרקו לו עוד תיקים זניחים ולא משמעותיים
לא מובנת גם ההתעקשות של נתניהו בעניין אלא אם כן זו איזושהי תוכנית על לגרום לפירוק הברית של בנט ולפיד ולהכנסת החרדים לממשלה (מעניין מה תעשה ציפי לבני אם זה יקרה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 18:29 
ההתעקשות של נתניהו מגיעה משני מקומות לדעתי. ראשית, הוא רוצה להגן על האינטרסים של ידידיו החרדים ופוחד לתת את התיק הזה ללפיד. תקציבי החינוך זה נושא קריטי לפרזיטים. שנית, וחשוב יותר, זה הבלגאן שכבר ככה עומד להיות בליכוד. זאת מפלגה שרואה את עצמה כמפלגת שלטון גדולה שזה עתה ניצחה בבחירות כאשר בפועל יש לה 20 ח"כים. הם היו אמורים לקבל שישה שרים. הם יקבלו כנראה שבעה. זה עדיין לא זה. הליכוד-ביתנו אמנם קיבלה את ראשות הממשלה ו2 משלושת התיקים הבכירים אבל הם הולכים לאנשים שהם לא בעלי משקל בתוך הליכוד עצמו (ליברמן ובוגי). נתניהו בבעיה (שהוא כמובן יצר בעצמו) אם הליכוד לא מקבל שום תיק במעגל השני (שכולל לטעמי את הפנים, החינוך, ואולי המשפטים). יהיו שורה של אנשים עם כוח פנימי משמעותי בליכוד שילכו עם בטן מלאה (למשל גדעון סער שר התשתיות או שטות דומה) וזה לא טוב לנתניהו.
אני אגב לא חושב שלפיד יכול לוותר על תיק החינוך. זה ה-תיק שהוא דיבר עליו בכל מערכת הבחירות. חשוב אולי יותר מהאוצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
לפי נדב פרי כרגע, החינוך ליש עתיד (פירון), הפנים לליכוד (סער), ועדת הכספים לבית היהודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 18:32 
יובל כתב:
לפי נדב פרי כרגע, החינוך ליש עתיד (פירון), הפנים לליכוד (סער), ועדת הכספים לבית היהודי.

הפנים, כמו החינוך, זה משרד קריטי עם המון כוח. לפיד די יוצא אפס אם הוא מוותר עליו. מוזר לי שאף אחד לא ניסה לדחוף את ליברמן לשם. זה משרד שמאוד מתאים לו ולציבור בוחריו ומה שהוא יעשה שם יתאים גם ללפיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
מה ביבי עושה שרירים כשהוא יושב שוב עם ש"ס?
הוא הרי יודע שאין לו רוב עם ש"ס בלי ברית בנט-לפיד, אז מה הלחץ הפאטתי הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 19:08 
גיא האדום כתב:
יובל כתב:

הפנים, כמו החינוך, זה משרד קריטי עם המון כוח. לפיד די יוצא אפס אם הוא מוותר עליו. מוזר לי שאף אחד לא ניסה לדחוף את ליברמן לשם. זה משרד שמאוד מתאים לו ולציבור בוחריו ומה שהוא יעשה שם יתאים גם ללפיד.

נתניהו לא ייתן ללפיד את כל מה שהוא דורש. זה לא לכבוד שלו להיכנע לכל הדרישות של לפיד.
סך הכל, עד כה לפיד מפתיע לטובה, אבל רק משבוע הבא יתחיל המבחן האמיתי שלו.
אני מאוד מקוה שהוא ייתן את משרד האוצר לאדם מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 19:10 
מי מחליף את אטיאס בשיכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 19:12 
צור ש. כתב:

מסתמן שאורי אריאל.
הלך נבלה, הגיע טרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
ביבי הפסיד בקרב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 19:17 
יאיר ממשיך להתנהל יפה מאוד.
לא סובל אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 19:18 
במבה אדומה כתב:
גיא האדום כתב:
יובל כתב:

נתניהו לא ייתן ללפיד את כל מה שהוא דורש. זה לא לכבוד שלו להיכנע לכל הדרישות של לפיד.
סך הכל, עד כה לפיד מפתיע לטובה, אבל רק משבוע הבא יתחיל המבחן האמיתי שלו.
אני מאוד מקוה שהוא ייתן את משרד האוצר לאדם מבחוץ.

לפיד דרש את תיק החוץ. את זה הוא לא מקבל. בסה"כ ללפיד יש 19 ח"כים ולליכוד 20. יש גבול איזה הבדל במשרדים יכול להיות בין השניים. לחלופים אפשר להשוות את המשרדים שהליכוד ביתנו (31 מנדטים) רוצים לאלו שהברית לפיד-בנט (31 מנדטים) רוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
סערה בכוס תה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 19:22 
ביבי מקבל פה תרגיל יפה לדעתי שכבר צפיתי אותו לפני שבוע וחצי.
יאיר לפיד ובנט מושכים אותו במו"מ עד שלא יהיה לו זמן להרכיב ממשלה
ואז ילכו לבחירות חדשות,בעיקר מכיוון שיאיר לפיד ראה שהוא מקבל 30 מנדטים ונפתלי בנט עולה ל18 ביחד יש להם 48 ואז הם יצרפו אולי את שלי וציפי ויקימו קואליציה ללא הליכוד והחרדים.

או שביבי יקלוט את התרגיל של "התחמנים" יצרף את החרדים ביחד זה 49 לדעתי
ואז תהיה אחת מההפתעות הבאות:
1.בנט יעשה תרגיל ליאיר ויחבור אליהם יחד עם קדימה הם 64 מנדטים לדעתי.
2.ציפי ושלי יצטרפו לקואליציה

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 19:25 
במבה אדומה כתב:
צור ש. כתב:

מסתמן שאורי אריאל.
הלך נבלה, הגיע טרפה.

אורי אריאל שר שיכון וסער שר הפנים זה טוב להתנחלויות בדיוק כמו שאלי ישי שר פנים ואטיאס שר שיכון טוב לחרדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
תחזור לדת.

אין פה תרגיל ואין פה נעליים,
רק קצת משיכת חבל של משא ומתן.

תהיה ממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 41  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: